DimitrisAndNiki Δημ. June 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2015 Για το παρτισιον έχετε κάποιο 'δοκιμασμένο' λινκ? Υπάρχει κάποιος κίνδυνος, κάτι να προσέξω? Για μπαταρία τι προτεινετε? Να δοκιμάσω κάποια άλλη σχετικά με μπαταρία? Γενικά με ρομ είμαι ευχαριστημένος... Το κινητό το χρησιμοποιώ λίγο. 1-2 τηλ. , μηνύματα whatsapp και ίσως fb messenger. Όχι παιχνίδια και surfαρισμα ιδιαιτερο. Gps θέλω... http://forum.xda-developers.com/galaxy-s2/development-derivatives/mod-partition-internal-memory-app-t2538947 i9100 Pit Files 3GB - 8GB Collection by metalgearhathaway.zip (Εγώ έβαλα το 6gb) Μπορείς να επιστρέψεις σε stock με το : Stock i9100 2gb Pit.zip whatsup + messenger πίνουν ΠΟΛΥ μπαταρία... Δεν το γλυτώνεις το drain... :X Για το GPS η Neat είναι η πιο αξιόπιστη... Παράθεση “When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.” Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dinos1982 Δημ. June 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2015 (edited) http://forum.xda-developers.com/galaxy-s2/development-derivatives/mod-partition-internal-memory-app-t2538947 i9100 Pit Files 3GB - 8GB Collection by metalgearhathaway.zip (Εγώ έβαλα το 6gb) Μπορείς να επιστρέψεις σε stock με το : Stock i9100 2gb Pit.zip whatsup + messenger πίνουν ΠΟΛΥ μπαταρία... Δεν το γλυτώνεις το drain... :X Για το GPS η Neat είναι η πιο αξιόπιστη... Ωραίος, ευχαριστώ. Κάτι τελευταίο έτσι για να μου φύγει η περιέργεια. Σε τι επίπεδα κυμαίνεται το awake time σε σας? Εννοείται πως έχει να κάνει με την χρήση αλλά έτσι να πάρω μια ιδέα :p (5%, 10%, 20% ?) ΥΓ. Βλέπω όμως ότι whatsapp, messenger δεν έχουν τόσα πολλά wakelocks... Ή έχουν και δεν 'φαίνονται'? Μήπως το google services το καλούν αυτά? ΥΓ2 Στα screenshots που ανέβασα αυτές οι 2 εφαρμογές είναι όντως ψηλά, αλλά αυτό δεν είναι το σύνηθες. Συνήθως το waketime είναι στο 12-15% και αυτές οι δυο εφαρμογές τρέχουν πολύ λίγο... ΥΓ3 Το 6gb γιατί το έβαλες? Έχεις ουσιαστικά 6gb για τα installed αpps? Το preload area modified pit files - not for stock roms τι κάνει? Το θέλω? Edited June 22, 2015 by dinos1982 Παράθεση Resurrection Remix Rom 5.5.8 (Προηγούμενο σετάρισμα: Neatrom v6.4 XXMS3- Apolo 4.15b Regular - Μόντεμ: xxms4) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DimitrisAndNiki Δημ. June 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2015 Ωραίος, ευχαριστώ. Κάτι τελευταίο έτσι για να μου φύγει η περιέργεια. Σε τι επίπεδα κυμαίνεται το awake time σε σας? Εννοείται πως έχει να κάνει με την χρήση αλλά έτσι να πάρω μια ιδέα :p (5%, 10%, 20% ?) ΥΓ. Βλέπω όμως ότι whatsapp, messenger δεν έχουν τόσα πολλά wakelocks... Ή έχουν και δεν 'φαίνονται'? Μήπως το google services το καλούν αυτά? ΥΓ2 Στα screenshots που ανέβασα αυτές οι 2 εφαρμογές είναι όντως ψηλά, αλλά αυτό δεν είναι το σύνηθες. Συνήθως το waketime είναι στο 12-15% και αυτές οι δυο εφαρμογές τρέχουν πολύ λίγο... ΥΓ3 Το 6gb γιατί το έβαλες? Έχεις ουσιαστικά 6gb για τα installed αpps? Το preload area modified pit files - not for stock roms τι κάνει? Το θέλω? 1. Δεν τρέχω WakeLock Detector για να απαντήσω σε αυτό... 2. Έβαλά τα 6gb γιατί απλά διάβασα καλά σχόλια απο τους χρήστες που το έβαλαν... (αν δεν σου αρέσει επαναφέρεις... πόσο πιο απλό; ) 3. Το preload area modified pit files - not for stock roms τι κάνει? Το θέλω? Δεν το θέλεις... η Neat θεωρείται stock! :rolleyes: Παράθεση “When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.” Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. June 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2015 Να προτείνω το δικό μου Build για SlimLP Την Rom:http://forum.xda-developers.com/galaxy-s2/development-derivatives/rom-slimlp-aplha1-t3032958 L Speed Mod:http://forum.xda-developers.com/android/software-hacking/tweak-l-speed-v1-0-02-02-2015-t3020138 Gapps που φέρει μόνο το Play store:https://www.androidfilehost.com/?fid=23991606952603935 1GB System και 6GB:http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=60824013&postcount=2 Και για μένα το καταπληκτικό θέμα:https://play.google.com/store/apps/details?id=bitsykolayers.florid Xposed με το Battery History XXL και GravityBox και native clipboard:http://forum.xda-developers.com/xposed/super-alpha-posted-permission-xposed-t3072979 Έχω διαγράψει αρκετές εφαρμογές:Εχω 63 εφαρμογές συστήματος και 40 εφαρμογές που κατέβασα και το αποτέλεσμα; κανένα Reboot η κολλήματα. Αυτό το L speed είναι παρόμοια με άλλες τέτοιες εφαρμογές που δεν προσφέρουν τίποτα. Υπάρχουν και καλύτερα layers Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GreekDragon Δημ. June 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2015 Κι όμως προσφέρουν κάτι και δεν είναι μούφα. Τα Layers αυτό για μένα είναι καλύτερο. δεκτή η άποψη σου. Παράθεση Αλέξανδρος...:cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. June 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2015 Κι όμως προσφέρουν κάτι και δεν είναι μούφα. Τα Layers αυτό για μένα είναι καλύτερο. δεκτή η άποψη σου. Μην επιμένεις ότι παρόμοιο υπήρχε το έφαγε η μαρμάγκα, αυτά που κάνει τα έχουν ήδη οι ρομ ή τα αλλάζεις εσύ Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dinos1982 Δημ. June 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2015 Κάτι έχω κάνει στραβά και δεν ξέρω πώς να το φτιάξω. 1) Odin 3.09 περασα πιτ με 6gb και έβαλα pda apolo 4.15b regular (μήπως δεν έπρεπε?) 2) Προσπάθησα να κάνω φορμάτ αλλά απέτυχε. 3) Είπα να δοκιμάσω να το κάνω partition me ext4 όπως λέει εδώ: http://forum.xda-developers.com/android/general/guide-format-ext4-internal-memory-data-t2852815 4) Με δυσκόλεψε αλλά τελικά το κατάφερα. 5) Τώρα βλέπω ένα partition external 7.5gb και δεν ξέρω τι άλλο 6) Η παλιά ρομ έχει παραμείνει, δηλαδή μπαίνει κανονικά αλλά χωρίς να διαβάζει το external. 7) Μου εμφανίζει κάτι σαν destroyed storage, reformat Ερώτηση1: το παρτιτιον του συστήματος δεν θα έπρεπε να γίνει 6gb? (και 8gb περίπου το external)? Ερώτηση2: Πρέπει να κάνω φορμάτ και την εσωτερική μνήμη και μετά να ξαναπεράσω ρομ? Παράθεση Resurrection Remix Rom 5.5.8 (Προηγούμενο σετάρισμα: Neatrom v6.4 XXMS3- Apolo 4.15b Regular - Μόντεμ: xxms4) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
coreyhalkis Δημ. June 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2015 Όταν κάνουμε repartition, με τη μία μπαίνουμε στο recovery και φορμαρουμε τα πάντα όλα. Προφανώς μετά φλασαρουμε ρομ και όλα απ την αρχή στήσιμο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dinos1982 Δημ. June 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2015 Όταν κάνουμε repartition, με τη μία μπαίνουμε στο recovery και φορμαρουμε τα πάντα όλα. Προφανώς μετά φλασαρουμε ρομ και όλα απ την αρχή στήσιμο. Προσπάθησα να κάνω φορματ αλλά δεν τα κατάφερα. Μπήκα σε recovery και έκανα 2 δοκιμές. Μία από windows->format(fat32) και την άλλη από Live CD of Parted Magic (ext4). Ξέρω ότι με το τελευταίο πρέπει να φτιάξω και τα permissions αλλά αυτό έχει να κάνει με εγγραφή στην κάρτα... Τώρα έχω κολλήσει με την παλιά ρομ και ενα παρτιτιον σε ext4 6gb. Με το που μπαίνω στη ρομ μου λεει κατεστραμμένη usb card, reformat. Τι πρεπει να κάνω? Έχει σχέση το ότι τα 2gb με την ρομ υπάρχουν ακόμα? Φοβάμαι να το φορμάρω ακόμα γιατί τουλάχιστον το κινητό σαν κλήσεις δουλεύει τώρα... Φαντάζομαι πρέπει να κάνω κάπως φορμάτ και να περάσω από έναν υπολογιστή που να βλέπει την κάρτα ρομ, ώστε να την εγκαταστήσω από recovery. Παράθεση Resurrection Remix Rom 5.5.8 (Προηγούμενο σετάρισμα: Neatrom v6.4 XXMS3- Apolo 4.15b Regular - Μόντεμ: xxms4) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DimitrisAndNiki Δημ. June 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2015 Προσπάθησα να κάνω φορματ αλλά δεν τα κατάφερα. Μπήκα σε recovery και έκανα 2 δοκιμές. Μία από windows->format(fat32) και την άλλη από Live CD of Parted Magic (ext4). Ξέρω ότι με το τελευταίο πρέπει να φτιάξω και τα permissions αλλά αυτό έχει να κάνει με εγγραφή στην κάρτα... Τώρα έχω κολλήσει με την παλιά ρομ και ενα παρτιτιον σε ext4 6gb. Με το που μπαίνω στη ρομ μου λεει κατεστραμμένη usb card, reformat. Τι πρεπει να κάνω? Έχει σχέση το ότι τα 2gb με την ρομ υπάρχουν ακόμα? Φοβάμαι να το φορμάρω ακόμα γιατί τουλάχιστον το κινητό σαν κλήσεις δουλεύει τώρα... Φαντάζομαι πρέπει να κάνω κάπως φορμάτ και να περάσω από έναν υπολογιστή που να βλέπει την κάρτα ρομ, ώστε να την εγκαταστήσω από recovery. Είχα και εγώ αυτό το θέμα, και αναγκάστηκα να φλασάρω στοκ ρομ μαζί με το πιτ για να στρώσει... Παράθεση “When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.” Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dinos1982 Δημ. June 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2015 (edited) Είχα και εγώ αυτό το θέμα, και αναγκάστηκα να φλασάρω στοκ ρομ μαζί με το πιτ για να στρώσει... 1) Επομένως μου προτείνεις Odin, στοκ ρομ μαζί με (στοκ ή καινούρια?) pit. Mετά περνάω ξανά custom rom & kernel? 2) Link για στοκ? (αυτό? http://www.sammobile.com/firmwares/database/GT-I9100/EUR/ έχει σχέση αν βάλω το EUR, COS ή VOD? Βλέπω ότι το eur είναι το πιο πρόσφατο) 3) Όταν με το καλό μπει το 6gb partition, τα υπόλοιπα τα 'φτιάχνει΄ αυτόματα το σύστημα? Εννοώ δεν μένεις με 6gb & 2gb ... :O 4) Υπάρχει περίπτωση να χάσω κάτι σημαντικό όπως efi ή κάτι τέτοιο? Έχω κρατήσει backup όλη την external καθώς και apps με titanium. Ευχαριστώ! Edited June 23, 2015 by dinos1982 Παράθεση Resurrection Remix Rom 5.5.8 (Προηγούμενο σετάρισμα: Neatrom v6.4 XXMS3- Apolo 4.15b Regular - Μόντεμ: xxms4) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DimitrisAndNiki Δημ. June 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2015 1) Επομένως μου προτείνεις Odin, στοκ ρομ μαζί με (στοκ ή καινούρια?) pit. Mετά περνάω ξανά custom rom & kernel? 2) Link για στοκ? (αυτό? http://www.sammobile.com/firmwares/database/GT-I9100/EUR/ έχει σχέση αν βάλω το EUR, COS ή VOD? Βλέπω ότι το eur είναι το πιο πρόσφατο) 3) Όταν με το καλό μπει το 6gb partition, τα υπόλοιπα τα 'φτιάχνει΄ αυτόματα το σύστημα? Εννοώ δεν μένεις με 6gb & 2gb ... :O 4) Υπάρχει περίπτωση να χάσω κάτι σημαντικό όπως efi ή κάτι τέτοιο? Έχω κρατήσει backup όλη την external καθώς και apps με titanium. Ευχαριστώ! 1. Sammobile EUR + pit 2. Μετά το φλασάρισμα με Odin, μπαίνεις στην στόκ που μόλις έχεις φλασάρει, και θα σου προτείνει να φορμάρεις το partition - ΚΑΝΤΟ! Στην συνέχεια αφού δεις ότι όλα είναι καλά, έχει γίνει το φορμάτ του partition κτλ, ρουτάρεις με philz, και φλασάρεις την Neat 4. Πάντα υπάρχει (κατά την γνώμη μου) η πιθανότητα να χάσεις ΤΑ ΠΑΝΤΑ :) (είμαι developer ;) :rolleyes: ) αλλά όταν έκανα ότι έκανα δεν μου συνέβη τίποτα κακό - όπως και σε πολλούς άλλους... Καλή επιτυχία Παράθεση “When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.” Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stabill Δημ. June 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2015 Καλησπερα παιδια... Φλασαρα σημερα την cm-11-20150606-MARKOX89-i9100, τα gapps-kk-20150412-minimal-edition-signed, ενω νωριτερα ειχα κανει update την recovery με αυτο Recovery_CWM_6.0.4.7_I9100 Τωρα που στηνω τη συσκευη, μου κρασαρουν συνεχεια τα Google Play Services... (εγιναν update)... Τι λετε να κανω? Να δοκιμασω αλλα gapps? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DimitrisAndNiki Δημ. June 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2015 Καλησπερα παιδια... Φλασαρα σημερα την cm-11-20150606-MARKOX89-i9100, τα gapps-kk-20150412-minimal-edition-signed, ενω νωριτερα ειχα κανει update την recovery με αυτο Recovery_CWM_6.0.4.7_I9100 Τωρα που στηνω τη συσκευη, μου κρασαρουν συνεχεια τα Google Play Services... (εγιναν update)... Τι λετε να κανω? Να δοκιμασω αλλα gapps? Βάλε Neat! :lol: Ακόμα ο Markox δεν έχει διορθώσει αυτό το bug... Παίξε με 2-3 εκδόσεις GAPPS μπας και... διαφορετικά σε βλέπω για downgrade... :X Παράθεση “When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.” Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stabill Δημ. June 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2015 Εχω ετοιμη την αντιστοιχη Slim... Να μην δοκιμασω τιποτα wipe cache κλπ, δεν προκειται να δω φως? Λες να εχω το ιδιο θεμα και με τη Slim? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefan_city Δημ. June 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2015 Δοκίμασες το location να το γυρίσεις σε device only; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stabill Δημ. June 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2015 Δοκίμασες το location να το γυρίσεις σε device only; Δεν σταματαει με τιποτα... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefan_city Δημ. June 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2015 Δεν σταματαει με τιποτα... Κάνε κι ένα reboot. Εγώ έτσι το είχα λύσει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stabill Δημ. June 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2015 Κάνε κι ένα reboot. Εγώ έτσι το είχα λύσει. Εκανα. Μαλιστα μπηκα recovery κι εκανα wipe cache/dalvik. Αφηνω να φορτισει λιγο και δοκιμαζω Slim... Βασικα προκειται για την παλια μου συσκευη που τωρα χρησιμοποιει η γυναικα μου, η οποια τωρα τελευταια μου διαμαρτυρεται για κολληματακια... Ειχε 4.2.2, οπως την αφησα πριν 1,5 χρονο οταν πηρα το HTC One... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mclound Δημ. June 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2015 Εκανα. Μαλιστα μπηκα recovery κι εκανα wipe cache/dalvik. Αφηνω να φορτισει λιγο και δοκιμαζω Slim... Βασικα προκειται για την παλια μου συσκευη που τωρα χρησιμοποιει η γυναικα μου, η οποια τωρα τελευταια μου διαμαρτυρεται για κολληματακια... Ειχε 4.2.2, οπως την αφησα πριν 1,5 χρονο οταν πηρα το HTC One... Όταν έβαλα LP ξέγνοιασα από το κρασάρισμα των GServices αλλά πλέον είμαι σε Neat. Πάντως είχα γυρίσει και σε GPS only το setting και δεν είχα θέμα. Παράθεση Αυτά... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stabill Δημ. June 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2015 Όταν έβαλα LP ξέγνοιασα από το κρασάρισμα των GServices αλλά πλέον είμαι σε Neat. Πάντως είχα γυρίσει και σε GPS only το setting και δεν είχα θέμα. Κι εγω Lollipop ειχα στο μυαλο μου, αλλα απ'οτι μου εγραψαν καποιοι φιλοι, δεν ειναι κι οτι καλυτερο για καθημερινη χρηση... Οποτε δεν μπηκα στο κοπο... Τωρα φλασαρα Slim και επαναφερω εφαρμογες... Μια φορα μου το εκανε μονο, ελπιζω να μην συνεχιστει... Θα κανω και τα απαραιτητα updates και θα δω... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mclound Δημ. June 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2015 Κι εγω Lollipop ειχα στο μυαλο μου, αλλα απ'οτι μου εγραψαν καποιοι φιλοι, δεν ειναι κι οτι καλυτερο για καθημερινη χρηση... Οποτε δεν μπηκα στο κοπο... Τωρα φλασαρα Slim και επαναφερω εφαρμογες... Μια φορα μου το εκανε μονο, ελπιζω να μην συνεχιστει... Θα κανω και τα απαραιτητα updates και θα δω... Βάλε σίγουρα πάντως μόνο το GPS only (device only). Παράθεση Αυτά... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stabill Δημ. June 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2015 Βάλε σίγουρα πάντως μόνο το GPS only (device only). Το εκανα. Η συσκευη "στηθηκε" με την Slim-i9100-4.4.4.build.9.0-OFFICIAL-8301 & τα Slim-Addons-normal_gapps.4.4.4.build.9-20150107. Εγινε επαναφορα των εφαρμογων, τα updates και τωρα θα παρω κι ενα nandroid καλου-κακου... Φαινεται να πηγαινει καλα (τα "κουσουρακια" της Slim τα θυμαμαι απο παλια...!!!!!:p π.χ. το οτι χανει το root, το οτι μπερδευει τα ringtones.... ειναι ομως ποοολυ smooth!!!) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. June 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2015 Το εκανα. Η συσκευη "στηθηκε" με την Slim-i9100-4.4.4.build.9.0-OFFICIAL-8301 & τα Slim-Addons-normal_gapps.4.4.4.build.9-20150107. Εγινε επαναφορα των εφαρμογων, τα updates και τωρα θα παρω κι ενα nandroid καλου-κακου... Φαινεται να πηγαινει καλα (τα "κουσουρακια" της Slim τα θυμαμαι απο παλια...!!!!!:p π.χ. το οτι χανει το root, το οτι μπερδευει τα ringtones.... ειναι ομως ποοολυ smooth!!!) Τι είναι το ρουτ για να χαθεί; Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stabill Δημ. June 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2015 Τι είναι το ρουτ για να χαθεί; Οταν λεω χανεται, εννοω οτι καποιες στιγμες, π.χ. οταν γινει update καποια εφαρμογη που το χρησιμοποιει, πρεπει να πας στο Developer Options και να το ξαναεπιλεξεις εκει που λεει Root Access... ;) Ειναι απο τα γνωστα "θεματακια" της Slim... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts