DimitrisAndNiki Δημ. September 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2013 Δεν ξερω πως και τι, εγω την εχω 4 μερες δεν εχω το παραμικρο θεμα... ειλικρινα, δεν εχω λογο να πω ψεμματα... δουλευει απλα ΑΨΟΓΑ Bro, μην θεωρείς δεδομένο ότι μια ρομ που είναι άψογη σε σένα θα είναι και στους άλλους, υπάρχουν πολλές παράμετροι σε κάθε συσκευή... Παράθεση “When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.” Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tass0s Δημ. September 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2013 Ενταξει, μια χαρα πηγε τελικα, δεν ειχα παραπονο. Και σκεφτειτε ξεκινησε να μετραει απο 90-95% μπαταρια. Προς το τελος εστρωσε καλυτερα, ας δω τις υπολοιπες εκφορτισεις πως θα πανε. [ATTACH]35471[/ATTACH] Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DimitrisAndNiki Δημ. September 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2013 Σήμερα είπα να ξαναθυμηθώ το CONTRACT KILLER ZOMBIES 2 ORIGINS και μετά απο ελάχιστη ώρα "δράσης" η συσκευή έκαιγε στην κυριολεξία... Δεν θυμάμαι ξανά τέτοιες θερμοκρασίες στο παρελθόν (με παλιές CM nightlies) Τι τρέχει αδέρφια; Υπάρχει κάτι να κάνω (εκτός απο το να παίζω μέσα στο ψυγείο; ) για να αποφύγω το ψήσιμο της συσκευής; Παράθεση “When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.” Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkas1973 Δημ. September 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2013 Σήμερα είπα να ξαναθυμηθώ το CONTRACT KILLER ZOMBIES 2 ORIGINS και μετά απο ελάχιστη ώρα "δράσης" η συσκευή έκαιγε στην κυριολεξία... Δεν θυμάμαι ξανά τέτοιες θερμοκρασίες στο παρελθόν (με παλιές CM nightlies) Τι τρέχει αδέρφια; Υπάρχει κάτι να κάνω (εκτός απο το να παίζω μέσα στο ψυγείο; ) για να αποφύγω το ψήσιμο της συσκευής; Δεν είναι παράλογο αυτό, οι drivers είναι φτιαγμένοι στο "χέρι". Παράθεση Γιώργος iPHONE 6S Plus, iPAD Air 2 http://www.triakilakodika.gr/ (δεν είναι δικό μου αλλά είναι φοβερό) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. September 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2013 Σήμερα είπα να ξαναθυμηθώ το CONTRACT KILLER ZOMBIES 2 ORIGINS και μετά απο ελάχιστη ώρα "δράσης" η συσκευή έκαιγε στην κυριολεξία... Δεν θυμάμαι ξανά τέτοιες θερμοκρασίες στο παρελθόν (με παλιές CM nightlies) Τι τρέχει αδέρφια; Υπάρχει κάτι να κάνω (εκτός απο το να παίζω μέσα στο ψυγείο; ) για να αποφύγω το ψήσιμο της συσκευής; αλλαζεις κερνελ χτες Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PAPAKITOU Δημ. September 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2013 o 9.39 εχει κανει πολυ πιο γρηγορο το τηλεφωνο μου.. RB by infected φοραω Παράθεση 1+7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DimitrisAndNiki Δημ. September 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2013 (edited) o 9.39 εχει κανει πολυ πιο γρηγορο το τηλεφωνο μου.. RB by infected φοραω Τον φλασάρω αυτή τη στιγμή! :) Καλημέρα! EDIT: Όσοι φλασάρετε κινητά τρίτων δείτε αυτό το υπέροχο site : http://www.needrom.com Edited September 2, 2013 by DimitrisAndNiki Παράθεση “When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.” Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stabill Δημ. September 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2013 Μετα απο 2 ημερες με την RC CM 10.1 & τον Dorimanx 9.39 εχω να πω οτι το τηλεφωνο ειναι οντως πιο γρηγορο, δεν εχω διαπιστωσει κολληματα (οχι οτι διαπιστωνα συχνα με τις διαφορες roms που εχω δοκιμασει τελευταια, μονο η RB μου εκανε μερικα, ισως να ηταν τυχαιο), ενω η μπαταρια ειναι γενικα καλη, οχι κατι το εντυπωσιακο. Θα κανω μερικες δοκιμες, μεχρι στιγμης με 6 ωρες απειραχτο το κινητο (κοιμομουν :p ) και χωρις wifi/data/gps/sync, εχασε 2-3 μοναδες μονο... Αποψε θα δω πως θα παει με ολα ανοιχτα... Ενα παραξενο θεματακι που διαπιστωσα χθες, ηταν οτι ενω το φορτιζα, προσπαθησα κατι να δω και το σκρολαρισμα των οθονων ηθελε περισσοτερη "δυναμη", ενω οταν αποσυνδεσα τον φορτιστη με "καταλαβαινε" σχεδον πριν ακουμπησω... (μου ηρθαν μνημες απο stock 4.0.3 - Παναγιτσα μου!!!) Υ.Γ. Και κατι αλλο που αφορα ΓΕΝΙΚΑ τις Cyanogen Roms... Οσες φορες βρισκομαι με CM στην συσκευη μου, παρατηρω ενα "σπασιμο" οταν γυριζουν οι φωτογραφιες απο portrait σε landscape... Ειναι γενικο φαινομενο αυτο και αν ναι, γνωριζει κανενας αν υπαρχει λυση? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DimitrisAndNiki Δημ. September 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2013 Ενα παραξενο θεματακι που διαπιστωσα χθες, ηταν οτι ενω το φορτιζα, προσπαθησα κατι να δω και το σκρολαρισμα των οθονων ηθελε περισσοτερη "δυναμη", ενω οταν αποσυνδεσα τον φορτιστη με "καταλαβαινε" σχεδον πριν ακουμπησω... (μου ηρθαν μνημες απο stock 4.0.3 - Παναγιτσα μου!!!) Γενικά υπάρχει πρόβλημα απόκρισης της οθόνης όταν η συσκευή είναι σε φόρτιση... Δεν φταίει η ROM... Παράθεση “When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.” Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TreckeR Δημ. September 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2013 Πρόσφατα δοκίμασα μια custom 4.2.2 την οποία δεν κράτησα γιατι ανεβαζε θερμοκρασία συχνα το κινητο. Προσεξα ομως οτι ειχα καλυτερο σημα. Φορουσε το xxms3 modem ενω η neat 4.8 που φοραω εχει xxms2. Μπορω να κανω αναβάθμιση μονο το modem; Παράθεση QTEK 8310 WM6-->SAMSUNG GALAXY S II stock 4.0.3-->4.0.4 stock-->4.1.2 Jelly --> Nougat Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stabill Δημ. September 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2013 Γενικά υπάρχει πρόβλημα απόκρισης της οθόνης όταν η συσκευή είναι σε φόρτιση... Δεν φταίει η ROM... Κι ομως, ειχα να το αντιμετωπισω αυτο απο την καταραμενη 4.0.3...!!! Τελος παντων μικρο το κακο, θα το παρατηρησω κι αλλο... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DimitrisAndNiki Δημ. September 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2013 αλλαζεις κερνελ χτες Σωστός! Έφταιγε ο gustavo_s που η συσκευή είχε φτάσει στους 50C σήμερα έκανα ένα τέστ με Dori και μόλις άγγιξα τους 33C :) Παράθεση “When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.” Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. September 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2013 Σωστός! Έφταιγε ο gustavo_s που η συσκευή είχε φτάσει στους 50C σήμερα έκανα ένα τέστ με Dori και μόλις άγγιξα τους 33C :) Οντως πιστευω η τελευταια cm με τον τελευταιο dori, τελειος συνδιασμος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WolfBack Δημ. September 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2013 Έχουμε κανένα link για να κατεβάσουμε την τελευταία dori; Thnx! Παράθεση Samsung Galaxy S10 (G973F) Samsung Galaxy S7 Edge (G935F) Samsung Galaxy S4 (GT-i9506) Samsung Galaxy SII (GT-i9100) Samsung Galaxy S Plus (GT-i9001) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. September 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2013 Έχουμε κανένα link για να κατεβάσουμε την τελευταία dori; Thnx! http://dorimanx.shine.sk/kernels-jb-new-mali-cm/Kernel_Dorimanx-V9.39-[03-14]-[22-08]-JB-SGII-PWR-CORE.zip Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vitriolis Δημ. September 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2013 http://dorimanx.shine.sk/kernels-jb-new-mali-cm/Kernel_Dorimanx-V9.39-[03-14]-[22-08]-JB-SGII-PWR-CORE.zip Dj Tony το link σου δεν δουλεύει. Εγώ τον κατεβάζω από εδώ http:// http://dorimanx.shine.sk/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. September 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2013 Dj Tony το link σου δεν δουλεύει. Εγώ τον κατεβάζω από εδώ http:// http://dorimanx.shine.sk/ Και εγω απο εκει τα παιρνω.. κατι λαθος εγινε μαλλον sorry Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. September 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2013 εγω δουλευω τον beta και παει καλυτερα Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PAPAKITOU Δημ. September 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2013 Εγω αλλαξοπιστησα και γυρισα σε neatrom :-D Παράθεση 1+7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nitrous Δημ. September 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2013 Εγω αλλαξοπιστησα και γυρισα σε neatrom :-D τη full η τη Lite??? αξιζει??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PAPAKITOU Δημ. September 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2013 τη full η τη Lite??? αξιζει??? Lite. Ναι πολυ καλη. Φλασαρε καπακι μόλις την βαλεις και το neatrom aroma δίνει διάφορα να επιλέξεις. Βαλε και κερνελ τον apolo. Παράθεση 1+7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefteris112 Δημ. September 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2013 Ξερει κανεις πως μπορουμε να δουμε τη θερμοκρασια του επεξεργαστη? Καπου παλιοτερα ειχα ποσταρει καποιος ενα app που μπορουσες να βλεπεις τη θερμοκρασια και στη μπαρα. Οσο και να εψαξα με το search δεν καταφερα να βρω το ποστ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stabill Δημ. September 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2013 Lite. Ναι πολυ καλη. Φλασαρε καπακι μόλις την βαλεις και το neatrom aroma δίνει διάφορα να επιλέξεις. Βαλε και κερνελ τον apolo. Οντως ειναι καλη... Εγω βεβαια ειχα την full... Παντως χωρις το Aroma δεν ξεχωριζει απο μια stock... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PAPAKITOU Δημ. September 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2013 Εγω δεν μπορώ να καταλάβω, αφου αλλαξα το build.pro το dpi και έχει γίνει save, δεν αλλαζει. Έκανα δυο restart Παράθεση 1+7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefteris112 Δημ. September 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2013 Εχει δυο γραμμες που αλλαζεις ψαξε στο build.prop και αλλαξε και την αλλη. Αυτο γινετε στις stock based αν θyμαμαι καλα απο τοτε που ημουν με neatrom. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts