mits3 Δημ. February 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2012 (edited) ok θα το δοκιμασω κ θα επανελθω με σχολια EDIT δεν βλεπω αλλαγη με το σελοτειπ! Edited February 23, 2012 by mits3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofoklas Δημ. February 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2012 ok θα το δοκιμασω κ θα επανελθω με σχολια EDIT δεν βλεπω αλλαγη με το σελοτειπ! το voice cancelation ειναι η μικρη τρυπουλα διπλα απο εκει που γραφει 5.0 megapixel Παράθεση In a world without walls and fences, who needs windows and gates? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mits3 Δημ. February 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2012 (edited) Οκ θα το βαλω εκει γιατι πριν το ειχα βαλει στο μικροφωνο! EDIT: καμια διαφορα κ με το σελοτειπ στο voice cancelation! Αν το παω στο service παιζει να αλλαξουν το κινητο; Τι καρτα προτεινεται για το κινητο; class 4 ή 6; διαβαζει 32gb καρτες; Edited February 24, 2012 by mits3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
azuli Δημ. February 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2012 Παιδια τελικα με τις θηκες και τα μικροφωνα τι γινεται?Εχετε ολοι προβλημα οσοι το εχετε βαλει σε θηκη?Αν ειναι καποιος που εχει θηκη χωρις προβληματα στις κλησεις κλπ (και χωρις να το χει φυσικα χωρις το καπακι μεσα στην θηκη) ας δωσει ενα link απο που το πηρε να βλεπει οποιος ψαχνει.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yiannis99 Δημ. February 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2012 Παιδια τελικα με τις θηκες και τα μικροφωνα τι γινεται?Εχετε ολοι προβλημα οσοι το εχετε βαλει σε θηκη?Αν ειναι καποιος που εχει θηκη χωρις προβληματα στις κλησεις κλπ (και χωρις να το χει φυσικα χωρις το καπακι μεσα στην θηκη) ας δωσει ενα link απο που το πηρε να βλεπει οποιος ψαχνει.. Εγώ από θήκη έχω την SIKAI και δεν είχα ποτέ θέμα με σκόνη η με το μικρόφωνο. Παράθεση :X Ο πραγματικός χαρακτήρας κάποιου φαίνεται σε υπολογιστή με αργό ιντερνετ.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis_fonias Δημ. February 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2012 ρε παιδιά...2η φορά μεσα στο μήνα που μετα απο αφαίρεση της sd μου διαγραφει τα πάντα!!!ειναι το χειροτερο προβλημα, υπαρχει καποια λύση;; Παράθεση *May the force be with you... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofoklas Δημ. February 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2012 ρε παιδιά...2η φορά μεσα στο μήνα που μετα απο αφαίρεση της sd μου διαγραφει τα πάντα!!!ειναι το χειροτερο προβλημα, υπαρχει καποια λύση;; βαλε την Β565 Παράθεση In a world without walls and fences, who needs windows and gates? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Faflatas Δημ. February 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2012 ρε παιδια πηρα και εγω το ideos x5 pro , δεν το εχω ουτε βδομαδα και οποιος με παιρνει τηλ ακουει την φωνη του σε σπαστικο βαθμο.να πω επισης πως δεν εχω βαλει στο κινητο ουτε ζελατινα ουτε θηκη.επισης κανει και ενα αλλο κουλο με το που κλεισω την συσκευη μου χανονται ολα τα widget..Με εχει ξενερωσει λιγο η συσκευουλα, αν ξερει κανεισ κανα μαντζουνι ας πει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TUPAC_RIP Δημ. February 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2012 ρε παιδια πηρα και εγω το ideos x5 pro , δεν το εχω ουτε βδομαδα και οποιος με παιρνει τηλ ακουει την φωνη του σε σπαστικο βαθμο.να πω επισης πως δεν εχω βαλει στο κινητο ουτε ζελατινα ουτε θηκη.επισης κανει και ενα αλλο κουλο με το που κλεισω την συσκευη μου χανονται ολα τα widget..Με εχει ξενερωσει λιγο η συσκευουλα, αν ξερει κανεισ κανα μαντζουνι ας πει Η μαμα εκδοση που φοραει το κινητο μας ειναι προβληματικη και ειναι κριμα γιατι αδικει το κινητο που εχει πολλες δυνατοτητες. Σου προτινω να του περασεις καποια αλλη ROM official ή μη. Κανε αυτο http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=4007307#post4007307 και σου εγγυωμαι οτι το κινητο θα πεταει και θα εισαι πολυ ευχαριστιμενος. Παράθεση LG G2 D802 32GB, NEU, S/N 309..., ROM: Google Edition 1.5, KERNEL: Xceed LP-prod-bld14-wpr, RECOVERY: TWRP 2.8.7.3 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Faflatas Δημ. February 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2012 Η μαμα εκδοση που φοραει το κινητο μας ειναι προβληματικη και ειναι κριμα γιατι αδικει το κινητο που εχει πολλες δυνατοτητες. Σου προτινω να του περασεις καποια αλλη ROM official ή μη. Κανε αυτο http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=4007307#post4007307 και σου εγγυωμαι οτι το κινητο θα πεταει και θα εισαι πολυ ευχαριστιμενος. λες να διορθωθει ετσι και το προβλημα που οσοι με καλουν ακουνε την φωνη τους? thanks παντως για την απαντηση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TUPAC_RIP Δημ. February 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2012 λες να διορθωθει ετσι και το προβλημα που οσοι με καλουν ακουνε την φωνη τους? thanks παντως για την απαντηση Να σου πω την αληθεια εγω δεν το ειχα αυτο το προβλημα ουτε με την μαμα που ημουν αρχικα. Πολλα παιδια ομως το εχουν αναφερει. Αμα δε διορθωθει με αυτο που σου προτινα τοτε εχει προβλημα η δικια σου συγκεκριμενα συσκευη πραμα το οποιο μου φαινεται απιθανο. Παντως και κανενα προβλημα να μην ειχες αξιζει να το αναβαθμισεις, ειναι αλλο κινητο! Παράθεση LG G2 D802 32GB, NEU, S/N 309..., ROM: Google Edition 1.5, KERNEL: Xceed LP-prod-bld14-wpr, RECOVERY: TWRP 2.8.7.3 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Faflatas Δημ. February 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2012 ωραια τοτε ευχαριστω και παλι, αν καποιος φιλος το εχει κανει και του διορθωθηκε και το προβλημα που ακουει ο αλλος την φωνη του , ας στειλει γιατι εγω σκεφτομουν να παω στη wind να τους κανω την μουρη κρεας :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toukos_40 Δημ. February 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2012 καλησπερα σε ολους σας θα ηθελα μια μικρη βοηθεια σε μενα τον αοματο!!!!!!!!!! εχω παρει τωρα το ideos x5 u8800 pro για αρχη θελωνα το παω στην 2.3.5 εχω διαβασει ολες τισ οδηγιεσ σασ αλλα δυστυχως δεν βρισκω το link να την κατεβασω.ολα μου βγαζουν μη διαθεσημη.υπαρχει κατι? στο site hawei εχει μονο το kernel. παρακαλω τα φωτα σας Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. February 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2012 (edited) . παρακαλω τα φωτα σας Latest official Chinese V100R001C00B565G001 http://www.huaweidevice.com/tcpsdownload/downLoadCenter?category=cn&flay=software&downloadID=NDEyMTU= ας μπει στο πρωτο post Edited February 28, 2012 by akalos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis_fonias Δημ. February 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2012 βαλε την Β565 περαιτερω οδηγίες φίλε μου?? γιατι ειμαι καινουριος στο android! Παράθεση *May the force be with you... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toukos_40 Δημ. February 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2012 παιδια την βοηθεια σας σας παρακαλω εκενα το τελευταιο βημα βαζοντας το βημα 3 και το κινητο μου (u 8800 pro) τα ειδε ολα!κανει συνεχωσ την ιδια κινηση το λογοτυπο τησ εταιρειασ και επανεκινηση και σβυνει help! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofoklas Δημ. February 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2012 (edited) παιδια την βοηθεια σας σας παρακαλω εκενα το τελευταιο βημα βαζοντας το βημα 3 και το κινητο μου (u 8800 pro) τα ειδε ολα!κανει συνεχωσ την ιδια κινηση το λογοτυπο τησ εταιρειασ και επανεκινηση και σβυνει help! ξανακανε την αναβαθμιση μονο με τα αρχεια απο το step 1 και step 2. Ασε το step 3 περαιτερω οδηγίες φίλε μου?? γιατι ειμαι καινουριος στο android! ακριβως πανω απο το post σου υπαρχει απο τον akalo link για να κατεβασεις την αναβαθμιση. Εδω θα βρεις οδηγιες. Αν δεν εχεις καποια απορια, ρωτησε πριν κανεις κατι. Edited February 28, 2012 by Sofoklas Παράθεση In a world without walls and fences, who needs windows and gates? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toukos_40 Δημ. February 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2012 ευχαριστω πολυ με σωσεσ! το οτι δεν εχω περασει το 3 βημα παιζει πολο η να προσπαθησω να το ξαναπερασω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofoklas Δημ. February 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2012 (edited) ευχαριστω πολυ με σωσεσ! το οτι δεν εχω περασει το 3 βημα παιζει πολο η να προσπαθησω να το ξαναπερασω? αν εχεις στην status bar τα πληκτρα ενεργοποιησης για wifi κλπ, τοτε μην το περνας. Edited February 28, 2012 by Sofoklas Παράθεση In a world without walls and fences, who needs windows and gates? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
azuli Δημ. February 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 29, 2012 Παιδια για οσους εχουν παρει τι προτεινετε,SIKAI θηκη TPU η SILICON?Βλεπω οτι η SILICON μπαινει αρκετα μεσα στην οθονη αρα θα προστατευει καλυτερα απο την σκονη,αλλα η TPU ειναι πιο διακριτικη.. http://www.ebay.co.uk/itm/Silicone-skin-case-Huawei-X5-U8800-IDEOS-case-U8800-/190522405332 http://www.ebay.com/itm/SiKai-TPU-case-Huawei-IDEOS-X5-U8800-case-LCD-case-/200641625561?pt=PDA_Accessories&hash=item2eb72c3dd9 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GeorgT Δημ. February 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 29, 2012 Με την TPU πάντως τη μαύρη ουτε καταλαβαίνεις οτι το κινητό ειναι σε θήκη! http://i153.photobucket.com/albums/s238/GeorgTs/MY/CIMG3911.jpg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stamatius Δημ. February 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 29, 2012 Latest official Chinese V100R001C00B565G001 http://www.huaweidevice.com/tcpsdownload/downLoadCenter?category=cn&flay=software&downloadID=NDEyMTU= ας μπει στο πρωτο post Παιδια την εχει δοκιμασει κανεις την 565? Ειμαι με την 512 και θελω να την αλλαξω. Να βαλω αυτη ή μηπως ειναι καλυτερα να περασω την 540 του geno? Παράθεση Nokia 3410 --> Nokia 7260 --> Sony Ericsson W610i --> LG KU990 Viewty --> Sony Ericsson XPERIA X8 --> Huawei Ideos X5 Pro --> Motorola MotoG 2nd Gen. --> Huawei P10 Lite --> Samsung Galaxy S10 128 --> Samsung Galaxy S23 128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
azuli Δημ. February 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 29, 2012 Με την TPU πάντως τη μαύρη ουτε καταλαβαίνεις οτι το κινητό ειναι σε θήκη! ναι φαινεται να δενει ωραια..Απο αισθηση αφης ειναι καλο το υλικο?Γιατι φαινεται σαν να πλαστικιζει πολυ..και με σκονες,ηχο εισαι κομπλε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GeorgT Δημ. February 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 29, 2012 Πρόβλημα δεν έχω κανένα, το μονό που μπορείς να θεωρήσεις κατα κάποιο τροπο πρόβλημα ειναι που μένουν δαχτυλιές και τη καθαρίζεις τρεις και λίγο για να γυαλίζει! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mits3 Δημ. March 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2012 εχω την ιδια θηκη με τον φιλο GeorgT και απο τοτε που την εβαλα εχω προβλημα κατα την διαρκεια των συνομιλιων (ο συνομιλητης ακουει την φωνη του 2πλα. Αν την βγαλω τοτε ειναι ΟΚ) Φιλε GeorgT εχεις κ εσυ το ιδιο προβλημα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts