kyrgeo1978 Δημ. December 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2013 μιας και μιλάτε για NEATrom. Φοράω την τελευταία NEATrom και ξαφνικά συνέβη το εξής:όταν (και μόνο τότε) είμαι σε δίκτυο wifi ο stock browser δεν φορτώνει κανένα site και το play store μου βγάζει "no connection". σε wifi όλες οι άλλες εφαρμογές δουλεύουν καλά και σε data τα πάντα δουλεύουν ρολόι. Το μόνο mod που είχα περάσει ήταν το aroma NEATrom. Δοκίμασα wipe cache & davlik, τίποτα. Πέρασα απο πάνω πάλι ξανά την NEATrom (χωρίς wipe data), πάλι τίποτα. το βράδυ πάω για αλλαγή rom. Απλά το αναφέρω για όσους θέλετε να βάλετε MS1 NEATrom. και μήπως κάποιος έχει λύση κιόλας :D Προσωπικά είμαι ευχαριστημένος με την ΝeatRom. Εγώ είμαι στην 5.4.2 και πέρασα το mod BlueThemeV5 και δεν έχω κανένα πρόβλημα. Σε δίκτυο wifi ο stock browser δουλεύει μια χαρά αν και χρησιμοποιώ τον dolphin. Κάθε έκδοση θέλει τα δικά της mod για να δουλέψει σωστά. Δοκίμασε και wipe data αφου σκέφτεσαι να περάσεις άλλη rom και αν δεν στρώσει την αλλάζεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stauros2653 Δημ. December 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2013 neatrom v5.5 νεωτερη που ισως διορθωνει μερικα προβληματα,γιατι με 5.4.2 ειχα και εγω αλλου ειδους προβληματα(μπαταρια,κυριως) Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyrgeo1978 Δημ. December 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2013 neatrom v5.5 νεωτερη που ισως διορθωνει μερικα προβληματα,γιατι με 5.4.2 ειχα και εγω αλλου ειδους προβληματα(μπαταρια,κυριως) Την πέρασα και εγώ με full wipe χθες βράδυ με το blue theme και Dorimanx 8.43 για BLN. Έχει πολλές επιλογές για όλα τα γούστα. Το team της ρομ έχει κάνει καλή δουλειά. Μέχρι να βγει κάτι καλό σε 4.4 δεν το βλέπω να αλλάζω ρομ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skoulikomirmigot Δημ. December 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2013 (edited) Το τελευταιο διαστημα μου πεταει συχνα πυκνα μια ειδοποιηση κατω χαμηλα `δεν ειναι δυνατη η ληψη αυτη τη στιγμη. Δοκιμαστε παλι αργοτερα`. Συνηθως συμβαινει οταν ανοιγει η συσκευη εκει μου το εμφανιζει περιπου 3 φορες μετα την εισαγωγη του pin που ψαχνει για σημα και κατοπιν οταν μεταβω στα sms η οταν λαβω sms ενω χρησιμοποιω το κινητο. Ολα λειτουργουν καλα ομως. Εχω την εκδοση cm 10.2. Καμια ιδεα? Υποψιν οτι βρισκομαι σε περιαγωγη κοντα 2 μηνες αν σχετιζεται με κατι αυτο. Τωρα ομως το παρατηρω εντονα. Παλια δεν θυμαμαι να το εμφανιζε εκτος απο καμια φορα στην εκκινηση και δεν εδινα σημασια. Edited December 6, 2013 by skoulikomirmigot Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofos_5 Δημ. December 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2013 Το τελευταιο διαστημα μου πεταει συχνα πυκνα μια ειδοποιηση κατω χαμηλα `δεν ειναι δυνατη η ληψη αυτη τη στιγμη. Δοκιμαστε παλι αργοτερα`. Δοκίμασες να κάνεις καθαρισμό των λήψεων στην εφαρμογή Λήψεις? Ή καθαρισμό δεδομένων της εν λόγω εφαρμογής. Μάλλον κάποια λήψη σου διεκόπη κάποια στιγμή και σε κάθε επανεκκίνηση προσπαθεί να κατεβάσει ξανά. Παράθεση Samsung - Πλήρης Οδηγός (Odin, Root, CWM, TWRP, Kernels, F.A.Q.) [ROM][JB.4.1.2][18/10][XW-MS1/LSZ/LSW- Added] Deodexed Stock Samsung Roms Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MaXAiRO Δημ. December 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2013 Το τελευταιο διαστημα μου πεταει συχνα πυκνα μια ειδοποιηση κατω χαμηλα `δεν ειναι δυνατη η ληψη αυτη τη στιγμη. Δοκιμαστε παλι αργοτερα`. Συνηθως συμβαινει οταν ανοιγει η συσκευη εκει μου το εμφανιζει περιπου 3 φορες μετα την εισαγωγη του pin που ψαχνει για σημα και κατοπιν οταν μεταβω στα sms η οταν λαβω sms ενω χρησιμοποιω το κινητο. Ολα λειτουργουν καλα ομως. Εχω την εκδοση cm 10.2. Καμια ιδεα? Υποψιν οτι βρισκομαι σε περιαγωγη κοντα 2 μηνες αν σχετιζεται με κατι αυτο. Τωρα ομως το παρατηρω εντονα. Παλια δεν θυμαμαι να το εμφανιζε εκτος απο καμια φορα στην εκκινηση και δεν εδινα σημασια. Το μόνο σίγουρο είναι ότι έχει να κάνει με την περιαγωγή. Ίσως κάποτε είχες επιλέξει το δίκτυο σου χειροκίνητα και όποτε ανοίγει προσπαθεί πρώτα να συνδεθεί σ' αυτό, αποτυγχάνει, σου βγάζει την ειδοποίηση και στη συνέχεια κάνει αυτόματη αναζήτηση και συνδέεται στο δίκτυο που έχεις για περιαγωγή. Επίσης, μήπως προσπαθεί να λάβει κάποιο MMS ή SMS και έχεις απενεργοποιημένη κάποια ρύθμιση σχετικά με την αυτόματη λήψη στην περιαγωγή ή το κέντρο μηνυμάτων από τις ρυθμίσεις την εφαρμογής μηνυμάτων; Παράθεση Model: OnePlus 8T Lunar Silver 12/256 (kebab) ROM: OxygenOS v11.0.11.11.KB05AA (Android 11) Mods: Magisk v23 + Riru + LSPosed Recovery: TWRP 3.5.2_11 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixalis2 Δημ. December 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2013 ρε παιδες θελω βοηθεια περασα προ καιρου την 4.2.2 απο CM το θεμα ειναι οτι στα σμς στα ελληνικα ειναι σαν να μου δινει περιθωριο μονο 65 χαρακτηρες?θυμαμαι στην 4.1.2 απο καποια ρυθμιση ειχα αλλαξει μια κωδικοποιηση αλλα τωρα δεν μπορω να το βρω. ξερει κανεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MaXAiRO Δημ. December 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2013 ρε παιδες θελω βοηθεια περασα προ καιρου την 4.2.2 απο CM το θεμα ειναι οτι στα σμς στα ελληνικα ειναι σαν να μου δινει περιθωριο μονο 65 χαρακτηρες?θυμαμαι στην 4.1.2 απο καποια ρυθμιση ειχα αλλαξει μια κωδικοποιηση αλλα τωρα δεν μπορω να το βρω. ξερει κανεις? Μηνύματα > Ρυθμίσεις > Strip Unicode > Strip all unicode characters και τίκαρε το Multi-part SMS αν στέλνεις μεγάλα μηνύματα. Παράθεση Model: OnePlus 8T Lunar Silver 12/256 (kebab) ROM: OxygenOS v11.0.11.11.KB05AA (Android 11) Mods: Magisk v23 + Riru + LSPosed Recovery: TWRP 3.5.2_11 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. December 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2013 Μηνύματα > Ρυθμίσεις > Strip Unicode > Strip all unicode characters και τίκαρε το Multi-part SMS αν στέλνεις μεγάλα μηνύματα. Σε μένα δεν είχε δουλέψει αυτός ο τρόπος για να γράφω μέχρι 160 χαρ .έτσι πέρασα ένα τροποποιημένο που βρήκα εδώ στο φορούν Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skoulikomirmigot Δημ. December 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2013 Το μόνο σίγουρο είναι ότι έχει να κάνει με την περιαγωγή. Ίσως κάποτε είχες επιλέξει το δίκτυο σου χειροκίνητα και όποτε ανοίγει προσπαθεί πρώτα να συνδεθεί σ' αυτό, αποτυγχάνει, σου βγάζει την ειδοποίηση και στη συνέχεια κάνει αυτόματη αναζήτηση και συνδέεται στο δίκτυο που έχεις για περιαγωγή. Επίσης, μήπως προσπαθεί να λάβει κάποιο MMS ή SMS και έχεις απενεργοποιημένη κάποια ρύθμιση σχετικά με την αυτόματη λήψη στην περιαγωγή ή το κέντρο μηνυμάτων από τις ρυθμίσεις την εφαρμογής μηνυμάτων; Εχω τα δικτυα κινητης τηλεφωνιας στην αυτοματη λειτουργια και ειναι αρκετο καιρο κλειδωμενο σε ενα δικτυο. Αυτο με την αυτοματη ληψη sms κατα την περιαγωγη δεν εχω βρει που υπαρχει στις ρυθμισεις. Υπαρχει κατι συγκεκριμενο που πρεπει να τσεκαρω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DimitrisAndNiki Δημ. December 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2013 Κυκλοφόρησε nightly Omni! Επιτέλους υποστηρίζουν και το i9100! http://dl.omnirom.org/i9100/ Παράθεση “When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.” Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MaXAiRO Δημ. December 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2013 Κυκλοφόρησε nightly Omni! Επιτέλους υποστηρίζουν και το i9100! http://dl.omnirom.org/i9100/ Ωραίος! Αλλά δεν έφτιαξαν thread στο xda ούτε είπαν ποιος είναι ο maintainer. Έβαλαν τον nims11 ή τον herna ή και τους δύο ή κάποιον άλλον; Επίσης, η CM άρχισε να βγάζει CM11 nightlies για κάμποσες συσκευές αλλά όχι για όλες. Κάποιες θα παραμείνουν στις CM10.2 nightlies μεταξύ των οποίων και το S2. Όσοι ρωτάν στα comments "γιατί η "τάδε" συσκευή δε θα πάρει CM11;" απαντάει σχεδόν σε όλους ο ciwrl ότι δεν υπάρχει maintainer (επίσημα τουλάχιστον γιατί σ' εμάς βγάζουν αρκετοί ανεπίσημα). Παράθεση Model: OnePlus 8T Lunar Silver 12/256 (kebab) ROM: OxygenOS v11.0.11.11.KB05AA (Android 11) Mods: Magisk v23 + Riru + LSPosed Recovery: TWRP 3.5.2_11 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixalis2 Δημ. December 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2013 Μηνύματα > Ρυθμίσεις > Strip Unicode > Strip all unicode characters και τίκαρε το Multi-part SMS αν στέλνεις μεγάλα μηνύματα. thanks μου δουλεψε αυτο με τους χαρακτηρες....το τικαρισμα δεν το βρισκω ομως...ειναι στα ελληνικα και παιζει να ονομαζετε αλλιως? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. December 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2013 Έχουμε κάποιον γενναίο με 4.4 που να ξέρει να φλασάρει ένα boot.img και να έχει τη θέληση να κάνει ένα beta test; :cool: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vitriolis Δημ. December 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2013 Κυκλοφόρησε nightly Omni! Επιτέλους υποστηρίζουν και το i9100! http://dl.omnirom.org/i9100/ Τι λέει ρε παιδιά αυτή http:// http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2533946 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Glx90 Δημ. December 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2013 Παιδιά κάποια rom samsung based χωρίς bloatware και πολλά πολλά έχει να προτίνει κανείς? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkas1973 Δημ. December 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2013 Παιδιά κάποια rom samsung based χωρίς bloatware και πολλά πολλά έχει να προτίνει κανείς? Καλημέρα, δες την NEAT ROM. Παράθεση Γιώργος iPHONE 6S Plus, iPAD Air 2 http://www.triakilakodika.gr/ (δεν είναι δικό μου αλλά είναι φοβερό) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teobot Δημ. December 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2013 Παιδιά κάποια rom samsung based χωρίς bloatware και πολλά πολλά έχει να προτίνει κανείς? Απο τοτε που την εβαλα δεν εχω βρει κατι καλυτερο: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1847600 Παράθεση Xiaomi Redmi Note 3 Pro kate -->> Xiaomi Mi 10T -->> Xiaomi 14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Glx90 Δημ. December 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2013 (edited) Πρώτα θα δοκιμάσω την neat Απο τοτε που την εβαλα δεν εχω βρει κατι καλυτερο: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1847600 Αυτή είναι aosp/aokp σε θέμα εμφάνισης? Κάτι ακόμα, όποιος ειναι με slim 4.3 μπορεί να μου πει πως θα κάνω το root να δουλέψει ? Έχω ενεργοποιήσει το root access απο τις επιλογές για προγραμματιστές αλλά πάλι το ίδιο. Και αν ανοίξω το supersu λέει οτι λείπει το binary Edited December 10, 2013 by Glx90 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teobot Δημ. December 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2013 Πρώτα θα δοκιμάσω την neat Αυτή είναι aosp/aokp σε θέμα εμφάνισης? Κάτι ακόμα, όποιος ειναι με slim 4.3 μπορεί να μου πει πως θα κάνω το root να δουλέψει ? Έχω ενεργοποιήσει το root access απο τις επιλογές για προγραμματιστές αλλά πάλι το ίδιο. Και αν ανοίξω το supersu λέει οτι λείπει το binary Ναι η chameleon ειναι stock based με θεμα aosp/aokp Παράθεση Xiaomi Redmi Note 3 Pro kate -->> Xiaomi Mi 10T -->> Xiaomi 14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyrgeo1978 Δημ. December 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2013 Και η NeatRom έχει θέμα AOSP/AOKP.Δες screenshots μου κάποια ποστ πιο πίσω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stauros2653 Δημ. December 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2013 Παιδιά κάποια rom samsung based χωρίς bloatware και πολλά πολλά έχει να προτίνει κανείς? Δες επισης την optimus rom v4 απο xda ειναι 4.1.2 και μου αρεσε περισσοτερο απο πολλες αλλες. Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DimitrisAndNiki Δημ. December 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2013 Έλεγα ότι μέχρι τα Χριστούγεννα θα είχαμε μια σταθερούλα KitKat, αλλά έτσι όπως βγάζει τα updates ο θείος Γούγλης... χλωμό το κόβω! :X Παράθεση “When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.” Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
P_M Δημ. December 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2013 Καλημέρα. Έχω στο s2 την PULSE ROM - 2.1 - ICS 4.0.4 XWLPX - 22/9/12 του Στρατου. Επειδή θα δώσω το κινητό αξίζει να του αλλάξω την rom με κάποια ποιο καινούργια ή να το αφήσω με την ίδια που είναι σταθερή και απροβλημάτιστη? Προσπάθησα να διαβάσω το θέμα καμιά 100 σελίδες ποιο πίσω αλλά δεν μπόρεσα να βρω και να καταλάβω οι καινούργιες rom αν είναι καλύτερες και με ποιο πολύ battery life από την 4.0.4 και βασικά ποιο σταθερές για άτομα που δεν έχουν σχέση με τα φλασαρίσματα. Μια βοήθεια θα με βοηθούσε Ευχαριστώ Εννοείται ότι εκεί που θα πάει το κινητό δεν έχει ιδέα από αυτά. Παράθεση Always have your stuff when you need it with @Dropbox. Sign up for free! http://db.tt/SUJgwURV Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DimitrisAndNiki Δημ. December 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2013 Καλημέρα. Έχω στο s2 την PULSE ROM - 2.1 - ICS 4.0.4 XWLPX - 22/9/12 του Στρατου. Επειδή θα δώσω το κινητό αξίζει να του αλλάξω την rom με κάποια ποιο καινούργια ή να το αφήσω με την ίδια που είναι σταθερή και απροβλημάτιστη? Προσπάθησα να διαβάσω το θέμα καμιά 100 σελίδες ποιο πίσω αλλά δεν μπόρεσα να βρω και να καταλάβω οι καινούργιες rom αν είναι καλύτερες και με ποιο πολύ battery life από την 4.0.4 και βασικά ποιο σταθερές για άτομα που δεν έχουν σχέση με τα φλασαρίσματα. Μια βοήθεια θα με βοηθούσε Ευχαριστώ Εννοείται ότι εκεί που θα πάει το κινητό δεν έχει ιδέα από αυτά. Άσε αυτή που έχει Παράθεση “When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.” Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts