shyster Δημ. March 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2014 όχι είναι jb, τα gapps είναι google applications ότι δηλαδή έχει σχέση την google και τις υπηρεσίες τις, π.χ. playstore Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
shyster Δημ. March 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2014 την έβαλα καλές εντυπώσεις μέχρι στιγμής απλά κάποιες απορίες : αυτό το ****ing μπλε πως το αλλάζουμε??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefan_city Δημ. March 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2014 Είμαι με slimbean 4.3.1 και dori. Απόλυτα ικανοποιημένος έως τώρα. Το μόνο -ας το πούμε- πρόβλημα, είναι ότι στα στατιστικά της μπαταρίας δείχνει μόνο την κατανάλωση από την οθόνη, την ετοιμότητα κυψέλης, και ένα δύο πράγματα ακόμα. Γιατί συμβαίνει αυτό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DimitrisAndNiki Δημ. March 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2014 την έβαλα καλές εντυπώσεις μέχρι στιγμής απλά κάποιες απορίες : αυτό το ****ing μπλε πως το αλλάζουμε??? ΠΟΙΟ???? Είμαι με slimbean 4.3.1 και dori. Απόλυτα ικανοποιημένος έως τώρα. Το μόνο -ας το πούμε- πρόβλημα, είναι ότι στα στατιστικά της μπαταρίας δείχνει μόνο την κατανάλωση από την οθόνη, την ετοιμότητα κυψέλης, και ένα δύο πράγματα ακόμα. Γιατί συμβαίνει αυτό; Ελα ρε φίλε, μια χαρά είναι η slim, όταν θα σου αρχίσει τις επανεκκινήσεις για την ανανέωση της μνήνης τα ξαναλέμε... :ninja: Δεν το άντεξα αυτό το bug, το είχε σε 4.2.χ + 4.3.χ.... απο τότε δεν την ξαναακούμπησα... :X Παράθεση “When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.” Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefan_city Δημ. March 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2014 Ανανέωση μνήμης; Δεν μου έχει παρουσιάσει κάτι τέτοιο, έως τώρα, και είναι η πρώτη μου επιλογή λόγω καλύτερης αυτονομίας σε σχέση με τη cm, συν κάποια έξτρα που έχει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefteris112 Δημ. March 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2014 Ουτε εγω ειχα προβλημα με την slimbean ποτε. Δεν μπορω να βρω καποια που να με ικανοποιει περισσοτερο σε ταχυτητα και αυτονομια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skoulikomirmigot Δημ. March 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2014 Καλυτερη αυτονομια απο paranoid? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefan_city Δημ. March 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2014 Paranoid JB δε θυμάμαι αν έχω δοκιμάσει. Πάντως με slim 4.3.1 και dorimanx kernel, σε αυτονομία είμαι στα επίπεδα της στοκ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akilleas Δημ. March 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2014 Παιδιά στην Slimbean δεν υπάρχει το πρόβλημα κάρτας sd; Έτσι δεν είναι. Σκέφτομαι να την κάνω για λίγο από KitKat γιατί με έχει κουράσει το θέμα μεταφοράς αρχείων από και προς το τηλέφωνο. Παράθεση Η Ελλάδα είναι η μόνη Αφρικανική χώρα που κατοικείται από λευκούς Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DimitrisAndNiki Δημ. March 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2014 (edited) Παιδιά στην Slimbean δεν υπάρχει το πρόβλημα κάρτας sd; Έτσι δεν είναι. Σκέφτομαι να την κάνω για λίγο από KitKat γιατί με έχει κουράσει το θέμα μεταφοράς αρχείων από και προς το τηλέφωνο. Καλημέρα :) όχι δεν έχει τέτοιο πρόβλημα! η slimkat έχει - αλλά μου φαίνεται πως με τον ES παίζει καλά Σχετικά με αυτό που είπα πιο πάνω Στην slimbean, μετά απο κάποια χρήση, όταν πάς να κάνεις απεγκατάσταση εφαρμογής, κάνει restart για ανανέωση μνήμης... Θα δειτε αναφορές αν μπείτε στο official thread του xda... thats all. Edited March 30, 2014 by DimitrisAndNiki Παράθεση “When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.” Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofos_5 Δημ. March 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2014 Από τη στιγμή που είστε rooted γιατί δεν διορθώνετε μόνοι σας το θέμα με την sdcard? Με έναν file explorer τύπου Es, Solid, Root πηγαίνουμε στη θέση etc/permissions Και βρίσκουμε το αρχείο platform.xls Το κάνουμε επεξεργασία και στη θέση <permission name="android.permission.WRITE_EXTERNAL_STORAGE" > <group gid="sdcard_r" /> <group gid="sdcard_rw" /> </permission> Προσθέτουμε <permission name="android.permission.WRITE_EXTERNAL_STORAGE" > <group gid="sdcard_r" /> <group gid="sdcard_rw" /> <group gid="media_rw" /> </permission> Αποθήκευση και επανεκκίνηση. Παράθεση Samsung - Πλήρης Οδηγός (Odin, Root, CWM, TWRP, Kernels, F.A.Q.) [ROM][JB.4.1.2][18/10][XW-MS1/LSZ/LSW- Added] Deodexed Stock Samsung Roms Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akilleas Δημ. March 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2014 Καλημέρα :) όχι δεν έχει τέτοιο πρόβλημα! η slimkat έχει - αλλά μου φαίνεται πως με τον ES παίζει καλά Σχετικά με αυτό που είπα πιο πάνω Στην slimbean, μετά απο κάποια χρήση, όταν πάς να κάνεις απεγκατάσταση εφαρμογής, κάνει restart για ανανέωση μνήμης... Θα δειτε αναφορές αν μπείτε στο official thread του xda... thats all. Μέχρι την προτελευταία έκδοση έπαιζε και με solid αλλά με Smb και Wi-Fi ή οποιαδήποτε άλλη εφαρμογή με Wi-Fi. Στην τελευταία όμως κολλούσε το κινητό κατά την μεταφορά αρχείων, μικρών και μεγάλων, όπως επίσης και σε τυχαίες στιγμές, άλλες φορές δεν το έβλεπε καθόλου το PC με usb καλώδιο και γενικά σε αυτόν τον τομέα είχε προβλήματα. Το περίεργο είναι ότι κανένας άλλος δεν ανέφερε τέτοια freezes, οπότε για λίγο Slimbean και αναμένω για λύση....Εάν ποτέ υπάρξει.... Για τα restart την δουλεύω λίγο και βλέπουμε. Παράθεση Η Ελλάδα είναι η μόνη Αφρικανική χώρα που κατοικείται από λευκούς Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimirass Δημ. March 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2014 Άκου να δεις: Προαιρετικά - Πας και φλασάρεις την rom απο πάνω χωρίς wipes (dirty flash ώστε να επανέλθει ο μανίσιος kernel) μπαίνεις recovery και φλασάρεις το script του hawkerpaul (sg2 kernel wipe ή κάπως έτσι) στην συνέχεια φλασάρεις τον Dori clear cache + dalvik restart ξανασετάρεις το STtweaks αν δεν σου δουλέψει... πέτα το! :p Δε δούλεψε...το πετάω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DimitrisAndNiki Δημ. March 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2014 Δε δούλεψε...το πετάω! Τρόπος του λέγειν.... :lol: Ειλικρινά δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δεν σου κάθεται... στην τελική δοκίμασε έναν άλλο kernel πχ τον Apolo (σεττάρησε τον με ττην ομόνυμη εφαρμογή που θα κατεβάσεις απο το play) ή τον Gustavo_s (πάλι με stweaks) Παράθεση “When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.” Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosonic Δημ. March 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2014 Κοίτα να δείς, προσωπικά κάνω τα παρακάτω: 1. rom wipe με το script του hawkerpaul 2. factory reset - wipe cache - wipe dalvik 3. format data + system partition 4. flash cm + gapps 5. wipe cache - wipe dalvik Θέλω να περάσω CM 10.1.3 + Dorimanx 9.43 μιας κ απ ότι διαβάζω φαίνεται η πιο σταθερή.. απλά έχω κάποιες απορίες στα παραπάνω βήματα.... Καταρχάς να πω οτι έχω κάνει root με το PhilZ-cwm6-XXMS1-OXA-4.53-signed.zip και εχω παρει backup απο το μενου του PhilZ, με Titanium κλπ απο κει και περα θα παρακαλούσα για μερικές διευκρινίσεις... 1) rom wipe με το script του hawkerpaul ?? Δηλαδή ακολουθώ τις οδηγίες απο δω; http://forum.xda-developers.com/galaxy-s2/development-derivatives/cwm-util-gs2kernelwipe-script-v2-09-19-t2100554 When you are at a stage whereby you want to flash a new kernel the steps are as follows: 1. Reboot into CWM Recovery 2. Install zip from SD card>Run GS2KernelWipe 3. Install zip from SD card>Flash your new kernel ---> Δηλαδή τον Dorimanx 9.43 ε;;; 4. Reboot 2) factory reset - wipe cache - wipe dalvik (Κατανοητά..όλα γίνονται απο το μενου του PHilZ) 3) format data + system partition ( format data κάνω απο τις ρυθμίσεις του κινητού;;; και ''System partition'' κάνω απο το menu του PhilZ>advanced menu> Partition Internal sd card ?) 4) flash cm + gapps ( φλασάρω πρωτα τη cm και μετα με τον ιδιο τροπο τα gapps..) 5) wipe cache - wipe dalvik Αυτή είναι η σωστή σειρά;; υπάρχει κατι που παρερμήνευσα στην όλη διαδικασία ;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akilleas Δημ. March 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2014 Όχι. Πρώτα θα κάνεις τα wipes μετά ρομ και Gapps και μετά τον κέρνελ. Το σκριπτ δεν σου χρειάζεται στην προκειμένη περίπτωση. Χρειάζεται σε περίπτωση που θέλεις να αλλάξεις κέρνελ που υποστηρίζει STweaks σε άλλον κέρνελ που υποστηρίζει STweaks. Εσύ αφού αλλάζεις ρομ δεν σου χρειάζεται. Τα φορμάτ όλα γίνονται από το recovery. Παράθεση Η Ελλάδα είναι η μόνη Αφρικανική χώρα που κατοικείται από λευκούς Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DimitrisAndNiki Δημ. March 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2014 Θέλω να περάσω CM 10.1.3 + Dorimanx 9.43 μιας κ απ ότι διαβάζω φαίνεται η πιο σταθερή.. απλά έχω κάποιες απορίες στα παραπάνω βήματα.... Καταρχάς να πω οτι έχω κάνει root με το PhilZ-cwm6-XXMS1-OXA-4.53-signed.zip και εχω παρει backup απο το μενου του PhilZ, με Titanium κλπ απο κει και περα θα παρακαλούσα για μερικές διευκρινίσεις... 1) rom wipe με το script του hawkerpaul ?? Δηλαδή ακολουθώ τις οδηγίες απο δω; http://forum.xda-developers.com/galaxy-s2/development-derivatives/cwm-util-gs2kernelwipe-script-v2-09-19-t2100554 When you are at a stage whereby you want to flash a new kernel the steps are as follows: 1. Reboot into CWM Recovery 2. Install zip from SD card>Run GS2KernelWipe 3. Install zip from SD card>Flash your new kernel ---> Δηλαδή τον Dorimanx 9.43 ε;;; 4. Reboot 2) factory reset - wipe cache - wipe dalvik (Κατανοητά..όλα γίνονται απο το μενου του PHilZ) 3) format data + system partition ( format data κάνω απο τις ρυθμίσεις του κινητού;;; και ''System partition'' κάνω απο το menu του PhilZ>advanced menu> Partition Internal sd card ?) 4) flash cm + gapps ( φλασάρω πρωτα τη cm και μετα με τον ιδιο τροπο τα gapps..) 5) wipe cache - wipe dalvik Αυτή είναι η σωστή σειρά;; υπάρχει κατι που παρερμήνευσα στην όλη διαδικασία ;;; 1. http://forum.xda-developers.com/galaxy-s2/development-derivatives/cwm-util-hawkers-wipe-scripts-s2-gt-t2100558 το romnuke θα φλασάρεις 2. Ναι 3. Απο το advanced menu της recovery και τα 2 (format system partition + format data partition 4. Ναι 5. Ναι Αν σε μπερδεύει όλη αυτή η διαδικασία, εναλλακτικά μπορείς να κάνεις: 2 + 4 + 5 Παράθεση “When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.” Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skoulikomirmigot Δημ. March 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2014 Μετα την εγκατασταση της νεας εκδοσης μεσω ΟΤΑ εχω σε καθε επαννεκινηση το εξης μηνυμα : com.android.systemui εχει σταματησει. Δοκιμασα και καθαρη εγκατασταση με wipe data κτλ και παλι το ιδιο μηνυμα μου βγαζει. Καμια ιδεα? Σε κανεναν αλλο δεν το βγαζει? Επισης μου πεταει και ειδοποιηση για την καρτα sd οτι εχει προβλημα. Μιλαω για PA 4.2 την τελευταια που εβγαλε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefan_city Δημ. March 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2014 Έκανες fix permissions απ'το recovery, μήπως και διορθώσει το πρόβλημα με το fc; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skoulikomirmigot Δημ. March 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2014 Οχι, που ειναι αυτο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefan_city Δημ. March 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2014 Στο recovery, στα advanced settings νομίζω. Υποτίθεται πως διορθώνει τέτοιου είδους προβλήματα, σαν το δικό σου. Δεν μου έχει χρειαστεί ποτέ βέβαια, οπότε δν ξέρω αν σίγουρα βοηθάει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. March 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2014 Δεν υπαρχει προβλημα Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
steman10 Δημ. March 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2014 Καλησπέρα! Ξέρω ότι η ερώτηση μου δεν είναι και πολυ σχετική με το θέμα μας αλλα την κάνω εδω επειδή βλέπω ότι είναι το πιο ενεργό forum γοα την συσκευη μας. Εχω παρατηρήσει εδω και λίγες μέρες να αναβοσβηνει η οθόνη μου ενω εκείνο είναι κλειδωμένο. Δεν μου το κάνει πάντα... Τι μπορεί να φταίει? Σας ευχαριστω εκ των προτέρων! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefan_city Δημ. March 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2014 Κάποια εφαρμογή μάλλον. Αν έβαλες κάποια τελευταία, δοκίμασε να τη απεγκαταστήσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deltaplus Δημ. March 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2014 Καλησπέρα! Ξέρω ότι η ερώτηση μου δεν είναι και πολυ σχετική με το θέμα μας αλλα την κάνω εδω επειδή βλέπω ότι είναι το πιο ενεργό forum γοα την συσκευη μας. Εχω παρατηρήσει εδω και λίγες μέρες να αναβοσβηνει η οθόνη μου ενω εκείνο είναι κλειδωμένο. Δεν μου το κάνει πάντα... Τι μπορεί να φταίει? Σας ευχαριστω εκ των προτέρων! Στρωνει με επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts