Jump to content

SitovdeGrecia

Members
  • Δημοσιεύσεις

    7
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About SitovdeGrecia

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 2

SitovdeGrecia's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Παιδιά υπάρχει κανένα ενεργό link για κατέβασμα πλοηγού που να είναι συμβατός με το τηλέφωνό μας; Το θέλω μόνο για Ελλάδα. Έχω μπει στο κατάλληλο topic του φορουμ έχω κατεβάσει 3 μέχρι στιγμής αλλά δεν είναι συμβατοί. Γι αυτό ρωτάω εδώ συγκεκριμένα που όλοι μας έχουμε το X5 Pro.
  2. Καλημέρα παιδιά. Έχω δύο μέρες που έφτιαξα το τηλέφωνο με τις πολύτιμες οδηγίες του Γιώργου (gkalen). Είναι λες και πήρα άλλο τηλέφωνο. Γιωργάρα είσαι ένας μικρός Θεούλης. Σ' ευχαριστώ πολύ φιλαράκι. Υ.Γ. Περιμένω links για κατέβασμα παιχνιδιών και οδηγίες για να τα περάσω στο τηλέφωνο ρίξε και καμιά καλή πρόταση όσων αφορά το theaming....
  3. Σιγά ρε. Εγώ το κατέβασα πάντως θα περιμένω την επιβεβαίωση από elteo ή όποιον άλλον το χει κάνει και αύριο θα το προσπαθήσω. Σ' ευχαριστώ πάντως.
  4. Σίγουρα είναι αυτό; Γιατί ποιο πριν στο φόρουμ είχα διαβάσει για το 20111222-cm-7.1.0-u8800-Geno-en.zip ενώ εσύ δίνει το 20120107-cm-7.1.0-u8800-Geno-en.zip. Απ΄ότι βλέπω είναι νεότερη έκδοση. Έχει κάποιος δοκιμάσει τη συγκεκριμένη που δίνει ο Pikachukaki;
  5. Πρώτα απ΄όλα να σας ευχαριστήσω για την απάντηση, έχω όμως ένα θεματάκι. Elteo το link για το recovery image είναι ανενεργό, όποιος μπορεί ας με βοηθήσει!
  6. Καλημέρα επειδή το φόρουμ είναι τεράστιο (σας διαβεβαιώ πως έχω διαβάσει ότι έχει να κάνει με το X5 Pro) και λόγω κάποιων ανενεργών links θα ήθελα από ένα πεπειραμένο χρήστη, να παραθέσει με τα κατάλληλα και ενεργά links, όλες τις απαραίτητες διεργασίες (και κάποια tips) στις οποίες πρέπει να προβώ για να κάνω το μαμίσιο τηλέφωνο μου αντάξιο των δικών σας. Με όση μεγαλύτερη ασφάλεια γίνεται ώστε να μην προκαλέσω κάποια μη αναστρέψιμη βλάβη. Ένα συγκεντρωτικό post θα έλυνε όχι μόνο τα δικά μου χέρια αλλά και πολλών επίδοξων ψαχουλευτάδων. Ελπίζω στην ανταπόκριση σας και ευχαριστώ εκ των προτέρων.
  7. Γεια σας και από μένα πήρα χτες το Χ5 Pro και είμαι γενικά στο ψάξιμο. Μέχρι στιγμής έχω δύο απορίες: 1) Πως γίνεται η επέκταση του επεξεργαστή πάνω από τα 1000ΜΗz; 2) Μπορείτε να μου καταγράψετε τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσω ώστε να κάνω την αναβάθμιση στο Android; Υ.Γ. είδα ένα video στο youtube για την αναβάθμιση σε 2.3 Android αλλά το έκανε περνώντας την αναβάθμιση, που είχε προηγουμένως κατεβάσει στον Η/Υ, σε μια κάρτα microSD (δεν έχω αγοράσει ακόμα). Γίνεται με άλλον τρόπο; Όσο πιο αναλυτικά τόσο το καλύτερα μιας και είναι το πρώτο μου smartphone! Ευχαριστώ εκ των προτέρων!
×
×
  • Create New...