paulo6sousa Δημ. August 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2015 Το '08 που πήγα στρατό,χωρίς βύσμα δεν εμπαινες ΣΕΠ κι ας είχα ΑΕΙ πληροφορικής και ξένες γλώσσες.Το '09 μπήκε ΣΕΠ γνωστός μου με πτυχίο ΙΕΚ λόγω βουλευτικού βύσματος.Δεν ξέρω πώς είναι τα πράγματα τώρα αλλά δεν Νομίζω να έχουν αλλάξει και πολύ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KostasGre Δημ. August 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2015 Βύσμα.- Αν δεν έχεις βύσμα, δεν μπαίνεις εκεί. Συνοψίζοντας ξεκίνα από τώρα να κάνεις εξάσκηση παρα πόδα την τσουγκράνα, σφουγγαρίστρα κλπ.:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thpo Δημ. August 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2015 (edited) Γενικά ξέρει κανεις κανένα παράδειγμα απο φαντάρους που μπήκαν ΣΕΠ μόνο με πτυχίο ΑΕΙ (δηλαδή προπτυχιακές σπυδές μόνο) και να παρέμεινε εκεί; Ευχαριστώ Edited August 6, 2015 by thpo Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DesertSMisSRaiN Δημ. August 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2015 Γενικά ξέρει κανεις κανένα παράδειγμα απο φαντάρους που μπήκαν ΣΕΠ μόνο με πτυχίο ΑΕΙ (δηλαδή προπτυχιακές σπυδές μόνο) και να παρέμεινε εκεί; Ευχαριστώ thpo, καταλαβαίνω το άγχος σου γιατί και εγώ ήμουν τρελά αγχωμένος πριν μπω φαντάρος, αλλά ρε συ και ένας να βρεθεί που να ξέρει κάποιον που να έχει πάει ΣΕΠ μόνο με πτυχίο ΑΕΙ θα είναι η εξαίρεση που επιβεβαιώνει τον κανόνα. Αφού όλοι σου λένε ότι θέλει βύσμα και αφού στην Ελλάδα τίποτα ουσιαστικά δεν έχει αλλάξει, ειλικρινά δεν καταλαβαίνω τι νομίζεις πως θα σημαίνει να βρεθεί ένα άτομο που να έτυχε να πάει ΣΕΠ αξιοκρατικά. Παράθεση "Our lives are not our own. From womb to tomb, we are bound to others, past and present. And by each crime and every kindness, we birth our future." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thpo Δημ. August 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2015 Δίκιο έχεις. Χωρίς βύσμα δεν γίνεται τίποτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
enigma84 Δημ. August 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2015 Την πρεμούρα να παρουσιαστεί στις συγκεκριμένο σώμα δε πιάνω.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thpo Δημ. August 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2015 Έχω ακούσει καλά λόγια για το σώμα αυτο αν και είναι βυσματικό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xander Δημ. August 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2015 Έχω ακούσει καλά λόγια για το σώμα αυτο αν και είναι βυσματικό. Μα τα βυσματικά σώματα είναι και τα καλύτερα γιατί συνήθως δεν κάνουν τίποτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thpo Δημ. August 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2015 Σωστό και αυτό :):lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolog3 Δημ. August 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2015 Έχω ακούσει καλά λόγια για το σώμα αυτο αν και είναι βυσματικό. Ασε τα σωματα του στρατου και δες καμιας γκομενας αυτα ειναι τα καλυτερα. :p Παράθεση Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου, ή βγες ξανά στο δρόμο της φωτιάς!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thpo Δημ. August 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2015 (edited) Γενικά απο ότι κατάλαβα εξαρτάται απο τον αριθμό στρατιωτών που χρειάζονται. Προηγόυνται αυτοι των MSC/PHd και προφανως τα βυσματα:lol: Μήπως κανείς γνωρίζει τίποτα διαφορετικό ; Edited August 17, 2015 by thpo Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paulo6sousa Δημ. August 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2015 (edited) Πρώτα πάνε τα βύσματα και αν περισσέψει καμιά θέση μπαίνουν και οι υπόλοιποι...Λογικά οι πτυχιούχοι έχουν προτεραιότητα αλλά μην ξεχνάς ότι,πρώτον,είσαι στην Ελλάδα και δεύτερον,την παράλογη λογική του στρατού.Αν θες την συμβουλή μου και αφού προφανώς δεν έχεις βύσμα,χαλάρωσε και ό,τι είναι να γίνει θα γίνει.Σε όποιο σώμα και να σε στείλουν θα περάσεις και καλά,θα σου σπάσουν και τα νεύρα,θα αγανακτίσεις με κάποια πράγματα και συμπεριφορές που θα συναντήσεις,θα γνωρίσεις κόσμο που αν δεν υπήρχε ο στρατός δεν υπήρχε περίπτωση να συναναστραφείς,θα ανυπομονείς να απολυθείς απτις πρώτες μέρες μέσα αλλά μόλις περάσουν μερικά χρόνια θα τα θυμάσαι όλα σαν ένα τεράστιο καλαμπούρι και χαβαλέ... Edited August 17, 2015 by paulo6sousa Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiffos Δημ. August 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2015 Τι πινουν και δεν μας δινουν εκει στο στρατο...Παω την προηγουμενη Δευτερα να κοψω την αναβολη να μπω Νοεμβρη και λενε εχετε προθεσμια με τελος Αυγουστου,παω σημερα και μας λενε οτι τελευταια μερα ηταν στις 14 γιατι βγηκε ανακοινωση στο army.gr. Tωρα θα μπουμε Γεναρη και θα φαμε στην μαπα και χειμωνα και καλοκαιρι...ωραια...:shoot: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thpo Δημ. August 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2015 (edited) Απλά ο στρατός απο ότι έχουμε καταλάβει είναι χασιμο χρόνου. Υπομονή............:worry::confused::blink::wacko: Edited August 17, 2015 by thpo Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paulo6sousa Δημ. August 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2015 Όταν είχα κόψει την αναβολή μου το '08 μου είχε συμβεί κάτι παρόμοιο και μου είχε πει ο αξιωματικός του γραφείου στρατολογίας ότι υπάρχει μια αίτηση για "άμεση" στράτευση στην επόμενη εσσο αρκεί να υπάρχει σοβαρός λόγος.Είχα γράψει για οικονομικους λόγους.Κάπου στα μέσα Απριλίου την έκοψα,13 Μαΐου μπήκα Θήβα.Ίσως να ισχύει ακόμα.Ψάξτο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiffos Δημ. August 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2015 Όταν είχα κόψει την αναβολή μου το '08 μου είχε συμβεί κάτι παρόμοιο και μου είχε πει ο αξιωματικός του γραφείου στρατολογίας ότι υπάρχει μια αίτηση για "άμεση" στράτευση στην επόμενη εσσο αρκεί να υπάρχει σοβαρός λόγος.Είχα γράψει για οικονομικους λόγους.Κάπου στα μέσα Απριλίου την έκοψα,13 Μαΐου μπήκα Θήβα.Ίσως να ισχύει ακόμα.Ψάξτο. Αυτο μονο η στρατολογια αν θα το ξερει?Εγω που την εχω κοψει την αναβολη αλλα θα μπω Γεναρη,μπορω να κανω την αιτηση εαν ισχυει ακομα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DesertSMisSRaiN Δημ. August 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2015 Αυτο μονο η στρατολογια αν θα το ξερει?Εγω που την εχω κοψει την αναβολη αλλα θα μπω Γεναρη,μπορω να κανω την αιτηση εαν ισχυει ακομα? Έχεις κόψει την αναβολή ήδη από τώρα και θα μπεις Γενάρη ενώ υπάρχουν άλλες δύο ΕΣΣΟ μέχρι το τέλος του 15; Και άντε καλά, του Σεπτέμβρη δεν την προλαβαίνεις γιατί έπρεπε να την είχες κόψει μέχρι τέλος Ιούνη, του Νοέμβρη γιατί όχι; Κουφό μου ακούγεται... Εκτός και αν μιλάμε για Αεροπορία. Παράθεση "Our lives are not our own. From womb to tomb, we are bound to others, past and present. And by each crime and every kindness, we birth our future." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerow Δημ. August 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2015 Εγώ που την είχα κόψει τον Αύγουστο νομίζω μπήκα στου Νοεμβρίου οπότε αυτό να περιμένει και ο φίλος. Παράθεση Back to basics [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paulo6sousa Δημ. August 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2015 Εγω έκανα την διακοπή και την αίτηση ταυτόχρονα.Επειδή όμως έχουν περάσει 6 χρόνια από τότε,πήγαινε στην στρατολογία να ρωτήσεις! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiffos Δημ. August 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2015 (edited) Έχεις κόψει την αναβολή ήδη από τώρα και θα μπεις Γενάρη ενώ υπάρχουν άλλες δύο ΕΣΣΟ μέχρι το τέλος του 15; Και άντε καλά, του Σεπτέμβρη δεν την προλαβαίνεις γιατί έπρεπε να την είχες κόψει μέχρι τέλος Ιούνη, του Νοέμβρη γιατί όχι; Κουφό μου ακούγεται... Εκτός και αν μιλάμε για Αεροπορία. Κανονικα ηταν μεχρι τελος του μηνα,αλλα επειδη γεμισαν τα κεντρα μας ειπαν η τελευταια μερα ηταν στις 14/8.Εχουν βγαλει και ανακοινωση στο army.gr @paulo6sousa Ζητανε τιποτα δικαιολογητικα εαν βαλεις για λογους πχ οικονομικους? Edited August 17, 2015 by tsiffos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DesertSMisSRaiN Δημ. August 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2015 Κανονικα ηταν μεχρι τελος του μηνα,αλλα επειδη γεμισαν τα κεντρα μας ειπαν η τελευταια μερα ηταν στις 14/8.Εχουν βγαλει και ανακοινωση στο army.gr @paulo6sousa Ζητανε τιποτα δικαιολογητικα εαν βαλεις για λογους πχ οικονομικους? lol "Γέμισαν τα κέντρα"; τι έγινε ρε παιδιά;έγινε ξαφνικά το φανταριλίκι cool ή βγήκε πάλι καμια βρώμα ότι θα τον αυξήσουν; Παράθεση "Our lives are not our own. From womb to tomb, we are bound to others, past and present. And by each crime and every kindness, we birth our future." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thpo Δημ. August 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2015 (edited) Μάλλον βγήκε φήμη ότι θα τον αυξήσουν! :shoot::rocket: Edited August 17, 2015 by thpo Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paulo6sousa Δημ. August 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2015 Κανονικα ηταν μεχρι τελος του μηνα,αλλα επειδη γεμισαν τα κεντρα μας ειπαν η τελευταια μερα ηταν στις 14/8.Εχουν βγαλει και ανακοινωση στο army.gr @paulo6sousa Ζητανε τιποτα δικαιολογητικα εαν βαλεις για λογους πχ οικονομικους? Τίποτα δεν μου ζήτησαν.Απλά το έγραψα στην αίτηση! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. August 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2015 lol "Γέμισαν τα κέντρα"; τι έγινε ρε παιδιά;έγινε ξαφνικά το φανταριλίκι cool ή βγήκε πάλι καμια βρώμα ότι θα τον αυξήσουν; Μαλλον εχει μειωθει πολυ ο αριθμος των κεντρων...οποτε υπαρχει συνωστισμος... Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thpo Δημ. August 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2015 Θα ήθελα μια τελευταία διευκρίνηση. Αν κάποιος έχει ενδειξη Ε.Π. απο τη στιγμή που κόβει την αναβολή παραμένει Ε.Π.; Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts