Jump to content

Φανταριλίκια και λοιπά στρατιωτικά

PrivateeR
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 8,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Ναι ναι μια και καθησες πολυ μεσα :lol::lol::lol:

αντε ρε ψαρα!:lol:

mazi sou billakosss ........... :P

κανονισε να παμε καμια θαλασσα ρε τωρα στα λελε να το γιορτασουμε!

Never Give Up:!:

Join friend!

Μόλις μίλησα με τη στρατολογία.Για να πας Νοεμβρη φανταρος πρεπει οπωσδηποτε να την κόψεις την αναβολή μεχρι 31 Ιουλίου.Τελος.

Απο κει και περα,χρειάζεται ενα πιστοποιητικό σπουδων,ταυτότητα και το χαρτι που σου ειχε ερθει πρωτη φορα.

Αρης εδω,αρης παντού Αρης εκδίκηση και ντου ντου ντου ντου!!

Μπιλάκο 300ρης είσαι ή 301;
Η Δημοκρατία μας αυτοκαταστρέφεται διότι κατεχράσθη το δικαίωμα της ελευθερίας και της ισότητας, διότι έμαθε τους πολίτες να θεωρούν την αυθάδεια ως δικαίωμα, την παρανομία ως ελευθερία, την αναίδεια του λόγου ως ισότητα και την αναρχία ως ευδαιμονία

Μπιλάκο 300ρης είσαι ή 301;

Δ'07(301) και σημερα που λεει και το song!

Join friend!

Ξέρεις κανείς να μου πει πότε μπαίνει οι επόμενοι φαντάροι στην αεροπορία;

Ξέρω ότι είναι κάπου τον αύγουστο, αλλά πότε συγκεκριμένα;

Όποιος ξέρει, ας μου απαντήσει, pls, στο efi_ktistaki@hotmail.com

Μιας και ερχεται η ώρα μου σκέφτηκα να ανοίξω ενα τέτοιο θέμα γιατι έχει γενικό ενδιαφέρον. Βέβαια υπηρχε ανάλογο θέμα παλιότερα αλλα δεν έχει δημιουργηθεί τέτοιο εδώ.

Οπότε εδώ μπορείτε να μοιράζεστε τις εμπειρίες σας απο το στρατό κτλ.

Λοιπόν σαν παιδί και εγώ ήρθε η ώρα μου να παώ "κατασκήνωση" :p

Παρουσιάζομαι 8 Σεπτέβρη στην Πολεμική Αεροπορία στην 124ΠΒΕ στην Τρίπολη. :blink:

Υπάρχει κανέις άλλος που μπαινει εκεί αυτο το διάστημα? Όσοι έχετε ήδη πάει εκεί έχετε να μοιραστείτε εμπειρίες?

Μεταθέσεις που παιζούν καλές?(σχετικό αυτο βέβαια)

Και το ποιο βασικο.. Κινητο να πάρω απο την αρχη μαζι μου?? :rolleyes: :p

Ξέρεις κανείς να μου πει πότε μπαίνει οι επόμενοι φαντάροι στην αεροπορία;

Ξέρω ότι είναι κάπου τον αύγουστο, αλλά πότε συγκεκριμένα;

Όποιος ξέρει, ας μου απαντήσει, pls, στο efi_ktistaki@hotmail.com

αρχες σεπτεβρη εχω ακουσει.

αλλα μπορεις να μπεις http://www.haf.gr και να δεις

Join friend!

αντε ρε ψαρα!:lol:

κανονισε να παμε καμια θαλασσα ρε τωρα στα λελε να το γιορτασουμε!

ποσες ημερες αδεια εχεις ακομα; :rolleyes:

Samsung S21 Ultra

ποσες ημερες αδεια εχεις ακομα; :rolleyes:

23 μερες!!!

Join friend!

23 μερες!!!

Πώς ξέρουμε πόσες μέρες έχουμε ακόμα άδεια; Ρωτάμε την στρατολογία της μονάδας; :stupid:

Πώς ξέρουμε πόσες μέρες έχουμε ακόμα άδεια; Ρωτάμε την στρατολογία της μονάδας; :stupid:

Tο 1o γραφειο βρε!Τον στρατολογο του!;)

[sIGPIC][/sIGPIC]

23 μερες!!!

Μη μου πεις ότι Σκύρο έγραψες και παραμεθόριο και πήρες έξτρα μέρες θα γελάει και το παρδαλό κατσίκι !! :lol::lol::lol:

Τ/ΓΕΕΘΑ σπίκινγκ. 301 και όπου να ναι σειρα απόλυσης. Άντε να πάμε σπίτια μας. Καιρός είναι να βγάλουμε τις πουλάδες :)

Η Δημοκρατία μας αυτοκαταστρέφεται διότι κατεχράσθη το δικαίωμα της ελευθερίας και της ισότητας, διότι έμαθε τους πολίτες να θεωρούν την αυθάδεια ως δικαίωμα, την παρανομία ως ελευθερία, την αναίδεια του λόγου ως ισότητα και την αναρχία ως ευδαιμονία

εχω φιλαρακι στο Τ/ΓΕΕΘΑ. ειναι οδηγος.. εγω ειμαι λιγο πιο κατω φιλε! Μοναδα Υποστηριξης ΥΕΘΑ, στο κυλικειο του υπουργου (σερβιτορος)...

Desktop: Acer Aspire X-Cruiser, ThermalTake PurePower460W, Core 2 Duo E6400, Gigabyte 965PS3, 2xCrucial 2GB (800MHz, CL4), Gigabyte 9600GT

http://www.cardomain.com/ride/2667388

Μη μου πεις ότι Σκύρο έγραψες και παραμεθόριο και πήρες έξτρα μέρες θα γελάει και το παρδαλό κατσίκι !! :lol::lol::lol:

Eδώ «γράφει» η Πάρνηθα παραμεθόριο, δε θα «γράψει» η Σκύρος που πιάνει και τουρκικά δίκτυα στο κινητό, κέντρο Αιγαίου; :worry::rolleyes:

Eδώ «γράφει» η Πάρνηθα παραμεθόριο, δε θα «γράψει» η Σκύρος που πιάνει και τουρκικά δίκτυα στο κινητό, κέντρο Αιγαίου; :worry::rolleyes:

Χμμ ναι σωστά η Πάρνηθα ΕΙΝΑΙ παραμεθόριος ... Κι από ότι ακούω τους πάει και καλά, αλλά κατά περιόδους. Αυτό τα λέει όλα. Όσο για σένα του ΥΠΕΘΑ δεν λέω τπτ ... τσ τσ τσ φαντάροι σου λέει μετά ... :lol::lol::p:p

Πώς τον λένε το φίλο σου στο Τ/ΓΕΕΘΑ; Κι εγώ οδηγός είμαι Λ/Μ. Άσε είχαμε και πλάκες σήμερα ... Τα φ πέσαν βροχή ... Ρώτα τον θα σου πει

το επωνυμο του δεν το θυμαμαι. αντωνη τον λενε, πεζικαριος απο κορινθο και μετα λημνο!περιστερι μενει!

Desktop: Acer Aspire X-Cruiser, ThermalTake PurePower460W, Core 2 Duo E6400, Gigabyte 965PS3, 2xCrucial 2GB (800MHz, CL4), Gigabyte 9600GT

http://www.cardomain.com/ride/2667388

yparxei pi8anothta an kopseis twra thn anabolh na mpeis Aygousto??H 8elei trelo bysma?giati ema8a oti den exoun sumplhrw8ei oi 8eseis..

Το μυαλο μου εχω χασει

μια ζωη μαζι σου εχω περασει

εχω αρρωστησει και δεν ειμαι καλα

σαν εσενα μαστουρα καμια...

8/2/81

με παρεξηγησατε! δεν εκανα παραμεθωριο! αν και εκει που ειμαι σε λιγο θα στελνουν αποσπαση στην μοναδα μου κι ας ειναι Θεσ/νικη!

Α! και κατι αλλο να ζηλευετε! απο τις 11/7 μαλλον θα ειμαι εξαφανισμενος!

Join friend!

Είμαι στη Λήμνο και μένω Αθηνά. Δικαιούμαι δωρεάν μετάβαση με αεροπλάνο η μόνο με πλοίο;
Siemens M55, Siemens CX75, Mitsubishi M342i,Sony Ericsson P910i, Sony Ericsson W950i, Sony Ericsson P1i, Sony Ericsson W960i, Samsung Omnia i900 16gb, Samsung innov8, Motorola Milestone, Motorola Atrix, Motorola RAZR MAXX, Samsung Note II, Samsung Note III, Samsung Note IV, Samsung A8

Είμαι στη Λήμνο και μένω Αθηνά. Δικαιούμαι δωρεάν μετάβαση με αεροπλάνο η μόνο με πλοίο;

ΜΟΝΟ με πλοιο!!!

Με αεροπλανο δικαιουσε μονο οταν ειναι πανω απο 500 χιλ!!;)

[sIGPIC][/sIGPIC]

παιδια μπορουμε να μαθουμε αν θα παρουν αεροπορια στη σειρα του αυγουστου???

μπηκα στο site αλλα δεν βρικα τιποτα....

αν ξερει καποιος ας μου πει, να μην ελπιζω αδικα....

[sIGPIC][/sIGPIC]