bomber21 Δημ. October 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2010 Δεν υπάρχει 309 εδώ και μήνες... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. October 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2010 ποιος δε το περιμενε? εμεις που ειμαστε μεσα και ειδικα στα γραφεια το ξερουμε απο αρχες Σεπτεμβρη οτι θα γινει αυτο και επειδη δεν ειχε ερθει διαταγη μαλιστα αλλα ηταν κοινο μυστικο εγω τους προετοιμασα ολους πριν απο τα σκηνακια να κατεβασουν αδειες που να τελειωνουν 1-3 νοεμβρη ωστε να μη χασουν μερες αδειας! :P καλη απολυση στα παιδια και καλη συνεχεια σε μας!!!! όπως θα ξέρεις και εσυ, η φήμη μέσα στον στρατό κυκλοφορεί πιο γρήγορα και από την ταχύτητα του φωτός. Αν δεν δεις κάτι γραμμένο επίσημα δεν μπορείς να είσαι σίγουρος. Πολλά ακούγοντούσαν, ελάχιστα επιβεβαιώθηκαν. Όπως πχ η πρόωρη απόλυση της σειράς 310 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PARASwrite Δημ. October 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2010 όπως θα ξέρεις και εσυ, η φήμη μέσα στον στρατό κυκλοφορεί πιο γρήγορα και από την ταχύτητα του φωτός. Αν δεν δεις κάτι γραμμένο επίσημα δεν μπορείς να είσαι σίγουρος. Πολλά ακούγοντούσαν, ελάχιστα επιβεβαιώθηκαν. Όπως πχ η πρόωρη απόλυση της σειράς 310 δε λες καλύτερα και η αύξηση της θητείας, εγώ προσωπικά νομίζω ότι θα αυξηθεί. τίποτα δεν είναι επίσημο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bomber21 Δημ. October 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2010 Ναι αλλά μην ξαναρχίσουμε την κουβέντα αυτή...Έχει γίνει δεκάδες φορές.Δεν έχει ανακοινωθεί κάτι επίσημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nothing Δημ. October 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2010 οσο αφορα την προωρη απολυση της 310 μια χαρα το ξεραμε μεχρι και σηματα ειχαν βγει απλα δε ειχαν φτασει στα γραφεια γιατι κλασσικα και χωρις λογο κατι τετοια σηματα απλα καθυστερουν επειδη καποιοι σκεφτονται τι να κανουν (χωρις λογο απλα ετσι επειδη μπορουν να το καθυστερησουν) //τυχαιο και προσφατο παραδειγμα μια 4ημερη αδεια απο τον αρχηγο γες η οποια ανακοινωθηκε επισημα με χαρτι στα γραφεια μια μερα πριν ξεκινησουν τα γκρουπ και οταν ειδαμε την ημερομηνια που ειχε "σταλει" απο το κεντρο ηταν 20 ημερες πριν... :P ραδιο αρβυλα υπαρχει και μαλιστα βασιλευει αλλα οταν εισαι προσεχτικος μια χαρα ξερεις να φιλτραρεις... τελος παντων μικρο νοημα εχει απλα ετσι το ανεφερα! καλη συνεχεια! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karlito13 Δημ. October 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2010 γινετε να παρουσιαστεις νοεμβρη ναυτικο?γτ μπενω τωρα νοεμβριο 313,αλλα βρηκα ένα conne για ναυτικο,ο ξαδερφος μου την προηγουμνενη βδομαδα ορκιστηκε για ναυτικο.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kage Δημ. October 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2010 μπηκα στo stratologia.gr για να μου δειξει την κατανομη μου.μου εβγαλε π.ναυτικο(αυτο μου ειχε ερθει και πριν χρονια με την αναβολη λογο σπουδων). τωρα που εχουν μειωσεις στα ατομα που δεχονται σε πν και αεροπορια υπαρχει περιπτωση να με αλλαξουν σωμα?θα το μαθω μονο οταν ερθει το χαρτι παρουσιασης? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toympas Δημ. October 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2010 τελικα η 310 θα απολυθει 1 εβδομαδα νωρητερα?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bomber21 Δημ. October 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2010 τελικα η 310 θα απολυθει 1 εβδομαδα νωρητερα?? Τα αμέσως προηγούμενα ποστ αν διαβάσεις,θα απαντηθεί η απορία σου... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toympas Δημ. October 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2010 Τα αμέσως προηγούμενα ποστ αν διαβάσεις,θα απαντηθεί η απορία σου... εισαι σιγουρος? γιατι εγω δνε βλεπω καποια απαντηση:confused:? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freedomandloveSW Δημ. October 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2010 η σειρα 310 απολυεται 4/11/10 λογω δημοτικων εκλογων οριστε το αποσπασμα απο το ΦΕΚ http://img87.imageshack.us/img87/6128/apolusi.th.jpg Uploaded with ImageShack.us αν αυτο δεν σου αρκει μη ψαχνεις για αλλες απαντησεις εδω μεσα ! ναι στο πολεμικο ναυτικο παρουσιαζονται ΚΑΙ νοεμβριο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pasalimani Δημ. October 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2010 Γνωριζει κανεις, αν υπαρχει καπου γραμμενο,σε καποιο κανονισμο πως οι μαγειρες πρεπει να περασουν εκπαιδευση 3 μιση βδομαδες στη σπαρτη και τρισημιση στο γυθειο; Θελουν να με κρατησουν 7 βδομαδες στη σπαρτη χωρις να μ εκπαιδευσουν καθολου σαν μαγειρα αλλα να μου δωσουν χαρτι,επειδη εχει εμπλοκη για να τους βγαζω σκοπιες.θελω να παω στο γυθειο αλλα θελω να ξερω αν με καλυπτουν οι νομοι να το απαιτησω.να ξερω πχ πως βαση του στρ νομου .... Οι μαγειρες πρεπει να πανε και στο γυθειο. Παράθεση Nokia 5110, Nokia 3210,Nokia 3310, Nokia 8310,Nokia , Sony Erricson W800i, Siemens SX1, Motorola Razor v3, Samsung U100, Samsung U600,iphone 3G(για 5χρονια!), Iphone 4, Samsung Galaxy s3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karlito13 Δημ. October 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2010 ναυτικο αν πας παραμεθωριο κανεις 9μηνο και αν κατσεις αθηνα κανεις χρονο?ισχυει κατι τετοιο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjArte Δημ. October 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2010 ναυτικο αν πας παραμεθωριο κανεις 9μηνο και αν κατσεις αθηνα κανεις χρονο?ισχυει κατι τετοιο? Όχι φίλε. Παντού είναι 12 μήνες. ;) Παράθεση [imgalign]http://img411.imageshack.us/img411/2249/applelogo1.gif[/imgalign]Αρτέμης pushme.to & pingChat2 : djarte iPhone 4 32GB Black with iOS 4.3, MacbookPro Late 2008 15" with Snow Leopard 10.6.6, Apple Led Cinema Display 24", Airport Extreme BS Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkr41 Δημ. October 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2010 Γνωριζει κανεις, αν υπαρχει καπου γραμμενο,σε καποιο κανονισμο πως οι μαγειρες πρεπει να περασουν εκπαιδευση 3 μιση βδομαδες στη σπαρτη και τρισημιση στο γυθειο; Θελουν να με κρατησουν 7 βδομαδες στη σπαρτη χωρις να μ εκπαιδευσουν καθολου σαν μαγειρα αλλα να μου δωσουν χαρτι,επειδη εχει εμπλοκη για να τους βγαζω σκοπιες.θελω να παω στο γυθειο αλλα θελω να ξερω αν με καλυπτουν οι νομοι να το απαιτησω.να ξερω πχ πως βαση του στρ νομου .... Οι μαγειρες πρεπει να πανε και στο γυθειο. Ο κανονισμός το μόνο που αναφέρει είναι η διάρκεια και το είδος της εκπαίδευσης (το τι θα σας μάθουν). Το μοίρασμα γίνεται για να καλύπτονται οι ανάγκες και των 2 στρατοπέδων, χωρίς παράλληλα να αδικούνται και οι φαντάροι. Να μη σε πάρω στο λαιμό μου βέβαια, δεν είμαι και 100% σίγουρος... Τώρα αν εσύ επιμένεις να κάνεις φασαρία για να πας Γύθειο που θα έχει και εκεί εμπλοκή, και στις λιγοστές φορές που θα βγαίνεις έξω να μη βλέπεις ψυχή χειμωνάτικα, είναι δικό σου θέμα :p Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kage Δημ. October 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2010 ναυτικο αν πας παραμεθωριο κανεις 9μηνο και αν κατσεις αθηνα κανεις χρονο?ισχυει κατι τετοιο? Όχι φίλε. Παντού είναι 12 μήνες. ;) http://news247.gr/ellada/article89871.ece Mην τα μπερδευουμε 9μηνο ειναι πλεον και στην αεροπορια και στο ναυτικο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GaNgBaNg Δημ. October 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2010 2010 Δ' ΕΣΣΟ (Νοέμβριος 2010) Μάθε που θα καταταγείς Καλη μας θητεια παιδια! Εγω ειμαι για 16/11 ΚΕΥΠ Λαμια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karlito13 Δημ. October 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2010 18/11 KEEM στην Σπάρτη...κλή θητεια,καλα είναι εκει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AngeloDion Δημ. October 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2010 Εχει κανένα μάγκα που υπηρέτησε ή υπηρετεί ΕΛΔΥΚ τα τελευταία 2 χρόνια? Παράθεση Κλόουν τη Τετάρτη τη Κυριακή νεκρός:cat: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freedomandloveSW Δημ. October 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2010 εμενα το site μου βγαζει αυτο Παρακαλώ ελέγξτε την ορθότητα των στοιχείων σας ή προσπαθήστε ξανά μετά τις 26 Οκτωβρίου 2010! :p λοιπον μια ερωτηση.. αν ΔΕΝ παρουσιαστεις εκει που πρεπει οταν πρεπει και κηρυχτεις ανυποτακτος πόσο και πού θα με ψαξει καποιος ( στρατονομια, αστυνομια κτλ ) ? παρακληση να γραφτει σαν απαντηση κατι σιγουρο ή καποια προσωπικη εμπειρια και να μην μπλεξουμε σε φιλολογικη και μελλοντολογικη κουβεντα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nothing Δημ. October 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2010 τυπικα αν πας τελικα και απλα αργησεις απο μονος σου για τον οποιοδηποτε λογο τοτε εχεις ενα προστιμο ενος μηνα παραπανω θητεια το οποιο ομως εξαγοραζεται με 90 ευρω... τωρα αν δεν εμφανιστεις καθολου υπαρχουν διαφορα που μπορει να γινουν... τυπικα θα σε ψαξουν αλλα μη φανταστεις οτι θα τρελαθουν και θα ξαμολυθουν για σενα αλλα τυπικα πραγματα θα γινουν, οπως καποια στιγμη θα περασει η αστυνομια απο το σπιτι σου λογικα αν θες να πας κανα ταξιδι θα φαινεσαι σαν ανυποτακτος (δε ξερω αν εχουν ολα τα συστηματα ενημερωση για αυτο αλλα των αεροδρομιων νομιζω πως εχουν) αλλα απο εκει και περα αν δε σε βρουν θα περνανε ανα καποιο διαστημα.... τωρα κανεις που να γνωριζω δε το τραβηξε τοσο αυτο που ειναι το συνηθες ειναι να μη το ξερουν οτι μπαινουν τοτε (για χ,ψ λογους) και απλα να τρωνε το προστιμο που σου ανεφερα... το σκεφτεσαι να μη πας επι τουτου δηλαδη? ρωταω για να δουμε την περιπτωση που λες αναλογα και επισης τι λυσεις μπορεις να εχεις απο την πλευρα σου ωστε να το γλυτωσεις... :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefkal Δημ. October 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2010 Σημερα μου έβγαλε και εμένα το stratologia.gr που με παίρνουν. Είστε υπόχρεος για κατάταξη Στρατό Ξηράς με την 2010 Δ΄ ΕΣΣΟ (Νοέμβριος) δυνάμει της ΕΔΥΕΘΑ/ΓΕΣ 109/2010 την 16/11/2010 σε Κέντρο Εκπαιδεύσεως Εφοδιασμού Μεταφορών (ΚΕΕΜ). Έχετε επιλεγεί Εφοδιασμού Μεταφορών. (κανένας άλλος που θα πάει εκεί ή ξερει τι παίζει?) Άντε καλή μας θητεία Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/317490 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bomber21 Δημ. October 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2010 2010 Δ' ΕΣΣΟ (Νοέμβριος 2010) Μάθε που θα καταταγείς Καλη μας θητεια παιδια! Εγω ειμαι για 16/11 ΚΕΥΠ Λαμια. Ήμουν πριν κάτι μήνες.Μη μασάς,όλα είναι πολύ ωραία εκεί,να ξέρεις ότι όταν θα φύγεις,θα το αναπολείς το ΚΕΥΠ...! ;) Σημερα μου έβγαλε και εμένα το stratologia.gr που με παίρνουν. Είστε υπόχρεος για κατάταξη Στρατό Ξηράς με την 2010 Δ΄ ΕΣΣΟ (Νοέμβριος) δυνάμει της ΕΔΥΕΘΑ/ΓΕΣ 109/2010 την 16/11/2010 σε Κέντρο Εκπαιδεύσεως Εφοδιασμού Μεταφορών (ΚΕΕΜ). Έχετε επιλεγεί Εφοδιασμού Μεταφορών. (κανένας άλλος που θα πάει εκεί ή ξερει τι παίζει?) Άντε καλή μας θητεία Μια χαρά και στη Σπάρτη!Γενικά τα Σώματα είναι πιο χαλαρά από τα Όπλα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karlito13 Δημ. October 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2010 Παιδια και γω ΚΕΕΜ 18/11 παρουσιαζομε,κανενας αλλος για εκει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefkal Δημ. October 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2010 Σημερα μου έβγαλε και εμένα το stratologia.gr που με παίρνουν. Είστε υπόχρεος για κατάταξη Στρατό Ξηράς με την 2010 Δ΄ ΕΣΣΟ (Νοέμβριος) δυνάμει της ΕΔΥΕΘΑ/ΓΕΣ 109/2010 την 16/11/2010 σε Κέντρο Εκπαιδεύσεως Εφοδιασμού Μεταφορών (ΚΕΕΜ). Έχετε επιλεγεί Εφοδιασμού Μεταφορών. (κανένας άλλος που θα πάει εκεί ή ξερει τι παίζει?) Άντε καλή μας θητεία Παιδια και γω ΚΕΕΜ 18/11 παρουσιαζομε,κανενας αλλος για εκει? :) εγώ :) Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/317490 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts