Jump to content

Φανταριλίκια και λοιπά στρατιωτικά

PrivateeR
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Εγώ παρουσιάζομαι τον Φεβρουάριο αλλά δεν μου έχει έρθει το χαρτί ακόμα!!

Έχει μάθει κανείς που και πότε, παρουσιάζεται;

Ξερω οτι παρουσιαζομαι στην Αρτα...Το ποτε ακριβως δε γνωριζω!!!

Εχουμε να προγραμματισουμε και καμια εκδρομουλα στα βουνα για σκι...Να μην ξερουμε ποτε τελειωνουν οι διακοπες μας?:rolleyes:

• Απαντήσεις 8,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Εχουμε να προγραμματισουμε και καμια εκδρομουλα στα βουνα για σκι...Να μην ξερουμε ποτε τελειωνουν οι διακοπες μας?:rolleyes:

Άρτα; Υγειονομικό; Ελπίζω να έχεις εμπειρίες από γνωστούς σου εκεί. Θα περάσεις φίνα. Κατασκήνωση σκέτη. Υπολόγιζε κατά τις 8-11 Φλεβάρη, τότε μπήκαν οι περσινοί στην Άρτα.

Άρτα; Υγειονομικό; Ελπίζω να έχεις εμπειρίες από γνωστούς σου εκεί. Θα περάσεις φίνα. Κατασκήνωση σκέτη. Υπολόγιζε κατά τις 8-11 Φλεβάρη, τότε μπήκαν οι περσινοί στην Άρτα.

Ναι υγειονομικο...Εχω δυο γνωστους που μπηκαν Αυγουστο,χαλαρα ειπαν...Μετα δε ξερω τι ακολουθει και που...

Οσο για την ημερομηνια καπου εκει το υπολογιζω αλλα απλα δεν ξερω ποτε ακριβως...Αραγε μπαινουν αρχες βδομαδας η τελος?

Ναι υγειονομικο...Εχω δυο γνωστους που μπηκαν Αυγουστο,χαλαρα ειπαν...Μετα δε ξερω τι ακολουθει και που...

Οσο για την ημερομηνια καπου εκει το υπολογιζω αλλα απλα δεν ξερω ποτε ακριβως...Αραγε μπαινουν αρχες βδομαδας η τελος?

Δευτέρα, Τρίτη, Τετάρτη μπαίνουν. Τουλάχιστον 3-4 φορές που μπήκαν φίλοι μου όλοι αρχές εβδομάδας μπαίναν. Ρε συ κατασκήνωση λέμε. Παρακάλα να σε κρατήσουν πολύ εκεί. Γιατροί και νοσοκόμοι κάθονται περισσότερο, φαρμακοποιοί και οδοντίατροι φεύγουμε νωρίτερα για "εκπαίδευση" σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη. Το εκπαίδευση μια κουβέντα είναι. Άλλο αραλίκι κι εκεί... Γενικά άμα είσαι πτυχιούχος ανώτατης σχολής Υγειονομικού θα καλοπεράσεις σε όλη τη θητεία, μην ανησυχείς. :)

Οποτε λογικα η 6-8 Φεβρουαριου η μετα 13-15 Φεβρουαριου (αν και μου φαινεται πιο λογικο το πρωτο σεναριο...)

Για να δουμε...Εκπαιδευση η Αθηνα η Θεσσαλονικη μονο? Και γενικα στις ποσες μερες μπορεις να βγαινεις εκτος στρατοπεδου(εξοδος) πανω κατω?

στην Αρτα.καπως χλωμο το κοβω.εχω την εντυπωση οτι το Υγειονομικο εχει φυγει απ΄'κει.τωρα θα κατσεας 18μερες.και μετα την ορκομωσια θα εχεις και τις εξοδους σου και τα π.σ.κ!

[sIGPIC][/sIGPIC]

στην Αρτα.καπως χλωμο το κοβω.εχω την εντυπωση οτι το Υγειονομικο εχει φυγει απ΄'κει.τωρα θα κατσεας 18μερες.και μετα την ορκομωσια θα εχεις και τις εξοδους σου και τα π.σ.κ!

??????????

Ποτε εφυγε το Υγειονομικο απο εκει? Τον Αυγουστο που μπηκαν 2 φιλοι μου εκει πηγαν και εκατσαν οχι 18 μερες αλλα καμια 40αρια...

Εχω χασει επεισοδια?? Και μετα την ορκομοσια καθε ποτε εχεις εξοδο?Η μονο τα πσκ ?

Ναι Άρτα είναι.. Παιδιά αν δεν κάνω λάθος το Υγειονομικο είναι σαν όλα τα κέντρα: 3 βδομάδες μέσα μέχρι την ορκομωσία, μετα πσκ κ μετα 2-3 βδομάδες 'εκπαίδευση' κ εξόδους κανονικά, χωρίς Δ/Ν συνήθως...

Γιατροί και νοσοκόμοι κάθονται περισσότερο, φαρμακοποιοί και οδοντίατροι φεύγουμε νωρίτερα για "εκπαίδευση" σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη. Το εκπαίδευση μια κουβέντα είναι. Άλλο αραλίκι κι εκεί... Γενικά άμα είσαι πτυχιούχος ανώτατης σχολής Υγειονομικού θα καλοπεράσεις σε όλη τη θητεία, μην ανησυχείς. :)
nomizo oti meta tis 3 protes bdomades feygoun gia ekpaideush-oi odontiatroi toulaxiston-ta metaferoun ta paidia mhn bare8oun sthn idia paidikh xara toso kairo!!:rolleyes:
:love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ*

??????????

Ποτε εφυγε το Υγειονομικο απο εκει? Τον Αυγουστο που μπηκαν 2 φιλοι μου εκει πηγαν και εκατσαν οχι 18 μερες αλλα καμια 40αρια...

Εχω χασει επεισοδια?? Και μετα την ορκομοσια καθε ποτε εχεις εξοδο?Η μονο τα πσκ ?

Όχι ρε παιδιά δεν έφυγε το Υγειονομικό από κει. Μη λέμε βλακείες. :!: Άρτα είναι, Άρτα θα είναι. Όπως τα είπα. Γιατροί και νοσοκόμοι κάθονται περισσότερο, φαρμακοποιοί, οδοντίατροι πηγαίνουν για εκπαίδευση-αραλίκι σε Αθήνα-Σαλονίκη και οι λοιποί πηγαίνουν σε μονάδες.

Για τους φαρμακοποιούς που γνωρίζω πηγαίνουν στο στρατόπεδο Υγειονομικού στον Ταύρο στην Αθήνα και στο 424 στη Θεσσαλονίκη. Οι οδοντίατροι την εκπαίδευσή τους την κάνουν 401 ή 424 για Θεσσαλονίκη.

Για τον Ταύρο που γνωρίζω είσαι δημόσιος υπάλληλος. Μπαίνεις πρωί και βγαίνεις μεσημέρι εκτός αν έχεις υπηρεσία οπότε πρέπει να μείνεις μέσα. Υπάρχουν 15 κρεβάτια και οι φαρμακοποιοί είναι 27. :w00t: Οπότε αναγκαστικά δίνουν διανυκτερεύσεις.

Και στο 424 στην Θεσσαλονίκη τα ίδια και χειρότερα είναι. Μια χαρά, για το Υγειονομικό δεν πρέπει να ανησυχείτε καθόλου αν είστε πτυχιούχοι ανωτάτης σχολής.

Που να ξερουμε ρε Παρη ποτε θα σου ρθει το χαρτι ??? Αν δεν περασες σε καμια σχολη τοτε να πας στη στρατολογια σου να ρωτησεις τα σχετικα...Αν παλι περασες καπου,τοτε με το χαρτι της σχολης σου θα πας να παρεις αναβολη...Αν παλι θες να μπεις οπωσδηποτε μεσα,τοτε τωρα στο στρατολογια και παλι θα σε καθοδηγησουν...:)

και ξαναρωταω, αυτοι που ειναι του 1987 ποτε θα παρουν το χαρτι στα χερια τους?

Πήγα σήμερα στην στρατολογία για να πάρω αναβολή και άκουσα που λέγανε ότι άμα δεν τους έχει έρθει το χαρτί μέχρι τις 31 Γενάρη να πάνε στην στρατολογία να ρωτήσουν...

Φιλικά Δημήτρης

Πήγα σήμερα στην στρατολογία για να πάρω αναβολή και άκουσα που λέγανε ότι άμα δεν τους έχει έρθει το χαρτί μέχρι τις 31 Γενάρη να πάνε στην στρατολογία να ρωτήσουν...

σε ευχαριστω

ο αυλωνας εχει παει καλαματα ελπιζω να το ξερεις αυτο... :whistle: :whistle: :whistle:

Όχι, το στρατόπεδο είναι ακόμα στην Αυλώνα και δεν νομίζω να μετακινηθεί

https://andrismoi.wordpress.com/

Θέματα που μου κίνησαν το ενδιαφέρον και τα μοιράζομαι

Na kano kai ego tin diorthosi..

Ston Aulona einai to KET8 (kentro ekpedeyesis te8orakismenon),opoy auto to stratopedo einai to megalitero se oli tin xora..kai tha figi? :)

Sto xaidari itan to KEDB (kentro ekpedeusis diabibaseon),auto to stratopedo prin ligoys mines metaferthike stin kalamata..

http://www.ert.gr/site/news/photos/2005/7/internet_xxxx.jpg

Ήρθε και μένα η ώρα μου!

2006Α, Σώμα Έρευνας Πληροφορικής, 604ΤΠ, Κιλκίς

Παρουσιάζομαι 13 Φεβ.

Τι λέει εκεί πάνω? Τι να προσέξω? Έχει περάσει κανεία από εκεί ?

Ευχαριστώ ,

Νίκος

Currently: Samsung Galaxy S8+

http://mowned.com/sig/vlassis-koutouloufas.jpg

Ήρθε και μένα η ώρα μου!

2006Α, Σώμα Έρευνας Πληροφορικής, 604ΤΠ, Κιλκίς

Παρουσιάζομαι 13 Φεβ.

Τι λέει εκεί πάνω? Τι να προσέξω? Έχει περάσει κανεία από εκεί ?

Ευχαριστώ ,

Νίκος

ΣΕΠ.. Καλή φάση.. Δεν ξέρω για το συγκεκριμένο τάγμα, αλλά όσους ξέρω που ήταν ΣΕΠ, ήταν πάντα σε ταξιαρχίες/μεραρχίες (κεντρικά δηλαδή σε νησιά, ούτε φυλάκια, ούτε στρατόπεδα σε βουνα --> έυκολη πρόσβαση παντού :happy: ).

Και αν δεν κάνω λάθος περνάς εκπαίδευση στο Γουδί για 1 μηνά όπου είναι φάση δημοτικό.. 1 υπηρεσία τη βδομάδα πάνω κάτω κ πολύ λούφα γενικώς..

Όλη σου τη θητεία θα είσαι σε ένα PC μπροστά, κ αν είσαι τυχερός κ πας σε ΓΕΠ θα έχεις κ Internet (Πχ Ταξιαρχία στην Κω) μες στο γραφειάκι που θα είσαι, κλειδωμένος ;) κ θα επιτρέπεται η είσοδος σε λίγους...

Ούτε του παπά :X

Ακούσατε εσείς τίποτα ότι η τελευταία σειρά απολύθηκε νωρίτερα από τους 12 μήνες η radio αρβυλα?

Ράδιο αρβύλα.. 23 κ σήμερα... :ninja:

Ακούσατε εσείς τίποτα ότι η τελευταία σειρά απολύθηκε νωρίτερα από τους 12 μήνες η radio αρβυλα?

Eντελώς αρβύλα.

ΣΕΠ η ΚΕΔΒ ειναι καλύτερα?

loipon to SEP na poume an den kseroun meriki sto strato simeni Soma Ereynas Pliroforikis, kai TO KEDB Kentro Ekpedeysis Diabibaseon.

Gia na mpis sto SEP prepi na sou exei erthi xarti gia KEDB(diabibasis) kai na exis endiksi SEP.

sto erotima soy pio einai pio kala.. ?? Kai ta 2, analoga tin idikotita poy 8a exis..

http://www.ert.gr/site/news/photos/2005/7/internet_xxxx.jpg