Jump to content

toukos_40

Members
  • Δημοσιεύσεις

    6
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by toukos_40

  1. καλημερα μηπως εχει κανεις τα βηματα για να αναβαθμισω με την 2.3.6 του kalo διοτι τα αγγλικα μου δεν με βοηθανε και πολυ απ οτι ειδα στο xda-developer. ευχαριστω:lol:
  2. παιδια καλησπερα εχω την 2.3.5 και κατεβασα τωρα απο το site της huawei την ics 4.0 μπορει καποιος να βοηθησει πως θα την περασω με τι βηματα? σαρανταρης και ασχετος αλλα με την βοηθεια σασ προ μηνων καταφερα και εβαλα την 2.3.5 τωρα την χρειαζομαι ακομα παραπανω γιατι ολα αυτα μου φαινονται πραγματικα κινεζικα! :lol:
  3. ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΕ ΟΌΥΣ ΕΡΩΤΗΣΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΚΔΟΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΣΕ ICS 4.0 ΓΙΑ ΤΟ U8800 PRO? ΝΕΟΣ ΣΕ ANDROID ΘΑ ΘΕΛΑ ΝΑ ΜΟΥΝ ΚΑΙ ΗΛΙΚΙΑΚΑ ΝΕΟΣ ΑΛΛΑ ΕΙΜΕ ΣΑΡΑΝΤΑ.ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΑΣ! ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ! --- Από Ομάδα Διαχείρισης --- Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα κεφαλαία και να γράφεις με πεζούς χαρακτήρες, διότι είναι σαν να φωνάζεις, αλλά απαγορεύονται και από τους Ο.Π.Χ..
  4. ευχαριστω πολυ με σωσεσ! το οτι δεν εχω περασει το 3 βημα παιζει πολο η να προσπαθησω να το ξαναπερασω?
  5. παιδια την βοηθεια σας σας παρακαλω εκενα το τελευταιο βημα βαζοντας το βημα 3 και το κινητο μου (u 8800 pro) τα ειδε ολα!κανει συνεχωσ την ιδια κινηση το λογοτυπο τησ εταιρειασ και επανεκινηση και σβυνει help!
  6. καλησπερα σε ολους σας θα ηθελα μια μικρη βοηθεια σε μενα τον αοματο!!!!!!!!!! εχω παρει τωρα το ideos x5 u8800 pro για αρχη θελωνα το παω στην 2.3.5 εχω διαβασει ολες τισ οδηγιεσ σασ αλλα δυστυχως δεν βρισκω το link να την κατεβασω.ολα μου βγαζουν μη διαθεσημη.υπαρχει κατι? στο site hawei εχει μονο το kernel. παρακαλω τα φωτα σας
×
×
  • Create New...