Nikos_s3 Δημ. June 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2010 πριν απαντήσετε, καλό είναι να διαβάζετε τον τίτλο του θέματος... thanks..:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. June 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2010 η μερα της αναχωρησης απο το κεντρο προς την μοναδα ηταν μακραν η χειροτερη μερα της θητειας. Απιστευτο κρυο, απιστευτη ταλαιπωρια. Ευτυχως το γενικοτερο κλιμα στη μοναδα μας αποζημιωσε και με το παραπανω. Πραγματικά, είναι μεγάλη ταλαιπωρία. Η δεύτερη μετάθεση όμως είναι κυριλέ. Παίρνεις φύλλο πορείας και πας μόνος σου σαν ενήλικας άνθρωπος, όχι σαν βόδι, υπό επιτήρηση. Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fantomas_ktm Δημ. June 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2010 ευτυχως εμενα η πρωτη μεταθεση ηταν μεσα στο ιδιο στρατοπεδο. Α ρε Αυλωνα με τα ωραια σου! :) Παράθεση Shit Happens!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bomber21 Δημ. June 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2010 (edited) Πολλοί λένε ότι οι 8 μηνοι φεύγουν συνήθως πριν συμπληρώσουν 4μηνο από την ημερομηνία παρουσίασης στο κέντρο.Ισχύει ή ράδιο αρβύλα;;; Edited June 13, 2010 by bomber21 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StandArd Δημ. June 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2010 Πολλοί λένε ότι οι 8 μηνοι φεύγουν συνήθως πριν συμπληρώσουν 4μηνο από την ημερομηνία παρουσίασης στο κέντρο.Ισχύει ή ράδιο αρβύλα;;; Δε προβλέπεται. Αν έχεις βύσμα, όμως, όλα γίνονται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Zorz Δημ. June 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2010 Πολλοί λένε ότι οι 8 μηνοι φεύγουν συνήθως πριν συμπληρώσουν 4μηνο από την ημερομηνία παρουσίασης στο κέντρο.Ισχύει ή ράδιο αρβύλα;;; Όχι όλοι οι μειωμένης θητείας, μόνο όσοι δικαιούνται κατ'εξαίρεση μετάθεση για κοινωνικούς λόγους (και προφανώς τα βύσματα). Παράθεση Motorola Razr i XT890 + Alcatel 2005D + Samsung GT-N5110 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Thou_Bou Δημ. June 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2010 εχει ακουσει κανενας τιποτα για ημερομηνιες καταταξης Γ ΕΣΣΟ (Αυγουστο ) ? Η στις 9 ή στις 16 λένε σε άλλα forum. αν καποιος εχει ενημερωση, ας πει. Παράθεση Ό,τι κλειδώνει, ξεκλειδώνει. Επαναφορά ΙΜΕΙ σε android. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freedomandloveSW Δημ. June 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2010 Πολλοί λένε ότι οι 8 μηνοι φεύγουν συνήθως πριν συμπληρώσουν 4μηνο από την ημερομηνία παρουσίασης στο κέντρο.Ισχύει ή ράδιο αρβύλα;;; Όχι όλοι οι μειωμένης θητείας, μόνο όσοι δικαιούνται κατ'εξαίρεση μετάθεση για κοινωνικούς λόγους (και προφανώς τα βύσματα). επειδη μαλλον για 8μηνο ειμαι λογω προστατη οικογενειας ( πατερας πανω απο 70 ετων ισχυει ετσι ?) τι ακριβως σημαινει αυτο 8 μηνοι φεύγουν συνήθως πριν συμπληρώσουν 4μηνο από την ημερομηνία παρουσίασης στο κέντρο ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StandArd Δημ. June 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2010 επειδη μαλλον για 8μηνο ειμαι λογω προστατη οικογενειας ( πατερας πανω απο 70 ετων ισχυει ετσι ?) τι ακριβως σημαινει αυτο 8 μηνοι φεύγουν συνήθως πριν συμπληρώσουν 4μηνο από την ημερομηνία παρουσίασης στο κέντρο ? Πληρείς τις προϋποθέσεις αν είσαι ο μόνος ή ο μεγαλύτερος υιός. Στο 8μηνο, αν συμπληρώσεις 4 μήνες από τη μέρα κατάταξης δικαιούσαι δεύτερη μετάθεση κοντά στο τόπο διαμονής σου. Στο 9μηνο απολύεσαι από τα σύνορα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
neverbackdown Δημ. June 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2010 Παιδιά μπαίνω και γω τον αύγουστο...είμαι πολύτεκνος και έχω χάσει 2 αδέρφια και τον πατέρα μου...επίσης υπάρχει έλλειμμα στην οικογένεια ειδικά αν λείπω εγώ και δεν μπορώ να δουλεύω...θα υπάρχει μονο η σύνταξη τις μητέρας μου που είναι 500κάτι ευρώ...αυτά μπορώ να τα δηλώσω με έγγραφα για κάποια μείωση τις θητείας η μετάθεση στην πόλη μου δηλαδή την αθηνα...και αν μπορώ ποτε πρέπει να τα δηλώσω?να με καλέσουν πρώτα η πιο πριν?αν γνωρίζεται κάτι απαντήστε μου... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freedomandloveSW Δημ. June 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2010 σορυ κιολας αλλα διαβαζοντας ποστ σαν τα παραπανω νιωθω "φλωρος" που ρωταω ΤΟΣΑ πραγματα για τη θητεια μου και επισης νιωθω και ΟΡΓΗ που πρεπει να κανουν σωνει και καλα ΟΛΟΙ θητεια υ.γ. σε "λιγα" χρονια που θα εχει "ωριμασει" η κοινωνια και δε θα υπαρχει στρατος απορω ποια θα' ναι τα επιχειρηματα των υποστηρικτων του .. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fantomas_ktm Δημ. June 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2010 Παιδιά μπαίνω και γω τον αύγουστο...είμαι πολύτεκνος και έχω χάσει 2 αδέρφια και τον πατέρα μου...επίσης υπάρχει έλλειμμα στην οικογένεια ειδικά αν λείπω εγώ και δεν μπορώ να δουλεύω...θα υπάρχει μονο η σύνταξη τις μητέρας μου που είναι 500κάτι ευρώ...αυτά μπορώ να τα δηλώσω με έγγραφα για κάποια μείωση τις θητείας η μετάθεση στην πόλη μου δηλαδή την αθηνα...και αν μπορώ ποτε πρέπει να τα δηλώσω?να με καλέσουν πρώτα η πιο πριν?αν γνωρίζεται κάτι απαντήστε μου... το μονο που θα μπορουσα να σε συμβουλεψω φιλε μου ειναι να δηλωσεις ΕΛΔΥΚ αλλα διαβασα οτι και εκει μειωσαν τον μισθο των φανταρων απο 280 σε 150€ :mad::mad: Παλεψε το οσο μπορεις να μεινεις αμεταθετος Αθηνα Παράθεση Shit Happens!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hackfree Δημ. June 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2010 παιδιά ποιες είναι οι περίοδοι που μπορεί να μπει κάποιος φαντάρος,και πόσο πριν πρέπει να διακόψει την αναβολή για να πάει? από σεπτέμβριο ξεκινώ την πρακτική μου,που λογικά τελειώνει φεβρουάριο,οπότε τη μπορώ να κάνω? και ποτε είναι καλά να πας φαντάρος ποια περίοδο?:worry: Παράθεση technoholic maniac reviewer Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jim19 Δημ. June 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2010 παιδιά ποιες είναι οι περίοδοι που μπορεί να μπει κάποιος φαντάρος,και πόσο πριν πρέπει να διακόψει την αναβολή για να πάει? από σεπτέμβριο ξεκινώ την πρακτική μου,που λογικά τελειώνει φεβρουάριο,οπότε τη μπορώ να κάνω? και ποτε είναι καλά να πας φαντάρος ποια περίοδο?:worry: Εδω φιλε θα βρεις αυτα που ρωτας και ακομα περισσοτερα! Καλυτερα πιστευω ειναι να μπεις Νοεμβρη. Να χαρεις κι το καλοκαιρι. Μη κοιτας που εγω τη ψιλο - πατησα, και μπαινω Αυγουστο, επειδη απο μερικους ακουγονταν επικειμενη αυξηση θητειας. Πιστευω αυτο ειναι ραδιο αρβυλα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris21 Δημ. June 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2010 συμφωνό και εγώ με το νοέμβριο. δεν χάνεις καλοκαίρι. εγώ νοέμβριο μπήκα και σε λίγο καίρο πέρνω άδεια απολύσεως. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Zorz Δημ. June 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2010 Παιδιά μπαίνω και γω τον αύγουστο...είμαι πολύτεκνος και έχω χάσει 2 αδέρφια και τον πατέρα μου...επίσης υπάρχει έλλειμμα στην οικογένεια ειδικά αν λείπω εγώ και δεν μπορώ να δουλεύω...θα υπάρχει μονο η σύνταξη τις μητέρας μου που είναι 500κάτι ευρώ...αυτά μπορώ να τα δηλώσω με έγγραφα για κάποια μείωση τις θητείας η μετάθεση στην πόλη μου δηλαδή την αθηνα...και αν μπορώ ποτε πρέπει να τα δηλώσω?να με καλέσουν πρώτα η πιο πριν?αν γνωρίζεται κάτι απαντήστε μου... Πληρείς τις προϋποθέσεις αν είσαι ο μόνος ή ο μεγαλύτερος υιός. Στο 8μηνο, αν συμπληρώσεις 4 μήνες από τη μέρα κατάταξης δικαιούσαι δεύτερη μετάθεση κοντά στο τόπο διαμονής σου. Στο 9μηνο απολύεσαι από τα σύνορα. Βασικά εγώ εννοούσα για διαφορετική περίπτωση. Ρίξτε μια ματιά εδώ: http://www.army.gr/default.php?pname=topothethseis_doth&la=1 http://www.army.gr/default.php?pname=Krit_metath_doth&la=1 (τα λινκς δεξιά) Παράθεση Motorola Razr i XT890 + Alcatel 2005D + Samsung GT-N5110 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
neverbackdown Δημ. June 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2010 φιλε eldyk νομίζω είναι μονο στην κύπρο...και πρέπει να έχεις κάποια ειδικότητα για να πας...εγώ απλά έχω αδερφό που είναι 26 και για αυτό δεν ξέρω αν θα πάρω την μειωμένη θητεία...βασικά δεν με νοιάζει τόσο η μειωμένη θητεία όσο το να είμαι αθηνα για να μπορώ να προσφέρω στην οικογένεια και στην μητέρα μου που είναι άσχημα ψυχολογικά τα τελευταία χρονια... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
XPhys Δημ. June 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2010 (edited) σορυ κιολας αλλα διαβαζοντας ποστ σαν τα παραπανω νιωθω "φλωρος" που ρωταω ΤΟΣΑ πραγματα για τη θητεια μου και επισης νιωθω και ΟΡΓΗ που πρεπει να κανουν σωνει και καλα ΟΛΟΙ θητεια υ.γ. σε "λιγα" χρονια που θα εχει "ωριμασει" η κοινωνια και δε θα υπαρχει στρατος απορω ποια θα' ναι τα επιχειρηματα των υποστηρικτων του .. Όλοι ρωτάμε γιατί είναι κάτι διαφορετικό και άγνωστο, κανείς δεν γεννήθηκε ξερόλας, οπότε φυσικά και δεν πρέπει να νιώθεις "φλώρος". Άλλωστε μετά θα περάσεις στην μεριά αυτών που θα απαντάνε στις ερωτήσεις... Δεν νομίζω να υπάρχει κανείς που να "υποστηρίζει" την στρατιωτική θητεία ή να παρατάει την βόλεψή του και να πηγαίνει με ευχαρίστηση να ταλαιπωρείται παρέα με διάφορους "περίεργους" τύπους (προβληματικούς μονιμάδες ή προβληματικούς φαντάρους). Αλλά ακόμη και από αυτή την αναγκαστική συμβίωση και ταλαιπωρία κάτι κερδίζεις για τον εαυτό σου. Πιστεύω ότι αν μπορούσαν οι πολιτικάντηδες θα την καταργούσαν τελείως την θητεία... το θέμα είναι μας παίρνει ως κοινωνία και ως κράτος να το κάνουμε; Εδώ ούτε στην Ελβετία δεν έχει καταργηθεί ο στρατός... Αυτό που δεν κατάλαβα όμως είναι το "ΟΛΟΙ". Γιατί να μην κάνουμε όλοι; Με ποια κριτήρια θα διαχωριζόμασταν σε αυτούς που θα κάνανε και αυτους που θα την ... γλυτώνανε; Και το χειρότερο, έστω ότι συμφωνούσαμε σε κάποια κριτήρια, πώς θα τηρούνταν αυτά; Ο Έλληνας αν είναι να γλυτώσει στρατό ή να διοριστεί στο δημόσιο μέχρι και εικονικές υιοθεσίες κάνει. Αυτό ειδικά θέλει τεράστια κοινωνική ωριμότητα και ακόμη δεν την έχουμε ως κοινωνία. Edited June 15, 2010 by XPhys Παράθεση Read The F...ing Manual First Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toympas Δημ. June 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2010 το μονο που θα μπορουσα να σε συμβουλεψω φιλε μου ειναι να δηλωσεις ΕΛΔΥΚ αλλα διαβασα οτι και εκει μειωσαν τον μισθο των φανταρων απο 280 σε 150€ :mad::mad: Παλεψε το οσο μπορεις να μεινεις αμεταθετος Αθηναειμαι στην ΕΛδυκ απο της 17 Μαρτιου και συγκεκριμενα στο 2 ταγμα. Ο μισθος απο 280ε του απλου φανταρου πηγε στα 250ε και οχι 150 οπως ειπες επησης ο δεκανεας περνει 350ε;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
XASAPAKOS Δημ. June 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2010 Καλησπερα παιδια! και εγω θα μπω Αυγουστο,περιμενω το χαρτι μου,λογικα αρχες Ιουλιου.. ποτε περιπου θα μας καλεσουν? απο 1 μεχρι 10 Αυγουστου ή μετα απο 10 Αυγουστου? Γνωριζει κανεις? ευχαριστω Πολυ! Παράθεση Stay Hungry | Stay Foolish | http://www.iChas.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freedomandloveSW Δημ. June 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2010 Όλοι ρωτάμε γιατί είναι κάτι διαφορετικό και άγνωστο, κανείς δεν γεννήθηκε ξερόλας, οπότε φυσικά και δεν πρέπει να νιώθεις "φλώρος". Άλλωστε μετά θα περάσεις στην μεριά αυτών που θα απαντάνε στις ερωτήσεις... Δεν νομίζω να υπάρχει κανείς που να "υποστηρίζει" την στρατιωτική θητεία ή να παρατάει την βόλεψή του και να πηγαίνει με ευχαρίστηση να ταλαιπωρείται παρέα με διάφορους "περίεργους" τύπους (προβληματικούς μονιμάδες ή προβληματικούς φαντάρους). Αλλά ακόμη και από αυτή την αναγκαστική συμβίωση και ταλαιπωρία κάτι κερδίζεις για τον εαυτό σου. Πιστεύω ότι αν μπορούσαν οι πολιτικάντηδες θα την καταργούσαν τελείως την θητεία... το θέμα είναι μας παίρνει ως κοινωνία και ως κράτος να το κάνουμε; Εδώ ούτε στην Ελβετία δεν έχει καταργηθεί ο στρατός... Αυτό που δεν κατάλαβα όμως είναι το "ΟΛΟΙ". Γιατί να μην κάνουμε όλοι; Με ποια κριτήρια θα διαχωριζόμασταν σε αυτούς που θα κάνανε και αυτους που θα την ... γλυτώνανε; Και το χειρότερο, έστω ότι συμφωνούσαμε σε κάποια κριτήρια, πώς θα τηρούνταν αυτά; Ο Έλληνας αν είναι να γλυτώσει στρατό ή να διοριστεί στο δημόσιο μέχρι και εικονικές υιοθεσίες κάνει. Αυτό ειδικά θέλει τεράστια κοινωνική ωριμότητα και ακόμη δεν την έχουμε ως κοινωνία. Ανήκοντας σε "αυτους" που ειναι εναντια στην υπαρξη θητειας-στρατου και ψαχνοντας αρκετα χρονια τροπους και λογους για την αρνηση στρατευσης, εχοντας ομως παραλληλα την υπομονη να υποστω την υποχρεωτικη θητεια για λογους κοινωνικης και οικογενειακης συμβατοτητας, σε διαβεβαιω οτι αυτοι που ΔΕΝ πανε στρατο ΔΕΝ αποτελουν την πλειοψηφια αυτων που θα επρεπε να απαλλασσονται .. ( συγνωμμη για την προταση-παραγραφο ) Το γιατι να μην καναμε ΟΛΟΙ θητεια (αν ο στρατος ηταν αναγκαιο κακο μπλα μπλα μπλα) το εξηγει καλυτερα το ποστ πανω απο το προηγουμενο δικο μου :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. June 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2010 εχει ακουσει κανενας τιποτα για ημερομηνιες καταταξης Γ ΕΣΣΟ (Αυγουστο ) ? Η στις 9 ή στις 16 λένε σε άλλα forum. αν καποιος εχει ενημερωση, ας πει. δεν μπορει να υπαρχει καποια ενημερωση απο τωρα. Ειναι σχετικα νωρις. Περυσι παντως ειχε γινει λιγο μετα τον δεκαπενταυγουστο. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
XPhys Δημ. June 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2010 Ανήκοντας σε "αυτους" που ειναι εναντια στην υπαρξη θητειας-στρατου και ψαχνοντας αρκετα χρονια τροπους και λογους για την αρνηση στρατευσης, εχοντας ομως παραλληλα την υπομονη να υποστω την υποχρεωτικη θητεια για λογους κοινωνικης και οικογενειακης συμβατοτητας, σε διαβεβαιω οτι αυτοι που ΔΕΝ πανε στρατο ΔΕΝ αποτελουν την πλειοψηφια αυτων που θα επρεπε να απαλλασσονται .. ( συγνωμμη για την προταση-παραγραφο ) Το γιατι να μην καναμε ΟΛΟΙ θητεια (αν ο στρατος ηταν αναγκαιο κακο μπλα μπλα μπλα) το εξηγει καλυτερα το ποστ πανω απο το προηγουμενο δικο μου :) Ναι, συμφωνώ και στα δύο και για το ότι υπάρχουν ειδικές περιπτώσεις για τις οποίες θα έπρεπε να υπάρχει μεγαλύτερη πρόνοια (επίσημη, γιατί αρκετές φορές κάποιοι σωστοί διοικητές βοηθάνε ανεπίσημα με άγραφες κτλ.) και για το ότι κάποιοι "γόνοι" εκμεταλλεύονται τις γνωριμίες και την δύναμη του μπαμπά και την σκαπουλάρουν. Παράθεση Read The F...ing Manual First Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bomber21 Δημ. June 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2010 Ασχημα τα πράγματα,κύριοι... Μόνιμη απόσπαση σε υπομονάδα μαύρη κατάμαυρη όπου βρίσκονται ελάχιστα άτομα για τις υπηρεσίες και ή έξοδος είναι άγνωστη λέξη.Μέσος όρος 25 μέρες μέσα 1 έξω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toympas Δημ. June 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2010 Ασχημα τα πράγματα,κύριοι... Μόνιμη απόσπαση σε υπομονάδα μαύρη κατάμαυρη όπου βρίσκονται ελάχιστα άτομα για τις υπηρεσίες και ή έξοδος είναι άγνωστη λέξη.Μέσος όρος 25 μέρες μέσα 1 έξω... ΕΠησης μεσα στα ολα τα ασχημα της ΕΛδυκ ειναι και ενα απο τα καλα οτι οι υποιρεσιες πανε μια εξω μια μεσα η στην χειροτερη 2 μεσα μια εξω.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts