Karthan7 Δημ. March 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2012 εχω την ιδια θηκη με τον φιλο GeorgT και απο τοτε που την εβαλα εχω προβλημα κατα την διαρκεια των συνομιλιων (ο συνομιλητης ακουει την φωνη του 2πλα. Αν την βγαλω τοτε ειναι ΟΚ) Φιλε GeorgT εχεις κ εσυ το ιδιο προβλημα; Στη πισω πλευρα του τηλεφωνου, επανω αριστερα απο την καμερα εχει μια τρυπα. Βγαλε τη θηκη βαλε ενα αυτοκολητο-χαρτακι και ξαλαβαλε τη θηκη. Παράθεση Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GIORGOS1970 Δημ. March 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2012 Καλησπέρα στην παρέα Νέος κάτοχος Huawei X5 pro και άσχετος να μπω κατευθείαν στο θεμα. Η έκδοση Android του τηλεφώνου είναι η 2.2 Διαβάζω ότι έχει βγει η 2.3.5 Πια η διαφορά τους και αξίζει να μπω στο κόπο να κάνω την αναβάθμιση; Μπορώ να πάω στην Wind να μου την κάνει χωρίς χρέωση; Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TUPAC_RIP Δημ. March 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2012 (edited) Καλησπερα και σε σενα φιλε. Καλησπέρα στην παρέα Νέος κάτοχος Huawei X5 pro και άσχετος να μπω κατευθείαν στο θεμα. Η έκδοση Android του τηλεφώνου είναι η 2.2 Διαβάζω ότι έχει βγει η 2.3.5 Πια η διαφορά τους και αξίζει να μπω στο κόπο να κάνω την αναβάθμιση; Μπορώ να πάω στην Wind να μου την κάνει χωρίς χρέωση; Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας Φιλε εννοειται οτι αξιζει. Ειναι πιο γρηγορη, χωρις κολληματα και γενικα πιο λειτουργικη. Ειναι επισης και ενα βημα για να πας αν το θελησεις μετεπιτα σε custom ROMs. Η Wind δε θα σου το κανει. Θα την κανεις οπως ολοι οι κατοχοι του κινητου μονος σου. Μη φοβασαι, αν ακολουθησεις σωστα τις οδηγειες θα εισαι ετοιμος και αναβαθμισμενος! Εχουμε και λεμε: Κατεβαζεις πρωτα την official 2.3.5 (512) Rom απο εδω. Μετα κανεις αυτο. Πλεον εισαι 2.3! Edited March 1, 2012 by TUPAC_RIP Παράθεση LG G2 D802 32GB, NEU, S/N 309..., ROM: Google Edition 1.5, KERNEL: Xceed LP-prod-bld14-wpr, RECOVERY: TWRP 2.8.7.3 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mits3 Δημ. March 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2012 Στη πισω πλευρα του τηλεφωνου, επανω αριστερα απο την καμερα εχει μια τρυπα. Βγαλε τη θηκη βαλε ενα αυτοκολητο-χαρτακι και ξαλαβαλε τη θηκη. το δοκιμασα αλλα το προβλημα παρεμεινε :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GIORGOS1970 Δημ. March 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2012 Καλησπερα και σε σενα φιλε. Φιλε εννοειται οτι αξιζει. Ειναι πιο γρηγορη, χωρις κολληματα και γενικα πιο λειτουργικη. Ειναι επισης και ενα βημα για να πας αν το θελησεις μετεπιτα σε custom ROMs. Η Wind δε θα σου το κανει. Θα την κανεις οπως ολοι οι κατοχοι του κινητου μονος σου. Μη φοβασαι, αν ακολουθησεις σωστα τις οδηγειες θα εισαι ετοιμος και αναβαθμισμενος! Εχουμε και λεμε: Κατεβαζεις πρωτα την official 2.3.5 (512) Rom απο εδω. Μετα κανεις αυτο. Πλεον εισαι 2.3! Γεια σου φίλε και ευχαριστώ για την απάντησή σου Είναι η επισημη Ελληνικη 2.3.5 ;;;;;;;;;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. March 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2012 Δεν υπάρχει αποκλειστική ελληνική. Αλλά αυτή που βγάζουν οι κινέζοι έχει και ελληνικά. Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. March 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2012 Είναι η επισημη Ελληνικη 2.3.5 ;;;;;;;;;;; δυο χρειαζεσαι http://www.mediafire.com/download.php?agx201dlmq5bmqg http://www.mediafire.com/?qlx8e42rfgq8g8y Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TUPAC_RIP Δημ. March 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2012 (edited) Ξεχασα να copyάρω και το δευτερο link σου akale. Δεν υπαρχει ελληνικη επισημη γι'αυτο θα αλλαξεις τη γλωσσα στα ελληνικα. Κι επειδη δεν θα εχεις ελληνικο πληκτρολογιο σου δινω το touchpal απο Wind και το ελληνικο πακετο του. Επισης αν γραφεις μηνυματα με μικρους ελληνικους χαρακτηρες, το ενα μηνυμα θα χωραει νομιζω καπου περιπου 90 χαρακτηρες κι οχι 160. Βρες στο Market και εγκαταστησε το Handcent sms ή το Gosms. Edited March 1, 2012 by TUPAC_RIP Παράθεση LG G2 D802 32GB, NEU, S/N 309..., ROM: Google Edition 1.5, KERNEL: Xceed LP-prod-bld14-wpr, RECOVERY: TWRP 2.8.7.3 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SitovdeGrecia Δημ. March 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2012 (edited) Παιδιά υπάρχει κανένα ενεργό link για κατέβασμα πλοηγού που να είναι συμβατός με το τηλέφωνό μας; Το θέλω μόνο για Ελλάδα. Έχω μπει στο κατάλληλο topic του φορουμ έχω κατεβάσει 3 μέχρι στιγμής αλλά δεν είναι συμβατοί. Γι αυτό ρωτάω εδώ συγκεκριμένα που όλοι μας έχουμε το X5 Pro. Edited March 2, 2012 by SitovdeGrecia Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
t300 Δημ. March 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2012 Τελικά απογοήτευση η επίσημη υποστήριξη της εταιρείας... Κρίμα... Παράθεση I can't tell you what the Cuore Sportivo is... You have to see it for yourself. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
azuli Δημ. March 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2012 Απο προστατευτικα οθονης εχει να προτεινει καποιος κατι καλο?Ας ειναι και ακριβα,με ενδιαφερει να μην χαλασει καθολου η αποκριση της touch screen και επισης να μην αλλαζουν τα χρωματα της οθονης.Ειδα να προτινουν τα savvies http://www.ebay.com/itm/Savvies-Crystal-Clear-screen-protector-Huawei-U8800-/170787275752?pt=UK_Computing_LaptopAccessories_RL&hash=item27c3b703e8 αλλα φαινονται οτι δεν καλυπτουν 100% την οθονη,το περιγραμμα τους αν προσεξετε που ειναι οι τρυπες δεν φτανει μεχρι εκει που ενωνονται η οθονη με το πλαισιο της συσκευης (το οποιο θα ηταν καλυτερο για να μην υπαρχει το ενδεχομενο να μπαινει σκονη μεσα στο κινητο απο την περιοχη της ενωσης οθονης-πλαισιου.Και επισης γιατι δεν φαινεται καθολου ωραιο το προστατευτικο να ειναι λιγο μικροτερο απο την οθονη ιδιως γιατι μετα απο λιγο καιρι θα κατσει σκονη στο περιγραμμα του προστατευτικου και θα χτυπαει ασχημα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TUPAC_RIP Δημ. March 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2012 (edited) Παιδιά υπάρχει κανένα ενεργό link για κατέβασμα πλοηγού που να είναι συμβατός με το τηλέφωνό μας; Το θέλω μόνο για Ελλάδα. Έχω μπει στο κατάλληλο topic του φορουμ έχω κατεβάσει 3 μέχρι στιγμής αλλά δεν είναι συμβατοί. Γι αυτό ρωτάω εδώ συγκεκριμένα που όλοι μας έχουμε το X5 Pro. http://thepiratebay.se/search/Sygic%20Aura%20Drive%20Europe%202%201%202/0/99/0 Κανε και τα 3, με πρωτο το πιο παλιο. Ακολουθα τις οδηγιες του uploader. Πολυ καλος πλοηγος, με τελεια γραφικα και γρηγορος. Αμα θες τον δοκιμαζεις απο Market που εχει 7 DAYS TRIAL. Edited March 3, 2012 by TUPAC_RIP Παράθεση LG G2 D802 32GB, NEU, S/N 309..., ROM: Google Edition 1.5, KERNEL: Xceed LP-prod-bld14-wpr, RECOVERY: TWRP 2.8.7.3 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis_fonias Δημ. March 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2012 (edited) ΒΟΗΘΕΙΑ ΠΑΙΔΕΣ! εκανα την αναβαθμιση οπως ακριβως λενε τα βήματα εδω: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3955497#post3955497 μετα το βημα 8 εκανε συνεχως update!τελειωνε εκανε restart και παλι update ασταματητα, ετσι και το εκλεισα.τωρα δεν ανοιγει!μπαινει μεχρι το σημα της huawei και κλεινει και δεν μπαινει ουτε σε recovery mode (vol+ και κουμπι ενεργοποιησης) τι να κανω???βοηθηστε γιατι εχω μεινει χωρις κινητο... εκανα ξανα το βημα 5 και 6...αυτη τη φορα το κινητο ανοιξε στην 2.3 με σημα IDEOS και οχι HUAWEI και στα κινεζικα....αλλαξα γλωσσα στα ελληνικα μπηκα και ολα κομπλε.Εγκατεστησα εφαρμογες, εκανα επανεκινιση...Ολα λειτουργον κανονικα!Να κανω παλι το βημα 8 ή οχι?? Edited March 3, 2012 by giannis_fonias Παράθεση *May the force be with you... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimdibou Δημ. March 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2012 εχω βαλει και εγω το 2.3.5 ξερει κανεις γιατι δεν μου κανει backup? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TUPAC_RIP Δημ. March 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2012 εχω βαλει και εγω το 2.3.5 ξερει κανεις γιατι δεν μου κανει backup? Τι backup θελεις να κανεις? Τη ROM? Εχεις CWM Recovery? Παράθεση LG G2 D802 32GB, NEU, S/N 309..., ROM: Google Edition 1.5, KERNEL: Xceed LP-prod-bld14-wpr, RECOVERY: TWRP 2.8.7.3 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Simacom Δημ. March 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2012 Γεια χαρα σε ολους. Επειδη αποτι καταλαβαινω δεν προκειτε να παρει αναβαθμιση σε 4 ? Ετσι δεν ειναι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TUPAC_RIP Δημ. March 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2012 Γεια χαρα σε ολους. Επειδη αποτι καταλαβαινω δεν προκειτε να παρει αναβαθμιση σε 4 ? Ετσι δεν ειναι? Διαβασε απο ΄δω και κατω φιλε μου. Παράθεση LG G2 D802 32GB, NEU, S/N 309..., ROM: Google Edition 1.5, KERNEL: Xceed LP-prod-bld14-wpr, RECOVERY: TWRP 2.8.7.3 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Simacom Δημ. March 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2012 Διαβασε απο ΄δω και κατω φιλε μου. Μονο custom rom την εχω δει ηδη. Απλα ειπα να ρωτησω μπας και εβγαζε και official Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stamatius Δημ. March 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2012 (edited) Μονο custom rom την εχω δει ηδη. Απλα ειπα να ρωτησω μπας και εβγαζε και official Πολυ μικρες οι πιθανοτητες να αναβαθμισουν σε ICS το Χ5 επισημα οι κινεζοι. Εδω την gingerbread περιμεναμε και μας εβγαλαν την πιστη 2 μηνες. Edited March 6, 2012 by Stamatius Παράθεση Nokia 3410 --> Nokia 7260 --> Sony Ericsson W610i --> LG KU990 Viewty --> Sony Ericsson XPERIA X8 --> Huawei Ideos X5 Pro --> Motorola MotoG 2nd Gen. --> Huawei P10 Lite --> Samsung Galaxy S10 128 --> Samsung Galaxy S23 128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Simacom Δημ. March 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2012 Και είναι και λογικό από Θέμα πωλήσεων να θέλουν να προωθήσουν καινούργια μοντέλα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. March 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2012 Λογικό για αυτούς. Δεν είναι λογικό για εμάς τους καταναλωτές να αλλάζουμε για ψύλλου πήδημα κινητό επειδή έβγαλε η Google την Kataifi edition. Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stamatius Δημ. March 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2012 Λογικό για αυτούς. Δεν είναι λογικό για εμάς τους καταναλωτές να αλλάζουμε για ψύλλου πήδημα κινητό επειδή έβγαλε η Google την Kataifi edition. Κοιτα, εγω για την Βaklava gonia εδινα οσο οσο:lol::lol::lol::lol::lol::p Παράθεση Nokia 3410 --> Nokia 7260 --> Sony Ericsson W610i --> LG KU990 Viewty --> Sony Ericsson XPERIA X8 --> Huawei Ideos X5 Pro --> Motorola MotoG 2nd Gen. --> Huawei P10 Lite --> Samsung Galaxy S10 128 --> Samsung Galaxy S23 128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Simacom Δημ. March 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2012 (edited) Λογικό για αυτούς. Δεν είναι λογικό για εμάς τους καταναλωτές να αλλάζουμε για ψύλλου πήδημα κινητό επειδή έβγαλε η Google την Kataifi edition. Απλα αποφασιζεις οτι αλλαζεις κινητο, pc, tv κτλ οταν πραγματικα χρειαζεσαι και οχι οταν βγαλουν κατι πιο νεο απο το δικο σου. Παντως με βλεπω για κανα ταμπλετ. Το κινητο δυστηχως για την δουλεια μου δεν αντικαθιστα το laptop. -Ομάδα Διαχείρισης- Μην κάνεις συνεχόμενα posts. Χρησιμοποίησε την τροποποίηση αν θέλεις να διορθώσεις κάτι ή την πολλαπλή παράθεση αν θέλεις να απαντήσεις σε περισσότερα από ένα άτομα. Edited March 6, 2012 by navi55 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stamatius Δημ. March 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2012 Παντως με βλεπω για κανα ταμπλετ. Το κινητο δυστηχως για την δουλεια μου δεν αντικαθιστα το laptop. Με τιποτα. Αυτο ειναι αληθεια. Και σε καποια πραγματα ουτε το tablet μπορει να αντικαταστησει το laptop, αλλα σιγουρα προσφερει περισσοτερα απο ενα smartphone Παράθεση Nokia 3410 --> Nokia 7260 --> Sony Ericsson W610i --> LG KU990 Viewty --> Sony Ericsson XPERIA X8 --> Huawei Ideos X5 Pro --> Motorola MotoG 2nd Gen. --> Huawei P10 Lite --> Samsung Galaxy S10 128 --> Samsung Galaxy S23 128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkalen Δημ. March 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2012 (edited) [ATTACH]24288[/ATTACH] [ATTACH]24289[/ATTACH] [ATTACH]24290[/ATTACH] [ATTACH]24291[/ATTACH] οπα,,που ειμαι ,,γραψτε λαθος .... τελως παντων ,ας δειτε και οι απο δω ,κανα screenshot απο μαμα 2.2.2 ρομ... ετσι για οσους ,εχουν παραπονα απο τη 2.2.2 της wind (εγω δεν εχω συναντησει το παραμικρο παντως,δυο μηνες που εχω τη συσκευη) Edited March 8, 2012 by gkalen Παράθεση A328_MiUi7 : http://forum.xda-developers.com/android/development/rom-a328-miui-v6-5-6-25-port-redmi1std-t3145528 MIbladeUI V5 ( MIUI V5 ) : http://www.modaco.com/topic/372653-rommiui-v5-mibladeui-v5-466-update-n909-port-for-blade-v/ MIUI multi ( (GB 2.3...) : http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2303353 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts