leontiou1987 Δημ. September 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2013 (edited) Όπου να ναι κατεβαίνει και θα αρχίσω τη διαδικασία.. Μια ακόμα ερώτηση.. Και για ποιο λόγο κόλησε το κινητό και δεν ανοίγει.. Επειδη το Siyah-s2-v6.0b4 που προσπαθησα να βάλω δεν ήταν συμβατό με τη συσκευή;; Ρωτάω έτσι για να ξέρω ποιο ήταν το λάθος μου.. Αν μπορείς να μου εξηγήσεις.. Και ακόμα μια.. :D:D:) Για να εγκαταστήσω το καινούριο firmware μέσω odin ποια διαδικασία ακολουθώ.. Πάλι στο pda και βάζω το αρχείο .tar ή το ξεζιπάρω;;; Edited September 6, 2013 by Superuser Συνένωση Μηνυμάτων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Superuser Δημ. September 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2013 Αφού σου είπα ότι ο kernel ήταν για το I9100 και όχι για το I9100G. Θα αποσυμπιέσεις το αρχείο .zip που θα κατέβει, θα δεις αν έχει ένα ή τρία αρχεία μέσα και θα πράξεις σύμφωνα με τον οδηγό που γράφει τα πάντα αναλυτικά. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Νίκος Πρώην Super Moderator του «παλιού» καλού myphone. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leontiou1987 Δημ. September 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2013 Έγινε... Σε ευχαριστώ πάρα πολυ΄.. Και δεν είναι τίποτα άλλο αλλά το κινητό ήταν φίλου και επέμενα να του το rootaρω.. Εγώ έχω το S2 Plus και ήταν πολύ ευκολο και πίστεψα ότι πάνω κάτω θα ναι το ίδιο και δε θα θέλει πολύ ψάξιμο... Μήπως τώρα που έχω την έκδοση kernel μπορούμε να το rootάρουμε... Η διαδικασία που μου έστειλες ταιριάζει.. Kernel : 3.0.31-893450 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Superuser Δημ. September 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2013 Σου έγραψα τρόπο για Root στα προηγούμενα μηνύματα αφού περάσεις το Firmware. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Νίκος Πρώην Super Moderator του «παλιού» καλού myphone. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leontiou1987 Δημ. September 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2013 Μετά από αρκετό άγχος μέχρι να γίνει η δουλειά τελικά τα καταφέραμε.. Το root έγινε... Ευχαριστώ για τη βοήθεια.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deltaplus Δημ. September 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2013 Έγινε... Σε ευχαριστώ πάρα πολυ΄.. Και δεν είναι τίποτα άλλο αλλά το κινητό ήταν φίλου και επέμενα να του το rootaρω.. Εγώ έχω το S2 Plus και ήταν πολύ ευκολο και πίστεψα ότι πάνω κάτω θα ναι το ίδιο και δε θα θέλει πολύ ψάξιμο... Μήπως τώρα που έχω την έκδοση kernel μπορούμε να το rootάρουμε... Η διαδικασία που μου έστειλες ταιριάζει.. Kernel : 3.0.31-893450 Μια και εχεις το s2 plus πηγαινε σε παρακαλω στο τοπικ του κινητου σου και γραψε μου αν το κινητο σου εχει dlna;;σε παρακαλω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kogos Δημ. September 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2013 Ποιο ειναι το τελευταιο firmware της καμερας; Σε μενα γραφει SBEF02 Πως βλέπεις firmware κάμερας? Παράθεση the story of a ressurected blade!!! >> soon to be released << Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sothoms Δημ. September 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2013 Πατα στο τηλεφωνο *#34971539# και επελεξε την 1η επιλογη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kogos Δημ. September 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2013 (edited) Εμένα λέει SBED0A. Υπάρχει τρόπος να αλλάξει κανείς firmware? Και αν ναι, ξέρει κανείς πως και αν αξίζει? Edited September 7, 2013 by kogos Παράθεση the story of a ressurected blade!!! >> soon to be released << Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefan_city Δημ. September 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2013 (edited) Πώς ενεργοποιούμε soft keys στη cm10.1.3, και πώς απενεργοποιούμε το φωτισμό στα πλήκτρα της συσκευής; τελικα το εκανα, συμφωνα με αυτο. υπαρχει τροπος ωστε να μικρυνω το μεγεθος των συγκεκριμενων κουμπιων; Edited September 7, 2013 by Superuser Συνένωση Μηνυμάτων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DimitrisAndNiki Δημ. September 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2013 Μετά απο πολλές αλλαγές ROM (CM newest nightly, Rootbox, RB Sabermod, Slim κτλ κτλ) κατέληξα στην παλιά καλή μου CM nightly του Μαίου, η οποία είναι ελαφριά και δεν έχει προβλήματα (κατά την ταπεινή μου γνώμη) Προτείνω όποιος ψάχνεται να την δοκιμάσει (με ένα nandroid backup πριν και Titanium Backup, το μόνο που θα χάσετε αν δεν σας αρέσει, είναι ελάχιστος χρόνος...) ROM : cm-10.1-20130507-NIGHTLY-i9100.zip Gapps : gapps-jb-20130301-signed.zip Kernel : Kernel_Siyah-Dorimanx-V9.14-[10-49]-[16-04]-JB-CM-AOKP-SGII-PWR-CORE.zip Παράθεση “When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.” Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nitrous Δημ. September 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2013 Μπορω να κάνω βιντεοκλησεις με τιν cm? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefteris112 Δημ. September 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2013 Νομιζω πως οχι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lakiss51 Δημ. September 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2013 Προσφατος ιδιοκτητης (μεταχειρισμενου) S2,, αναζητω τροπο να κανω οικονομια στην μπαταρια του που δεν εχει αλλαχθει (απο τον Ιανουαριο 2012). Φοραει την 4.1.2 - εκδοση Κερνελ 3.0.31-88955 , και με ελαφροτατη χρηση δεν ξεπερναει την 1 μερα και 1,30' ωρα. Ποια ρομ θα ειναι η καλυτερη; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gr_hunter Δημ. September 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2013 Προσφατος ιδιοκτητης (μεταχειρισμενου) S2,, αναζητω τροπο να κανω οικονομια στην μπαταρια του που δεν εχει αλλαχθει (απο τον Ιανουαριο 2012). Φοραει την 4.1.2 - εκδοση Κερνελ 3.0.31-88955 , και με ελαφροτατη χρηση δεν ξεπερναει την 1 μερα και 1,30' ωρα. Ποια ρομ θα ειναι η καλυτερη; Για αρχή, root --》titanium back up και πέταμα αχρήστων εφαρμογών και μετά greenify... Αν δεν καλυφθεις, cwm και πέρασμα σε ρομ+κερνελ !! Αν η μπαταρία σου είναι παλιά, anker 1900 ή αν σου αρέσει με το καπάκι η διλιτρη της Samsung :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
airtim Δημ. September 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2013 πρόβλημα, κάθε βοήθεια δεκτή: το κινητό έτρεχε stock rom,το είχα ρουτάρει, είχα τις εφαρμογές μου και όλα καλά. Πήρα nandroid backup, έκανα τα 3 wipe και φλάσαρα μια stock based 4.1.2 custom rom. Κράτησα για 3 μέρες αυτή την custom rom όμως μετά αποφάσισα πως θέλω την παλιά μου rom. Έκανα τα 3 wipe, έκανα restore το πρόσφατο nandroid backup, και όλα καλά στο recovery. Ξεκινάω το κινητό, δίνω pin, και το μόνο που γίνεται είναι να μου λέει "unfortunately application installer has stopped" και μετά μαύρη οθόνη. Απο εκείνη την ώρα δοκίμασα ξανά κάποιες φορές τα 3 wipe και restore, χωρίς καμία αλλαγή. Απορία 1: γιατί έγινε αυτό? Απορία 2: τι κάνω τώρα? ευχαριστώ εκ προοιμίου Παράθεση SKY is_the LIMIT STOP C.I.S.P.A. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gr_hunter Δημ. September 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2013 Το φάκελο preload τον έκανες backup? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
airtim Δημ. September 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2013 Το φάκελο preload τον έκανες backup? όχι, έκανα (και έγινε) ότι έγραψα. Παράθεση SKY is_the LIMIT STOP C.I.S.P.A. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gr_hunter Δημ. September 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2013 Στην 4.1.2 χρειάζεται και ο φάκελος preload αλλιώς δεν υφίσταται backup.... Εάν φοράς κάποιον κερνελ θα έχει επιλογή για να περιλαμβάνει και αυτό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
airtim Δημ. September 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2013 (edited) Στην 4.1.2 χρειάζεται και ο φάκελος preload αλλιώς δεν υφίσταται backup.... Εάν φοράς κάποιον κερνελ θα έχει επιλογή για να περιλαμβάνει και αυτό. για αυτό το restore δεν δουλεύει??? philz είχα και έχω Edited September 9, 2013 by airtim Παράθεση SKY is_the LIMIT STOP C.I.S.P.A. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gr_hunter Δημ. September 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2013 Για τσέκαρε να δεις, είναι επιλεγμένο... PhilZ CWM Recovery: 1. boot into PhilZ recovery 2. Philz settings 3. Special backup and restore 4. Misc nandroid settings 5. Toggle /preload processing (make sure this says /preload will be processed) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stabill Δημ. September 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2013 Μπορω να κάνω βιντεοκλησεις με τιν cm? Την ειχα κανει κι εγω πριν μερικες ημερες αυτη την ερωτηση και καποιος φιλος (δεν θυμαμαι ποιος) μου ειχε απαντησει πως οχι, λογω του οτι δεν δινει τα sources η Samsung. Κι αυτο οπως καταλαβαινεις ισχυει για ΟΛΕΣ τις μη-SAMSUNG-BASED roms... :( Εννοειται βεβαια οτι μπορεις μεσω Skype ή αλλων αντιστοιχων εφαρμογων... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stabill Δημ. September 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2013 (edited) Φανταστειτε οτι το μονο που με "χαλασε" ειναι οτι οσες δοκιμασα απο AOSP/CM "εχαναν" καποιες στιγμες τα ξεχωριστα ringtones που εβαζα σε μερικες επαφες μου... Κατα τ'αλλα δουλευαν μια χαρα και μαλιστα ηταν και γρηγοροτερες π.χ. απο την Neat που εχω τωρα... Αν μεταφέρεις τους ήχους από την sdcard ή extsdcard στο /system/media/audio/ringtones και τους ξαναορίσεις στις επαφές σου, δε θα χάνονται. Αυτό γίνεται όταν αποτυγχάνει το media scanning των sdcard απ' ό,τι έχω καταλάβει. Επανερχομαι μετα απο καιρο στο συγκεκριμενο θεμα, μια και δεν καταφερα και πολλα, απλα δεν ετυχε να μου παρουσιαστουν προβληματα... Αν και εβαλα τα σωστα permissions, αυτα που εχουν και οι default ηχοι, δεν "φαινοταν" τα ringtones εφ'οσον βρισκονταν ΜΟΝΟ στο /system/media/audio/ringtones... Φαινοταν μονο αν ηταν στην sd, ή στον αποθ. χωρο των 16gb... Αν ηταν και στους 2 χωρους, φαινοταν 2 φορες... Σημερα λοιπον, τους ξαναεχασε, μετα απο πολυ καιρο... Τι λετε? Edited September 9, 2013 by stabill Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vitriolis Δημ. September 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2013 Έχει περάσει κανείς slim 4.3 ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PAPAKITOU Δημ. September 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2013 γεια σας παιδες, ειμαι καιρο με την Wannamlite 14.6 και πιστευω πως ειναι καιρος να αλλαξω ρομ. με νοιαζει να ειναι stable και η μπαταρια να βγαζει μια μερα σε νορμαλ χρηση. δε με νοιαζει να ειναι samsung base εσεις ποια ρομ προτείνεται και με τι κερνελ??? επισης κατι που διαβασα για αλλαγη μοντεμ τι ειναι αυτο? που βλεπουμε πιο εχουμε και πως το αλλαζουμε?? Neatrom lite Apolo kernel Καλα φλασαρισματα Παράθεση 1+7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts