Jump to content

Φανταριλίκια και λοιπά στρατιωτικά

PrivateeR
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

δλδ εγω αν παω δευτερα 25 του μηνος?ενας φιλος μου παρουσιαζετε 16 αυγουστου...τον χανω τον νοέμβριο?

Νοέμβριο μπαίνεις.

http://media.rockstargames.com/rockstargames/img/global/downloads/buddyiconsconavatars/v_franklin_chop2_80x80.jpg

Automagic * Automation @ Google Play

• Απαντήσεις 8,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Μου ρθε το χαρτί για σώμα εφοδιασμού-μεταφορών με ένδειξη για ΥΕΑ.

α) Αναφέρει το χαρτί ότι θα πρέπει να έχω αποδεικτικό γραμματικών γνώσεων, το θέμα είναι ότι το παρέδωσα όταν έκανα τα χαρτιά της αναβολής πρέπει να τους ξαναπάω την ημέρα της κατάταξης;;;;Ή χρειάζεται μόνο για το αν θέλω να πάω για αξιωματικός;;;Όχι τπτ άλλο κλείνει και η γραμματεία και μου μανουριάζουν για fax κοκ...

β)Ποια είναι τα πιθανά οφέλη του να συνεχίσεις σαν ΥΕΑ;;;

Edited by enigma84

Νομίζω πως δε χρειάζονται, εκτός κι αν θέλεις να γίνεις ΥΕΑ όπως είπες. Εγώ τα είχα μαζί μου και απ' όσο θυμάμαι δε μου τα ζήτησαν πουθενά. Μη σε πάρω και στο λαιμό μου βέβαια...

Μόλις γίνεις ΔΕΑ θα θεωρείσαι αξιωματικός με ότι συνεπάγεται αυτό. Θα πληρώνεσαι δηλαδή, θα πηγαίνεις το απόγευμα σπίτι σου και θα κάνεις υπηρεσίες στελεχών. Από την άλλη θα κάνεις περισσότερους μήνες θητεία, θα έχεις περισσότερες ευθύνες και η εκπαίδευση θα είναι πιο δύσκολη.

εγω την εκοψα μαγκες την αναβολη και περιμενω...λεω να δηλωσω για Κυπρο,μου ειπαν θα πηγενωερχομαι τσαμπα με αεροπλανο απο την Κυπρο σπιτι μου,και 1 μηνα πριν αποληθεις σε φερνουν κοντα στο σπιτι σου,τι λετε?

για την εναλλακτικη θητεια τι ξερουμε ?:worry:

Με απόφαση του υπουργού Εθνικής Άμυνας,πριν 3 μηνες, προσδιορίστηκε στους 15μήνες, από 17 που ηταν πριν, η διάρκεια της εναλλακτικής θητείας των αντιρρησιών συνείδησης.Η εναλλακτική θητεία πραγματοποιείται σε υπηρεσίες και δημόσιους φορείς σε περιοχές εκτός Αθηνών, Θεσσαλονίκης, γέννησης ή διαμονής των ενδιαφερομένων και εκτός μεγάλων αστικών κέντρων.Οι φορείς στους οποίους πραγματοποιείται η εναλλακτική θητεία μεριμνούν για τη σίτιση και στέγαση των ενδιαφερομένων και αν δεν έχουν τη δυνατότητα για κάτι τέτοιο, ορίζεται χρηματική αποζημίωση

-

Καλησπερα και απο μενα, μου ηρθε και εμενα το χαρτι σημερα και γραφει για αυλωνα ΚΤΘ με ένδειξη για ΥΕΑ.

Αν παω ΥΕΑ ποσο παραπανω μηνες κανω? Ακομα αν δεν θελω,και θελω να μπω ως απλος στρατιωτης τι πρεπει να κανω? ¨Η το δηλωνω εκει οταν παρουσιαστω οτι δεν θελω και ολα καλα? γνωριζει κανεις? ευχαριστω πολυ!!

Stay Hungry | Stay Foolish | http://www.iChas.gr

Αχχχχχχχχχχχχχ Xasapako με γυρνας κανα δυο χρονια πισω :)

ετοιμασου να γνωρισεις το μεγαλυτερο τρελοκομειο της χωρας που λεγεται Αυλωνα. Πραγματικα θα απορησεις αν ετσι ειναι οντως ο στρατος!

Τεσπα, για να γινεις ΥΕΑ περνας και καποια αθληματα στα οποια υπαρχουν ορια. Αν δν πιασεις το οριο, δν γινεσαι ΥΕΑ ;) (αν και εμας ο τοτε υπευθυνος απλα μας ρωτησε ποιοι θελουν να πανε κ ποιοι οχι και μας εκοψε στα χαρτια ;) )

Αν θελησεις να γινεις, θα συνεχισεις στην Ιλη των ΥΕΑ οπου και θα εκπαιδευτεις. Γενικα οι ΥΕΑ στον Αυλωνα οσο ηταν στην εκπαιδευση καναν πολυ ηλιθιες υπηρεσιες και επηζαν αρκετα. Η θητεια σου θα ειναι 15μηνη αν δν κανω λαθος

Edited by fantomas_ktm
Shit Happens!!!

Η διαφορά απλού στρατιώτη με ΥΕΑ, βάση αυτών που είδα στη θητεία μου, συνοψίζεται στον εξής -φανταστικό- διάλογο:

Λοχαγος προς απλούς στρατιώτες: Γιατί κάθεστε εσείς οι 2; Ολη μέρα κοιμάστε;

Λοχαγός προς τον δόκιμο (ΥΕΑ): Δόκιμε, πάρε αυτούς τους 2 και βάλε τους να καθαρίσουν το στρατόπεδο, να ξεπιαστουν λιγο. Και μετά στείλε τους για λάτζα.

http://arcadia.ceid.upatras.gr/arkadia/thumbs/places/agiorgit/agiorg5p.jpg

ρε παιδια εχω ενα βυσμα για ναυτικο,αυτοι ποτε μπενουνε?μου ειπαν σεπτεμβριο μπενει το ναυτικο και εγω εκοψα την αναβολη προχθες για να μπω Νοεμβριο πεζικο...να το χρησιμοποιεισω το βυσμα να μπς ναυτικο?ειναι 3 μηνες παραπανω ομως...

Αχχχχχχχχχχχχχ Xasapako με γυρνας κανα δυο χρονια πισω :)

ετοιμασου να γνωρισεις το μεγαλυτερο τρελοκομειο της χωρας που λεγεται Αυλωνα. Πραγματικα θα απορησεις αν ετσι ειναι οντως ο στρατος!

Τεσπα, για να γινεις ΥΕΑ περνας και καποια αθληματα στα οποια υπαρχουν ορια. Αν δν πιασεις το οριο, δν γινεσαι ΥΕΑ ;) (αν και εμας ο τοτε υπευθυνος απλα μας ρωτησε ποιοι θελουν να πανε κ ποιοι οχι και μας εκοψε στα χαρτια ;) )

Αν θελησεις να γινεις, θα συνεχισεις στην Ιλη των ΥΕΑ οπου και θα εκπαιδευτεις. Γενικα οι ΥΕΑ στον Αυλωνα οσο ηταν στην εκπαιδευση καναν πολυ ηλιθιες υπηρεσιες και επηζαν αρκετα. Η θητεια σου θα ειναι 15μηνη αν δν κανω λαθος

Θυμάσαι αν σου ζήτησαν κανά χαρτί σχολής όταν παρουσιάστηκαν;;;Δεν το ψήνω να κάνω 6 μήνες παραπάνω μόνο και μόνο για να πήζω άλλους:lol:, απλώς θέλω να ξέρω αν χρειάζεται γιατί στην σχολή μου έχω μπλέξει με βλάκες και για να βγάλεις ένα χαρτί πρέπει να τους ζαλίσεις τον έρωτα...

ξερετε σε ποιο τηλεφωνο μπορω να μαθω σε ποιο σωμα εχω καταταχτει?δεν μου εχει ερθει ποτε χαρτι στρατου λογω αναβολης σπουδων και την εκοψα τωαρα...αλλα θελω να μαθς σε πιο σωμα εχω καταταχτει..

ξερετε σε ποιο τηλεφωνο μπορω να μαθω σε ποιο σωμα εχω καταταχτει?δεν μου εχει ερθει ποτε χαρτι στρατου λογω αναβολης σπουδων και την εκοψα τωαρα...αλλα θελω να μαθς σε πιο σωμα εχω καταταχτει..

παιδια καλησπερα ειμαι ναυτης σειρα 09Γ κανω τη θητεια μου κανονικα απολειωμαι 17 Σεπτεμβρη γιατι δεν εχω αδειες...και θελω να παρω αναβολη για προσςπικους λογους,ξερει να μ πει καποιος αν γινεται και τι πρεπει να δηλωσω για να μπορεσω να την παρω..????Σας παρακαλω οποιος γνωριζει να μου απαντησει.....

Θυμάσαι αν σου ζήτησαν κανά χαρτί σχολής όταν παρουσιάστηκαν;;;Δεν το ψήνω να κάνω 6 μήνες παραπάνω μόνο και μόνο για να πήζω άλλους:lol:, απλώς θέλω να ξέρω αν χρειάζεται γιατί στην σχολή μου έχω μπλέξει με βλάκες και για να βγάλεις ένα χαρτί πρέπει να τους ζαλίσεις τον έρωτα...

Αυλωνα δν ζητησαν τιποτα να δουνε. Μονο ερωτησεις εκαναν. Οποτε οτι δηλωσεις, εισαι :) Δεν ξερω ομως τωρα σε τι θα πεσετε. Παρτε τα μαζι σας, προκειμενου να γλυτωσετε ταλαιπωρια και σπασιμο νευρων.

Shit Happens!!!

Η διαφορά απλού στρατιώτη με ΥΕΑ, βάση αυτών που είδα στη θητεία μου, συνοψίζεται στον εξής -φανταστικό- διάλογο:

Λοχαγος προς απλούς στρατιώτες: Γιατί κάθεστε εσείς οι 2; Ολη μέρα κοιμάστε;

Λοχαγός προς τον δόκιμο (ΥΕΑ): Δόκιμε, πάρε αυτούς τους 2 και βάλε τους να καθαρίσουν το στρατόπεδο, να ξεπιαστουν λιγο. Και μετά στείλε τους για λάτζα.

Αυτό που λες είναι η μισή αλήθεια.

Όταν ο φαντάρος θα είναι παραμεθώριο και θα πήζει, ο ΥΕΑ θα κάνει τη εκπαίδευσή του για δόκιμος και θα πήζει χειρότερα. Διαφωνείς?

Όταν ο φαντάρος θα πάρει μετάθεση από σύνορα για το σπίτι του, ο δόκιμος τότε θα πρωτοπάει παραμεθώριο. Σωστά? Δεν θα περάσει άσχημα ο δόκιμος σε καμία περίπτωση, αλλά ούτε και ο φαντάρος που θα πάει δίπλα στο σπίτι του.

Όταν ο φαντάρος θα απολύεται, ο δόκιμος θα έχει ακόμα μπροστά του μήνες....

Διαλέχτε και πάρτε...

MyName: Γιάννης.

Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350

φανταρος θα παω εγω και θα τους πω να με κοψουν :P καλη μας θητεια :)
Stay Hungry | Stay Foolish | http://www.iChas.gr

Αυτό που λες είναι η μισή αλήθεια.

Όταν ο φαντάρος θα είναι παραμεθώριο και θα πήζει, ο ΥΕΑ θα κάνει τη εκπαίδευσή του για δόκιμος και θα πήζει χειρότερα. Διαφωνείς?

Όταν ο φαντάρος θα πάρει μετάθεση από σύνορα για το σπίτι του, ο δόκιμος τότε θα πρωτοπάει παραμεθώριο. Σωστά? Δεν θα περάσει άσχημα ο δόκιμος σε καμία περίπτωση, αλλά ούτε και ο φαντάρος που θα πάει δίπλα στο σπίτι του.

Όταν ο φαντάρος θα απολύεται, ο δόκιμος θα έχει ακόμα μπροστά του μήνες....

Διαλέχτε και πάρτε...

Μόνο ο μειωμένης θητείας φαντάρος θα πάρει μετάθεση για το σπίτι του,όλοι οι άλλοι απολύονται από τα σύνορα.

Μόνο ο μειωμένης θητείας φαντάρος θα πάρει μετάθεση για το σπίτι του,όλοι οι άλλοι απολύονται από τα σύνορα.

Ναι, τώρα πια αλλάξαν τα πράγματα.

Αλλά όπως και να το κάνεις, θα είναι πλέον παλιός (όσο μπορεί να παλιώσει πλέον κάποιος)και όλοι θα τρέχουν τους νέους.

MyName: Γιάννης.

Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350

παιδια καλησπερα ειμαι ναυτης σειρα 09Γ κανω τη θητεια μου κανονικα απολειωμαι 17 Σεπτεμβρη γιατι δεν εχω αδειες...και θελω να παρω αναβολη για προσςπικους λογους,ξερει να μ πει καποιος αν γινεται και τι πρεπει να δηλωσω για να μπορεσω να την παρω..????Σας παρακαλω οποιος γνωριζει να μου απαντησει.....

Καλησπέρα φιλε. Και εγώ 09Γ εσσο είμαι και απολυωμαι 1 Σεμπτεμβρη. Από όσο γνωρίζω μπορείς να ζητήσεις αναβολή για 6 μήνες εάν συντρέχει κάποιος πολύ σοβαρός οικογενειακός λόγος. Προφανώς και θα πρέπει να καταθέσεις και τα ανάλογα δικαιολογητικά. Το θέμα είναι πως μετά την αναβολή θα πρέπει να περάσεις ξανά την προπαιδευση και στην συνέχεια να υπηρετησεις το υπόλοιπο μέρος της θητείας που σου έχει μείνει. Γιατί όμως απολυεσαι 17 Σεμπτεμβρη ; Εμείς παίρνουμε και 25 μέρες άδεια.

Sent from my iPhone using Tapatalk

[imgalign]http://img411.imageshack.us/img411/2249/applelogo1.gif[/imgalign]Αρτέμης

pushme.to & pingChat2 : djarte

iPhone 4 32GB Black with iOS 4.3, MacbookPro Late 2008 15" with Snow Leopard 10.6.6, Apple Led Cinema Display 24", Airport Extreme BS

γνωριζει καποιος να μου πει σε ποιο σωμα εχω καταταχτει?ειμαι γεννημενος το 89 και δεν μου εχει ερθει ποτε χαρτι για να παρουσιαστς,ειχα αναβολη λογο σπουδων,και εχω ενα βησμα για ναυτικο,αλλα πρεπει να μαθω που εχω παραταχτει...

το τριγωνο του διαβολου:1)ΑΥΛΩΝΑ(4 μηνες-1 μηνα στην iΙΛΥΒ-ΔΕΚΑΝΕΑΣ)

2)33 ΕΑΝ εβρος(αστο καλυτερα δεν το συζητω)

3)80 ΕΑΝΕΘ(ΚΩΣ)48 μερες εμπλοκη χωρισ καν εξοδουχο νουμερο.

καλα ηταν θα μπορουσε να ειναι και χειροτερα

259 99α ΕΣΣΟ απο αναβολη

το οπλο ειναι ενα τα τεθωρακισμενα.καμια σειρα υπαρχει?

α και ξεχασα 18 μηνεσ, τιποτα τσαμπα πραμα!

Edited by nikolasn80

"κρειττον τοις ποσιν ολισθειν ή τη γλώσση"

Ειναι προτιμότερο το στραβοπάτημα με τα ποδια παρά με τη γλώσσα.

ΔΙΟΓΕΝΗΣ Ο ΛΑΕΡΤΙΟΣ

66 π.Χ

Καλησπέρα φιλε. Και εγώ 09Γ εσσο είμαι και απολυωμαι 1 Σεμπτεμβρη. Από όσο γνωρίζω μπορείς να ζητήσεις αναβολή για 6 μήνες εάν συντρέχει κάποιος πολύ σοβαρός οικογενειακός λόγος. Προφανώς και θα πρέπει να καταθέσεις και τα ανάλογα δικαιολογητικά. Το θέμα είναι πως μετά την αναβολή θα πρέπει να περάσεις ξανά την προπαιδευση και στην συνέχεια να υπηρετησεις το υπόλοιπο μέρος της θητείας που σου έχει μείνει. Γιατί όμως απολυεσαι 17 Σεμπτεμβρη ; Εμείς παίρνουμε και 25 μέρες άδεια.

Sent from my iPhone using Tapatalk

δεν εχω αδεια τιποτα φιλος και ηπιρετω και παραπανω αλλα πιστευω αν τους πω για σοβαρους οικογενειακους λογους πρεπει να δουλεψω δε γινεται θελω αναβολη θα μ τη δωσουν..αλλα τι δικιολογητικα να τους παω...??ξερεις απο καποιον δικο σου που ηθελε και του εδωσαν...αλλα απ οτι ξερω δεν ξανα κανω προπεδευση αφου εχω ορκιστει.....

Ενας γνωστος μου του ηρ8ε χαρτι για το τεχνικο της πατρας. Τι λεει εκει? 8α περασει καλα το πρωτο μηνα; Συγκρτικα με το αν πηγαινε καπου αλλου για εκπαιδευση; [Πειτε εμπειριες ειδικα αν καποιος ηδη ειχε παει εκει παλιοτερα! Κλιμα, χωροι :confused:κ.λ.π.