Jump to content

iPhone 4S

geovass
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Παιδιά μια ερώτηση.

Σε jailbroken iphone 4s πως θα προχωρησω σε αναβαθμιση στην 5.1 οταν βγει το jailbreak ΧΩΡΙΣ να χασω tweaks, apps κτλ. Ειναι κατι τετοιο εφικτο;

Στο 4αρι έκανα απο4.3.3 σε 5.0.1 ως εξής

Backup Update μετά jb κ μετά restore . Δεν πέρασαν όλες οι εφαρμογές αλλά ένα 90 %

My Devices:Motorola timeport,one touch 701,se t29,N 6510,Siemens s55,5100,6610,3650,se p800,6600,7610,6630,nokia n70,nokia 6101,se k310,nokia n73,nokia 5500d,se k800i,Htc p3300,Htc p3600i,SE k850i vf,samsung d880,samsung d980,Htc touch diamond white,Samsung omnia2,nokia e52,blackberry 9700,Htc hero,Htc Desire,Iphone 4 16gb,Iphone 4s 64gb,samsung x-cover,samsung galaxy s3 mini,iphone 5s,iphone 6,samsung s6,note 5,mi max , mi5s plus ...

Παιδιά μια ερώτηση.

Σε jailbroken iphone 4s πως θα προχωρησω σε αναβαθμιση στην 5.1 οταν βγει το jailbreak ΧΩΡΙΣ να χασω tweaks, apps κτλ. Ειναι κατι τετοιο εφικτο;

backup στο itunes για εφαρμογες απο appstore και installous και θα κανεις και backup στις εφαρμογες απο cydia με καποιο προγραμα που θα κατεβασεις οπως( pkgbackup , xbackup ) ωστε να μην χρειαστεί να τις περάσεις παλι μια μια

Samsung galaxy s21+

Απο προχτες ειμαι κατοχος και εγω του 4S και με απογοητευση παρατηρω μεγαλη διαφορα στην διαρκεια μπαταριας σε σχεση με το 4αρι που ειχα πριν...Μα μεγαλη διαφορα!Ειμαι στην 5.0.1 με jb (οπως ακριβως ημουν και στο 4αρι δηλαδη),με τα ιδια ακριβως πραγματα περασμενα και με την ιδια ακριβως χρηση και βλεπω μεγαλη διαφορα.Η μπαταρια με το ζορι βγαζει μια μερα,χωρις ιδιαιτερη χρηση,οταν με το 4αρι εβγαζα 2 μερες ανετα.Να σημειωσω πως εχω κλειστα δεδομενα(θελω να τα ανοιξω,αλλα αν το κανω μαλλον δεν θα βγαζω την μερα)και κλειστο wifi επισης!Και σε εσας ετσι ειναι; :confused:

ναι δυστυχως μια απο τα ιδια,μερα με τη νυχτα 4/4s

[sIGPIC][/sIGPIC] Aλέξης

rotary power

και εσυ δηλαδη το ιδιο εε;καθε βραδυ φορτιση;και με δεδομενα ανοιχτα;εγω τα εχω κλειστα!!!

το βασικο προβλημα ειναι η τρελη καταναλωση στο standby,το βραδυ χανω 17-25% οταν στο s2 με push data+3g ανοιχτα 4-5%,το εχω στο κουτι του προς το παρων, και περιμενω j/b για την 5.1 Edited by alex_n80

[sIGPIC][/sIGPIC] Aλέξης

rotary power

Εγω φοβαμαι να αφησω ανοιχτο τα δεδομενα γιατι με βλεπω να μην τα καταφερνει μεχρι το τελος της ημερας... :( Εδω και χωρις τα δεδομενα ισα ισα με βγαζει με νορμαλ χρηση!

καλησπερα ,εγω παντως ειμαι κατοχος 4ς εδω 5 μερες ,και οταν το ενεργοποιησα μου κατεβασε αμεσως την 5.1 χωρις να το ψαξω.τωρα....με κλειστα τα 3g wi-fi ,δεδομενα κλπ μου κρατα σαν το 4αρι που επεισης εχω με την 5.1 .οταν θελω δεδομενα κλπ απλα ενεργοποιω τα 3g κλπ (που τωρα με την 5.1 εχει το 4ς,ενω με την 4.01 δεν την ειχε την επιλογη αυτη,και δουλευε συνεχεια 3g μιας και δεν ειχε οπως το 4αρι το κουμπι on of 3g)kαι μετα τα κλεινω.ενα απλο on of ειναι.ο χρονος που αναφερομαι ειναι πληρης αναμονη με 2-3 τηλ κοντα 3 μερες.φανταζομαι με νορμαλ χρηση κλησεων την μερα να βγαζει τισ 2 μερες Edited by STELIOS063

Εγω με 5.0.1 ειμαι,δεν κανω ιδιαιτερη χρηση στο κινητο και με κλειστο 3g τελειωνει πολυ γρηγορα η μπαταρια.Θα δοκιμασω και με ανοιχτα 3g να δω,αν και πολυ φοβαμαι πως δεν θα την βγαλει την μερα

γιά όσα παιδιά έχουν πρόβλημα με την μπαταρία τους - μετά την αναβάθμιση σε 5.1, τους λέω να ψάξουν λίγο στις ρυθμίσεις να δούν ποιές εφαρμογές χρησιμοποιούν τις γνωστοποιήσεις και κάθε πότε. Επίσης να δουν στις εφαρμογές του κινητού ποιές και κάθε πότε κάνουν ενημέρωση δεδομένων. Εμένα με νορμάλ χρήση πάντως μου κρατάει άνετα 2 μέρες. Για ψάξτε λίγο ρε παιδιά. Δεν είναι δυνατόν η κατανάλωση στην 5.1 να είναι χειρότερη από την 5.0.1

Εγω με 5.0.1 ειμαι,δεν κανω ιδιαιτερη χρηση στο κινητο και με κλειστο 3g τελειωνει πολυ γρηγορα η μπαταρια.Θα δοκιμασω και με ανοιχτα 3g να δω,αν και πολυ φοβαμαι πως δεν θα την βγαλει την μερα

η 5.01 sto 4s φιλε μου δεν εχει το κουμπι να κλεινης και να ανοιγης το 3g ,πως το κανεις εσυ?μηπως εννοεις τα δεδομενα μονο?βαλε την 5.1 που ειναι διαθεσιμη και κλεισε το 3g να δεις...

η 5.01 sto 4s φιλε μου δεν εχει το κουμπι να κλεινης και να ανοιγης το 3g ,πως το κανεις εσυ?μηπως εννοεις τα δεδομενα μονο?βαλε την 5.1 που ειναι διαθεσιμη και κλεισε το 3g να δεις...

Ναι τα δεδομενα γενικα εννοω...Γενικα,οποτε ανοιγω δεδομενα,ανοιγω παντα και 3g,ποτε δεν παιζω με σκετο gprs και ετσι δεν με πειραζει που δεν υπαρχει το κουμπι.5.1 δεν βαζω γιατι θα χασω το jailbreak...

Ναι τα δεδομενα γενικα εννοω...Γενικα,οποτε ανοιγω δεδομενα,ανοιγω παντα και 3g,ποτε δεν παιζω με σκετο gprs και ετσι δεν με πειραζει που δεν υπαρχει το κουμπι.5.1 δεν βαζω γιατι θα χασω το jailbreak...

φιλε μου δεν εχει σχεση και με 2g κατεβαζεις δεδομενα,απλα πιο αργα.τωρα οταν δεν εχεις την επιλογη ον οφ κλεινοντασ τα δεδομενα δεν κλεινης το 3g,οποτε το τηλ δουλευει με 3g σημα συνεχεια,με αποτελεσμα να ψαχνει συνεχεια για αυτο,που δεν ειναι καλο σε αρκετους χωρους εδω στην ελλαδα με αποτελεσμα να κατατροει την μπαταρια.την 5.01 την εβγαλε η απλλε για να φτιαξει την μπαταρια.δεν το καταφερε και αναγκαστικα κατεφυγε στο κουμπι ον οφ που εχει το 4αρι βαζωνταστο στην 4.1 .οποτε πληρωνεις μαλλον το jailbreak.kλεινοντας λοιπον το 3g κατεβαζεις δεδομενα αρκετα καλα ,αλλα εισαι σε 2g δικτυο,με καλυτερο σημα παντου και πολυ καλυτερη μπαταρια

Edited by STELIOS063

Εγώ πάλι είδα διαφορά και αρκετή μάλιστα. Έκανα ένα τεστ κιόλας. Αφού πέρασα την 5.1 στο κινητό, το άφησα στην άκρη για πολύ. Εκανα μια μέρα χρήση ιντερνετ 40 λεπτών μέσω Wi-Fi και φωτεινότητα στην μέση ( όχι αυτόματη) και το ξανα άφησα στην άκρη. Μόνο αυτό, ούτε κλήσεις ούτε κάτι άλλο και μέχρι σήμερα πέρασαν 3,5 ημέρες και είναι στο 29% τώρα.

Κυριακή 18.06.23 Νέο meeting @ Thessaloniki

Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε!

💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..."

Α.Lincoln

μεετινγγ.jpg

Εγώ πάλι είδα διαφορά και αρκετή μάλιστα. Έκανα ένα τεστ κιόλας. Αφού πέρασα την 5.1 στο κινητό, το άφησα στην άκρη για πολύ. Εκανα μια μέρα χρήση ιντερνετ 40 λεπτών μέσω Wi-Fi και φωτεινότητα στην μέση ( όχι αυτόματη) και το ξανα άφησα στην άκρη. Μόνο αυτό, ούτε κλήσεις ούτε κάτι άλλο και μέχρι σήμερα πέρασαν 3,5 ημέρες και είναι στο 29% τώρα.

ετσι ετσι εκει ειναι περιπου και μενα .το αγορασα ,στην πρωτη ενεργολοιηση μου εβαλε μονο του την 5.1 το φορτισα αρκετες ωρες (5-6) την πρωτη φορα και με 2-3 τηλ και λιγο παιχνιδι με wi-fi εβγαλε ανετα 3 μερες

φιλε μου δεν εχει σχεση και με 2g κατεβαζεις δεδομενα,απλα πιο αργα.τωρα οταν δεν εχεις την επιλογη ον οφ κλεινοντασ τα δεδομενα δεν κλεινης το 3g,οποτε το τηλ δουλευει με 3g σημα συνεχεια,με αποτελεσμα να ψαχνει συνεχεια για αυτο,που δεν ειναι καλο σε αρκετους χωρους εδω στην ελλαδα με αποτελεσμα να κατατροει την μπαταρια.την 5.01 την εβγαλε η απλλε για να φτιαξει την μπαταρια.δεν το καταφερε και αναγκαστικα κατεφυγε στο κουμπι ον οφ που εχει το 4αρι βαζωνταστο στην 4.1 .οποτε πληρωνεις μαλλον το jailbreak.kλεινοντας λοιπον το 3g κατεβαζεις δεδομενα αρκετα καλα ,αλλα εισαι σε 2g δικτυο,με καλυτερο σημα παντου και πολυ καλυτερη μπαταρια

παντα εχω ανοιχτο το 3g οταν ανοιγω δεδομενα,ευτυχως κινουμαι σε περιοχες που εχουν 3g...τελοσπαντων,το θεμα ειναι να χρησιμοποιουμε στο μαξιμουμ ολες τις δυνατοτητες της συσκευης και οχι να σκεφτομαι να κλεισουμε το 3g για να μην καψει μπαταρια!

παντα εχω ανοιχτο το 3g οταν ανοιγω δεδομενα,ευτυχως κινουμαι σε περιοχες που εχουν 3g...τελοσπαντων,το θεμα ειναι να χρησιμοποιουμε στο μαξιμουμ ολες τις δυνατοτητες της συσκευης και οχι να σκεφτομαι να κλεισουμε το 3g για να μην καψει μπαταρια!

ολα ειναι θεμα επιλογης του καθενος σωστα .απλα εγω προτιμω να τα εχω ολα ,και να εχω παντου καλυτερο σημα,και με ενα απλο κλικ στο on του 3g να εχω την πληρη δυνατοτητα στο internet ,και με ενα απλο off να εχω καλη αυτονομια.

ολα ειναι θεμα επιλογης του καθενος σωστα .απλα εγω προτιμω να τα εχω ολα ,και να εχω παντου καλυτερο σημα,και με ενα απλο κλικ στο on του 3g να εχω την πληρη δυνατοτητα στο internet ,και με ενα απλο off να εχω καλη αυτονομια.

πολυ σωστο και αυτο σαν σκεψη!παρολα αυτα,δεν γινεται και με κλειστα δεδομενα και wifi να βγαζω με νορμαλ χρηση μια μερα...!!!

πολυ σωστο και αυτο σαν σκεψη!παρολα αυτα,δεν γινεται και με κλειστα δεδομενα και wifi να βγαζω με νορμαλ χρηση μια μερα...!!!

Με την 5.0.1 που έχεις δύσκολο να βγάλεις 24ωρο. Το κουμπί για τα δεδομένα ΔΕΝ κλείνει το 3g. Η κεραία σου εξακολουθεί να εντοπίζει και τα 2 σήματα. Αν δεν βάλεις την 5.1 προκοπή δεν πρόκειται να δεις. Εγώ με 5.0.1 δεν είχα υπερβεί τισ 20 ώρες αυτονομίας. Με την 5.1 έχω φτάσει και τις 3 ημέρες. Και βασικά δεν είναι μόνο η απενεργοποίηση του 3g που εξοικονομεί μπαταρία. Ακόμα και με ανοιχτό το 3g συνεχώς, πάλι κοντά στις 2 μέρες φτάνει η μπαταρία.

ΝΑ ΧΑΜΟΓΕΛΑΤΕ ΠΑΝΤΑ

ΕΤΣΙ ΚΑΝΕΤΕ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΝΑ ΑΝΗΣΥΧΟΥΝ

:D

καλημερα, εχω το εξης θεμα, ενω εχω δηλωσει να λαμβανω τα εμαιλ μου ωριαια μου ερχονται ανα 5 λεπτα, ξερετε τι μπορει να φταιει? η vodafone μου λεει οτι δεν φταιει η συσκευη αλλα εχω βαλει τις σωστες ρυθμισεις, εχω κλησει την ωθηση και εχω βαλει μετακληση αλλα συνεχιζει να ερχονται αμεσα τα εμαιλσ, υπαρχει καποια λυση η ειναι χαλσμενο το τηλεφωνο?

Απο προχτες ειμαι κατοχος και εγω του 4S και με απογοητευση παρατηρω μεγαλη διαφορα στην διαρκεια μπαταριας σε σχεση με το 4αρι που ειχα πριν...Μα μεγαλη διαφορα!Ειμαι στην 5.0.1 με jb (οπως ακριβως ημουν και στο 4αρι δηλαδη),με τα ιδια ακριβως πραγματα περασμενα και με την ιδια ακριβως χρηση και βλεπω μεγαλη διαφορα.Η μπαταρια με το ζορι βγαζει μια μερα,χωρις ιδιαιτερη χρηση,οταν με το 4αρι εβγαζα 2 μερες ανετα.Να σημειωσω πως εχω κλειστα δεδομενα(θελω να τα ανοιξω,αλλα αν το κανω μαλλον δεν θα βγαζω την μερα)και κλειστο wifi επισης!Και σε εσας ετσι ειναι; :confused:

Με την 5.1 βελτιώνεται αισθητά η κατάσταση πάντως! Απλά υπάρχει το θέμα του jb!

This world sucks... Have your own bpm...

καλησπερα σε ολους.μετα απο πολλα android κινητα ειπα και εγω να δοκιμασω το iphone 4s.οι αποριες πολλες αλλα τωρα με απασχολη κατι.οι ηχοι κλησεις που ειχα στην προηγουμενη συσκευη μπορουν να μπουν στο 4s και πως μπορω να το κανω αυτο.ευχαριστω

Γενικά όχι. Η apple χρησιμοποιεί ειδικό format για τα αρχεία των ήχων κλήσεις οπότε και να τα μεταφέρεις δεν θα μπορείς να τα χρησιμοποιήσεις ως rintones. Θα πρέπει να σημιουργήσεις "τραγούδια" των 30'' στο κατάλληλο format. Άμα κάνεις μια απλή αναζήτηση στο google θα βρεις τον τρόπο. Φαίνεται πιο πολύπλοκος απόσο πραγματικά είναι (αλλά είναι σίγουρα πιο πολύπλοκο από ότι στα Android)
Nokia 3310 | Nokia 5510 | Nokia 6100 | SE K700i | SE K500i | Motorola V3i | Samsung U700 | SE C902 | SE G900 | HTC Desire HD | Apple iPhone 4S 64GB | Apple iPhone 5 64GB | Apple iPhone 6 128GB

Καλησπερα.Ειμαι με αναμονη 2ημερες και 21ωρες και η χρηση ειναι η εξης.65 λεπτα ομιλια αλλα κανονικα μετρημενα και οχι απο τον μετρητη του κινητου και 36λεπτα ανοιχτο το wifi με fb διαβασα κατι στο νετ κατεβασα μερικες εφαρμογες και επαιξα ενα παιχνιδακι για λιγα λεπτα.Τωρα που γραφω ειμαι στο 20%

καλησπερα σε ολους.μετα απο πολλα android κινητα ειπα και εγω να δοκιμασω το iphone 4s.οι αποριες πολλες αλλα τωρα με απασχολη κατι.οι ηχοι κλησεις που ειχα στην προηγουμενη συσκευη μπορουν να μπουν στο 4s και πως μπορω να το κανω αυτο.ευχαριστω

Βάζεις τους ήχος κλήσεις στο itunes ως αρχεία Mp3, κάνεις δεξί κλικ στον καθένα και επιλέγεις "create aac format". αφού γίνει η μετατροπή (δεν σου σβήνει το αρχικό αρχείο), πιάνεις τα νέα aac αρχεία και τα σέρνεις στο desktop σου ή σε έναν φάκελο. Αλλάζεις την κατάληξη από m4a σε m4r, τα διαγράφεις από το itunes και πετάς μέσα στο itunes τα m4r! Πλέον στα βγάζει στην κατηγορία tones και μπορείς να τα χρησιμοποιήσεις ως ήχους κανονικά! (δεν είναι τόσο πολύπλοκο όσο ακούγεται αν το κάνεις βήμα βήμα :))

This world sucks... Have your own bpm...

• The title was changed to iPhone 4S
  • The topic was unpinned