Jump to content

[S II] Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις (Μέρος ΙΙ)

saliez
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ποιον κερνελ φορας;

Κάποιος ειπε παραπάνω για 9.39

Έχει πολλές εκδόσεις ποια να φλασαρουμε;

1+7 Pro

• Απαντήσεις 11,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Ποιον κερνελ φορας;

Τον δικο της, δεν εχω αλλαξει τιποτα... Ειναι η πρωτη φορα που διαπιστωνω "παγωματα" σε rom, τους τελευταιους μηνες εχω δοκιμασει πολλες...

Εγω παντα κατεβαζω την πιο προσφατη...

[sIGPIC][/sIGPIC]

Το pegasusQ το εβαλα (αλλαξε βεβαια μετα απο ενα reboot)... Το sleepy που το βρισκω? :confused:

Παντως εφαγα ξανα "παγωματα" (δεν εχω προβλημα στην αποκριση, απλα καποιες στιγμες "νεκρωνει" για μερικα δευτερολεπτα) και εχω ηδη στην sd μου την RC της Cyanogen...

Ακριβως... Βάλε RC της Cyanogen, βαλε Dorimanx 9.39 και θα βαλεις PegasusQ Awake & Sleepy Idle.. αν εχεις θεμα κατι δεν εκανες καλα... ειμαι 100% Stable 2 μερες τωρα και εχω ενα αλλο κινητο στα χερια μου!

Ποιον κερνελ φορας;

Αυτη φοράω φιλε μου! Πολυ σταθερο προς το παρον!

Καλημερα στην παρεα!!! Φοραω την wlsw 4.1.2 deodexed GR και εχω διαπιστώσει καποια θεματακια με το σήμα...χανει καμια φορα το σημα στο 3g..αλλα και οταν κανω κλίση!!εχει ακουστει κατι για την ρομ?

Μήπως πρεπει να φλασαρω αλλο μοντεμ?

Με wlss που ημουν πριν δεν ειχα εντοπίσει παρόμοιο προβλημα...

Καλημερα στην παρεα!!! Φοραω την wlsw 4.1.2 deodexed GR και εχω διαπιστώσει καποια θεματακια με το σήμα...χανει καμια φορα το σημα στο 3g..αλλα και οταν κανω κλίση!!εχει ακουστει κατι για την ρομ?

Μήπως πρεπει να φλασαρω αλλο μοντεμ?

Με wlss που ημουν πριν δεν ειχα εντοπίσει παρόμοιο προβλημα...

Πρέπει να φλασάρεις Custom ROM να δεις αλλο κινητό :D

Ακριβως... Βάλε RC της Cyanogen, βαλε Dorimanx 9.39 και θα βαλεις PegasusQ Awake & Sleepy Idle.. αν εχεις θεμα κατι δεν εκανες καλα... ειμαι 100% Stable 2 μερες τωρα και εχω ενα αλλο κινητο στα χερια μου!

Αυτη φοράω φιλε μου! Πολυ σταθερο προς το παρον!

Βαλε ενα λινκ αν θες απο τη ρομ.

1+7 Pro

Ακριβως... Βάλε RC της Cyanogen, βαλε Dorimanx 9.39 και θα βαλεις PegasusQ Awake & Sleepy Idle..

v2 ή v3? Εχει καμμια σημασια? Λεω να τον δοκιμασω τωρα στην RB...

[sIGPIC][/sIGPIC]

Πολυ καλα μιλας γι αυτη φιλε και θα μπω στο τριπακι να τη δω, και το προγραμμα μου σημερα ελεγε JellyBam. Ειναι οντως τοσο καλυτερη απο τους συνηθεις υποπτους (slim, rb...)? Το θεματακι με το google framework?

212we1j.png?w=AABq7xxLLBdUGTm0a_clkrIpmKBxPDTXshd60DSDWRHLaQ

Τον δικο της, δεν εχω αλλαξει τιποτα... Ειναι η πρωτη φορα που διαπιστωνω "παγωματα" σε rom, τους τελευταιους μηνες εχω δοκιμασει πολλες...

Εγω παντα κατεβαζω την πιο προσφατη...

για δοκιμασε να δουλεψεις λιγο το κινητο χωρις την sd.

Προβληματική SD κάνει τρελά παγώματα στο κινητό

Πήρε φόρα το θρέντ βλέπω!

Λέω να φλασάρω dori για να δω αν τα πάει καλύτερα η τελευταία έκδοση απο τον gustavo

“When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.”

Βαλε ενα λινκ αν θες απο τη ρομ.

http://download.cyanogenmod.org/get/jenkins/39748/cm-10.1.3-RC1-i9100.zip

Εδώ η ROM φιλε μου!

v2 ή v3? Εχει καμμια σημασια? Λεω να τον δοκιμασω τωρα στην RB...

http://dorimanx.shine.sk/kernels-jb-new-mali-cm/Kernel_Dorimanx-V9.39-%5B03-14%5D-%5B22-08%5D-JB-SGII-PWR-CORE.zip

Και εγω τον κερνελ ψαχνω.

Ειναι αυτος που λέει unofficial builds?

Και εσυ το ιδιο! http://dorimanx.shine.sk/kernels-jb-new-mali-cm/Kernel_Dorimanx-V9.39-%5B03-14%5D-%5B22-08%5D-JB-SGII-PWR-CORE.zip

Πριν 1-2 μηνες παιδια δεν ηξερα τιποτα... με βοηθησε παρα πολυ ο φιλος Δημητρης & ο Μαχαιρο! Τους ευχαριστώ και τους δυο θερμα...

Με αυτο το συνδυασμο που εχω ( μετα απο φλασαρισμα ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΡΟΜ, φανταστειτε ειχα αλλαξει και 7 ROM σε μια μερα ) το κινητακι φυσαει και ειναι απολυτα σταθερο...

Ξαναλεω τι εχω... O.C μαμα στα 1200, Governor για Awake PegasusQ & για idle Sleepy! Αυτά... Φλασαρετε & θα με θυμηθειτε

για δοκιμασε να δουλεψεις λιγο το κινητο χωρις την sd.

Προβληματική SD κάνει τρελά παγώματα στο κινητό

Πήρε φόρα το θρέντ βλέπω!

Λέω να φλασάρω dori για να δω αν τα πάει καλύτερα η τελευταία έκδοση απο τον gustavo

Δεν νομιζω οτι ειναι αυτο, χωρις βεβαια να μπορω να το αποκλεισω αυτη τη στιγμη...

Παντως το μονο που εκανα χθες πριν διαπιστωσω τα κολληματα, ειναι να καθαρισω τις επιλογες που ειχα στο Greenify και να το ξαναφτιαξω απο την αρχη... Τι να πω τωρα, οτι εφταιγε αυτο? Το ξανακαθαρισα και το αφησα για λιγο χωρις αυτο...

Κανοντας δοκιμες, δεν μου εχει ξανακολλησει....

Αν ξαναγινει, βαζω CM, με εχετε βαλει ολοι στην πριζα!!!!!!!!!!!!! :lol::lol::lol:

[sIGPIC][/sIGPIC]

Πρέπει να φλασάρεις Custom ROM να δεις αλλο κινητό :D

Εχω φλασαρει σχεδον ολλες τις custom rom 4.2.2 αλλα δεν με βολεψε καμια σε καθημερινή χρηση!

Εσυ με ποια εισαι ικανοποιημενος?

Εχω φλασαρει σχεδον ολλες τις custom rom 4.2.2 αλλα δεν με βολεψε καμια σε καθημερινή χρηση!

http://download.cyanogenmod.org/?type=RC&device=i9100

Με dorimanx 9.39 & governors οτι εχω στην υπογραφη μου! Δε θα χασεις!

Cyanogen, Rootbox και Slim είναι κορυφαίες

Δοκίμασε τις και όποια σου κάτσει καλύτερα την κρατάς

Έχε ένα nandroid για παν ενδεχόμενο

http://download.cyanogenmod.org/?type=RC&device=i9100

Με dorimanx 9.39 & governors οτι εχω στην υπογραφη μου! Δε θα χασεις!

Θα το δοκιμασω το απογευμα οταν γυρισω αθηνα!!ενα καλο backup...και δοκιμη!

Εχεις κανενα λινκ για dorimanx kai governors?

Θα το δοκιμασω το απογευμα οταν γυρισω αθηνα!!ενα καλο backup...και δοκιμη!

Εχεις κανενα λινκ για dorimanx kai governors?

http://dorimanx.shine.sk/kernels-jb-new-mali-cm/Kernel_Dorimanx-V9.39-%5B03-14%5D-%5B22-08%5D-JB-SGII-PWR-CORE.zip

Εδώ εισαι για τον Dorimanx... Τα Governors τα αλλαζεις μεσα απο το Stweaks αφου φλασαρεις τον Dorimanx θα βρεις το Stweaks στα προγραμματα σου... Ανοιξε το & αν χρειαστεις βοηθεια εδω ειμαστε... αλλα δεν ειναι τιποτα...

Εδώ εισαι για τον Dorimanx... Τα Governors τα αλλαζεις μεσα απο το Stweaks αφου φλασαρεις τον Dorimanx θα βρεις το Stweaks στα προγραμματα σου... Ανοιξε το & αν χρειαστεις βοηθεια εδω ειμαστε... αλλα δεν ειναι τιποτα...

Οκ!! Ευχαριστώ για τα λινκ!! Λογικα θα ειναι καποιες επιλογες να επιλεξω μεσα απο το st weaks σωστα?

Απο μπαταρια κραταει?

Οκ!! Ευχαριστώ για τα λινκ!! Λογικα θα ειναι καποιες επιλογες να επιλεξω μεσα απο το st weaks σωστα?

Απο μπαταρια κραταει?

Σωστά, πανω πανω εχει tabs... Εκει λεει το 3ο Cpu Tuning Awake ( βαζεις PegasusQ ) & το επομενο λεει Cpu Tuning Sleep ( βαζεις Sleepy )

Σε idle η παλιες CM δεν κραταγαν... ρουφαγαν αβερτα... αυτο σε Sleep κραταει ΠΟΛΥ... Σε κανονικη χρηση επισης κραταει αλλα αν πεζεις συνεχεια & εχεις ανοιχτη οθονη ολη την ωρα οποια ROM & να βαλεις θα σου τελειωσει σε 2 ωρες η μπαταρια :P

Σωστά, πανω πανω εχει tabs... Εκει λεει το 3ο Cpu Tuning Awake ( βαζεις PegasusQ ) & το επομενο λεει Cpu Tuning Sleep ( βαζεις Sleepy )

Σε idle η παλιες CM δεν κραταγαν... ρουφαγαν αβερτα... αυτο σε Sleep κραταει ΠΟΛΥ... Σε κανονικη χρηση επισης κραταει αλλα αν πεζεις συνεχεια & εχεις ανοιχτη οθονη ολη την ωρα οποια ROM & να βαλεις θα σου τελειωσει σε 2 ωρες η μπαταρια :P

Κατατοπιστικοτατος!! Θα φλασαρω σιγουρα! Ευχαριστω!!

Κατατοπιστικοτατος!! Θα φλασαρω σιγουρα! Ευχαριστω!!

Τσκ τσκ τσκ, Τόνυ διαφθορέα... :lol:

Δεν μου λες bro, καμμιά miui έχεις φλασάρει ποτε για πλάκα; :lol: ;)

Έβλεπα χθες ένα Lenovo που φορούσε MIUI και του είχε βάλει ένα theme ο τύπος σκέτο iPhone :X

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2243236

Μεσα σε μερικα posts, απαντηθηκαν οι περισσοτερες ερωτησεις μου, εκτος απο μια:

Πριν φλασαρω τον Dorimax, χρειαζεται να κανω αυτα που αναφερονται εδω?

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2100554

[sIGPIC][/sIGPIC]

Μεσα σε μερικα posts, απαντηθηκαν οι περισσοτερες ερωτησεις μου, εκτος απο μια:

Πριν φλασαρω τον Dorimax, χρειαζεται να κανω αυτα που αναφερονται εδω?

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2100554

Εγω προσωπικα φιλε μου κανω wipes μετα φλασαριαμα κερνελ και ρομ και μετα ξανα wipes, αυτα...

• The title was changed to [S II] Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις (Μέρος ΙΙ)