chris7_ Δημ. July 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2008 Αυτό δεν είπα κι εγώ ουσιαστικά, στην προηγούμενη σελίδα;:O Ετσι ακριβος ειναι!!;) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
7020029 Δημ. July 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2008 εχω δει πως ειναι να περνανε οι ΕΠΟΠ των ΔΒ τα σχολεια εκπαιδευσης. πληρωνονται διπλα χρηματα, δεν κανουν δουλεια στις μοναδες τους (αφου υποτιθεται περνανε σχολεια) και τις περισσοτερες φορες παιρνουν απαλλαγες απο τα μαθηματα. στο τελος δε δωσαν "εξετασεις" οπου τους ειχαν μοιραστει απο πριν τα αποτελεσματα και ο πιο γρηγορος στην αντιγραφη πηρε "20"!! ουαου... φοβερο. και αυτα τα σχολεια το ελληνικο κρατος τα χρυσοπληρωνει... και για το οτι ειναι "στρατιωτες" σε πληροφορω οτι ουτε αυτο το εκαναν σωστα. ουτε μια ενοπλη υπηρεσια, ουτε καν γυμναστικη, ουτε ασκησεις ουτε τιποτα. περισσοτερα καναμε εμεις οι κληρωτοι. απο τους 30 που ειχαμε οι 25 δεν μπορουσαν να τρεξουν... και δεν κανω πλακα... τεσπα. μονο σε μια στιγμη τους παραδεχτηκα, οταν ηρθαν στο στρατοπεδο μας ενα τσουρμο να περασουν ΛΥΒ. εκει τους ΞΕΣΚΙΣΑΝ... αλλα μονο εκει.. Παράθεση Desktop: Acer Aspire X-Cruiser, ThermalTake PurePower460W, Core 2 Duo E6400, Gigabyte 965PS3, 2xCrucial 2GB (800MHz, CL4), Gigabyte 9600GT http://www.cardomain.com/ride/2667388 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Next_Level Δημ. July 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2008 ... Δηλαδή είναι καλύτερα να υπηρετήσω, να δω τι παίζεται και αν μου αρέσει να δηλώσω Δόκιμος αλλά ΕΠΟΠ ? Εμένα με ενδιαφέρει η μονιμότητα, και όχι το αν είναι βαρετά κτλ... Οι Δόκιμοι πόσο πληρώνονται ? :wink: Έχω το ECDL, Lower στα Αγγλικά, τελείωσα T.E.E με ειδικότητα τους Η/Υ (απ' ότι ξέρω το απολυτήριο του Τ.Ε.Ε. είναι πτυχίο) και τελείωσα Ι.Ε.Κ. Τεχνικός Internet αλλά έχω μόνο την βεβαίωση σπουδων, όχι την πιστοποίηση. Αυτά αυξάνουν το μισθό ενός ΕΠΟΠ?? Επίσης είμαι παιδί πολυτέκνων και ζω σε παραμεθώρια περιοχή. Δηλαδή θα πέσει τρελό χρήμα ?? :dance: lol Παράθεση ''Absence of evidence is not evidence of absence'' - Carl Sagan Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris7_ Δημ. July 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2008 Οι Δόκιμοι πόσο πληρώνονται ? :wink: Περιπου 600 ευρω νομιζω...;) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
therock Δημ. July 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2008 -Παιδια να ρωτησω,τι παιρνει κανεις μαζι του πηγαινοντας στρατο? -Τις στολες και τα περι ενδυμασιας τα προμηθευεσαι μεσα στο στρατοπεδο,ή φροντιζεις να προμηθευτεις πρωτου? Παράθεση Ήρθε η ώρα για ένα νέο Σπίτι http://www.aeginahomes.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Next_Level Δημ. July 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2008 Περιπου 600 ευρω νομιζω...;) Εννοείς επιπλέον σε σχέση με τους απλούς ΕΠΟΠ? Γιατί ένα παλικάρι που μένει στη γειτονιά μου είναι ΕΠΟΠ (δήλωσε ΕΠΟΠ πριν υπηρετήσει) και παίρει 1200 ! Παράθεση ''Absence of evidence is not evidence of absence'' - Carl Sagan Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GhostLove Δημ. July 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2008 Ας το ξαναγραψω το μυνημα μ σε καθαρη ελληνικη γλωσσα αυτη την φορα.Λοιπον μπαινω στις 11/8/08 στο κεπβ στην θηβα ειναι κανενας αλλος που μπαινει εκει?Γενικα εκει πως ειναι τα πραγματα?εχω κ ενδειξη για Υ.Ε.Α κ το σκεφτομαι καλα αν θα παω η δεν θα παω,θελω να μαθω ποτε γινονται οι εξετασεις κ τα αθληματα κ τα περνας υποχρεωτικα ακομα κ οταν δεν θες να πας?κ ποτε περιπου ειναι μετα την ορκωμοσια η πριν? τα πτυχια που πρεπει να εχω οταν παρουσιαστω ακομη κ για το proficiency στα αγγλικα πρεπει να ειναι επικυρωμενα,χρειαζεται κ πιστοποιητικο ποινικου μητρωου? γιατι κατι τετοιο δεν αναφερεται στο χαρτι καταταξης.κ θα ηθελα να μου πειτε κ καποια βασικα πραγματα που πρεπει να εχω μαζι μου την ημερα που παρουσιαζομαι (προσωπικα ειδη βασικα)...Επισης κατι τελευταιο το κεπβ που ειναι περιπου μπορω να παω με λεωφορειο ΚΤΕΛ κατευθειαν η πρεπει να παρω κ ταξι οταν φτασω στη θηβα?οποιος θελει ας μου απαντησει υπευθυνα...Ευχαριστω:cool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris7_ Δημ. July 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2008 Εννοείς επιπλέον σε σχέση με τους απλούς ΕΠΟΠ? Γιατί ένα παλικάρι που μένει στη γειτονιά μου είναι ΕΠΟΠ (δήλωσε ΕΠΟΠ πριν υπηρετήσει) και παίρει 1200 ! :lol::lol:καλο... οχι τοσα παιρνει συνολικα!!;) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NiTroGen Δημ. July 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2008 Γεια χαρά σε όλους. Είμαι κι εγώ ένας ταπεινός 302 Υλικοπόλεμος. Μόλις μου ανακοινώθηκε η (δεύτερη) μετάθεσή μου για 41 ΜΕ (Αλεξανδρούπολη). Ξέρει κανείς καμιά πληροφορία για αυτή τη μονάδα; Ευχαριστώ! Παράθεση Samsung Galaxy S GT-I9000 CyanogenMod v10.1 (Android 4.2.2) Fishears Built for iNand (no LVM) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Next_Level Δημ. July 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2008 :lol::lol:καλο... οχι τοσα παιρνει συνολικα!!;) Ε θα τρελαθώ.. Ο καθένας άλλα μου λέει :blink: Μήπως εννοείς στην προεκπαίδευση σαν Δόκιμος? Παράθεση ''Absence of evidence is not evidence of absence'' - Carl Sagan Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. July 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2008 Γεια χαρά σε όλους. Είμαι κι εγώ ένας ταπεινός 302 Υλικοπόλεμος. Μόλις μου ανακοινώθηκε η (δεύτερη) μετάθεσή μου για 41 ΜΕ (Αλεξανδρούπολη). Ξέρει κανείς καμιά πληροφορία για αυτή τη μονάδα; Ευχαριστώ! καλα ειναι γενικοτερα σε ολες της ΜΕ,τωρα Αλεξανδρουπολη θα περασεις καλα..ειναι μεγαλη πολη κι'εχει και κοσμο.:) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris7_ Δημ. July 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2008 Ε θα τρελαθώ.. Ο καθένας άλλα μου λέει :blink: Μήπως εννοείς στην προεκπαίδευση σαν Δόκιμος? Φιλε μου λες να μην ξερω τι παιρνει ο Δοκιμος?? Αφου καθε μερα με και με τετοιους ειμαι μαζι...:p Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
therock Δημ. July 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2008 -Παιδια να ρωτησω,τι παιρνει κανεις μαζι του πηγαινοντας στρατο? -Τις στολες και τα περι ενδυμασιας τα προμηθευεσαι μεσα στο στρατοπεδο,ή φροντιζεις να προμηθευτεις πρωτου? Παράθεση Ήρθε η ώρα για ένα νέο Σπίτι http://www.aeginahomes.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minovg Δημ. July 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2008 -Παιδια να ρωτησω,τι παιρνει κανεις μαζι του πηγαινοντας στρατο? -Τις στολες και τα περι ενδυμασιας τα προμηθευεσαι μεσα στο στρατοπεδο,ή φροντιζεις να προμηθευτεις πρωτου? Τα πάντα στα δίνουν εκεί. Ακόμα και ξυραφάκια, αφρούς ξυρίσματος, κλπ κλπ. Εσύ απλά φροντίζεις να πάρεις πολλά εσώρουχα, αφού σου δίνουν μόνο 2-3 σετ εκεί. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
therock Δημ. July 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2008 Τα πραγματα σου πως τα προφυλασεις?Επειδη εχω ακουσει πως πεφτει πολυ χερι εκει μεσα,και μερικοι δεν παιρνουν καν κινητο! Εγω θελω να εχω κανα κινητο,κανα βιβλιο οτιδηοποτε να περασω την ωρα μου,αυτα που θα τα εχω για να μην μου τα σουφρωσουν? Παράθεση Ήρθε η ώρα για ένα νέο Σπίτι http://www.aeginahomes.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Next_Level Δημ. July 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2008 Φιλε μου λες να μην ξερω τι παιρνει ο Δοκιμος?? Αφου καθε μερα με και με τετοιους ειμαι μαζι...:p Οκ, σε πιστευω, απλως τα'χω χασει.. Ενας απλος ΕΠΟΠ ποσο παιρνει? Δηλαδη αυτος που μου ειπε οτι παιρνει 1200 λεει ψεματα? Plz explain :) Παράθεση ''Absence of evidence is not evidence of absence'' - Carl Sagan Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris7_ Δημ. July 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2008 Οκ, σε πιστευω, απλως τα'χω χασει.. Ενας απλος ΕΠΟΠ ποσο παιρνει? Δηλαδη αυτος που μου ειπε οτι παιρνει 1200 λεει ψεματα? Plz explain :) Οχι οντος ετσι ειναι!! Απλα τα παιρνει σε παραμεθοριο αυτα τα λεφτα, που τα παραμεθοριου ειναι (για τους ΕΠΟΠ) περιπου 160 ευρω παραπανω!! Ο δοκιμος το ποσο που παιρνει ειναι συμβολικο μια και υπηρετει...;) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TrobocopR Δημ. July 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2008 Οκ, σε πιστευω, απλως τα'χω χασει.. Ενας απλος ΕΠΟΠ ποσο παιρνει? Δηλαδη αυτος που μου ειπε οτι παιρνει 1200 λεει ψεματα? Plz explain :) Ο ΕΠΟΠ δεν παίρνει 1200 καθαρά, παίρνει αρκετά λιγότερα. Αν συνυπολογιστούν αρκετά έξτρα όμως, τότε μπορεί και να φτάσουν τα 1200. Π.χ. μια ημέρα άσκησης πληρώνεται 29 ευρώ. Ένα δεκαήμερο βολών δηλαδή αποφέρει 290 ευρώ (που βέβαια είναι μια ή δυο φορές τον χρόνο). Επίσης, αν τόπος κατοικίας είναι η Πάτρα π.χ. και ο ΕΠΟΠ είναι τοποθετημένος στην Λέσβο, θα πληρωθεί έξτρα εκτός έδρας που είναι αρκετά, γύρω στα +120 το μήνα (Δεν είμαι σίγουρος, εγώ κάπου εκεί έπαιρνα αλλά δεν θυμάμαι). Τα καθαρά του ΕΠΟΠ είναι κάτι περισσότερο από 800 ευρώ. Από εκεί και πέρα με τα διάφορα έξτρα φτάνουν ένα αξιοπρεπές ποσόν για αυτό που κάνει ο ΕΠΟΠ. Προσωπικά εκτιμώ ότι και πολλά παίρνουν. Τα χρήματα που παίρνουν οι ΕΠΟΠ πάντως έχουν φρικάρει πολλούς μόνιμους, που βλέπουν ότι μετά από 4 χρόνια μαμησιάτια στην σχολή ευελπίδων, παίρνουν τα ίδια λεφτά με έναν απόφοιτο γυμνασίου, χωρίς βέβαια ο τελευταίος να φταίει σε τίποτα. Ο δοκιμος το ποσο που παιρνει ειναι συμβολικο μια και υπηρετει...;) Για την ακρίβεια, το ποσό που παίρνει είναι ακριβώς το 60% του μισθού ενός μόνιμου ανθυπολοχαγού και υπολογίζεται με βάση την εκπαίδευση που έχει περάσει ο καθένας, όπως και στην συνέχεια άλλωστε. Τα καθαρά είναι περί τα 521 ευρώ. Αν μπορώ να θυμηθώ καλά, ο τελευταίος μου μισθός τον Οκτώβριο που απολύθηκα τόσο ήταν, και με κάλεσαν και τον Δεκέμβριο να εισπράξω άλλα τόσα ως δώρο Χριστουγέννων αν και είχα απολυθεί (έχει και καλά ο στρατός :p ). Από εκεί και πέρα, στην παραμεθόριο ισχύει ό,τι και για τους ΕΠΟΠ: Έξτρα τα εκτός έδρας, έξτρα οι ασκήσεις έξτρα όλα. Στην δεύτερη μετάθεσή μου ευτυχώς ήμουν δίπλα στο σπίτι μου, συνεπώς τα 500 τόσα ευρά έμπαιναν στην τράπεζα. :) Δεν ήταν όλοι οι συνάδελφοι τυχεροί βέβαια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris7_ Δημ. July 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2008 Για την ακρίβεια, το ποσό που παίρνει είναι ακριβώς το 60% του μισθού ενός μόνιμου ανθυπολοχαγού και υπολογίζεται με βάση την εκπαίδευση που έχει περάσει ο καθένας, όπως και στην συνέχεια άλλωστε. Τα καθαρά είναι περί τα 521 ευρώ. Αν μπορώ να θυμηθώ καλά, ο τελευταίος μου μισθός τον Οκτώβριο που απολύθηκα τόσο ήταν, και με κάλεσαν και τον Δεκέμβριο να εισπράξω άλλα τόσα ως δώρο Χριστουγέννων (έχει και καλά ο στρατός :p ). Από εκεί και πέρα, στην παραμεθόριο ισχύει ό,τι και για τους ΕΠΟΠ: Έξτρα τα εκτός έδρας, έξτρα οι ασκήσεις έξτρα όλα. Καλα θυμασε!!;):p Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minovg Δημ. July 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2008 Τα πραγματα σου πως τα προφυλασεις?Επειδη εχω ακουσει πως πεφτει πολυ χερι εκει μεσα,και μερικοι δεν παιρνουν καν κινητο! Εγω θελω να εχω κανα κινητο,κανα βιβλιο οτιδηοποτε να περασω την ωρα μου,αυτα που θα τα εχω για να μην μου τα σουφρωσουν? Παίρνεις κλειδαριές για τα σακ βουαγιάζ σου. Απλά τα πράματα. Πάντα τα κλειδώνεις. Κινητό απαγορεύεται με κάμερα. Πάρε κάποιο παλιό. Για βιβλίο δεν ξέρω κατά πόσο θα έχεις την όρεξη και το χρόνο. Δεν νομίζω να σου το απαγορέψουν και θα το περάσεις στον έλεγχο. Απαγορεύονται πάντως τα καλλυντικά, τα μωρομάντηλα, σε μερικά κέντρα τα σλίπινγκ μπαγκ (αν και τώρα καλοκαίρι δεν τα χρειάζεστε) και φυσικά τα φάρμακα ακόμα και οι ασπιρίνες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
therock Δημ. July 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2008 Παίρνεις κλειδαριές για τα σακ βουαγιάζ σου. Απλά τα πράματα. Πάντα τα κλειδώνεις. Κινητό απαγορεύεται με κάμερα. Πάρε κάποιο παλιό. Για βιβλίο δεν ξέρω κατά πόσο θα έχεις την όρεξη και το χρόνο. Δεν νομίζω να σου το απαγορέψουν και θα το περάσεις στον έλεγχο. Απαγορεύονται πάντως τα καλλυντικά, τα μωρομάντηλα, σε μερικά κέντρα τα σλίπινγκ μπαγκ (αν και τώρα καλοκαίρι δεν τα χρειάζεστε) και φυσικά τα φάρμακα ακόμα και οι ασπιρίνες. Βασικα αναρψτιομουν αν και κατα ποσο θα υπηρχαν τιποτα θυριδες,γιατι τωρα κλειδαρια στο σακβουαγιαζ δεν λεει τιποτα,ασε που μνπροει και να στο κλεψουν ολοκληρο! Απο κει και περα αλλα πραγματα που επιτρεπονται απαγορευονται? Ηελτρονικα ηδη (mp3 players/psp και αλλα)? Παράθεση Ήρθε η ώρα για ένα νέο Σπίτι http://www.aeginahomes.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Next_Level Δημ. July 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2008 Τα παρακατω αυξανουν τον μισθο? ECDL, Lower στα Αγγλικα, Βεβαιωση σπουδων Ι.Ε.Κ. , απολυτηριο Τ.Ε.Ε. Η/Υ και πολυτεκνος Σκεφτομαι να υπηρετησω την θητεια μου και μετα εαν μου αρεσει να δηλωσω ΕΠΟΠ σαν Δοκιμος. Γινεται αυτο? Μηπως δεν μπορω να παω ΕΠΟΠ σαν Δοκιμος, αλλα μονο σαν απλος ΕΠΟΠ (μετα την θητεια μου)? Οταν πηγα στο Στρατολογικο Γραφειο της περιοχης μου, μου ειπαν πως μπορω να δηλωσω Δοκιμος πριν την παρουσιαση μου. Αλλα εγω αρνηθηκα.. Sorry αν γινομαι κουραστικος..:O thx Παράθεση ''Absence of evidence is not evidence of absence'' - Carl Sagan Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minovg Δημ. July 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2008 Βασικα αναρψτιομουν αν και κατα ποσο θα υπηρχαν τιποτα θυριδες,γιατι τωρα κλειδαρια στο σακβουαγιαζ δεν λεει τιποτα,ασε που μνπροει και να στο κλεψουν ολοκληρο! Απο κει και περα αλλα πραγματα που επιτρεπονται απαγορευονται? Ηελτρονικα ηδη (mp3 players/psp και αλλα)? Φιλαράκι σόρυ κιόλας αλλά στρατό πας, όχι κατασκήνωση! :lol: Ούτε θυρίδα θα βρεις ούτε mp3 επιτρέπεται και γενικά καμία ηλεκτρονική συσκευή. Στη μονάδα αργότερα οκ, αλλά στο κέντρο εκπαίδευσης απαγορεύονται τα πάντα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Next_Level Δημ. July 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2008 Ηελτρονικα ηδη (mp3 players/psp και αλλα)? LOL! Μηπως να επερνες κανα Laptop με ασυρματη συνδεση στο Internet?? :up: Παράθεση ''Absence of evidence is not evidence of absence'' - Carl Sagan Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TrobocopR Δημ. July 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2008 Τα παρακατω αυξανουν τον μισθο? ECDL, Lower στα Αγγλικα, Βεβαιωση σπουδων Ι.Ε.Κ. , απολυτηριο Τ.Ε.Ε. Η/Υ και πολυτεκνος Όχι. Σαν πολύτεκνος και φαντάρος, θα έπαιρνες 36 ευρώ το μήνα αντί για 8,60. Σκεφτομαι να υπηρετησω την θητεια μου και μετα εαν μου αρεσει να δηλωσω ΕΠΟΠ σαν Δοκιμος. Γινεται αυτο? Μηπως δεν μπορω να παω ΕΠΟΠ σαν Δοκιμος, αλλα μονο σαν απλος ΕΠΟΠ (μετα την θητεια μου)? Οταν πηγα στο Στρατολογικο Γραφειο της περιοχης μου, μου ειπαν πως μπορω να δηλωσω Δοκιμος πριν την παρουσιαση μου. Αλλα εγω αρνηθηκα. Sorry αν γινομαι κουραστικος..:O thx Έχεις μπερδευτεί λίγο, ε? :p :) Δεν επιλέγεις πότε θα πας δόκιμος. Είτε θα πας, είτε δεν θα πας. Αυτή τη στιγμή οι επιλογές σου είναι οι εξής: 1) Πας φαντάρος και τέλος. 2) Πας φαντάρος και μετά ΕΠΟΠ 3) Πας δόκιμος και μετά ΕΠΟΠ. 4) Δεν υπηρετείς καθόλου και πας απευθείας ΕΠΟΠ. Δεν υπάρχουν άλλοι συνδυασμοί. Απλώς αν δεν πας φαντάρος, θα μείνεις ΕΠΟΠ στρατιώτης για δυο χρόνια αντί για ένα, πριν πάρεις τον βαθμό του δεκανέα. Επίσης, αν πας πρώτα δόκιμος, έχεις θεωρητικά περισσότερες πιθανότητες να σε πάρουν ΕΠΟΠ. Ναι, μπορείς να δηλώσεις δόκιμος πριν παρουσιαστείς, αλλά δεν λέει τίποτα. Αν αλλάξεις γνώμη, μπορείς κάλλιστα να κοπείς σκόπιμα (στα αθλήματα π.χ.). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts