Jump to content

Excelsior.12

Members
  • Δημοσιεύσεις

    3
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Excelsior.12's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Ημουνα ΟΤΕνετ και την εγκατεληψα κακην κακως! Εχω ζησει πολλα χρονια εξωτερικο και βρηκα το ολο πακετο της ΤΕΛΛΑΣ πολυ κοντα στις 'ευρυζωνικες' παραστασεις που ειχα στο Λονδινο..Γρηγορη εξυπηρετηση και ενεργοποιηση..καλο-εξηγημενες χρεωσεις ΑΨΟΓΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑ & ΤΑΧΥΤΗΤΑ (για την οποια νοιαζονται και πρωτιστως καταναλωτες της εν λογω υπηρεσιας..ας μην γελιομαστε!) , τρελα ανεβοκατεβασματα και εναν παροχεα που ΞΕΡΩ θα με backαρει τακτικα με super επιθετικες τιμες εν συγκρισει με ολους τους υπολοιπους ... ΦΥΣΑΝΕ!!!..ειδικα αν αναλογιστεις την ηλικια και την ωριμοτητα της εν λογω τεχνολογιας στην ελλαδιτσα μας... Ταπεινη μου αποψη..Κατι σε αυτη την χωρα επιτελους κινειται!
  2. Κανε μια γρηγορη σκεψη για το 50% της Τελλας.. Ουσιαστικα αστικα ολη η Ελλαδα (απο 0,052 σε 0,026!) και το κατιτις εχτρα απο το My Greece ..δηλαδη μιση τιμη τα αστικα μετα το 3ο λεπτο..που ποιος δεν μιλαει 3 λεπτα εντος πολης?..Το συστηνω ανεπιφυλακτα !! Πιστευω οτι ειναι μια πολυ ευελικτη προταση συν το ατου ενος δυνατου δικτυου ..Οι ανθρωποι ηρθαν για να μεινουν ΟΧΙ να τ'αρπαξουν εν μια νυκτι... Τωρα που ανοιξαν και τα αστικα τους σε ολη την Ελλαδα θα 'σπρωξω' και το εξοχικο στην Καβαλα!! Φιλοι ειπαμε φθηνεια αλλα με συνεση στις παρεχομενες υπηρεσιες και ποιοτητα ..!!Και οταν θα κανεις το βημα του ευρυζωνικου η ποιοτητα ερχεται ΠΡΩΤΗ στα κριτηρια σου! Εν τελει θελει μια απελευθερωμενη αγορα με συνθηκες Δ.Ευρωπης ή με ορους Μπανγκλαντες..(no offence to my Hindu pals!)
  3. Ειμαι απο τους πρωτους που περασαν απο 'κοσκινο' το νεο προγραμμα τους. Super ικανοποιημενος εν αναμονη του 1ου λογαριασμου!!! Μιση τιμη (υπολογισμενη οχι στου ΟΤΕ φυσικα!) στα αστικα και τα υπεραστικα απο 0,052 στα 0,026 ..δηλαδη οσο αστικη χρωση σε ολη την Ελλαδα! Ζηταν βεβαια 3 ευρω συνδρομη αλλα ρεφαρω πολυ συντομα δεδομενου οτι αστικα και υπεραστικα απο τη φυση τους αντιπροσωπευουν πολυ μεγαλο μερος του χρονου αλλα και του χρηματος που καταβαλλω στο μαραφετι! Το συστηνω ανεπιφυλακτα ειδικα σε τυπους με επιχειρησεις, επαγγελματικα κονε ανα την Ελλαδα, σχεση στην επαρχια ...οτι πληρω σαν κριτηρια εγω δηλαδη!! Και φυσικα ποιοτητα Τελλας..μη τρελαθουμε!!!
×
×
  • Create New...