Nrg Δημοσιεύτηκε April 25, 2004 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε April 25, 2004 Νεο οικονομικο προγραμμα απο τη τελλας. Για καθε υπεραστικη και αστικη κληση μετα το 3ο λεπτο 50% εκπτωση με παγιο 3 Ευρω ! Στο σαιτ της δεν υπαρχει κατι,ομως στην τηλεοραση το διαφημιζουν. Αν οι υπολοιπες χρεωσεις (κινητα,διεθνης κλησεις κλπ)ειναι ιδιες με το Tellas 1738, δε μου φενεται και πολυ καλη ιδεα το συγκεκριμενο προγραμμα...Αν παλι εχει τις χρεωσεις του My Greece,ισως ειναι λιγακι ενδιαφερον :worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
con Δημ. April 25, 2004 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2004 Είδα κι εγώ τη διαφήμιση. Δεν πρόσεξα ότι έλεγε για το πάγιο. Τότε μάλλον δε λέει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nrg Δημ. April 26, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2004 οντως εχει τις ιδιες χρεωσεις με το My Greece στις διεθνης και προς κινητα κλησεις. Οχι τπτ το ιδιαιτερο τελικα... Μπορειτε να δειτε αναλυτικα το προγραμμα στο http://www.tellas.gr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lewton Δημ. April 26, 2004 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2004 Δε βλέπω τίποτα για πάγιο. Έχει; Παράθεση Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nrg Δημ. April 26, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος lewton (26 Απρ. 2004 , 16:15) Δε βλέπω τίποτα για πάγιο. Έχει; Εχει ναι,το ελεγε στη διαφημηση,οντως στο σαιτ τους δεν το εχουν!Αν δεν υπηρχε παγιο θα ηταν ολα τα λεφτα,αλλα θα αντικαθηστουσαν και το απλο 1738! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Excelsior.12 Δημ. May 8, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2004 Ειμαι απο τους πρωτους που περασαν απο 'κοσκινο' το νεο προγραμμα τους. Super ικανοποιημενος εν αναμονη του 1ου λογαριασμου!!! Μιση τιμη (υπολογισμενη οχι στου ΟΤΕ φυσικα!) στα αστικα και τα υπεραστικα απο 0,052 στα 0,026 ..δηλαδη οσο αστικη χρωση σε ολη την Ελλαδα! Ζηταν βεβαια 3 ευρω συνδρομη αλλα ρεφαρω πολυ συντομα δεδομενου οτι αστικα και υπεραστικα απο τη φυση τους αντιπροσωπευουν πολυ μεγαλο μερος του χρονου αλλα και του χρηματος που καταβαλλω στο μαραφετι! Το συστηνω ανεπιφυλακτα ειδικα σε τυπους με επιχειρησεις, επαγγελματικα κονε ανα την Ελλαδα, σχεση στην επαρχια ...οτι πληρω σαν κριτηρια εγω δηλαδη!! Και φυσικα ποιοτητα Τελλας..μη τρελαθουμε!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
siakabetis Δημ. June 3, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2004 meta ta tria min hreoni anasec i min? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
seventh_heaven Δημ. June 3, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2004 Οι αστικές κλήσεις (εντός του ιδίου νομού) χρεώνονται ανά λεπτό. Οι υπεραστικές κλήσεις χρεώνονται ανά δευτερόλεπτο. Οι κλήσεις προς κινητά (ελληνικών δικτύων) χρεώνονται ανά δευτερόλεπτο (ελάχιστη χρέωση 1 λεπτό). Οι διεθνείς κλήσεις χρεώνονται ανά δευτερόλεπτο. Οι κλήσεις Internet χρεώνονται ανά λεπτό. από http://www.tellas.gr Παράθεση seventh_heaven http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
brebosgeo Δημ. June 4, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Excelsior.12 ( 8 Μάι. 2004 , 13:27) Ειμαι απο τους πρωτους που περασαν απο 'κοσκινο' το νεο προγραμμα τους. Super ικανοποιημενος εν αναμονη του 1ου λογαριασμου!!! Μιση τιμη (υπολογισμενη οχι στου ΟΤΕ φυσικα!) στα αστικα και τα υπεραστικα απο 0,052 στα 0,026 ..δηλαδη οσο αστικη χρωση σε ολη την Ελλαδα! Ζηταν βεβαια 3 ευρω συνδρομη αλλα ρεφαρω πολυ συντομα δεδομενου οτι αστικα και υπεραστικα απο τη φυση τους αντιπροσωπευουν πολυ μεγαλο μερος του χρονου αλλα και του χρηματος που καταβαλλω στο μαραφετι! Το συστηνω ανεπιφυλακτα ειδικα σε τυπους με επιχειρησεις, επαγγελματικα κονε ανα την Ελλαδα, σχεση στην επαρχια ...οτι πληρω σαν κριτηρια εγω δηλαδη!! Και φυσικα ποιοτητα Τελλας..μη τρελαθουμε!!! de pistevw se epixeirhseis na dinei afto to paketo,h tellas gia epagelmaties exei alla timologia.to kserw apo thn aderfh mou Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nrg Δημ. June 4, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος brebosgeo ( 4 Ιούν. 2004 , 03:34) de pistevw se epixeirhseis na dinei afto to paketo,h tellas gia epagelmaties exei alla timologia.to kserw apo thn aderfh mou Ναι και δεινει κατι εκπτωσεις!!τρομερες!λιγο πιο κατω απο το απλο 1738.Και η δικια μου γνωμη ειναι οτι το 50% απευθεινεται κυριως σε επαγγελματιες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
siakabetis Δημ. June 4, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2004 εγω παντωσ δεν την εμπιστευομαι γιατι κανουν πολλεσ παράπλανητικες διαφημησεισ οπωσ free internet και διαφορα τετια για αυτο καλυτερα να μεγενθηνεται τα ψυλα γραμματα!!!!!!!!!!!!! οι ανθρωποι ειναι ιταλοι (mafia) τισ διαφημησεισ τισ τελλασ τις πληρωνουμε απο τα τιμολογια της ΔΕΗ η απο τον κρτικο προυπολογισμο???? ενα απο τα ερωτηματα που πρεπει να απαντηθουν και απο ποτε σε υγειη αναταγωνισμο οι ανταγωνιστες ειναι ιδιωτεσ (telepassport,lannet,acn, teledome) kκαι ταυτοχρονα και το κρατοσ (ΟΤΕ,FORTHNET,TELLAS)????? και η forthnet εχει κρατικη συμμετοχη (πολυτεχνιο κρητησ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
con Δημ. June 15, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος siakabetis ( 4 Ιούν. 2004 , 16:02) εγω παντωσ δεν την εμπιστευομαι γιατι κανουν πολλεσ παράπλανητικες διαφημησεισ οπωσ free internet και διαφορα τετια για αυτο καλυτερα να μεγενθηνεται τα ψυλα γραμματα!!!!!!!!!!!!! οι ανθρωποι ειναι ιταλοι (mafia) τισ διαφημησεισ τισ τελλασ τις πληρωνουμε απο τα τιμολογια της ΔΕΗ η απο τον κρτικο προυπολογισμο???? ενα απο τα ερωτηματα που πρεπει να απαντηθουν και απο ποτε σε υγειη αναταγωνισμο οι ανταγωνιστες ειναι ιδιωτεσ (telepassport,lannet,acn, teledome) kκαι ταυτοχρονα και το κρατοσ (ΟΤΕ,FORTHNET,TELLAS)????? και η forthnet εχει κρατικη συμμετοχη (πολυτεχνιο κρητησ) Η Tellas και η Forthnet δεν έχουν καμια σχέση με κρατικές επιχορηγήσεις. Επίσης και ο ΟΤΕ δεν έχει πια. Είναι ανώνυμες εταιρίες και αν υπάρξει κρατική επιχορήγηση θα υπάρξει πρόστιμο από ΕΕ. Όσο για το πρόγραμμα "1738 50%" το βρίσκω καλό, κυρίως για όσους μιλάνε πολύ σε αστικά όπου συνήθως μιλάμε πάνω από 3'. Επίσης η χρέωση για κινητά είναι πολύ καλή, ενώ η ποιότητα δε διαφέρει από ΟΤΕ. (Siakabetis με όλο το σεβασμό, κοίτα ένα λεξικό πριν γράψεις γιατί θα ξεχάσουμε και τη λίγη ορθογραφία που ξέρουμε... :) ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
brebosgeo Δημ. June 16, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2004 @siakabeths poios sou eipe oti o antagwnismos einai mono metaksi idiwtwn h mono metaksi kratikwn?epixorhghsh den exei kaneis apo to kratos,einai anwnymes epixeirhseis,dld metoxes,kai den einai anagh na einai sto xrhmatisthrio. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
halfprice2 Δημ. November 10, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2004 einai poly kalo kai symferei giati oi perisoteroi milane pano apo 3 lepta alla gia min se xrevnei meta ta treia lepta prepei na exeis energopoiisei to prothema 1738.otan pareis thl stin anamonh leei oti me to prothema soy kanei dvro mia vra atika isxyei kai sto tella50 Παράθεση http://www.eautoshop.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minovg Δημ. November 11, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος halfprice2 (10 Νοέ. 2004 , 02:01) einai poly kalo kai symferei giati oi perisoteroi milane pano apo 3 lepta alla gia min se xrevnei meta ta treia lepta prepei na exeis energopoiisei to prothema 1738.otan pareis thl stin anamonh leei oti me to prothema soy kanei dvro mia vra atika isxyei kai sto tella50 Φίλε έχει αλλάξει το πρόγραμμα και έχει γίνει δωρεάν μετά το 3ο πρώτο λεπτό ομιλίας αρκεί να έχεις προεπιλογή φορέα. Δες εδώ να ενημερωθείς περαιτέρω. ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
brebosgeo Δημ. November 13, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2004 ti shmainei to 3o prwto lepto? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minovg Δημ. November 13, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος brebosgeo (13 Νοέ. 2004 , 06:48) ti shmainei to 3o prwto lepto? Υπάρχει ειδικό thread για την προσφορά της Tellas εδώ Εννοεί μιλάς 10 λεπτά χρεώνεσαι μόνο τα 3 πρώτα. Μιλάς 2 λεπτά χρεώνεσαι τα 2 λεπτά. Μιλάς 2 ώρες χρεώνεσαι μόνο τα 3 λεπτά. Είναι φοβερή προσφορά. Αν διαβάζεις τη σελίδα που σου έδωσα θα καταλάβεις γιατί. ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ghinh2002 Δημ. November 22, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2004 ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ. ΕΧΩ ΓΡΑΦΤΕΙ ΣΤΟ "TELLAS 50%" ΚΑΙ... :o ΜΠΟΡΕΙΣ ΜΕ ΜΙΑ ΚΛΙΣΗ,ΟΣΟ ΚΙ ΑΝ ΔΕΙΑΡΚΕΣΕΙ ΝΑ ΧΡΕΩΘΕΙΣ ΜΟΝΟ ΤΑ 3 ΠΡΩΤΑ ΛΕΠΤΑ. ΣΟΥ ΠΑΡΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΜΙΑ ΩΡΑ ΔΩΡΕΑΝ ΤΟΝ ΜΗΝΑ. ΑΥΤΑ ΕΩΣ ΤΕΛΗ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2005! :mad: ΔΗΛΑΔΗ ΣΧΕΔΟΝ ΓΙΑ ΔΥΟΜΙΣΗ ΜΗΝΕΣ ΠΕΡΙΠΟΥ. :mad: ΕΚΤΟΤΕ ΤΗΑ ΙΣΧΙΕΙ ΤΟ 50%,ΔΗΛ.ΑΝΤΙ ΑΣΤΙΚΗ 0,024,0,012. ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΠΡΟΕΠΙΛΟΓΗ ΦΟΡΕΑ! ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΨΑΞΟΥΜΕ ΝΑ ΒΡΟΥΜΕ ΠΟΙΟΣ ISP ΔΙΝΕΙ ΝΟΥΜΕΡΟ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ 8962...... ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΔΙΟΤΙ ΕΧΩ VODAFON ΚΑΙ ΜΟΥ ΠΑΡΕΧΕΙ ΔΩΡΕΑΝ ΙΝΤΕΡΝΕΤ. ΑΥΤΑ.... ΑΛΕΧΑΝΔΡΑ. :) Παράθεση Μια γήινη,απο άλλο πλανήτη! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minovg Δημ. November 23, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος ghinh2002 (23 Νοέ. 2004 , 00:14) ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ. ΕΧΩ ΓΡΑΦΤΕΙ ΣΤΟ "TELLAS 50%" ΚΑΙ... :o ΜΠΟΡΕΙΣ ΜΕ ΜΙΑ ΚΛΙΣΗ,ΟΣΟ ΚΙ ΑΝ ΔΕΙΑΡΚΕΣΕΙ ΝΑ ΧΡΕΩΘΕΙΣ ΜΟΝΟ ΤΑ 3 ΠΡΩΤΑ ΛΕΠΤΑ. ΣΟΥ ΠΑΡΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΜΙΑ ΩΡΑ ΔΩΡΕΑΝ ΤΟΝ ΜΗΝΑ. ΑΥΤΑ ΕΩΣ ΤΕΛΗ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2005! :mad: ΔΗΛΑΔΗ ΣΧΕΔΟΝ ΓΙΑ ΔΥΟΜΙΣΗ ΜΗΝΕΣ ΠΕΡΙΠΟΥ. :mad: ΕΚΤΟΤΕ ΤΗΑ ΙΣΧΙΕΙ ΤΟ 50%,ΔΗΛ.ΑΝΤΙ ΑΣΤΙΚΗ 0,024,0,012. ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΠΡΟΕΠΙΛΟΓΗ ΦΟΡΕΑ! ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΨΑΞΟΥΜΕ ΝΑ ΒΡΟΥΜΕ ΠΟΙΟΣ ISP ΔΙΝΕΙ ΝΟΥΜΕΡΟ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ 8962...... ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΔΙΟΤΙ ΕΧΩ VODAFON ΚΑΙ ΜΟΥ ΠΑΡΕΧΕΙ ΔΩΡΕΑΝ ΙΝΤΕΡΝΕΤ. ΑΥΤΑ.... ΑΛΕΧΑΝΔΡΑ. :) Διάβασε και αυτή τη συζήτηση για να ενημερωθείς καλύτερα. Για όλα τα ΕΠΑΚ (896....) υπάρχει και αντίστοιχος αστικός αριθμός... ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ghinh2002 Δημ. November 23, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2004 σε ευχαριστω πολυ minovg,θα αρχισω το ψαξιμο και τις δοκιμες. αλλα...ζω σε επαρχιακη πολη,οποτε χμμμ...χμμμ λιγο δυσκολο! παντως και παλυ ευχαριστω:) Παράθεση Μια γήινη,απο άλλο πλανήτη! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ghinh2002 Δημ. November 26, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2004 ΠΑΙΔΙΑ HEEEEEEEEEEEEEEEEELP! TrELLAS?????????????ΟΝΤΩΣ ΤΡΕΛΑΣ! ΟΠΩΣ ΕΙΠΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ,ΕΧΩ ΓΡΑΦΤΕΙ ΣΤΟ 50%. ΕΔΩ ΒΡΙΣΚΕΤΕ ΤΟ ΤΡΕΛΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΔΩΣΑ ΤΟΤΕ ΚΑΜΙΑ ΒΑΣΗ. ΟΤΑΝ ΕΚΑΝΑ ΤΗΝ ΕΓΓΡΑΦΗ,ΜΟΥ ΛΕΕΙ Η ΠΡΟΙΣΤΑΜΕΝΗ ΤΗΣ ΔΕΗ(ΕΚΕΙ ΤΗΝ ΕΚΑΝΑ), ΞΕΡΕΤΕ,ΕΧΕΤΕ ΚΑΝΕΙ ΑΚΟΜΗ ΜΙΑ ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ,ΣΤΟΝ ΓΕΡΜΑΝΟ. ΤΗΣ ΛΕΩ "ΔΕΝ ΘΥΜΑΜΑΙ,ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ,ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ.ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΑΛΙΩΣ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΝΕΝΑ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ. ΔΕΝ ΕΔΩΣΑ ΣΙΜΑΣΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΧΩΡΗΣΑ ΣΤΗΝ ΕΓΓΡΑΦΗ. ΑΥΤΟ ΕΓΙΝΕ ΠΡΙΝ ΚΑΜΙΑ ΔΕΚΑΡΙΑ ΜΕΡΕΣ. ΣΗΜΕΡΑ ΗΡΘΕ Ο ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΤΗΣ TELLAS 2,11 ΕΥΡΩ.ΟΚ. ΚΟΙΤΑΩ ΤΗΝ ΑΝΑΛΥΣΗ ΚΑΙ ΤΙ ΝΑ ΔΩ!!!!! ΤΗΛΕΦΩΝΗΜΑΤΑ ΑΠΡΙΛΙΟΥ!!!!!!!!! ΣΥΝΟΛΙΚΑ 6. 1 ΑΘΗΝΑ ΣΕ ΑΓΝΩΣΤΟ ΑΤΟΜΟ(ΡΩΤΗΣΑ ΤΟ 131 ΣΕ ΠΟΙΟΝ ΑΝΗΚΕΙ) 3 ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΣΕ ΑΓΝΩΣΤΟΥΣ ΕΠΙΣΗΣ.ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΤΟ ΕΝΑ 19.20 ΩΡΑ ΣΕ ΕΚΚΛΗΣΙΑ!!! 1 ΣΟΥΗΔΙΑ!!! 1 COSMOTE.ΑΓΝΩΣΤΟΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ. ΔΕΝ ΜΕ ΠΕΙΡΑΞΑΝ ΤΑ 2 ΕΥΡΩ,ΑΛΛΑ.....ΤΙ ΣΥΜΒΕΝΕΙ ΕΔΩ????? ΤΙ ΓΙΝΕΤΕ??????? ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ ΘΑ ΠΕΡΑΣΩ ΑΠΟ ΓΕΡΜΑΝΟ ΚΑΙ ΔΕΗ ΚΑΙ....ΟΠΟΙΟΝ ΠΑΡΕΙ Ο ΧΑΡΟΣ! ΤΑ ΧΑΠΙΑ ΜΟΥ,ΤΟ Α.Τ.Ι.Α ΜΟΥ ΚΑΙ ΕΝΑΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΧΩΡΙΣ ΤΗΛΕΦΩΝΑΑΑΑ!!!!! ΑΛΕΧΑΝΔΡΑ. Παράθεση Μια γήινη,απο άλλο πλανήτη! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minovg Δημ. November 26, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2004 Καταρχάς να δώσεις μερικά στοιχεία για να δω τι παίζει σε αυτή την περίπτωση. Σε ποιον αριθμό έγινε η εγγραφή? Αν είναι ο ίδιος με τον οποίο έκανες και την δεύτερη εγγραφή, τότε κάτι δεν πάει καλά και καλά θα κάνεις να ενημερώσεις το κέντρο εξυπηρέτησης της Τελλάς, το οποίο παρεπιπτόντως έχει πάρει και βραβείο πολύ καλής εξυπηρέτησης... Από εκεί θα βγάλεις άκρη σίγουρα... ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ghinh2002 Δημ. November 26, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2004 το νουμερο που εχει ο λογαριασμος,ειναι το παλιο το οποιο ειχα το λιγοτερο πριν δυο χρονια! στην αιτηση εχω δωσει το νεο,εχω αλλαξει νουμερο. Παράθεση Μια γήινη,απο άλλο πλανήτη! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stavros76 Δημ. November 26, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2004 πάρε αναλυτικό του ΟΤΕ να δείς τις κλήσεις σου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telePS Δημ. November 26, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2004 1ον μήν γράφεις με κεφαλαία γιατί μας πήρες τα αυτά με τις φωνές σου... 2ον Εγώ προσωπικά δεν συμπαθώ την Tellas (ισως να την μισώ κι όλας) για τον τρόπο με τον οποίο προσεγγίζει και γράφει τους πελάτες. Επειδή δουλεύω σε εταιρία σταθερής έχω ακούσει πολύ κόσμο να θέλει να ξεγραφτεί γιατί: είτε γιατί ποτέ δεν ζήτησε να γραφτεί, είτε γιατι δεν είδε καμμία διαφορά στον λογαριασμό τους, είτε γιατί τους έβαλαν σε πακέτα με πάγιο χωρίς να το γνωρίζουν. Μου έχουν τύχει περιπτώσεις ανθρώπων που δεν θέλουν να ακούσουν για οποιονδήποτε εναλλακτικό γιατί όπως δια στόματος μου λένε "καήκαμε απο την Tellas" Μπορεί ολοι στην Τellas να είναι εξυπηρετικότατοι και η ομάδα marketing να σκίζει μαζί τα συμπαθέστατα μερμυγκάκια αλλά αυτό που θέλει ο πελάτης είναι φθηνότερος λογαριασμός... και στο συγκεκριμένο θέμα η Tellas υστερεί!! Παράθεση Πάτρα - Αεροδρόμιο Αράξου Πάτρας - Ειδήσεις από την Πάτρα - Car upholstery cleaner Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts