Jump to content

Huawei U8800 IDEOS X5 Pro

noname85
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

George από ότι είδα έχει αυτό που βολεύει ΠΟΛΥ και καιρό από Πεκίνο μεριά.:lol:

Εάν δεν έχεις οφισιαλ μην μπλέξεις άστο όπως είναι. Για μένα ήταν ένα κλικ. Αν και μου κόλλησε σε μία φάση και μου ρθανε στο μυαλό

αυτά που έλεγες και χλώμιασα λίγο.:lol:

Ι need a six month vacation, twice a year.

• Απαντήσεις 2,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Εγω παντως εχω περασει δεκαδες φορες την 512 χωρις το step3 και ειχα παντα τα toggles στην status bar.
In a world without walls and fences, who needs windows and gates?

Προς το παρών πάντως δεν το πειράζω, μια χαρά ειναι με τα fps στα 55 και τον επεξεργαστή χαλαρά στα 1.4ghz!

Μπορεί η διαδικασία να ειναι εύκολη αλλά μετά την τρομάρα από τελευταία φορά θέλω λίγο χρόνο να μπω πάλη στη διαδικασία!

Εμένα πάντως έτσι ειναι:

Ωραιο ειναι αλλα δε πειραζει! Οταν βγει καποια στιγμη καμια καλη ρομ (CM, MIUI) θα μπει πακετο! Τωρα ας μεινει ετσι μιας και με καλυπτει!

Μας εχει τσαλιμιασει το απλο Χ5!!! Αυτοι ειναι σε ICS φαση και εμεις μια καλη cm7 δεν ειδαμε ακομα!

Προς το παρών πάντως δεν το πειράζω, μια χαρά ειναι με τα fps στα 55 και τον επεξεργαστή χαλαρά στα 1.4ghz!

Του geno v4 εχει δινατοτητα για overclocking?

Κι επισης εμενα που δε με ενδιαφερει το ραδιοφωνο τί λετε να φλασάρω? cm7, miui ή geno v4?

LG G2 D802 32GB, NEU, S/N 309..., ROM: Google Edition 1.5, KERNEL: Xceed LP-prod-bld14-wpr, RECOVERY: TWRP 2.8.7.3

[sIGPIC][/sIGPIC]

ακομα μια φορα και τελευταια αν μπορει καποιος;

με την εσωτερικη μνημη του τηλεφωνου κανενας δεν εχει προβλημα στην αντιγραφη μεγαλών αρχειων η μονο εγω εχω; παρακαλω απαντηστε ,ειναι τοσο δυσκολο να δοκιμασετε αν απο τον υπολογιστη μπορειτε να αντιγραψετε ενα μεγαλο αρχειο στην εσωτερικη μνημη του τηλεφωνου; σε εμενα ενω ξεκιναει την αντιγραφη μετα απο λιγο αποσυνδεεται και μου λεει οτι ο δισκος δεν ειναι ετοιμος. στην καρτα μνημης δεν εχω προβλημα ουτε στην μεταφορα απο την sd στην εσωτερικη μεσω τηλεφωνου. μονο απο τον υπολογιστη στην εσωτερικη. λεω μην τυχον φταιει η 2.2.2 που φοραει τουλαχιστον να ειμαι σιγουρος οτι ειναι απο ρομ και οχι θεμα hardware. παρακαλω βοηθηστε λιγο.

ευχαριστω

Απ' ότι φαίνεται δεν είναι τόσο εύκολο. Μάλλον δεν υπάρχουν πολλά μέλη που χρησιμοποιούν τη ρομ σου. Πάντως μπορείς και μόνος σου να το ψάξεις λίγο παραπάνω. Αρχικά δοκίμασε να κάνεις ένα format στην εσωτερική μνήμη, και να ξαναδοκιμάσεις. Επίσης χρησιμοποιώντας το logcat και με την εντολή adb logcat από windows command prompt(θα πρέπει πρώτα με την εντολή cd να μεταφερθείς στον κατάλογο όπου βρίσκεται το adb.exe), μπορείς να δεις τι μηνύματα λάθους εμφανίζονται όταν χάνεται η σύνδεση.

ακομα μια φορα και τελευταια αν μπορει καποιος;

με την εσωτερικη μνημη του τηλεφωνου κανενας δεν εχει προβλημα στην αντιγραφη μεγαλών αρχειων η μονο εγω εχω; παρακαλω απαντηστε ,ειναι τοσο δυσκολο να δοκιμασετε αν απο τον υπολογιστη μπορειτε να αντιγραψετε ενα μεγαλο αρχειο στην εσωτερικη μνημη του τηλεφωνου; σε εμενα ενω ξεκιναει την αντιγραφη μετα απο λιγο αποσυνδεεται και μου λεει οτι ο δισκος δεν ειναι ετοιμος. στην καρτα μνημης δεν εχω προβλημα ουτε στην μεταφορα απο την sd στην εσωτερικη μεσω τηλεφωνου. μονο απο τον υπολογιστη στην εσωτερικη. λεω μην τυχον φταιει η 2.2.2 που φοραει τουλαχιστον να ειμαι σιγουρος οτι ειναι απο ρομ και οχι θεμα hardware. παρακαλω βοηθηστε λιγο.

ευχαριστω

Εχεις δικιο, και εγω ελεγα να το δοκιμασω και συνεχεια ξεχνουσα.

Λοιπον αντεγραψα ενα φακελο με διαφορα αρχεια, συνολικου μεγεθους 903Mb χωρις προβλημα. Εχω custom rom ομως, καλο θα ηταν να το τσεκαρει και καποιος με την 2.2.2.

Το προβλημα το εχεις καθε φορα? και αν ναι, με οποιοδηποτε αρχειο η με καποιο συγκεκριμενο?

μου το κανει τις περισσοτερες φορες σε αρχειο ειδικα αν ειναι καποιος φακελος με φακελους και υποφακελους. και οχι μονο με κοβει αλλα μετα αν δω χωριτηκοτητα μνημης ειναι σαν να εχει αντιγραφει χωρις ομως αυτο να εχει γινει ποτε.

Απ' ότι φαίνεται δεν είναι τόσο εύκολο. Μάλλον δεν υπάρχουν πολλά μέλη που χρησιμοποιούν τη ρομ σου. Πάντως μπορείς και μόνος σου να το ψάξεις λίγο παραπάνω. Αρχικά δοκίμασε να κάνεις ένα format στην εσωτερική μνήμη, και να ξαναδοκιμάσεις. Επίσης χρησιμοποιώντας το logcat και με την εντολή adb logcat από windows command prompt(θα πρέπει πρώτα με την εντολή cd να μεταφερθείς στον κατάλογο όπου βρίσκεται το adb.exe), μπορείς να δεις τι μηνύματα λάθους εμφανίζονται όταν χάνεται η σύνδεση.

δεν ξερω να το κανω αυτο.

εχω ναι το τηλ το εχω καραφτιαγμενο. να ναι καλα το φιλαρακι ο Γιωργος (gkalen) που βοηθησε στο επακρο μιας και ειχα ασχοληθει μονο με HTC.

βασικα οταν με κοβει λεει για καθυστερημενη εγγραφη.

εχω ναι το τηλ το εχω καραφτιαγμενο. να ναι καλα το φιλαρακι ο Γιωργος (gkalen) που βοηθησε στο επακρο μιας και ειχα ασχοληθει μονο με HTC.

βασικα οταν με κοβει λεει για καθυστερημενη εγγραφη.

Αφου παρεις backup οτι αρχεια χρειαζεσαι απο την εσωτερικη sd και βγαλεις την εξωτερικη sd για να μην γινει καμια πατατα, μπες στο recovery και πηγαινε:

mounts and storage - format sd card - yes format και ξαναδοκιμασε να αντιγραψεις μετα.

αυτο το εχω κανει αλλα χωρις να μπω στο recovery απλα εβγαλα την sd και μετα ειχα επιλογη για format την μνημη του τηλεφωνου. εκτος απο αυτο εχω δοκιμασει να την κανω format με αρκετα διαφορα προγραμματα (mini tool partition , sdformat, hpformat κτλ) καθως εχω δοκιμασει να ανεβασω και τα kilobytes αλλα τιποτα. βλεπω αν στο μελλον δεν βρεθει καποια λυση να την διαμορφωσω σε ext4 για να την εχω για τα apps. απλα ειναι το γ**ωτο .

Kαλησπερα παιδια, πριν λιγα λεπτα πηρα στα χερια μου το idos x5 pro.

Δεν εχω προλαβει να το χαρω ακομα, αλλα απο τα λιγα λεπτα που το εχω στα χερια μου,να πω για οσους δεν το εχουν δοκιμασει οτι απο θεμα κατασκευση και ταχυτητα ειναι σουπερ.

Εχω what up Και με το που το ανοιξα, μου εφαγε 1 ευρω με την ******* που εχει η κοσμοτε, day pass internet.

Επειδη το Idos εχει ανοιχτες εφαρμογες καιρου κλπ.

Πως να το κανω να μην μπαινει χωρις να με ρωταει? η ΕΣΤΩ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΑΙΝΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΣΕ ΔΙΚΤΥΑ ΚΙΝΗΤΗΣ?

Kαλησπερα παιδια, πριν λιγα λεπτα πηρα στα χερια μου το idos x5 pro.

Δεν εχω προλαβει να το χαρω ακομα, αλλα απο τα λιγα λεπτα που το εχω στα χερια μου,να πω για οσους δεν το εχουν δοκιμασει οτι απο θεμα κατασκευση και ταχυτητα ειναι σουπερ.

Εχω what up Και με το που το ανοιξα, μου εφαγε 1 ευρω με την ******* που εχει η κοσμοτε, day pass internet.

Επειδη το Idos εχει ανοιχτες εφαρμογες καιρου κλπ.

Πως να το κανω να μην μπαινει χωρις να με ρωταει? η ΕΣΤΩ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΑΙΝΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΣΕ ΔΙΚΤΥΑ ΚΙΝΗΤΗΣ?

Ρυθμισεις - ασυρματο και δικτυα - δικτυα κινητης τηλεφωνιας - ενεργοποιηση δεδομενων ξετσεκαρισε το .

Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος.

Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει.

2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love:

Αν συνεχίσει να μπαίνει , τηλέφωνο στην Cote να στο κόψουν αυτοί .Όταν είχε ξεκινήσει αυτή η ιστορία , σε μένα δεν σταματούσε από το τηλέφωνο και πήρα τηλέφωνο και μου το έκοψαν , αφού έφαγαν και ένα ψιλοκράξιμο για τις πρακτικές τους .

1.Ote Vdsl 30/2.5 , draytek vdsl router on a Lan with a supermicro server with 7 clients (Nokia 920 -640 , includet).

2.Ipad mini

3. Lenovo Thinkpad Egde

παιδια συγγνωμη αν εχει απαντηθει,αλλα με μια γρηγορη ερευνα που εκανα στο forum δεν βρηκα απαντηση(μονο μια αναπαντητη ερωτηση).Mε την λίστα του καταλογου επαφων,υπαρχει κατι που μπορω να κανω για αλλαγη σε ελληνικα?ολες οι επαφες μου ειναι στα ελληνικα,οποτε αν τυχον εχω κανεναν που να αρχιζει απο Χ που παιρνει λιγο χρόνο να κυλισω ολο το καταλογο μου μεχρι το τελος.Κατι ωστε να αλλαξει σε ελληνικα,για να κανω γρηγοροτερη αναζητηση?
Huawei Ideos X5 Pro , Nexus 7 , Huawei Honor 8

παιδια συγγνωμη αν εχει απαντηθει,αλλα με μια γρηγορη ερευνα που εκανα στο forum δεν βρηκα απαντηση(μονο μια αναπαντητη ερωτηση).Mε την λίστα του καταλογου επαφων,υπαρχει κατι που μπορω να κανω για αλλαγη σε ελληνικα?ολες οι επαφες μου ειναι στα ελληνικα,οποτε αν τυχον εχω κανεναν που να αρχιζει απο Χ που παιρνει λιγο χρόνο να κυλισω ολο το καταλογο μου μεχρι το τελος.Κατι ωστε να αλλαξει σε ελληνικα,για να κανω γρηγοροτερη αναζητηση?

Συνονοματε κι εγω εψαχνα κατι τετοιο αλλα δεν βρηκα κατι. Τωρα ειμαι με custom ROM η οποια εχει ελληνικη αναζητηση.

LG G2 D802 32GB, NEU, S/N 309..., ROM: Google Edition 1.5, KERNEL: Xceed LP-prod-bld14-wpr, RECOVERY: TWRP 2.8.7.3

[sIGPIC][/sIGPIC]

Παλικαρια θελω μια τοση δα χαρουλα. Θελω να κανετε το εξης:

1)Σιγουρευτειτε οτι εχετε ενεργοποιημενη την αυτοματη περιστροφη απο portrait σε landscape και οτι δουλευει.

2)Ανοιξτε τους Χαρτες της google ή το Latitude, περιηγηθειτε λιγο και μετα επιστρεψτε στην αρχικη οθονη

3)Τωρα δοκιμαστε να δειτε εαν δουλευει ακομα η αυτοματη περιστροφη(στην Γκαλερι, στον browser κλπ)

Ναι, ακυρο, αλλα αυτο ακριβως μου συμβαινει. Αν θυμαστε πριν λιγο καιρο ειχα αναφερει οτι σταματησε να μου δουλευει η αυτοματη περιστροφη.Τελικα μετα απο επανεκκινηση δουλευει(με σβησιμο-αναμα και ενεργοποιημενη την Γρηγορη εκκινηση ΔΕΝ επανερχεται).

Με λιγο ψαχουλεμα και τυχη, διαπιστωσα οτι το προβλημα εμφανιζετε ΠΑΝΤΑ οταν ανοιγω τους Χαρτες. Οτι να'ναι!

Ευχαριστω προκαταβολικα οσους το δοκιμασουν, θα ηθελα να ξερω αν συμβαινει και σε κανεναν αλλο.

From the dawn of our species, Man has been blessed with curiosity. Our most precious gift, without exception, is the desire to know more - to look beyond what is accepted as the truth and to imagine what is possible.

--Alvar Hanso--

Παλικαρια θελω μια τοση δα χαρουλα. Θελω να κανετε το εξης:

1)Σιγουρευτειτε οτι εχετε ενεργοποιημενη την αυτοματη περιστροφη απο portrait σε landscape και οτι δουλευει.

2)Ανοιξτε τους Χαρτες της google ή το Latitude, περιηγηθειτε λιγο και μετα επιστρεψτε στην αρχικη οθονη

3)Τωρα δοκιμαστε να δειτε εαν δουλευει ακομα η αυτοματη περιστροφη(στην Γκαλερι, στον browser κλπ)

Ναι, ακυρο, αλλα αυτο ακριβως μου συμβαινει. Αν θυμαστε πριν λιγο καιρο ειχα αναφερει οτι σταματησε να μου δουλευει η αυτοματη περιστροφη.Τελικα μετα απο επανεκκινηση δουλευει(με σβησιμο-αναμα και ενεργοποιημενη την Γρηγορη εκκινηση ΔΕΝ επανερχεται).

Με λιγο ψαχουλεμα και τυχη, διαπιστωσα οτι το προβλημα εμφανιζετε ΠΑΝΤΑ οταν ανοιγω τους Χαρτες. Οτι να'ναι!

Ευχαριστω προκαταβολικα οσους το δοκιμασουν, θα ηθελα να ξερω αν συμβαινει και σε κανεναν αλλο.

Ναι, το παρατιρησα πριν μια βδομαδα. Δε σταματησε να δουλευει η αυτοματη περιστροφη αλλα δουλευε αντιστροφα. Το ειχα καθετα και εδειχνε σε landscape, το ειχα οριζοντια και εδειχνε portret. Reboot κι ολα normal.

Ειμαι με CM7.2 RC0 fixed.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Πριν αρκετό καιρό μου είχε συμβεί και εμένα αυτό με miui rom. Νομίζω ότι κάτι είχα κάνει με τα system.ui, framework-res.apk.

Μπορείς λοιπόν να ανοίξεις το αρχείο zip της ρομ σου και να πάρεις τα παραπάνω αρχεία (βρίσκονται στο /system/app και /system/framework αντίστοιχα), και να τα αντιγράψεις στους αντίστοιχους φακέλους στη συσκευή. Δεν είναι σίγουρο ότι θα λυθεί το πρόβλημα, αλλά δεν χάνεις τίποτα να δοκιμάσεις, μιας και δεν πρόκειται να υπάρξει κάποιο πρόβλημα, αφού τα αρχεία είναι της ρομ σου. Θα χρειαστεί επανεκκίνηση της συσκευής μετά την αντιγραφή.

• The title was changed to Huawei U8800 IDEOS X5 Pro