Jump to content

Φανταριλίκια και λοιπά στρατιωτικά

PrivateeR
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Το '08 που πήγα στρατό,χωρίς βύσμα δεν εμπαινες ΣΕΠ κι ας είχα ΑΕΙ πληροφορικής και ξένες γλώσσες.Το '09 μπήκε ΣΕΠ γνωστός μου με πτυχίο ΙΕΚ λόγω βουλευτικού βύσματος.Δεν ξέρω πώς είναι τα πράγματα τώρα αλλά δεν Νομίζω να έχουν αλλάξει και πολύ...

• Απαντήσεις 8,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Βύσμα.-

Αν δεν έχεις βύσμα, δεν μπαίνεις εκεί.

Συνοψίζοντας ξεκίνα από τώρα να κάνεις εξάσκηση παρα πόδα την τσουγκράνα, σφουγγαρίστρα κλπ.:p

Γενικά ξέρει κανεις κανένα παράδειγμα απο φαντάρους που μπήκαν ΣΕΠ μόνο με πτυχίο ΑΕΙ (δηλαδή προπτυχιακές σπυδές μόνο) και να παρέμεινε εκεί;

Ευχαριστώ

Edited by thpo

Γενικά ξέρει κανεις κανένα παράδειγμα απο φαντάρους που μπήκαν ΣΕΠ μόνο με πτυχίο ΑΕΙ (δηλαδή προπτυχιακές σπυδές μόνο) και να παρέμεινε εκεί;

Ευχαριστώ

thpo, καταλαβαίνω το άγχος σου γιατί και εγώ ήμουν τρελά αγχωμένος πριν μπω φαντάρος, αλλά ρε συ και ένας να βρεθεί που να ξέρει κάποιον που να έχει πάει ΣΕΠ μόνο με πτυχίο ΑΕΙ θα είναι η εξαίρεση που επιβεβαιώνει τον κανόνα.

Αφού όλοι σου λένε ότι θέλει βύσμα και αφού στην Ελλάδα τίποτα ουσιαστικά δεν έχει αλλάξει, ειλικρινά δεν καταλαβαίνω τι νομίζεις πως θα σημαίνει να βρεθεί ένα άτομο που να έτυχε να πάει ΣΕΠ αξιοκρατικά.

"Our lives are not our own.

From womb to tomb, we are bound to others, past and present.

And by each crime and every kindness, we birth our future."

Έχω ακούσει καλά λόγια για το σώμα αυτο αν και είναι βυσματικό.

Μα τα βυσματικά σώματα είναι και τα καλύτερα γιατί συνήθως δεν κάνουν τίποτα.

Έχω ακούσει καλά λόγια για το σώμα αυτο αν και είναι βυσματικό.

Ασε τα σωματα του στρατου και δες καμιας γκομενας αυτα ειναι τα καλυτερα. :p

Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου, ή βγες ξανά στο δρόμο της φωτιάς!!

Γενικά απο ότι κατάλαβα εξαρτάται απο τον αριθμό στρατιωτών που χρειάζονται. Προηγόυνται αυτοι των MSC/PHd και προφανως τα βυσματα:lol:

Μήπως κανείς γνωρίζει τίποτα διαφορετικό ;

Edited by thpo

Πρώτα πάνε τα βύσματα και αν περισσέψει καμιά θέση μπαίνουν και οι υπόλοιποι...Λογικά οι πτυχιούχοι έχουν προτεραιότητα αλλά μην ξεχνάς ότι,πρώτον,είσαι στην Ελλάδα και δεύτερον,την παράλογη λογική του στρατού.Αν θες την συμβουλή μου και αφού προφανώς δεν έχεις βύσμα,χαλάρωσε και ό,τι είναι να γίνει θα γίνει.Σε όποιο σώμα και να σε στείλουν θα περάσεις και καλά,θα σου σπάσουν και τα νεύρα,θα αγανακτίσεις με κάποια πράγματα και συμπεριφορές που θα συναντήσεις,θα γνωρίσεις κόσμο που αν δεν υπήρχε ο στρατός δεν υπήρχε περίπτωση να συναναστραφείς,θα ανυπομονείς να απολυθείς απτις πρώτες μέρες μέσα αλλά μόλις περάσουν μερικά χρόνια θα τα θυμάσαι όλα σαν ένα τεράστιο καλαμπούρι και χαβαλέ... Edited by paulo6sousa

Τι πινουν και δεν μας δινουν εκει στο στρατο...Παω την προηγουμενη Δευτερα να κοψω την αναβολη να μπω Νοεμβρη και λενε εχετε προθεσμια με τελος Αυγουστου,παω σημερα και μας λενε οτι τελευταια μερα ηταν στις 14 γιατι βγηκε ανακοινωση στο army.gr.

Tωρα θα μπουμε Γεναρη και θα φαμε στην μαπα και χειμωνα και καλοκαιρι...ωραια...:shoot:

Όταν είχα κόψει την αναβολή μου το '08 μου είχε συμβεί κάτι παρόμοιο και μου είχε πει ο αξιωματικός του γραφείου στρατολογίας ότι υπάρχει μια αίτηση για "άμεση" στράτευση στην επόμενη εσσο αρκεί να υπάρχει σοβαρός λόγος.Είχα γράψει για οικονομικους λόγους.Κάπου στα μέσα Απριλίου την έκοψα,13 Μαΐου μπήκα Θήβα.Ίσως να ισχύει ακόμα.Ψάξτο.

Όταν είχα κόψει την αναβολή μου το '08 μου είχε συμβεί κάτι παρόμοιο και μου είχε πει ο αξιωματικός του γραφείου στρατολογίας ότι υπάρχει μια αίτηση για "άμεση" στράτευση στην επόμενη εσσο αρκεί να υπάρχει σοβαρός λόγος.Είχα γράψει για οικονομικους λόγους.Κάπου στα μέσα Απριλίου την έκοψα,13 Μαΐου μπήκα Θήβα.Ίσως να ισχύει ακόμα.Ψάξτο.

Αυτο μονο η στρατολογια αν θα το ξερει?Εγω που την εχω κοψει την αναβολη αλλα θα μπω Γεναρη,μπορω να κανω την αιτηση εαν ισχυει ακομα?

Αυτο μονο η στρατολογια αν θα το ξερει?Εγω που την εχω κοψει την αναβολη αλλα θα μπω Γεναρη,μπορω να κανω την αιτηση εαν ισχυει ακομα?

Έχεις κόψει την αναβολή ήδη από τώρα και θα μπεις Γενάρη ενώ υπάρχουν άλλες δύο ΕΣΣΟ μέχρι το τέλος του 15;

Και άντε καλά, του Σεπτέμβρη δεν την προλαβαίνεις γιατί έπρεπε να την είχες κόψει μέχρι τέλος Ιούνη, του Νοέμβρη γιατί όχι;

Κουφό μου ακούγεται...

Εκτός και αν μιλάμε για Αεροπορία.

Εγώ που την είχα κόψει τον Αύγουστο νομίζω μπήκα στου Νοεμβρίου οπότε αυτό να περιμένει και ο φίλος.

Back to basics

[sIGPIC][/sIGPIC]

Εγω έκανα την διακοπή και την αίτηση ταυτόχρονα.Επειδή όμως έχουν περάσει 6 χρόνια από τότε,πήγαινε στην στρατολογία να ρωτήσεις!

Έχεις κόψει την αναβολή ήδη από τώρα και θα μπεις Γενάρη ενώ υπάρχουν άλλες δύο ΕΣΣΟ μέχρι το τέλος του 15;

Και άντε καλά, του Σεπτέμβρη δεν την προλαβαίνεις γιατί έπρεπε να την είχες κόψει μέχρι τέλος Ιούνη, του Νοέμβρη γιατί όχι;

Κουφό μου ακούγεται...

Εκτός και αν μιλάμε για Αεροπορία.

Κανονικα ηταν μεχρι τελος του μηνα,αλλα επειδη γεμισαν τα κεντρα μας ειπαν η τελευταια μερα ηταν στις 14/8.Εχουν βγαλει και ανακοινωση στο army.gr

@paulo6sousa

Ζητανε τιποτα δικαιολογητικα εαν βαλεις για λογους πχ οικονομικους?

Edited by tsiffos

Κανονικα ηταν μεχρι τελος του μηνα,αλλα επειδη γεμισαν τα κεντρα μας ειπαν η τελευταια μερα ηταν στις 14/8.Εχουν βγαλει και ανακοινωση στο army.gr

@paulo6sousa

lol

"Γέμισαν τα κέντρα";

τι έγινε ρε παιδιά;έγινε ξαφνικά το φανταριλίκι cool ή βγήκε πάλι καμια βρώμα ότι θα τον αυξήσουν;

@paulo6sousa

Τίποτα δεν μου ζήτησαν.Απλά το έγραψα στην αίτηση!

lol

"Γέμισαν τα κέντρα";

τι έγινε ρε παιδιά;έγινε ξαφνικά το φανταριλίκι cool ή βγήκε πάλι καμια βρώμα ότι θα τον αυξήσουν;

Μαλλον εχει μειωθει πολυ ο αριθμος των κεντρων...οποτε υπαρχει συνωστισμος...

The day is my enemy, the night my friend

Θα ήθελα μια τελευταία διευκρίνηση.

Αν κάποιος έχει ενδειξη Ε.Π. απο τη στιγμή που κόβει την αναβολή παραμένει Ε.Π.;

Ευχαριστώ