Jump to content

[S II] Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις (Μέρος ΙΙ)

saliez
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Πιο κάτω είναι (η 4η απο το τέλος

Εμενα εχει αυτην για τεταρτη απο το τελος...

Πήγαινε στην τελευταία επιλογή > About phone

Κάτω κάτω στο build number > κάντο tap 7 φορές (έτσι εμφανίζεται στο JB το Developer Options)

Έβαλα την τελευταία nighlty από CM και το κινητό μετά την επανεκκίνηση κόλλησε στο samsung logo. Τελικά αφού φλάσαρα μια παλιότερη nighlty + κερνελ dori έφτιαξε... (μόνο με την nightly δεν έφτιαξε). Τι μπορεί να φταίει ή να έκανα λάθος?

Είχα cm10.1 nightly + dori 9.14

wipe cache + dalvik μετα το φλασάρισμα έκανες; Αν όχι το αναφέρουν και οι CM devs ότι είναι πιθανό να έχεις bootloop

Αλλιώς θα το χαρακτήριζα το συγκεκριμένο παλικάρι...

Υπάρχουν ήδη πολλά bugs, δε χρειάζεται ένα ακόμα script να προσθέσει τα δικά του. Οι επιλογές υπάρχουν στο CWM. Τα partition είναι συγκεκριμένα. Δεν είναι σκόνη τα αρχεία του λειτουργικού να μπουν στις χαραμάδες. Φτάνει πια με κάθε μπούρδα που βγάζει ο κάθε πικραμένος που δεν έχει άλλη δουλειά να κάνει...

Χαλάρωσε guru, το συγκεκριμένο script είναι καρατσεκαρισμένο απο εκατοντάδες άτομα στο XDA

και στην τελική αν δεν σε ένδιαφέρει μην το χρησομοποιείς, αλλά στην τελική μην "χαρακτηρίζεις" αρνητικά όσους το χρησιμοποιούν

Δεν είναι όλοι experts όπως εσύ...

Edited by DimitrisAndNiki
“When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.”

• Απαντήσεις 11,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Πιο κάτω είναι (η 4η απο το τέλος

Εμενα εχει αυτην για τεταρτη απο το τελος...

Πηγαινε στο σχετικα με το τηλεφωνο και πατα συνεχομενα 5 η 7 (δεν θυμαμαι ακριβως ποσες αλλα εχει counter)

φορες στον αριθμο εκδοσης και θα σου εμφανιστει το μενου.

Έβαλα την τελευταία nighlty από CM και το κινητό μετά την επανεκκίνηση κόλλησε στο samsung logo. Τελικά αφού φλάσαρα μια παλιότερη nighlty + κερνελ dori έφτιαξε... (μόνο με την nightly δεν έφτιαξε). Τι μπορεί να φταίει ή να έκανα λάθος?

Είχα cm10.1 nightly + dori 9.14

Η τελευταία nightly έχει αναφερθεί πως έχει πρόβλημα. Φλασαρε την αμέσως προηγούμενη.

wipe cache + dalvik μετα το φλασάρισμα έκανες;

Έκανα...

Σκέφτηκα ότι με το CM update θα επέστρεφα στον κερνελ το δικο της. Μήπως είναι λάθος σκέψη και αφού έχω dori πρέπει να μείνω με dori?

Το δοκίμασα ξανά και πάλι τα ίδια. Τώρα έβαλα το update και πέρασα και τον dori 9.14 και όλα μια χαρά, οπότε κάτι κάνει ο συνδυασμός...

Resurrection Remix Rom 5.5.8

(Προηγούμενο σετάρισμα: Neatrom v6.4 XXMS3- Apolo 4.15b Regular - Μόντεμ: xxms4)

Υπαρχει καποιο αλλο wipe που θα με βοηθησει απο το CWM εκτος απο τα γνωστα? (cache, dalvik cache & βεβαια factory reset)

Τωρα που το σκεφτομαι, στο CWM, καπου στην επιλογη Wipedata/Factory reset υπαρχει μια επιλογη που λεει κατι για clean install, δεν θυμαμαι ακριβως... Τι ακριβως "καθαριζει" αυτη? (καταλαβαινεις τι φοβαμαι, αυτο που αναφερω πιο πανω για τους αποθ. χωρους...)

Φίλε, το μόνο που χρειάζεσαι είναι wipe data/factory reset. Βέβαια σου είπα, δοκίμασε να βάλεις πριν κάνεις το restore το latest Philz Touch και αυτός έχει ως επιλογή στο menu wipe data/factory - > Clean install for new ROM (κάπως έτσι) και μετά κάνε το nandroid restore. Μπορεί να μην έφταιγε το ότι δεν έκανες wipe ή μπορεί να μην έφταιγε η recovery που χρησιμοποίησες αλλά κάτι άλλο. Αυτό που θέλουμε εμείς πάντα είναι να αποκλείουμε τα ενδεχόμενα μέχρι να φτάσουμε στη λύση.

Και να ξέρεις, αυτό το wipe δεν επηρεάζει ποτέ τα περιεχόμενα της Micro SD και της Internal SD. Απ' το 2009 που 'χα το πρώτο μου Android ισχύει αυτό. Ο μόνος τρόπος για να κάνεις wipe και αυτά τα partitions είναι να πας σ' ένα μένου στο CWM (δε θυμάμαι που ακριβώς γιατί δεν το 'χω μπροστά μου όπου μπορείς να κάνεις από κει επιλεκτικά wipe/format την sdcard, sdext κλπ.

Όσον αφορά τη γνώμη μου για zipάκια όπως Gs2RomNuke, Gs2RomWipe, kernelwipe κλπ. απλά δε χρειάστηκε ποτέ να τα χρησιμοποιήσω μιας και πάντα ό,τι χρειαστεί να κάνω το κάνω από το CWM και δεν είχα ποτέ κανένα πρόβλημα και συνεπώς την ανάγκη για να χρησιμοποιήσω κάτι extra. Δε λέω ότι είναι βλάκες αυτοί που τα χρησιμοποιούν αν τους κάνει τη δουλειά που θέλουν και νιώθουν πιο σίγουροι για τα wipe αλλά δεν τα θεωρώ απαραίτητα για μένα τουλάχιστον. Και αν θέλετε και τη γνώμη των ειδικών και ο codeworkx και ο HardCorePawn και ο Dorimanx έχουν αναφέρει σε post τους στο xda να μη χρησιμοποιεί ο κόσμος τέτοια zipάκια. Και μάλιστα ο codeworkx μια φορά έβριζε κάποιον που είχε χρησιμοποιήσει το gs2romnuke και όχι το factoy reset/wipe data από το CWM.

spacer.png
Model: OnePlus 8T Lunar Silver 12/256 (kebab)
ROM: OxygenOS v11.0.11.11.KB05AA (Android 11)
Mods: Magisk v23 + Riru + LSPosed
Recovery: TWRP 3.5.2_11

Ειμαι με Slim Bean φιλε Maxairo! προτεινεις καποιο tweak σαν παλιος στην Slim ? Την 7.5 εβαλα... καλη δειχνει... και σαν μπαταρια και σαν ολα... εδω και 1 ωρα ειναι ακομα 100% και μιλησα και 5 λεπτα τηλεφωνο!

Ειμαι με Slim Bean φιλε Maxairo! προτεινεις καποιο tweak σαν παλιος στην Slim ? Την 7.5 εβαλα... καλη δειχνει... και σαν μπαταρια και σαν ολα... εδω και 1 ωρα ειναι ακομα 100% και μιλησα και 5 λεπτα τηλεφωνο!

Μπα όχι, δεν πειράζω κάτι εκτός του ότι περνάω Dorimanx 9.33 για BLN και slide2wake.

Επίσης, κάτι προς όλους. Τόσο καιρό είχα τα animations απ τις επιλογές προγραμματιστών στο 0.5 και επί εποχής gingerbread και παλιότερα από το spare parts πάντα έβαζα τα animations στο fast. Ήθελα να μαι και εφετζής αλλά να είναι και γρήγορα τα εφέ για μόστρα. Πλέον, εδώ και καμιά βδομάδα τα χω βάλει όλα στο off και είναι λες και όλα γίνονται πριν καν τα πατήσω. Δοκιμάστε το όσοι τα έχετε στο 0.5.

spacer.png

Καποιος ειχε πει οτι μπορουμε στην CM με καποιο τροπο να βαλουμε το ρολοι στη 'εση, γινεται τελικα? Εβγαλα την Slim Bean γιατι δεν ανοιγε system settings, πεταγε error

Εβγαλα την Slim Bean γιατι δεν ανοιγε system settings, πεταγε error

Κάτι κάνεις λάθος. Κανένα πρόβλημα δεν είχα ποτέ.

spacer.png

Σχετικά με την επιλογή keep wi-fi on during sleep:

1. Πώς βλέπουμε τον χρόνο στον οποίο μπαίνει σε sleep το κινητό? Αλλάζει αυτό?

2. Φαντάζομαι πως όσοι το χρησιμοποιούμε σπίτι (σταθερό wifi) για να λαμβάνουμε μηνύματα και emails το αφήνουμε στο always on και όχι only when plugged in, σωστά?

Resurrection Remix Rom 5.5.8

(Προηγούμενο σετάρισμα: Neatrom v6.4 XXMS3- Apolo 4.15b Regular - Μόντεμ: xxms4)

Σχετικά με την επιλογή keep wi-fi on during sleep:

1. Πώς βλέπουμε τον χρόνο στον οποίο μπαίνει σε sleep το κινητό? Αλλάζει αυτό?

2. Φαντάζομαι πως όσοι το χρησιμοποιούμε σπίτι (σταθερό wifi) για να λαμβάνουμε μηνύματα και emails το αφήνουμε στο always on και όχι only when plugged in, σωστά?

Η αλήθεια είναι πως λόγω των email μου και των αναβαθμίσεων των εφαρμογών μου που θέλω να γίνονται αυτόματα, το wifi μου είναι always on.

Για το πότε η συσκευή σου μπαίνει σε sleep, φαντάζομαι ότι εννοείς deep sleep, αν είσαι root μπορείς να χρησιμοποιησεις το cpu spy..

Νικος

[sIGPIC][/sIGPIC]

Phone: Incoming Call in Background

Επιτέλους! Το μόνο feature που πραγματικά μου έλειπε από εποχές CM7. Έρχεται στη Slim και είναι ήδη στο σημερινό unofficial build της Slim του fusionjack. Για όσους δεν ξέρουν τι είναι: αν έχεις ανοιχτή την οθόνη και κάνεις οτιδήποτε, δηλαδη απ' το να χαζεύεις τις homescreens, μέχρι να παίζεις κάποιο παιχνίδι, τότε αν σε πάρει κάποιος τηλέφωνο δε σου εμφανίζει την οθόνη εισερχόμενης κλήσης αλλά εμφανίζεται απλά μια ειδοποίηση στην notification bar με το όνομα του καλούντος. Έτσι δε σε διακόπτει κανείς ποτέ! Ξέρω, θα μου πείτε: "σιγά το πράμα, πώς κάνεις έτσι κι έκανες μέχρι και post γι' αυτή τη βλακεία;" αλλά δε φαντάζεστε πόσες φορές το χω χρειαστεί. Σκεφτείτε να κάνετε κάποια σοβαρή δουλειά στο κινητό και να σας παίρνει κάποιος που δε θέλετε να του μιλήσετε για κάποιο λόγο αλλά δε θέλετε να τον απορρίψετε κιόλας και το αφήνει να χτυπήσει μέχρι και το τελευταίο μπιπ. Απλά κάθεσαι 10-15 δευτερόλεπτα περιμένοντας να το κλείσει.

spacer.png

[ROM][4.2.2][i9100] IllusionRom-2.1 b3 14.07.2013

Πρόκειται για custom ROM βασισμένη στη Slim με μεγαλύτερο πλεονέκτημα ότι έχει HALO. Το HALO πιστεύω είναι το μόνο feature που λείπει απ' την Slim. Όλα τ' άλλα τα 'χει. Έχει να βγάλει update απ' τις 14 Ιουλίου. Μόλις βγάλει καινούριο build με όλα τα πρόσφατα changes και δω καλά λόγια θα τη φλασάρω να δω τι έχει να πει. Κι αν μου κάτσει καλά... τύφλα να χει και η PACman και η RootBox.

spacer.png

Slim 7

Gustavo kernel 12/7

Μια ωρα tapatalk, σπαστη καπως, λιγο browsing, μου τρωει 30% μπαταρία..

Πολλα ειναι

1+7 Pro

Slim 7

Gustavo kernel 12/7

Μια ωρα tapatalk, σπαστη καπως, λιγο browsing, μου τρωει 30% μπαταρία..

Πολλα ειναι

Ασε πίκρα, tapatalk + browsing = 2-3 φορτίσεις την ημέρα (όταν είμαι εκτός Αθηνών)

Βέβαια το φορτίζω στο 35-40% δεν το αφήνω να πατώσει...

“When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.”

Με cm και slim γινεται αυτό..

Με αλλες ρομ δεν βλεπω τέτοιο drain..

Και ειμαι πολυ προσεκτικός με το τι τρεχει απο πισω

1+7 Pro

Πρόκειται για custom ROM βασισμένη στη Slim με μεγαλύτερο πλεονέκτημα ότι έχει HALO. Το HALO πιστεύω είναι το μόνο feature που λείπει απ' την Slim. Όλα τ' άλλα τα 'χει. Έχει να βγάλει update απ' τις 14 Ιουλίου. Μόλις βγάλει καινούριο build με όλα τα πρόσφατα changes και δω καλά λόγια θα τη φλασάρω να δω τι έχει να πει. Κι αν μου κάτσει καλά... τύφλα να χει και η PACman και η RootBox.

Έλα τα παραλές!

Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω

Η τελευταία nightly έχει αναφερθεί πως έχει πρόβλημα. Φλασαρε την αμέσως προηγούμενη.

Φιλε διαβασες καλα λογια? ψινωμαι να τη φλασαρω

Εχει βρει κανεις το θεμα που εχει η illusion με το nexus στο βιντεο?

Δεν μπορω να το βρω στο playstore.

Ούτε εγώ. ...

Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω

Καποιος ειχε πει οτι μπορουμε στην CM με καποιο τροπο να βαλουμε το ρολοι στη 'εση, γινεται τελικα? Εβγαλα την Slim Bean γιατι δεν ανοιγε system settings, πεταγε error

Εγώ είχα πει πως αν το θέλει κάποιος μπορώ να φτιάξω μάλλον ένα mod για φλασαρισμα. Θες να στο κάνω?

Εχει βρει κανεις το θεμα που εχει η illusion με το nexus στο βιντεο?

Δεν μπορω να το βρω στο playstore.

Ούτε εγώ. ...

Έχει ωραίες λεπτομέρειες αλλά τελικά δεν το κράτησα!

Ορίστε : http://db.tt/Kzii19vH

Ημουν σε ενα σπιτι σε ενα πελατη ( εφτιαχνα ενα pc ειμαι τεχνικος Η/Υ ) και ειχα το S2 στο τραπέζι... κανει η κορη του η μικρη 3 χρονων ενα τσακ γεματο ποτηρι με νερο πανω στο S2... τα ειδα ολα... τιγκα στο νερο το κινητο... ΩΧ λεω τωρα... απ'τη μια παρακαλαγα να μη παθει τιποτα απ'την αλλη επειδη ειναι πλουσιοι αυτοι ελεγα να χαλασει να μου παρει το Note 2 που θέλω να πάρω :P

Ευτυχώς δεν έπαθε το κινητο ΤΙΠΟΤΑ απολυτως... λειτουργουν ΟΛΑ ρολοι... μιλαμε για ΝΕΡΟ παιδια οχι αστεια.... μεγαλη ποσοτητα...

Εμένα μου είχε πέσει σε λεκάνη με νερό και δεν έπαθε τίποτα. Ούτε με πιστολάκι ούτε σε ρύζι το έβαλα. Μιλάμε ίχνος σταγόνας νερού δεν υπήρχε. Εκεί να δεις ποσότητα νερού... :D

• The title was changed to [S II] Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις (Μέρος ΙΙ)