anna2 Δημ. October 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2012 Παιδιά γεια σας, Πήρα ένα Χ5 Pro με Froyo. Προσπαθώ να το αναβαθμίσω.Με πολύ κόπο (στην Huawei δεν υπάρχει τίποτα) βρήκα το U8800+ V100R001C00B512G001 (είδα ότι το + είναι το ίδιο με το Pro).Πέρασα το Step1 αλλά τώρα όταν πατάω το Vol+ + Vol- + Power δεν ξεκινάει πλέον αναβάθμιση, απλώς βγάζει την ροζ οθόνη.Το τηλέφωνο λειτουργεί κανονκά. Μπορεί κάποιος να βοηθήσει; Παράθεση Φιλικά.Γιώργος. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gp_r5gt Δημ. October 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2012 Παιδιά γεια σας, Πήρα ένα Χ5 Pro με Froyo. Προσπαθώ να το αναβαθμίσω.Με πολύ κόπο (στην Huawei δεν υπάρχει τίποτα) βρήκα το U8800+ V100R001C00B512G001 (είδα ότι το + είναι το ίδιο με το Pro).Πέρασα το Step1 αλλά τώρα όταν πατάω το Vol+ + Vol- + Power δεν ξεκινάει πλέον αναβάθμιση, απλώς βγάζει την ροζ οθόνη.Το τηλέφωνο λειτουργεί κανονκά. Μπορεί κάποιος να βοηθήσει; καλημερα. δες ΕΔΩ και αν δεν μπορεσεις,κατι θα κανουμε!:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anna2 Δημ. October 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2012 καλημερα. δες ΕΔΩ και αν δεν μπορεσεις,κατι θα κανουμε!:) Ευχαριστώ πολύ. Το έκανα σύμφωνα με τον οδηγό και δούλεψε. Στο πρώτο βήμα όλα καλά. Κάτι όμως δεν πήγε καλά στο δεύτερο βήμα.Έγινε η αναβάθμιση αλλά έκανε συνεχώς reboot και την ξαναπερνούσε. Ξανάκανα το πρώτο βήμα και δουλεύει. Δεν με ενδιαφέρει η stock GB.Custom θα περάσω.Τι λες για Aurora ICS; Γενικά θέλω μία σταθερή bug-free ROM και οπωσδήποτε να δουλεύει το Viber. Περιμένω συστάσεις. Παράθεση Φιλικά.Γιώργος. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gp_r5gt Δημ. October 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2012 κοιτα,εγω εχω βαλει ΑΥΤΗ,και δεν εχω παραπονο. τωρα αν θες κατι αλλο,θα σε βοηθησει καποιο αλλο παιδι ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anna2 Δημ. October 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2012 (edited) Πέρασα CyanogenMod 7.2 και Go Launcher EX.Πάει σφαίρα. Θα το δουλέψω λίγο έτσι και θα δω τι νεότερο θα του περάσω. Ευχαριστώ για όλα. Edited October 6, 2012 by anna2 Παράθεση Φιλικά.Γιώργος. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
daimosth Δημ. October 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2012 κοιτα,εγω εχω βαλει ΑΥΤΗ,και δεν εχω παραπονο. τωρα αν θες κατι αλλο,θα σε βοηθησει καποιο αλλο παιδι ;) Τελικα αξιζει η official που λες η' εχει πολλα θεματακια? Η αυτονομια ειναι καλη? Ποια ειχες προηγουμενος? Βλεπεις διαφορα προς το καλυτερο? Ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gp_r5gt Δημ. October 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2012 Τελικα αξιζει η official που λες η' εχει πολλα θεματακια? Η αυτονομια ειναι καλη? Ποια ειχες προηγουμενος? Βλεπεις διαφορα προς το καλυτερο? Ευχαριστω μια χαρα ειναι η αυτονομια,ενταξει να μην κανεις και τρελα πραγματα με το wifi! η προηγουμενη ηταν η 2.3.5 Β572 κοιτα για διαφορά ,σιγουρα η 4αρα εχει κατι το διαφορετικο,ο καθενας οπως το δει. αν πας σε πιο πειραγμενες καταστασεις,σιγουρα θα δεις μεγαλη διαφορα σε ταχυτητα και αποκριση,αλλα οτι "παει,καιει":;) με το θεμα μπαταριας εννοω :cool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sapadak Δημ. October 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2012 Με τη 4αρα πλεον και μετα απο την εγκατασταση της νεας εκδοσης του viber πλεον μπορω να πω οτι μαλλον η διαφορα στη καταναλωση ειναι απειροελαχιστη. Πλεον επεστρεψα σε κανονικες ημερες διχως φορτηση (6 ημέρες), οπως ημουν και με τη 2.3.5 Δεν εχω καμια αλλη μοντα πανω στο τηλεφωνο περαν της εγκαταστασης της 4.0.3 απο τη σελιδας του κατασκευαστη. Κατι που παρατηρησα προχθες Το Pro σε σχεση με το "απλο" ειχε το καλο του ραδιοφωνου, κατι που με τη 4.0.3 ή δε βλεπω ή δεν υπάρχει. Εκανα κατι λαθος?Ειναι ετσι οντως?Ειναι μηπως καπου κρυμμενο? Παράθεση I am the FireStarter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gp_r5gt Δημ. October 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2012 οχι βρε συ υπαρχει κανονικα! κοιταξε το προσεκτικα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofoklas Δημ. October 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2012 Με τη 4αρα πλεον και μετα απο την εγκατασταση της νεας εκδοσης του viber πλεον μπορω να πω οτι μαλλον η διαφορα στη καταναλωση ειναι απειροελαχιστη. Πλεον επεστρεψα σε κανονικες ημερες διχως φορτηση (6 ημέρες), οπως ημουν και με τη 2.3.5 Δεν εχω καμια αλλη μοντα πανω στο τηλεφωνο περαν της εγκαταστασης της 4.0.3 απο τη σελιδας του κατασκευαστη. Κατι που παρατηρησα προχθες Το Pro σε σχεση με το "απλο" ειχε το καλο του ραδιοφωνου, κατι που με τη 4.0.3 ή δε βλεπω ή δεν υπάρχει. Εκανα κατι λαθος?Ειναι ετσι οντως?Ειναι μηπως καπου κρυμμενο? Δεν εβαλες το step 3 Παράθεση In a world without walls and fences, who needs windows and gates? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sapadak Δημ. October 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2012 Δεν εβαλες το step 3 Ακριβως Ακολουθησα τη διαδικασία για το step3 και δεν γινοταν τιποτα βασικα μου εβγαζε ενα μηνυμα οτι κατι δεν υπαρχει (ενω υπηρχε κανονικα) Βεβαια το τηλεφωνο παιζει κανονικα και χωρις προβληματα, αλλα δεν εχει ραδιο καλα ολοκληρο στεπ3 ειναι για το ραδιοφωνο? :lol: ή χανω και αλλα πραγματα?:O Παράθεση I am the FireStarter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drspiros Δημ. October 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2012 καλα ολοκληρο στεπ3 ειναι για το ραδιοφωνο? :lol: ή χανω και αλλα πραγματα?:O Χάνεις κι άλλα (δε θυμάμαι ποια). Προφανώς πρέπει να περάσεις το step 3. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. October 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2012 Κλείσαμε 3 εβδομάδες στο σέρβις και πάμε για μήνα. :rolleyes: Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GeorgeManim Δημ. October 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2012 Wind? Σε εμενα ειχαν κανει ακριβως 1 μηνα, για να διαπιστωσουν οτι δε φτιαχνεται και να μου δωσουν καινουριο. Υπομονη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mazanostra Δημ. October 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2012 1 μήνα;!;! Τουλάχτιστον σου έδωσαν κανένα άλλο για να κάνεις τη δουλειά σου, μέχρι να το επισκευάσουν ή σε αφησαν ξεκρέμαστο; Παράθεση :respect: στον gkalen και τις rom του! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sapadak Δημ. October 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2012 Χάνεις κι άλλα (δε θυμάμαι ποια). Προφανώς πρέπει να περάσεις το step 3. Πως να το κάνω αυτο τωρα.. Κατεβασα αυτο που ειχε μεσα στη σελιδα της ο καταασκευαστης Ακολουθησα τα βηματα που περιεγραφε. Ε στο στεπ3 κολλουσε και δεν εκανε τιποτα :( Παράθεση I am the FireStarter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GeorgeManim Δημ. October 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2012 1 μήνα;!;! Τουλάχτιστον σου έδωσαν κανένα άλλο για να κάνεις τη δουλειά σου, μέχρι να το επισκευάσουν ή σε αφησαν ξεκρέμαστο; Κανονικοτατα 1 μηνα. Μετα τον 1 μηνα (20 εργασιμες) υποχρεουνται να σου δωσουν αλλο. ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tzivas31 Δημ. October 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2012 Κανονικοτατα 1 μηνα. Μετα τον 1 μηνα (20 εργασιμες) υποχρεουνται να σου δωσουν αλλο. ;) περαστικά μας εγώ δευτερα κλείνω 15 μερες μεικτα που περιμενω να δω τι νέα θα έχω ειναι δευτερη φορά που το στέλνω για να τσεκαρουν το gps ενώ πριν 1 μήνα το εστειλα με θεμα στο gps αυτη άλλαξαν την πλακέτα και με το στειλανε πισω και μετα απο μια μερα που το πηρα και ειδα οτι δεν ασχοληθήκανε με το gps το ξαναεστειλα πισω κραζοντας τους οτι αν δεν γινει ελεγχος και επισκευη πανω στο gps πάω με συνήγορο πολιτη να παρω τα λεφτα μου πίσω και εστειλα και mail στη wind λέγοντας τους τα ίδια αντε να δουμε απο δευτερα αν εχω νέα και κυρίως καλα νέα ή θα τους τρεξω δεν θα τους αφησω έτσι! Παράθεση HUAWEI G750 U10 ΜΕΤΑΤΡΟΠΗ ΣΕ T00 HUAWEI Ideos X5 Pro GUIDE TO FLASH ROMS HORSEMAGEDDON ΜIUI Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. October 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2012 Wind? Σε εμενα ειχαν κανει ακριβως 1 μηνα, για να διαπιστωσουν οτι δε φτιαχνεται και να μου δωσουν καινουριο. Υπομονη. Ναι. Wind. Το έδωσα την 18 Σεπτέμβρη. Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anna2 Δημ. October 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2012 Καλησπέρα παιδιά, Γνωρίζει κανείς τη διαδικασία μετάβασης σε ICS και που βρίσκουμε τα αρχεία; Παράθεση Φιλικά.Γιώργος. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thirios Δημ. October 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2012 Καλησπέρα παιδιά, Γνωρίζει κανείς τη διαδικασία μετάβασης σε ICS και που βρίσκουμε τα αρχεία; Κοίταξε εδώ , έχει πλήρη οδηγό http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=4202540#post4202540 από τον Sofoklas. ΠΡΟΣΟΧΗ όμως γιατί σβήνονται όλα τα προγράμματα , επαφές , μηνύματα κ.τ.λ. Καλό είναι πρώτα ένα πλήρες backup! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. October 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2012 Σημερα το παρελαβα μετα απο σχεδον 1 μηνα. Περασε κανονικα στην εγγυηση. Μου εγινε αντικατασταση πλακετας. Ηταν σοβαρο φαινεται. Ολα οκ τωρα, δοθηκε δωρο στην αδερφω. Θα μεινει με 2.3.5. Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gp_r5gt Δημ. October 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2012 καλημερα σε ολα τα παιδια. μια βοηθεια θα ηθελα. μου εσπασε το τζαμι (touchscreen),και θελω να το αντικαταστησω. υπαρχουν 2 τυποι αν δεν κανω λαθος ετσι?,π.χ ATMEL-SYNAPTICS ποιος τυπος ειναι καλυτερος,και αν γινεται σας παρακαλω να μου δωσετε ενα λινκ να το παραγγειλω. ευχαριστω θερμα:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
azuli Δημ. October 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2012 καλημερα σε ολα τα παιδια. μια βοηθεια θα ηθελα. μου εσπασε το τζαμι (touchscreen),και θελω να το αντικαταστησω. υπαρχουν 2 τυποι αν δεν κανω λαθος ετσι?,π.χ ATMEL-SYNAPTICS ποιος τυπος ειναι καλυτερος,και αν γινεται σας παρακαλω να μου δωσετε ενα λινκ να το παραγγειλω. ευχαριστω θερμα:) Χωρις να ειμαι σιγουρος 100% νομιζω οτι το τζαμι (digitizer) ειναι ασχετο με atmel k synaptics,νομιζω η οθονη απο κατω ειναι η atmel η synaptics.Για link ενα search στο ebay εχει πολλα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gp_r5gt Δημ. October 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2012 Χωρις να ειμαι σιγουρος 100% νομιζω οτι το τζαμι (digitizer) ειναι ασχετο με atmel k synaptics,νομιζω η οθονη απο κατω ειναι η atmel η synaptics.Για link ενα search στο ebay εχει πολλα μαλιστα,καταλαβα! thanks θα το ψαξω! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts