Jump to content

Huawei U8800 IDEOS X5 Pro

noname85
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Σωστα δεν ηταν απο μονο του; Η ήθελε αλλαγμα;

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3899022#post3899022

δεν είχα τικάρει την περιαγωγή.:happy:

Ι need a six month vacation, twice a year.

• Απαντήσεις 2,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

από που αλλάζω για το που θα αποθηκεύονται και θα εγκαταστόνται οι εφαρμογές γιατί η εξωτ. sd γέμισε και πλέον δεν μπορώ να κατεβάσω τπτ...

Α και πιο πίσω λέει ο athanaso οτι αν περάσω custom rom χάνω τα δεδομένα της εσωτερικής...της εσωτερικης sd ή του εσωτερικού αποθηκευτισκού χώρου?

Πως κάνω απεγκατάσταση το Docs to go που έχει μέσα ως crapware για να αγοράσεις; (έχω βάλει το quick office ήδη)

Επίσης θα αναβαθμιστούμε σε 2.3 κάποια στιγμή ή δεν υπάρχει τέτοια βλέψη; Διάβασα πιο πριν διάφορα αλλά τίποτα σίγουρο.:(

από που αλλάζω για το που θα αποθηκεύονται και θα εγκαταστόνται οι εφαρμογές γιατί η εξωτ. sd γέμισε και πλέον δεν μπορώ να κατεβάσω τπτ...

Α και πιο πίσω λέει ο athanaso οτι αν περάσω custom rom χάνω τα δεδομένα της εσωτερικής...της εσωτερικης sd ή του εσωτερικού αποθηκευτισκού χώρου?

Απο που βλεπεις οτι οι εφαρμογες αποθηκευονται στην εξωτερικη sd? Εμενα αποθηκευονταν στην εσωτερικη μνημη πηγαινοντας στις ρυθμισεις-εφαρμογες-διαχειρηση εφαρμογων, μπορουσα να μεταφερω ορισμενες (οχι ολες) στην sd.

Αν αλλαξεις rom χανεις μονο τα δεδομενα του εσωτερικου αποθηκευτικου χωρου, εσωτερικη και εξωτερικη sd δεν επηρεαζονται.

Πως κάνω απεγκατάσταση το Docs to go που έχει μέσα ως crapware για να αγοράσεις; (έχω βάλει το quick office ήδη)

Επίσης θα αναβαθμιστούμε σε 2.3 κάποια στιγμή ή δεν υπάρχει τέτοια βλέψη; Διάβασα πιο πριν διάφορα αλλά τίποτα σίγουρο.:(

Νομιζω οτι μπορεις με το titanium backup να απεγκαταστησεις προεγκατεστημενες εφαρμογες αλλα πρεπει να εισαι root.

Εγω εχω περασει την επισημη 2,3 που ειχε ανεβει στο κινεζικο site της Huawei απο την πρωτη μερα που το πηρα και μαλιστα το εστειλα ετσι για σερβις πριν 2 βδομαδες (ειχε χαλασει η μπαταρια) και δεν μου ειπανε τιποτα. Τωρα αν περιμενεις να την διαθεσει η Wind μπορει και να μην ερθει ποτε.

Edited by Sofoklas
In a world without walls and fences, who needs windows and gates?

Αυτό μπορεί να γίνει για τις εφαρμογές που βρίσκονται στο /system.

Το documents2go όπως και οι άλλες εφαρμογές που έχουν προστεθεί από τη huawei, δεν βρίσκονται εκεί όμως. Είναι μέρος της cust.img η οποία φορτώνεται ως loop device και έτσι δεν είναι δυνατή η εγγραφή ή διαγραφή αρχείων σε αυτή.

Ο μόνος τρόπος(απ' όσο γνωρίζω τουλάχιστον) είναι η επέμβαση στην εικόνα μέσω linux.

Σε κάποιο Linux σύστημα φτιάχνεις ένα κατάλογο(πχ tmp) και φορτώνεις την εικόνα σε αυτόν με την εντολή mount /pathto/cust.img /tmp.

Πηγαίνεις στον κατάλογο /tmp, βρίσκεις τον κατάλογο /app και εκεί διαγράφεις όσες εφαρμογές δε χρειάζεσαι.

Μετά αφού κάνεις umount την εικόνα παίρνεις το αρχείο cust.img και το βάζεις πίσω στη συσκευή(από pink screen στον κατάλογο /image)

Επίσης πώς μπορώ να σταματήσω να μου τρώνε πολύτιμα ΜΒ εφαρμογές χωρίς να το παίρνω χαμπάρι; (δουλεύουν ύπουλα στο παρασκήνιο) :mad:

Απενεργοποιεις τα δεδομενα παρασκηνιου. Ειτε απο τις ρυθμισεις, ειτε μεσω εφαρμογης-widget τυπου "apn on/off" ειτε εαν εισαι στη 2.3.5 εχει ενσωματωμενο κουμπακι η μπαρα "ελεγχος ισχυος" που ειναι και το πιο βολικο.

From the dawn of our species, Man has been blessed with curiosity. Our most precious gift, without exception, is the desire to know more - to look beyond what is accepted as the truth and to imagine what is possible.

--Alvar Hanso--

Απο που βλεπεις οτι οι εφαρμογες αποθηκευονται στην εξωτερικη sd? Εμενα αποθηκευονταν στην εσωτερικη μνημη πηγαινοντας στις ρυθμισεις-εφαρμογες-διαχειρηση εφαρμογων, μπορουσα να μεταφερω ορισμενες (οχι ολες) στην sd.

Αν αλλαξεις rom χανεις μονο τα δεδομενα του εσωτερικου αποθηκευτικου χωρου, εσωτερικη και εξωτερικη sd δεν επηρεαζονται.

.

Εκεί που είπες και εσύ ρυθμισεις-εφαρμογες-διαχειρηση εφαρμογων, στην καρτέλα καρτα sd βλέπω ποιες είναι στην εξωτ sd..είχα 45mb άδεια αλλά γέμισε, κατα κατω γράφει 3,7gb γεματα 0,00 b ελευθερα, αλλά τωρα που το βλέπω παρολο που ειναι γεματη οταν κατεβαζω κιάλλες, στην ιδια κατηγορία τις βλέπω.Τι γινεται?

Ωπ τώρα το είδα, θενκς!:lol:

που το είδες?

Εχω την μπαρα ενεγχου αλλά δεν το βλέπω πουθενα.

Μπαρα ελενχου είναι αυτή που έχει on/off για wifi,gps bluetooth σωστα?

που το είδες?

Εχω την μπαρα ενεγχου αλλά δεν το βλέπω πουθενα.

Μπαρα ελενχου είναι αυτή που έχει on/off για wifi,gps bluetooth σωστα?

Οχι στις ρυθμίσεις το βρήκα.

απο που κατεβαζουμε την 2.3.5 για το pro?

στην επισημη ιστοσελιδα της huawei δεν ειναι πλεον διαθεσιμο το αρχειο..παιχτηκε τιποτα?

Edited by stefanos1999

απο που κατεβαζουμε την 2.3.5 για το pro?

στην επισημη ιστοσελιδα της huawei δεν ειναι πλεον διαθεσιμο το αρχειο..παιχτηκε τιποτα?

http://www.megaupload.com/?d=55XORRPE

Πρωτα ομως CWM Recovery.

LG G2 D802 32GB, NEU, S/N 309..., ROM: Google Edition 1.5, KERNEL: Xceed LP-prod-bld14-wpr, RECOVERY: TWRP 2.8.7.3

[sIGPIC][/sIGPIC]

http://www.megaupload.com/?d=55XORRPE

Πρωτα ομως CWM Recovery.

υπάρχει ένας πλήρης οδηγός για το πως το εγκαθιστούμε;

άκυρο, υπάρχει μέσα στο zip.

Edited by elteo

για πες μου γιατί τα έχω χαμένα με το πρώτο μου κινητό.:wacko:

Ρυθμίσεις >Λογαριασμοί & Συγχρονισμός > Δεδομένα Παρασκηνίου (το ξετικάρεις)

υπάρχει ένας πλήρης οδηγός για το πως το εγκαθιστούμε;

άκυρο, υπάρχει μέσα στο zip.

αγνοησε τις οδηγιες του pdf,

φτιαξε ενα φακελο με ονομα dload στην sd,

μετονομασε το αρχειο update.app του στεπ 2 σε update_g.app,

αφου το μετονομασεις το περνεις μαζι με το update.app του step1 kai το βαζεις στο φακελο dload sthn sd card.

μετα πας στο τηλεφωνο-> ρυθμισεις->αποθηκευτικος χωρος->(τερμα κατω πατας:αναβαθμιση λογισμικου) και περιμενεις μεχρι να κανει επανεκινιση.

LG G2 D802 32GB, NEU, S/N 309..., ROM: Google Edition 1.5, KERNEL: Xceed LP-prod-bld14-wpr, RECOVERY: TWRP 2.8.7.3

[sIGPIC][/sIGPIC]

Mόνο αυτά; Τίποτα άλλο που πρέπει να προσέξω ή να προετοιμάσω;

Είναι λειτουργική με ελληνικά και τα όλα της; Ή θα ψάχνομαι μέχρι να την φέρω στα ίσια της; Είναι η επίσημη της Huawei απλά δεν δόθηκε στην Ελλάδα;

Για οσους θελουν να περασουν CWM Recovery 5.0.2.7 με 2.3.5 (με η χωρις την αναβαθμιση του firmware)το κινητο rooted.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

1).Κατεβαστε απο δω το αρχειο του "recovery image":http://forum.xda-developers.com/showthread.php?p=19331019#post19331019και αποσυμπιεστε το

στην επιφανεια εργασιας του Pc.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

2).Κλειστε το κινητο και αφαιρεστε την SD.

3).Αφαιρεστε την μπαταρια για λιγο και ξανατοποθετηστε την(15-20 δευτ.)

4).Πατηστε συγχρονως το πλαινο κουμπι του ηχου πανω και κατω(Volume up +Volume down)μαζι με το πανω κουμπι(Power on-off).

5).Κρατηστε πατημενα μεχρι να ανοιξει μια ροζ(pink)οθονη.

6).Συνδεστε το κινητο(εχετε αφησει τα κουμπια) με usb στο Pc.

7).Στην οθονη του Pc θα σας ανοιξει ενα παραθυρο με ενα φακελλο ονοματι "image"

8).Ανοιξτε το φακελλο "image" και μεσα θα δειτε ενα image αρχειο ονοματι recovery

9).Μετονομαστε αυτο το image αρχειο ονοματι recovery σε recovery_Backup παραδειγμα και σωστε το καπου στον υπολογιστη σας(για να υπαρχει καλου-κακου).

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

10).Τωρα το recovery image που κατεβασατε και το αποσυμπιεσατε στην επιφανεια εργασιας,μετονομαστε το αφηνοντας το να λεει

μονο recovery.Επισης ξαναμετονομαστε μεσα στο φακελλο "image" το recovery και αφηστε το σκετο recovery.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

11).Παρτε το recovery που κατεβασατε και καντε το αντιγραφη-επικολληση μεσα στο φακελλο "image" θα σας ρωτησει για αντικατασταση και επιλεξτε ναι.

12).Πατε κατω στην toolbar στα δεξια της επιφανειας εργασιας του Pc και πατηστε "Ασφαλη καταργηση υλικου η οπως αλλοιως το γραφει για να αποσυνδεσετε με ασφαλεια το usb απο το κινητο και βγαλτε μπαταρια και usb απο το κινητο.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

13).Περιμενετε λιγο και ξανατοποθετηστε την μπαταρια στο κινητο.Κρατηστε πατημενα συγχρονως την επανω πλευρα στο πλαινο κουμπι ηχου(Volume up)και το "Power on-off"...τα κρατατε πατημενα μεχρι να ανοιξει το κινητο και να φυγει και απο την "Boot Animation Screen"και να μπει στην οθονη του CWM Recovery 5.0.2.7.(Πρωτη Επιλογη "Reboot System")

Ειστε ετοιμοι!!!

Σημ:Την καρτα Sd να την ξαναπερασετε με το κινητο κλειστο.

Μπορειτε να κανετε Backup της Rom,καλο θα ηταν ομως μεχρι να βγει ενα πιο σωστο CWM Recovery να μην κανετε restore της Rom μεσω CWM για λογους ασφαλειας.

Αυτα ειναι τα αρχεια που δημιουργουνται με το Backup της Rom μεσω CWM 5.0.2.7

http://s5.postimage.org/njv31ai83/shot_000001.jpg

Πρωτα αυτο

[sIGPIC][/sIGPIC]

Κάποιος που ειναι στην μαμησια ρομ και το εχει σκαλισει, παρατηρησε αν υπαρχει στην μαμησια η επιλογη για "γρήγορη εκκίνηση" ? Έχω την μαμησια, όσο και αν το εψαξα δεν βρηκα τετοια επιλογη, αλλα μιας και αρχαριος στο αντροϊντ σκεφτομαι μηπως δεν ψαχνω καλα. Σπουδαιο χαρακτηριστικο (επειδη χτυπαει το ξυπνητηρι). Όταν πριν 3 ημερες διαπιστωσα οτι με κλειστο το τηλεφωνο δεν χτυπαει το ξυπνητηρι, εχασε το τηλ στα ματια μου το 30% της αξιας του ! (μετα μου περασε η στεναχωρια!:lol:)

Γεια σας και απο εμενα παιδια. Το πηρα πριν 2 βδομαδες το κινητο και ειμαι υπερευχαριστημενος μεχρι στιγμης. Ειναι οπως ακριβως το ηθελα. Και για τα λεφτα του ηταν πραγματικο value buying!

Ειμαι και εγω καινουριος στο android αλλα γενικα δεν εχω αποριες (μελετησα καλα και το επισημο thread το κινητου και το αλλο για το modding:lol:). Η μονη απορια μου δημιουργηθηκε χτες που διαβαζα ειναι για την γρηγορη εκκινηση στην 2.2.2 αλλα βλεπω οτι δεν εχει απαντηθει απο κανενα. Εψαξα στο κινητο διαβασα και το user manual αλλα δεν βρηκα κατι. Υπαρχει καποιος που να ξερει? Ευχαριστω

Και για το "καλως σας βρηκα" παρτε και μια γευση ICS στην κινηταρα μας!

http://techblog.gr/mobile/huawei-ideos-x5-pro-android-ice-cream-sandwich-video-2399/

Edited by Stamatius

Nokia 3410 --> Nokia 7260 --> Sony Ericsson W610i --> LG KU990 Viewty --> Sony Ericsson XPERIA X8 --> Huawei Ideos X5 Pro --> Motorola MotoG 2nd Gen. --> Huawei P10 Lite --> Samsung Galaxy S10 128 --> Samsung Galaxy S23 128

Αντί να κάνει ολοκληρωμένη επανεκκίνηση της συσκευής, απλά επανεκκινεί το λειτουργικό μόνο, και έτσι μειώνεται ο χρόνος εκκίνησης.

Αντί να κάνει ολοκληρωμένη επανεκκίνηση της συσκευής, απλά επανεκκινεί το λειτουργικό μόνο, και έτσι μειώνεται ο χρόνος εκκίνησης.

Δεν εκανα σωστα την ερωτηση. Που βρισκεται η επιλογη για γρηγορη εκκινηση?

Nokia 3410 --> Nokia 7260 --> Sony Ericsson W610i --> LG KU990 Viewty --> Sony Ericsson XPERIA X8 --> Huawei Ideos X5 Pro --> Motorola MotoG 2nd Gen. --> Huawei P10 Lite --> Samsung Galaxy S10 128 --> Samsung Galaxy S23 128

Δεν εκανα σωστα την ερωτηση. Που βρισκεται η επιλογη για γρηγορη εκκινηση?

Δεν υπαρχει στη 2.2 μονο στην 2.3

In a world without walls and fences, who needs windows and gates?

Αρα υπομονη μεχρι να περασω την 2.3. οκ ευχαριστω!

• The title was changed to Huawei U8800 IDEOS X5 Pro