lefteris112 Δημ. July 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2013 Δοκίμασε να κάνεις διαγραφή δεδομένων στον es και διαγραφή της cache. Δώσε ξανά δικαιώματα root στην εφαρμογή και ξαναπροσπάθησε.. Το διεγραψα τελείως και το ξανα εγκατέστησα απο την αρχη αλλά και πάλι δεν μου δούλεψε. Τελικά ξανα εβαλα την v3.0.5 και δουλεύει κανονικά. @papakitou Ειναι για την ποιότητα του ήχου. Εχεις πιο καθαρό ηχο με πιο δυνατό μπάσο. Σκέψου το σαν ενα dsp manager με πολύ περισσότερες δυνατότητες και επιλογές. Για μενα αξίζει να το βάλεις. Μονο που δεν πιάνει το effect στο spirit fm. Εκτός και αν φταίει που εχω παλιά έκδοση του spirit. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
als2008 Δημ. July 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2013 Καλησπερα!!φοραω pacman 4.2.2!εχω παρατηρησει το εξης.ενω δουλευει μια χαρα σε καποια φαση μεσα στην μερα και οταν ειναι περιπου 40-50% μπαταρια χανει το 3g.οταν το κανω επανεκκίνηση επανέρχεται το 3g αλλα η μπαταρια εχει πεσει στο 10%...να υποθεσω οτι φταει ο karnel? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
keras Δημ. July 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2013 Έχω την τελευταία stock 4.1.2 rom απο Sammobile.com ρουταρισμένη. Στην κάμερα βλέπω τη ροζ κηλίδα στο κέντρο, η οποία αποτυπώνεται και στις φωτο. Πως διορθώνεται αυτό; Υπάρχει τρόπος; Ή μόνο περνώντας custom rom (φαντάζομαι θα το έχουν διορθώσει οι devs); Παράθεση HP 5710 θα την θυμάμαι πάντα... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. July 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2013 Για την Neat... Και wifi και data ανοιχτα.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. July 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2013 Εγώ προσωπικά του έχω βάλει profile να μπαίνει αυτόματα σε flight mode απο τι; 23.0 εως τις 5.30 και έτσι χάνω 1% τα βράδυα. Σήμερα έβαλα την latest CM10.1 και απόψε θα απενεργοποιήσω το προφιλ μου να δω τι drain θα έχει σε idle γιατί μου κίνησες την περιέργεια... ΥΓ Αν έχω 2-3% θα φας κράξιμο αύριο! :lol: Φιλε Δημητρη δεν εχει νοημα να το βαζω fliht mode.. αν ειναι το κλεινω....θελω να δεχομαι κλησεις μη τυχον χρειαστει για αυτο.το.θελω κανονικο'... βαλτο 100% και αστο idle να δεις οτι τρωει αρκετουτσικο.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lambgeo Δημ. July 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2013 παιδια εχω cm 10.1 nightly με dorimanx 9.35 τι ρομ πρεπει να βαλω για παιζουν τα 3δ games ??? Ειναι προβλημα κερνελ αυτο ή της συγκεκριμενης custom rom ή κατι αλλο ??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DimitrisAndNiki Δημ. July 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2013 παιδια εχω cm 10.1 nightly με dorimanx 9.35 τι ρομ πρεπει να βαλω για παιζουν τα 3δ games ??? Ειναι προβλημα κερνελ αυτο ή της συγκεκριμενης custom rom ή κατι αλλο ??? είναι πρόβλημα των mali drivers λόγω του ότι η Σαμμυ δεν δίνει τα sources κοινώς, πρόβλημα των ROMs Παράθεση “When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.” Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lambgeo Δημ. July 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2013 (edited) είναι πρόβλημα των mali drivers λόγω του ότι η Σαμμυ δεν δίνει τα sources κοινώς, πρόβλημα των ROMs δλδ προβλημα ολων των custom roms ? και αν θελω να παιξω καποιο παιχνιδι 3δ μονο με οριτζιναλ ρομ k custom που ειναι βασισμενη σε οριτζιναλ ρομ δλδ ??? Οποτε για custom rom βασισμενη σε οριτζιναλ ρομ απο σαμμυ ποια προτεινεται ??? Αν κ δεν εχω καποιο προβλημα με cm αλλα μου τη σπαει που δεν μπορω να παιξω ολα τα παιχνιδια Edited July 21, 2013 by lambgeo Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PAPAKITOU Δημ. July 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2013 Το διεγραψα τελείως και το ξανα εγκατέστησα απο την αρχη αλλά και πάλι δεν μου δούλεψε. Τελικά ξανα εβαλα την v3.0.5 και δουλεύει κανονικά. @papakitou Ειναι για την ποιότητα του ήχου. Εχεις πιο καθαρό ηχο με πιο δυνατό μπάσο. Σκέψου το σαν ενα dsp manager με πολύ περισσότερες δυνατότητες και επιλογές. Για μενα αξίζει να το βάλεις. Μονο που δεν πιάνει το effect στο spirit fm. Εκτός και αν φταίει που εχω παλιά έκδοση του spirit. Εντάξει φιλε θα το δοκιμάσω με την πρώτη ευκαιρία.. Αν χρειαστώ κατι καποια ρύθμιση κλπ, ελπιζω να με βοηθήσεις :D Παράθεση 1+7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefteris112 Δημ. July 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2013 Βάλτο και αμα χρειαστείς κάτι και μπορώ να βοηθήσω, πολύ ευχαρίστως. :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. July 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2013 Ημουν σε ενα σπιτι σε ενα πελατη ( εφτιαχνα ενα pc ειμαι τεχνικος Η/Υ ) και ειχα το S2 στο τραπέζι... κανει η κορη του η μικρη 3 χρονων ενα τσακ γεματο ποτηρι με νερο πανω στο S2... τα ειδα ολα... τιγκα στο νερο το κινητο... ΩΧ λεω τωρα... απ'τη μια παρακαλαγα να μη παθει τιποτα απ'την αλλη επειδη ειναι πλουσιοι αυτοι ελεγα να χαλασει να μου παρει το Note 2 που θέλω να πάρω :P Ευτυχώς δεν έπαθε το κινητο ΤΙΠΟΤΑ απολυτως... λειτουργουν ΟΛΑ ρολοι... μιλαμε για ΝΕΡΟ παιδια οχι αστεια.... μεγαλη ποσοτητα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
keras Δημ. July 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2013 Βγάλε μπαταρία και βάλτο μπροστά σε σεσουάρ να στεγνώσει για καλό και για κακό... Έχω σώσει 3 συσκευές έτσι. Παράθεση HP 5710 θα την θυμάμαι πάντα... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. July 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2013 την εβγαλα αμεσως εκεινη τη στιγμη... ηταν αθιχτο μεσα το κινητο.... δεν ειχε παει απο πισω νερο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MaXAiRO Δημ. July 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2013 Ωραίος ο DJ Tony. Βέβαια μου φαίνεται παράξενο που δεν έπαθε τίποτα απολύτως. Φορούσες θήκη; Εμένα, όσες φορές έχει πέσει νερό σε συσκευή μου, όλο και κάτι έπαθαν. Το Nokia 5800 είχε πέσει σε πισίνα για 2-3 δευτερόλεπτα, δεν άνοιγε καν και χρειάστηκε να το αφήσω στο ρύζι περίπου 1 βδομάδα για να φτιάξει τελείως. Στο HD2 είχε πέσει ένα ποτήρι νερό και χάλασε η θύρα micro-USB και το End Call / Power Button αλλά έφτιαξε τελείως ύστερα από 4 μέρες στο ρύζι. Το Galaxy Nexus το χρησιμοποίησα μια μέρα για φακό όταν έβρεχε καταρρακτωδώς και δεν είχε ρεύμα να βλέπω στο δρόμο, ήταν σαν να το είχα βάλει μέσα σε καταρράκτη για 5 λεπτά, άνοιγε αρχικά αλλά είχε σταγόνες εσωτερικά η οθόνη, δε δούλευε η κάμερα, το ακουστικό και στη συνέχεια μαύρισε τελείως η οθόνη, το έβαλα στο ρύζι για 2 μέρες και έφτιαξε σαν να μην είχε πάθει ποτέ τίποτα. Να πω ότι ποτέ σε κανένα απ' όλα αυτά δεν είχα θήκη. On Topic: AOKP Milestone 2 has finally arrived. Άντε DimitrisAndNiki, η τυχερή σου μέρα! Testing time. Χτες την θάβαμε την AOKP που χει να βγάλει milestone απ' τον Απρίλιο και έβγαλε σήμερα. Παράθεση Model: OnePlus 8T Lunar Silver 12/256 (kebab) ROM: OxygenOS v11.0.11.11.KB05AA (Android 11) Mods: Magisk v23 + Riru + LSPosed Recovery: TWRP 3.5.2_11 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DimitrisAndNiki Δημ. July 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2013 Καλημέρα κύριοι! την εβγαλα αμεσως εκεινη τη στιγμη... ηταν αθιχτο μεσα το κινητο.... δεν ειχε παει απο πισω νερο Περαστικά, ελπίζω να μην έχεις θέματα... Γενικά μετά το μπάνιο τα προβλήματα παρουσιάζονται μετά απο μέρες, ελπίζω να φορούσες καλή θήκη.... On Topic: AOKP Milestone 2 has finally arrived. Άντε DimitrisAndNiki, η τυχερή σου μέρα! Testing time. Χτες την θάβαμε την AOKP που χει να βγάλει milestone απ' τον Απρίλιο και έβγαλε σήμερα. Είχε μια ευκαιρία και την έχασε! Ίσως κάπου, κάποτε, την δοκιμάσω... Για την ώρα είμαι καλά με την CM10.1 20/7 nightly.... Με CM αν και ειναι κορυφαια χανω 10% ΠΕΡΙΠΟΥ... με Neat που ειναι 4.1.2 Stock Based χανω 1%... Και εχω μεινει αρκετο καιρο τωρα στη Neat διοτι με βολευει σε idle να χανει μονο 1% στο 8ωρο ΠΧ... παω με 100% στη δουλεια και φευγω με 99% 1% σε 8,5 ώρες χωρίς flight :) https://www.dropbox.com/s/tlkjkuxi217qf7u/2013-07-22%2007.44.51.png https://www.dropbox.com/s/4n331vd791ea10m/2013-07-22%2007.45.16.png https://www.dropbox.com/s/051n08aco6dlsv0/2013-07-22%2007.45.51.png Παράθεση “When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.” Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. July 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2013 Καλημερα, ναι παιδια φορουσα θηκη.... S Line λεγεται.... μονο στην οθονη και ακουστικο επεσε νερο, μπολικο νε μεν αλλα μονο εκει... ολα καλα λειτουργουν μεχρι ατιγμης... ολες οι λειτουργιες... μολις επιασα μετα το νερο στα.χερια το κινητο, ανοιξα perfect kick, γιατι? Σκεφτηκα οταν το.παιζω ζεματαει απο πισω το κινητο και ολη η οθονη... λεω καπου μπορει να βοηθησει.... τελος καλο ολα καλα.... Φιλε Δημητρη τωρα... ειδα wifi kai data κλειστα ε? Θα το δοκιμασω και θα σου πω... αλλα στη Neat με τα παντα ανοιχτα ειχα μολις 1% αλλα δεν.ειναι rom για πανω απο μια μερα.. χαχαχα... εχεις.μηπως καμια special ρυθμιση? Σε κανα kernel η τιποτα τετοιο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
als2008 Δημ. July 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2013 Καλημερα!!μια ερωτηση... Εχω cm 10.1.γινετε να αλλαξω το χρωμα απο το σημα το ρολοι και τα λοιπά..? Εψαξα μεσα στο μενου αλλα δεν βρηκα καμια τετοια επιλογή! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefan_city Δημ. July 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2013 Καλημερα!!μια ερωτηση... Εχω cm 10.1.γινετε να αλλαξω το χρωμα απο το σημα το ρολοι και τα λοιπά..? Εψαξα μεσα στο μενου αλλα δεν βρηκα καμια τετοια επιλογή! Καλημέρα. Υπάρχουν αρκετά θέματα στο xda, αλλά και στο store. Εμένα με έχει βολέψει το betterbean, το οποίο υπάρχει σε αρκετά χρώματα. Θα το βρεις στο play store. Αφού κατεβάσεις και εγκαταστήσεις το θέμα που θες, πηγαίνεις ρυθμίσεις-> θέματα, και επιλέγεις αυτό που θες. Κάνε και μια επανεκκίνηση και είσαι έτοιμος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DimitrisAndNiki Δημ. July 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2013 Φιλε Δημητρη τωρα... ειδα wifi kai data κλειστα ε? Θα το δοκιμασω και θα σου πω... αλλα στη Neat με τα παντα ανοιχτα ειχα μολις 1% αλλα δεν.ειναι rom για πανω απο μια μερα.. χαχαχα... εχεις.μηπως καμια special ρυθμιση? Σε κανα kernel η τιποτα τετοιο? Στον κέρνελ ενεργοποιημένο μόνο BLN Greenify για hybernation εφαρμογών 2G, Data Off, Wifi Off > Δεν μου χρειάζονται όταν ...κοιμάμαι 99% των app notifications OFF CM profiles OFF Daydream OFF και πριν το αφήσω στην άκρη σκοτώνω τις εφαρμογές στο background απο το recent apps αυτά... Παράθεση “When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.” Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
als2008 Δημ. July 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2013 Καλημέρα. Υπάρχουν αρκετά θέματα στο xda, αλλά και στο store. Εμένα με έχει βολέψει το betterbean, το οποίο υπάρχει σε αρκετά χρώματα. Θα το βρεις στο play store. Αφού κατεβάσεις και εγκαταστήσεις το θέμα που θες, πηγαίνεις ρυθμίσεις-> θέματα, και επιλέγεις αυτό που θες. Κάνε και μια επανεκκίνηση και είσαι έτοιμος. Ευχαριστώ φιλος!μηπως ξερεις και γιατι δεν μου δουλευει το bln?φοραω dorinmax Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dante02004 Δημ. July 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2013 Να κάνω μια γενική ερώτηση; Είμαι με slim bean 4.2.2 (πρώτη custom rom που δοκίμασα μετά την τρισκατάρατη official 4.0.3 που δεν έλεγε να πάρει update), και μου έχει έρθει ειδοποίηση για OTA update. Έτσι για να είμαι σίγουρος (φύλαγε τα ρούχα σου να'χεις τα μισά που λέμε), πάω μέσα από το update και κάνω απλά το update; Εννοώ, δεν κινδυνεύουν αρχεία μου, δεδομένα κλπ, ε; Nandroid backup και τέτοια είναι περιττά να υποθέσω.. Σωστά; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MaXAiRO Δημ. July 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2013 Να κάνω μια γενική ερώτηση; Είμαι με slim bean 4.2.2 (πρώτη custom rom που δοκίμασα μετά την τρισκατάρατη official 4.0.3 που δεν έλεγε να πάρει update), και μου έχει έρθει ειδοποίηση για OTA update. Έτσι για να είμαι σίγουρος (φύλαγε τα ρούχα σου να'χεις τα μισά που λέμε), πάω μέσα από το update και κάνω απλά το update; Εννοώ, δεν κινδυνεύουν αρχεία μου, δεδομένα κλπ, ε; Nandroid backup και τέτοια είναι περιττά να υποθέσω.. Σωστά; Σωστός. Δε χρειάζεται να κάνεις κάτι άλλο. Παράθεση Model: OnePlus 8T Lunar Silver 12/256 (kebab) ROM: OxygenOS v11.0.11.11.KB05AA (Android 11) Mods: Magisk v23 + Riru + LSPosed Recovery: TWRP 3.5.2_11 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DimitrisAndNiki Δημ. July 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2013 Ευχαριστώ φιλος!μηπως ξερεις και γιατι δεν μου δουλευει το bln?φοραω dorinmax Γιατί δεν το ενεργοποίησες με το Stweaks? https://play.google.com/store/apps/details?id=com.gokhanmoral.stweaks.app Να κάνω μια γενική ερώτηση; Είμαι με slim bean 4.2.2 (πρώτη custom rom που δοκίμασα μετά την τρισκατάρατη official 4.0.3 που δεν έλεγε να πάρει update), και μου έχει έρθει ειδοποίηση για OTA update. Έτσι για να είμαι σίγουρος (φύλαγε τα ρούχα σου να'χεις τα μισά που λέμε), πάω μέσα από το update και κάνω απλά το update; Εννοώ, δεν κινδυνεύουν αρχεία μου, δεδομένα κλπ, ε; Nandroid backup και τέτοια είναι περιττά να υποθέσω.. Σωστά; ΜΕΓΑ ΛΑΘΟΣ! :!: Το nandroid backup είναι MUST!!!!!!!!!!! :!: Σωστός. Δε χρειάζεται να κάνεις κάτι άλλο. Αδερφέ, ένα nandroid (εγώ έχω 2-3) δεν είναι κόπος και μπορεί να σε σώσει απο δύσκολες καταστάσεις... Εκτός απο μερικά mb δεν έχει επιλέον κόστος... :happy: Παράθεση “When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.” Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. July 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2013 (edited) 3 ωρες οθονη ποτε δεν ειχα.... ποια Slim Bean λετε να βαλω ? Μαχαιρο εσυ φιλε ποια εχεις ? νομιζω την εχεις καιρο ε? Εχει καλυτερη μπαταρια λες ? Τα profiles OFF στην CM πως τα κανω ? Δεν ξερω αλλα η CM οταν το πειραζω βλεπω πολυ καταναλωση....... να ΠΧ βαζω κατι Screens με 3 ωρες λειτουργιας ειμαι ηδη 86% http://i.imgur.com/M5eDglB.png http://i.imgur.com/fjAU2Gd.png http://i.imgur.com/XJ4UoDL.png http://i.imgur.com/1gPeken.png http://i.imgur.com/wBSHsHQ.png http://i.imgur.com/qq9jKY7.png Edited July 22, 2013 by DjTony Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
als2008 Δημ. July 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2013 Γιατί δεν το ενεργοποίησες με το Stweaks? https://play.google.com/store/apps/details?id=com.gokhanmoral.stweaks.app ΜΕΓΑ ΛΑΘΟΣ! :!: Το nandroid backup είναι MUST!!!!!!!!!!! :!: Αδερφέ, ένα nandroid (εγώ έχω 2-3) δεν είναι κόπος και μπορεί να σε σώσει απο δύσκολες καταστάσεις... Εκτός απο μερικά mb δεν έχει επιλέον κόστος... :happy: Μια χαρα το θεματακι.μια χαρα και τα led..αλλη μια χαρη...πως θα βαλω στις επιλογες recovery οταν παταω για επανεκκίνηση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts