Jump to content

[S II] Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις (Μέρος ΙΙ)

saliez
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ποιον κέρνελ έχεις;

ειχα δοκιμασει του Pan του τουρκου και τωρα CF-Root και παλι ομως δεν ειμαι ευχαριστημένος!

μετα απο καποια χρηση το κινητο μου φαινεται οτι "βαραίνει"...

δεν ειναι οτι εχω καποιο σοβαρο προβλημα η οτιδηποτε απλα μου φαινεται οτι το κινητο ειναι ενα level κατω σε σχεση πχ με την ομεγκα.:rolleyes:

Όχι... στην check rom την έκδοση 2 ήμουνα και δεν είχα τέτοιο πρόβλημα...

Sent from Galaxy

χμμμ θα το ξαναδω ισως εγω να μην εκανα κατι σωστα...η καποια εφαρμογη να μου κανει ζημια..

• Απαντήσεις 11,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Ξέρει κανείς με πιο πρόγραμμα μπορώ να ανοίξω το factoryfs.img για να το κάνω extract? Δοκίμασα daemon tools, magic iso αλλά τίποτα.

ειχα δοκιμασει του Pan του τουρκου και τωρα CF-Root και παλι ομως δεν ειμαι ευχαριστημένος!

δεν ειναι οτι εχω καποιο σοβαρο προβλημα η οτιδηποτε απλα μου φαινεται οτι το κινητο ειναι ενα level κατω σε σχεση πχ με την ομεγκα.:rolleyes:

χμμμ θα το ξαναδω ισως εγω να μην εκανα κατι σωστα...η καποια εφαρμογη να μου κανει ζημια..

Έλεγα μην έχεις εκείνη την απάτη τον dark (k)night.:)

Με αυτόν μου λαγκάριζε εμφανώς και η revo και η Omega.

Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία

Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης

Έλεγα μην έχεις εκείνη την απάτη τον dark (k)night.:)

Με αυτόν μου λαγκάριζε εμφανώς και η revo και η Omega.

οσο για αυτο και εμενα ετσι μου φαινεται...τελικα αυτος ο κερνελ ηταν ο χειροτερος!:)

Για δοκίμασε και τον speedmod....

Sent from Galaxy

Αντώνης

Η τελευεταια επισημη εκδοση λογισμικου ειναι η ΚΙ4 και ειναι ελληνικη, οποτε ψαξε για αυτη. Αν δεν την βρισκει αυτοματα το kies τοτε υπαρχει κι αλλος τροπος ( κατεβαζεις το update, και το φλασαρεις μεσω odin ). Ναι ο γαλαξιας θα παρει ICS.

Ενταξει αυτην εχω και εγω ( XWKI4 ) απλα επειδη ειδα και βγηκαν πολλες 2.3.5 ελεγα μηπως κατι συμβαινει και δεν βλεπω εγω αναβαθμιση σε 2,3,5. (μηπως θα παει απευθειας σε ICS.......;;; )

Για δοκίμασε και τον speedmod....

Sent from Galaxy

επισης πολυ καλος κερνελ!:)

παιδια μαλλον το antivirus που εβαλα μου την εκανε την ζημια και παλι ομως δεν ειμαι σιγουρος!

θα το δω καλυτερα και θα σας πω

Αναρωτιεμαι ρεεεε Παιδι μου,Με αυτα που διαβαζω απο το Αλαλαζον Πληθος τους "ΚamerounezoΚΑΝΙΒΑΛΟΥΣ" του "XDA"..........

Και Αναρωτιεμαι και λεω.... ΤΟ ΔΑΧΤΥΛΟ ΤΟΥΣ,ΠΟΥ ΤΟ ΒΑΖΟΥΝΕ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ "flasharoun" ΣΤΗΝ ΔΟΛΙΑ ΤΗΝ ΣΥΚΕΥΗ ΤΟΥΣ....???????? ΠΟΥ ΤΟ ΒΑΖΟΥΝ....????? ΠΕΣ ΜΟΥ ΠΟΥ....?????????

Ναι....!!!! Πολυ καλα Απαντησατε ολοι σας....!!!! Πολυ σωστα το ειπατε....!!! Εκει Ακριβως το βαζουν....:!:

Εκει Ακριβως.......:!:

Ισως καποιοι απο δαυτους,να το βαζουν και στην Μυτη τους... Καποιοι στο Αυτι τους... Και καποιοι τον ξυνουν κι'ολας, τον απ'αυτο τους,που ειπατε παραπανω.......!!!!!!!!!

ΣΙΓΟΥΡΑ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΤΟ ΒΑΖΟΥΝ ΣΤΗΝ ΟΘΟΝΗ ΤΗΣ ΣΥΣΚΕΥΗΣ ΤΟΥΣ......!!!!!!!!

Οποιος "develoroKernaloKανιβαλος" δεν Σεβαστει την "by Mama" φιλοσοφια,θα παρει τα απο τετοια μου....!!! Και αυτος και η δουλεια του......!!!!

(Και εχω και Μια Προβλεψη Να Κανω,αλλα αφορα "ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟ / ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΔΡΩΜΕΝΑ"...!!! Αλλα λεω ας μην την κανω,γιατι σε αυτην δεν θελω να πεσω μεσα.... Αν και ειμαι Σιγουρος για αυτην....!!!)

Edited by gorgiosalon

Με το νέο market έχουμε κανένα νέο ακόμα δεν με αφήνει να κατεβάσω εφαρμογές επί πληρωμή

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk

Με το νέο market έχουμε κανένα νέο ακόμα δεν με αφήνει να κατεβάσω εφαρμογές επί πληρωμή

Δεν θυμάμαι ποιος φίλος το είχε γράψει, άλλαξε την γλώσσα του τηλεφώνου στα αγγλικά, κατέβασε τι θέλεις και ξαναγύρισε την.

Δεν θυμάμαι ποιος φίλος το είχε γράψει, άλλαξε την γλώσσα του τηλεφώνου στα αγγλικά, κατέβασε τι θέλεις και ξαναγύρισε την.

Επίσης δουλεύει κανονικά από pc..

Sent from Galaxy

Αντώνης

Οπως ειπε και ο φιλος πιο πανω..

αλλαξε την γλωσσα στα αγγλικα και θα δουλεψει 100%:)

Ρε παιδια να σας ρωτησω κατι.Εχω checkrom 2 με speedomod και ολα καλα εκτος απο την καταναλωση που την ελενχο σημερα να δω.Εσας ποσο σας κραταει η μπαταρια με μετρια χρηση?Και κατι αλλο οταν ξεκλειδωνω το κινητο αργει λιγακι να ξεκλειδωσει.Οταν ομως το κλειδωνω και το ξεκλειδωνω αμεσως μετα δεν αργει καθολου.Γιατι γινεται αυτο???

Αν ρωτας για την αυτονομια της μπαταριας με την συγκεκριμενη rom δεν ξερω καθως δεν την εχω δοκιμασει στην συσκευη μου.

Παντως με την omega τουλαχιστον την τελευταια 3.0 XT εχω την ιδια ισως κ καλυτερη αυτονομια που ειχα με criskelo.

Ομως η omega δεν παιζεται.

Με μετρια χρηση 2 μερες για πλακα

Για το 2 ερωτημα σου μηπως χρησιμοποιησεις το setcpu με κανα profile screen off με δικα σου ρολογια πχ 100-1200 κ σου σκαλωνει στο ξεκλειδωμα?

Πάρης......

Ρε παιδια να σας ρωτησω κατι.Εχω checkrom 2 με speedomod και ολα καλα εκτος απο την καταναλωση που την ελενχο σημερα να δω.Εσας ποσο σας κραταει η μπαταρια με μετρια χρηση?Και κατι αλλο οταν ξεκλειδωνω το κινητο αργει λιγακι να ξεκλειδωσει.Οταν ομως το κλειδωνω και το ξεκλειδωνω αμεσως μετα δεν αργει καθολου.Γιατι γινεται αυτο???

Ποιον κερνελ έχεις;;; μήπως έχεις του τούρκου;; γιατί αυτά με τις καθυστερήσεις κτλ τα έκανε και σε μένα..

Άλλαξε κερνελ και θα στρώσουν τα πράγματα...

Sent from my Samsung Galaxy S II using Tapatalk

Ποιον κερνελ έχεις;;; μήπως έχεις του τούρκου;; γιατί αυτά με τις καθυστερήσεις κτλ τα έκανε και σε μένα..

Άλλαξε κερνελ και θα στρώσουν τα πράγματα...

Εχω CheckRom Revolution και εχω βαλει απο την κουζινα τον speedmod.Του τουρκου ποια ειναι?Και οταν ειχα galaxy s ειχα βαλει για μια περιοδο το setcpu και οντως μου δημιουργουσε τετοιο προβλημα αλλα τωρα δεν εχω βαλει ποτε τετοιο πραγμα.Αν παω σε cf-root λετε να στρωσει???(Οσο για την αυτονομια απο σημερα το πρωι που το εβγαλα απο την φορτιση με κανενα 2ωρο συνολικα gps και λιγο wifi και ψιλοπειραγματα τωρα εχω 34% :/ )

Edited by tsilas_1991

Εχω CheckRom Revolution και εχω βαλει απο την κουζινα τον speedmod. τουρκου ποια ειναι?Και οταν ειχα galaxy s ειχα βαλει για μια περιοδο το setcpu και οντως μου δημιουργουσε τετοιο προβλημα αλλα τωρα δεν εχω βαλει ποτε τετοιο πραγμα.Αν παω σε cf-root λετε να στρωσει???(Οσο για την αυτονομια απο σημερα το πρωι που το εβγαλα απο την φορτιση με κανενα 2ωρο συνολικα gps και λιγο wifi και ψιλοπειραγματα τωρα εχω 34% :/ )

Speedmod δεν δοκίμασα ακόμη..δεν εχω άποψη..

Για δοκίμασε και cf-root ..νομίζω ότι εκεί θα λυθούν τα όλα προβλήματα σου..

Speedmod δεν δοκίμασα ακόμη..δεν εχω άποψη..

Για δοκίμασε και cf-root ..νομίζω ότι εκεί θα λυθούν τα όλα προβλήματα σου..

Δυστυχως τιποτα.Μεχρι κ wipe data εκανα και τιποτα.Αργει να ξεκλειδωσει και με τον cf-root που του εβαλα.Σκεφτομαι επειδη το πηρα μεταχειρισμενο μηπως ειχε κανει κατι το παιδι που το ειχε.Ετσι λεω να κανω μια καθαρη εγκατασταση καποιας official rom και μετα να δω αν το ξανακανει.Ποια μου προτεινεται???

Δυστυχως τιποτα.Μεχρι κ wipe data εκανα και τιποτα.Αργει να ξεκλειδωσει και με τον cf-root που του εβαλα.Σκεφτομαι επειδη το πηρα μεταχειρισμενο μηπως ειχε κανει κατι το παιδι που το ειχε.Ετσι λεω να κανω μια καθαρη εγκατασταση καποιας official rom και μετα να δω αν το ξανακανει.Ποια μου προτεινεται???

Για παρίμενε.Στο deluxe settings έκανες untic to home button double click;

Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία

Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης

http://blog.gsmarena.com/t-mobile-samsung-galaxy-s-ii-overclocked-to-1-8ghz-gets-ready-to-ace-benchmarks/

Το μηχανακι δεν παιζεται, εχει τελικα δυνατοτητες :)

βεβαια ...όπως σημειώνει και ένας φίλος στο blog

"wow now i can make my breakfast using back side of my phone! "

Τελοςπαντων.. δεν συνίσταται για παρατεταμένη χρήση

Edited by ppkmoby

http://blog.gsmarena.com/t-mobile-samsung-galaxy-s-ii-overclocked-to-1-8ghz-gets-ready-to-ace-benchmarks/

Το μηχανακι δεν παιζεται, εχει τελικα δυνατοτητες :)

βεβαια ...όπως σημειώνει και ένας φίλος στο blog

"wow now i can make my breakfast using back side of my phone! "

Τελοςπαντων.. δεν συνίσταται για παρατεταμένη χρήση

Χαχα εννοείται..αν το βάλουμε σε αυτά τα νούμερα και τα σηκώσει, πράγμα δύσκολο, το δικό μου σε οτιδήποτε πάνω από 1600, γίνεται πέτρα, τότε γίνεται και φρυγανιέρα!

Sent from Galaxy

Αντώνης

Για παρίμενε.Στο deluxe settings έκανες untic to home button double click;

Οχι δεν ειχα κανει κατι τετοιο.Τι κανει αυτη η επιλογη???

Οχι δεν ειχα κανει κατι τετοιο.Τι κανει αυτη η επιλογη???

Παιδια μολις φλασαρα την official ΚΙ8 και ολα καλα μονο που οταν ανοιξε ειδα οτι το εικονιδιο superuser,deluxe setting και kitchen pro δεν φυγανε.Επισης ολα τα αρχεια που ειχα στην sdcard ειναι παλι μεσα.Δεν υπαρχει τροπος να περασω μια rom και να φυγουνε ολα αυτα?Στο galaxy s θυμαμαι εβαζα και αρχειο Pit και φευγανε ολα.Σε αυτη την περιπτωση γιατι δεν βαζουμε pit συμφωνα με τον οδηγο?

εισαι σιγουρος οτι φλασαρε και ειπε ολα οκ? γιατι εγω πριν απο 10 μερες που το ειχα κανει, μια χαρα επανηλθε οπως ακριβως το ειχα πρωτοπαρει.

τα αρχεια που εχεις στην καρτα μνημης και στο κινητο δεν σβηνονται. αυτο ελειπε να σου κανει και φορματ την sd & external sD..

[sIGPIC][/sIGPIC]

• The title was changed to [S II] Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις (Μέρος ΙΙ)