therock Δημ. July 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2008 Ωχ μην μου λες τετοια.Γιατι μαλλον για νησι προοριζομαι και θα ηθελα να μαθω τι εστι. Δηλαδη δεν μπορεις να ξερεις κατα ποσο κατι σε νησι ειναι εγγυημενο?Εγω αρχικα καπου προς Ροδο "εβλεπα",αλλα εκανες ηδη αναφορα σε αυτην βλεπω. Παράθεση Ήρθε η ώρα για ένα νέο Σπίτι http://www.aeginahomes.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
7020029 Δημ. July 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2008 αν καποιος ψηνεται για ηπειρωτικη ελλαδα πολυ καλα ειναι στην αλεξανδρουπολη. μεσα ομως. οχι εκει γυρω (φερρες, καβησσο, πεπλο κλπ). εχει πολυ ωραια ζωη, και με το αεροδρομιο εισαι γρηγορα αθηνα (παιρνεις και καρτες επιβιβασης οποτε δε σου κοστιζει κιολας) Παράθεση Desktop: Acer Aspire X-Cruiser, ThermalTake PurePower460W, Core 2 Duo E6400, Gigabyte 965PS3, 2xCrucial 2GB (800MHz, CL4), Gigabyte 9600GT http://www.cardomain.com/ride/2667388 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris7_ Δημ. July 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2008 αν καποιος ψηνεται για ηπειρωτικη ελλαδα πολυ καλα ειναι στην αλεξανδρουπολη. μεσα ομως. οχι εκει γυρω (φερρες, καβησσο, πεπλο κλπ). εχει πολυ ωραια ζωη, και με το αεροδρομιο εισαι γρηγορα αθηνα (παιρνεις και καρτες επιβιβασης οποτε δε σου κοστιζει κιολας) Ναι αλλα για αεροπλανο μονο οσοι ειναι πανω απο 500 χιλ. Οι υπολοιποι με τρενο!;) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minovg Δημ. July 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2008 Ναι αλλα για αεροπλανο μονο οσοι ειναι πανω απο 500 χιλ. Οι υπολοιποι με τρενο!;) Από Αλεξανδρούπολη έχει και C130 δωρεάν για φαντάρους. ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TrobocopR Δημ. July 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2008 Από Αλεξανδρούπολη έχει και C130 δωρεάν για φαντάρους. ;) H πτήση με το οποίο σημειωτέον είναι μια... συναρπαστική εμπειρία!! :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
7020029 Δημ. July 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2008 γιαυτο εγραψα για αθηνα! το ποστ μου αναφεροταν κυριως σε αθηναιους. εχει πολυ καλες μοναδες η αλεξανδρουπολη. 21 ΕΜΑ (ΤΘ), 12ο ΤΥΠ, 12 ΛΔΒ, 21ΛΔΒ, 23ΛΔΒ...εχει τη μεραρχια εκει και καποιες μοναδες μεσα στην πολη ειναι πολυ καλες για παραμεθοριο! Παράθεση Desktop: Acer Aspire X-Cruiser, ThermalTake PurePower460W, Core 2 Duo E6400, Gigabyte 965PS3, 2xCrucial 2GB (800MHz, CL4), Gigabyte 9600GT http://www.cardomain.com/ride/2667388 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
therock Δημ. July 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2008 Μπορει καποιος να μου κανει μια πυραμιδα διαβαθμισεων να μπω στο κλιμα? Π.χ. Πως παει? Στρατος->Στρατοπεδο->Μοναδα->Λοφος->Μεραρχια. (Απλως πεταξα λεξεις στο παραδειγμα μην με παρεξηγησετε) Παράθεση Ήρθε η ώρα για ένα νέο Σπίτι http://www.aeginahomes.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lewton Δημ. July 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2008 Νησί από νησί έχει διαφορά. Ακόμα και μονάδες στο ίδιο νησί δεν είναι το ίδιο. Γενικά δεν έχει σχέση αν θα είσαι στην ηπειρωτική Ελλάδα ή σε νησί, δεν εξαρτάται από αυτό το πόσο χαλαρή ή μαύρη θα είναι η μονάδα. Πώς ξέρω ποιές μονάδες είναι μαύρες για να τις αποφύγω; Παράθεση Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris7_ Δημ. July 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2008 Πώς ξέρω ποιές μονάδες είναι μαύρες για να τις αποφύγω; Ειναι εντελως υποκειμενικο! Οι μοναδες κατα καιρους ''φτιαχνουν'' η ''χαλανε''αναλογα με τον κοσμο που εχουν την διοικηση και αλλους ασταθμητους παραγοντες...;) Μπορει καποιος να μου κανει μια πυραμιδα διαβαθμισεων να μπω στο κλιμα? Π.χ. Πως παει? Eσενα σε νοιαζει σε επιπεδο μοναδας! Αρα παμε ΜΟΝΑΔΑ-ΛΟΧΟΣ(Η ΙΛΗ)-ΟΥΛΑΜΟΣ-ΟΜΑΔΑ Αν θες να μαθεις για το πως παει πριν απο την Μοναδα ειναι... ΣΥΝΤΑΓΜΑ-ΤΑΞΙΑΡΧΙΑ-ΜΕΡΑΡΧΙΑ-ΣΤΡΑΤΟΣ Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
therock Δημ. July 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2008 Ωραιος ρε φιλαρακι.Μεταξυ στρατου και μοναδας δεν παρελμαβαλεεται το στρατοπεδο? Ή το στρατοπεδο ειναι η ΜΟΝΑΔΑ? Και λιγες γενικοτερες πληροφοριες μπορειτε να μας δωσετε και εμας που αναμενεται να στρατευτουμε? ΠΧ. -Κοβοντας την αναβολη ποτε ειδοποιησει για το που παρουσιαζεσαι και ποτε? -Ορκομωσια και εκπαιδευσει λαμβανουν τοπο σε διαφορετικα μερη απο την ασκηση της θητειας? -Ποια τα καθηκοντα?Διαφερουν απο Μοναδα σε Μοναδα?Σκοπιες,Καψιμι και ετσι? Αρχικα μπορου να να δωθουν απαντησεις για αυτα παρακαλω για ν'αρχισουμε να ενημερωνομαστε? Παράθεση Ήρθε η ώρα για ένα νέο Σπίτι http://www.aeginahomes.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris7_ Δημ. July 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2008 Ωραιος ρε φιλαρακι.Μεταξυ στρατου και μοναδας δεν παρελμαβαλεεται το στρατοπεδο? Ή το στρατοπεδο ειναι η ΜΟΝΑΔΑ?oπως το ειπες!;) -Ορκομωσια και εκπαιδευσει λαμβανουν τοπο σε διαφορετικα μερη απο την ασκηση της θητειας?Τι εννοεις??εκει που θα ορκιστεις θα κανεις και την βασικη εκπαιδευση σου...Μετα η ειδικοτητα αναλογα..... Ποια τα καθηκοντα?Διαφερουν απο Μοναδα σε Μοναδα?Σκοπιες,Καψιμι και ετσι? Τα εχεις μπερδεψει λιγο!:p Αλλο η σκοπια και αλλο το κψμ! Το ενα ειναι υπηρεσια το αλλο ειναι καθηκοντα που αναλαμβανεις(κψμιτζης) Και γενικα υπαρχουν διαφορες υπηρεσιες και διαφορα καθηκοντα... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
therock Δημ. July 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2008 Τι εννοεις??εκει που θα ορκιστεις θα κανεις και την βασικη εκπαιδευση σου...Μετα η ειδικοτητα αναλογα..... Αυτη ποσο διαρκει περιπου? Τα εχεις μπερδεψει λιγο!:p Αλλο η σκοπια και αλλο το κψμ! Το ενα ειναι υπηρεσια το αλλο ειναι καθηκοντα που αναλαμβανεις(κψμιτζης) Και γενικα υπαρχουν διαφορες υπηρεσιες και διαφορα καθηκοντα... Ναι το καταλαβαινω αυτο,γενικα ρωταω,τι υπηρεσιες και ποια καθηκοντα αναλαμβανουμε?Δηλαδη εν ολιγοις ποιο ειναι το πργροαμμα? Απο οτι ξερω ξυπνας 6 η ωρα,μετα τι...? Παράθεση Ήρθε η ώρα για ένα νέο Σπίτι http://www.aeginahomes.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris7_ Δημ. July 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2008 Αυτη ποσο διαρκει περιπου? Κανονικα τρεις εβδομαδες! Η ειδικοτητα αναλογα... Ναι το καταλαβαινω αυτο,γενικα ρωταω,τι υπηρεσιες και ποια καθηκοντα αναλαμβανουμε?Δηλαδη εν ολιγοις ποιο ειναι το πργροαμμα? Απο οτι ξερω ξυπνας 6 η ωρα,μετα τι...? 6 η ωρα εγερτηριο,εως 2 προγραμμα εκπαιδευσεως η ηπυρεσια που τυχον θα εχεις,μετα φαγητο,φρουρα,το καλοκαιρι εχει μεσημβρινη κατακλιση(υπνο)εως 5,30 μετα εγερτηριο και προγραμμα εως 8,μετα φαγητο,μετα ελευθερος χρονος και 11 η ωρα υπνο η υπηρεσια αναλογα...;) Το χειμωνα το προγραμμα ειναι λιγο διαφορετικο. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
therock Δημ. July 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2008 Αυτο ειναι το προγραμμα στο σταδιο της εκπαιδευσης η της ειδικοτητας? 6 Ωρες προγραμμα τι στο καλο σε βαζουν να κανεις το πρωι? Τελος το κατα ποσο το βραδυ θα την πεσεις,ή το αν θα εχεις ξανα υπηρεσια απο τι εξαρταται? Αυτα προς το παρον,σε ευχαριστω για τις απαντησεις. Παράθεση Ήρθε η ώρα για ένα νέο Σπίτι http://www.aeginahomes.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris7_ Δημ. July 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2008 Αυτο ειναι το προγραμμα στο σταδιο της εκπαιδευσης η της ειδικοτητας? 6 Ωρες προγραμμα τι στο καλο σε βαζουν να κανεις το πρωι? Τελος το κατα ποσο το βραδυ θα την πεσεις,ή το αν θα εχεις ξανα υπηρεσια απο τι εξαρταται? Αυτα προς το παρον,σε ευχαριστω για τις απαντησεις. Αυτο ειναι για την Μοναδα βρε!! Και οσο θα κανεις την Ειδικοτητα μια απο τα ιδια θα ειναι... Απο δουλειες στον Ορχο,μεχρι αγγαρια στα μαγειρια,σκοπια και αλλα... Το βραδυ υπηρεσια ειναι 2 ωρες και μπορει να ειναι 12-2 η 2-4 η 4-6 κ.τ.λ... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DriftKing Δημ. July 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2008 Ρε παιδια πως ειναι τα πραγματα τωρα στις ειδικες δυναμεις?Ας μου πει καποιος που να εχει υπηρετησει γιατι ακουω οτι πεφτουν γερα καψονια εκει και οτι γενικα θα περασεις πολυ πιο ασχημα απο το πεζικο.Εχω ακουσει οτι μερικοι ζηταν και την μανα τους γιατι δεν αντεχουν αλλο ειναι αληθεια?Εγω πιστευω οτι μονο ασκησεις ειναι και τπτ παραπανω.Τωρα για καψονια και διαφορα αλλα πιστευω οτι γινονται και αλλου οχι μονο στα λοκ!Παρακαλω οποιος μπορει ας μου πει τι παιζει στα λοκ! Παράθεση :thanks: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. July 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2008 H πτήση με το οποίο σημειωτέον είναι μια... συναρπαστική εμπειρία!! :p Αν έχεις ταξιδέψει με ντακότα, το c130 είναι σαν ταξίδι με την swiss air σε A θέση.:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minovg Δημ. July 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2008 Αν έχεις ταξιδέψει με ντακότα, το c130 είναι σαν ταξίδι με την swiss air σε A θέση.:lol: To C130 είναι ένα από τα πιο ασφαλή αεροπλάνα στον κόσμο από όσα ξέρω. Και εκτός αυτού η πτήση είναι πολύ σταθερή. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί έχει βγει κακή φήμη... Το μόνο κακό είναι ότι δεν είναι συνεπές στα δρομολόγιά του και ότι για να πας από έναν προορισμό σε έναν άλλον πρέπει να κάνεις στάσεις στα μισά νησιά του Αιγαίου... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TrobocopR Δημ. July 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2008 Ρε παιδια πως ειναι τα πραγματα τωρα στις ειδικες δυναμεις?Ας μου πει καποιος που να εχει υπηρετησει γιατι ακουω οτι πεφτουν γερα καψονια εκει και οτι γενικα θα περασεις πολυ πιο ασχημα απο το πεζικο.Εχω ακουσει οτι μερικοι ζηταν και την μανα τους γιατι δεν αντεχουν αλλο ειναι αληθεια?Εγω πιστευω οτι μονο ασκησεις ειναι και τπτ παραπανω.Τωρα για καψονια και διαφορα αλλα πιστευω οτι γινονται και αλλου οχι μονο στα λοκ!Παρακαλω οποιος μπορει ας μου πει τι παιζει στα λοκ! Αν θες να πας ειδικές δυνάμεις επειδή γουστάρεις τις ειδικές δυνάμεις και γενικότερα κομμάντο καταστάσεις... ΜΗΝ ΠΑΣ ειδικές δυνάμεις. Θα ξενερώσεις τη ζωή σου. Οι στρατεύσιμοι (ειδικά εκεί) είναι σχεδόν αποκλειστικά για αγγαρίες, σκοπιές και βρωμοδουλειές. To C130 είναι ένα από τα πιο ασφαλή αεροπλάνα στον κόσμο από όσα ξέρω. Και εκτός αυτού η πτήση είναι πολύ σταθερή. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί έχει βγει κακή φήμη... Πράγματι είναι από τα πιο ασφαλή αεροσκάφη, αλλά για την σταθερότητα θα διαφωνήσω και μάλιστα κάθετα. Δεν έχω ταξιδεύσει εγώ, αλλά πολλοι γνωστοί μου ανάμεσα στους οποίους και ο αδερφός μου. Πώς ξέρω ποιές μονάδες είναι μαύρες για να τις αποφύγω; Δυστυχώς είναι όπως σου το είπε ο chris7. Αυτά τα πράγματα αλλάζουν συνεχώς, ανάλογα τον διοικητή. Εγώ π.χ. υπηρέτησα σε 4 μονάδες, ΚΑΙ στις τέσσερεις έτυχε και έπεσα σε αλλαγή διοικητή. Και ο καθένας είχε τα δικά του βίτσια και συνήθειες. Γενικά πάντως δεν είναι να τρελένεσαι. Φοβούνται όλοι τα κανάλια και την καριέρα τους και γενικά δεν πειράζουν τους στρατεύσιμους. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
therock Δημ. July 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2008 Γενικά πάντως δεν είναι να τρελένεσαι. Φοβούνται όλοι τα κανάλια και την καριέρα τους και γενικά δεν πειράζουν τους στρατεύσιμους. Δεν τους πειραζουν απο ποια αποψη?Δηλαδη τι θα μπροουσαν να σου κανουν που για καποιο λογο δεν θα στο κανουν τωρα.Υποθετικα μιλωντας :p Παράθεση Ήρθε η ώρα για ένα νέο Σπίτι http://www.aeginahomes.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TrobocopR Δημ. July 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2008 Δεν τους πειραζουν απο ποια αποψη?Δηλαδη τι θα μπροουσαν να σου κανουν που για καποιο λογο δεν θα στο κανουν τωρα.Υποθετικα μιλωντας :p To ποιο απλό πράγμα σου λέω: Να τους γράφουν τις φυλακές που "και καλά" τους ρίχνουν. :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
therock Δημ. July 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2008 Παιζουν και τετοια, "δηθεν φυλακες"? Εννοεις γενικα η μονο στους special guest υπαρχει τετοια διαχειριση? Παράθεση Ήρθε η ώρα για ένα νέο Σπίτι http://www.aeginahomes.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TrobocopR Δημ. July 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2008 Παιζουν και τετοια, "δηθεν φυλακες"? Εννοεις γενικα η μονο στους special guest υπαρχει τετοια διαχειριση? Τι εννοείς "παίζουν και τέτοια?" ?! Παίζουν ΚΥΡΙΩΣ τέτοια :p Στην πρώτη μονάδα που ήμουν ο δίκας μοίραζε φυλακές κάθε πρωί σαν να ήταν στραγάλια :D Σημασία όμως δεν έχει τι "δίνεται", αλλά τι γράφεται στα έγγραφα. Και κανείς δεν ρισκάρει να αρχίσει να δέχεται τηλεφωνήματα. Όλα ψαρωτικά είναι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
7020029 Δημ. July 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2008 ειδικοτητα ΤΕΜ (τεχνικος ενσυρματων μεσων) στους διαβιβαστες. στη ΣΕΤΤΗΛ στον Πυργο. διαρκεια: 10 εβδομαδες σχεδον! Παράθεση Desktop: Acer Aspire X-Cruiser, ThermalTake PurePower460W, Core 2 Duo E6400, Gigabyte 965PS3, 2xCrucial 2GB (800MHz, CL4), Gigabyte 9600GT http://www.cardomain.com/ride/2667388 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris7_ Δημ. July 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2008 ειδικοτητα ΤΕΜ (τεχνικος ενσυρματων μεσων) στους διαβιβαστες. στη ΣΕΤΤΗΛ στον Πυργο. διαρκεια: 7 εβδομαδες σχεδον! Μια χαρα εισαι!;) Ακου που σου λεω... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts