Jump to content

[S II] Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις (Μέρος ΙΙ)

saliez
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Δοκίμασε να κάνεις διαγραφή δεδομένων στον es και διαγραφή της cache. Δώσε ξανά δικαιώματα root στην εφαρμογή και ξαναπροσπάθησε..

Το διεγραψα τελείως και το ξανα εγκατέστησα απο την αρχη αλλά και πάλι δεν μου δούλεψε.

Τελικά ξανα εβαλα την v3.0.5 και δουλεύει κανονικά.

@papakitou

Ειναι για την ποιότητα του ήχου.

Εχεις πιο καθαρό ηχο με πιο δυνατό μπάσο.

Σκέψου το σαν ενα dsp manager με πολύ περισσότερες δυνατότητες και επιλογές.

Για μενα αξίζει να το βάλεις.

Μονο που δεν πιάνει το effect στο spirit fm.

Εκτός και αν φταίει που εχω παλιά έκδοση του spirit.

• Απαντήσεις 11,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Καλησπερα!!φοραω pacman 4.2.2!εχω παρατηρησει το εξης.ενω δουλευει μια χαρα σε καποια φαση μεσα στην μερα και οταν ειναι περιπου 40-50% μπαταρια χανει το 3g.οταν το κανω επανεκκίνηση επανέρχεται το 3g αλλα η μπαταρια εχει πεσει στο 10%...να υποθεσω οτι φταει ο karnel?

Έχω την τελευταία stock 4.1.2 rom απο Sammobile.com ρουταρισμένη.

Στην κάμερα βλέπω τη ροζ κηλίδα στο κέντρο, η οποία αποτυπώνεται και στις φωτο.

Πως διορθώνεται αυτό; Υπάρχει τρόπος;

Ή μόνο περνώντας custom rom (φαντάζομαι θα το έχουν διορθώσει οι devs);

HP 5710 θα την θυμάμαι πάντα...

Εγώ προσωπικά του έχω βάλει profile να μπαίνει αυτόματα σε flight mode απο τι; 23.0 εως τις 5.30 και έτσι χάνω 1% τα βράδυα.

Σήμερα έβαλα την latest CM10.1 και απόψε θα απενεργοποιήσω το προφιλ μου να δω τι drain θα έχει σε idle γιατί μου κίνησες την περιέργεια...

ΥΓ Αν έχω 2-3% θα φας κράξιμο αύριο! :lol:

Φιλε Δημητρη δεν εχει νοημα να το βαζω fliht mode.. αν ειναι το κλεινω....θελω να δεχομαι κλησεις μη τυχον χρειαστει για αυτο.το.θελω κανονικο'... βαλτο 100% και αστο idle να δεις οτι τρωει αρκετουτσικο....

παιδια εχω cm 10.1 nightly με dorimanx 9.35 τι ρομ πρεπει να βαλω για παιζουν τα 3δ games ??? Ειναι προβλημα κερνελ αυτο ή της συγκεκριμενης custom rom ή κατι αλλο ???

παιδια εχω cm 10.1 nightly με dorimanx 9.35 τι ρομ πρεπει να βαλω για παιζουν τα 3δ games ??? Ειναι προβλημα κερνελ αυτο ή της συγκεκριμενης custom rom ή κατι αλλο ???

είναι πρόβλημα των mali drivers λόγω του ότι η Σαμμυ δεν δίνει τα sources

κοινώς, πρόβλημα των ROMs

“When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.”

είναι πρόβλημα των mali drivers λόγω του ότι η Σαμμυ δεν δίνει τα sources

κοινώς, πρόβλημα των ROMs

δλδ προβλημα ολων των custom roms ? και αν θελω να παιξω καποιο παιχνιδι 3δ μονο με οριτζιναλ ρομ k custom που ειναι βασισμενη σε οριτζιναλ ρομ δλδ ???

Οποτε για custom rom βασισμενη σε οριτζιναλ ρομ απο σαμμυ ποια προτεινεται ???

Αν κ δεν εχω καποιο προβλημα με cm αλλα μου τη σπαει που δεν μπορω να παιξω ολα τα παιχνιδια

Edited by lambgeo

Το διεγραψα τελείως και το ξανα εγκατέστησα απο την αρχη αλλά και πάλι δεν μου δούλεψε.

Τελικά ξανα εβαλα την v3.0.5 και δουλεύει κανονικά.

@papakitou

Ειναι για την ποιότητα του ήχου.

Εχεις πιο καθαρό ηχο με πιο δυνατό μπάσο.

Σκέψου το σαν ενα dsp manager με πολύ περισσότερες δυνατότητες και επιλογές.

Για μενα αξίζει να το βάλεις.

Μονο που δεν πιάνει το effect στο spirit fm.

Εκτός και αν φταίει που εχω παλιά έκδοση του spirit.

Εντάξει φιλε θα το δοκιμάσω με την πρώτη ευκαιρία..

Αν χρειαστώ κατι καποια ρύθμιση κλπ, ελπιζω να με βοηθήσεις :D

1+7 Pro

Ημουν σε ενα σπιτι σε ενα πελατη ( εφτιαχνα ενα pc ειμαι τεχνικος Η/Υ ) και ειχα το S2 στο τραπέζι... κανει η κορη του η μικρη 3 χρονων ενα τσακ γεματο ποτηρι με νερο πανω στο S2... τα ειδα ολα... τιγκα στο νερο το κινητο... ΩΧ λεω τωρα... απ'τη μια παρακαλαγα να μη παθει τιποτα απ'την αλλη επειδη ειναι πλουσιοι αυτοι ελεγα να χαλασει να μου παρει το Note 2 που θέλω να πάρω :P

Ευτυχώς δεν έπαθε το κινητο ΤΙΠΟΤΑ απολυτως... λειτουργουν ΟΛΑ ρολοι... μιλαμε για ΝΕΡΟ παιδια οχι αστεια.... μεγαλη ποσοτητα...

Βγάλε μπαταρία και βάλτο μπροστά σε σεσουάρ να στεγνώσει για καλό και για κακό...

Έχω σώσει 3 συσκευές έτσι.

HP 5710 θα την θυμάμαι πάντα...

την εβγαλα αμεσως εκεινη τη στιγμη... ηταν αθιχτο μεσα το κινητο.... δεν ειχε παει απο πισω νερο

Ωραίος ο DJ Tony. Βέβαια μου φαίνεται παράξενο που δεν έπαθε τίποτα απολύτως. Φορούσες θήκη; Εμένα, όσες φορές έχει πέσει νερό σε συσκευή μου, όλο και κάτι έπαθαν. Το Nokia 5800 είχε πέσει σε πισίνα για 2-3 δευτερόλεπτα, δεν άνοιγε καν και χρειάστηκε να το αφήσω στο ρύζι περίπου 1 βδομάδα για να φτιάξει τελείως. Στο HD2 είχε πέσει ένα ποτήρι νερό και χάλασε η θύρα micro-USB και το End Call / Power Button αλλά έφτιαξε τελείως ύστερα από 4 μέρες στο ρύζι. Το Galaxy Nexus το χρησιμοποίησα μια μέρα για φακό όταν έβρεχε καταρρακτωδώς και δεν είχε ρεύμα να βλέπω στο δρόμο, ήταν σαν να το είχα βάλει μέσα σε καταρράκτη για 5 λεπτά, άνοιγε αρχικά αλλά είχε σταγόνες εσωτερικά η οθόνη, δε δούλευε η κάμερα, το ακουστικό και στη συνέχεια μαύρισε τελείως η οθόνη, το έβαλα στο ρύζι για 2 μέρες και έφτιαξε σαν να μην είχε πάθει ποτέ τίποτα. Να πω ότι ποτέ σε κανένα απ' όλα αυτά δεν είχα θήκη.

On Topic: AOKP Milestone 2 has finally arrived. Άντε DimitrisAndNiki, η τυχερή σου μέρα! Testing time. Χτες την θάβαμε την AOKP που χει να βγάλει milestone απ' τον Απρίλιο και έβγαλε σήμερα.

spacer.png
Model: OnePlus 8T Lunar Silver 12/256 (kebab)
ROM: OxygenOS v11.0.11.11.KB05AA (Android 11)
Mods: Magisk v23 + Riru + LSPosed
Recovery: TWRP 3.5.2_11

Καλημέρα κύριοι!

την εβγαλα αμεσως εκεινη τη στιγμη... ηταν αθιχτο μεσα το κινητο.... δεν ειχε παει απο πισω νερο

Περαστικά, ελπίζω να μην έχεις θέματα...

Γενικά μετά το μπάνιο τα προβλήματα παρουσιάζονται μετά απο μέρες, ελπίζω να φορούσες καλή θήκη....

On Topic: AOKP Milestone 2 has finally arrived. Άντε DimitrisAndNiki, η τυχερή σου μέρα! Testing time. Χτες την θάβαμε την AOKP που χει να βγάλει milestone απ' τον Απρίλιο και έβγαλε σήμερα.

Είχε μια ευκαιρία και την έχασε!

Ίσως κάπου, κάποτε, την δοκιμάσω... Για την ώρα είμαι καλά με την CM10.1 20/7 nightly....

Με CM αν και ειναι κορυφαια χανω 10% ΠΕΡΙΠΟΥ... με Neat που ειναι 4.1.2 Stock Based χανω 1%...

Και εχω μεινει αρκετο καιρο τωρα στη Neat διοτι με βολευει σε idle να χανει μονο 1% στο 8ωρο ΠΧ... παω με 100% στη δουλεια και φευγω με 99%

1% σε 8,5 ώρες χωρίς flight :)

https://www.dropbox.com/s/tlkjkuxi217qf7u/2013-07-22%2007.44.51.png

https://www.dropbox.com/s/4n331vd791ea10m/2013-07-22%2007.45.16.png

https://www.dropbox.com/s/051n08aco6dlsv0/2013-07-22%2007.45.51.png

Καλημερα, ναι παιδια φορουσα θηκη.... S Line λεγεται.... μονο στην οθονη και ακουστικο επεσε νερο, μπολικο νε μεν αλλα μονο εκει... ολα καλα λειτουργουν μεχρι ατιγμης... ολες οι λειτουργιες... μολις επιασα μετα το νερο στα.χερια το κινητο, ανοιξα perfect kick, γιατι? Σκεφτηκα οταν το.παιζω ζεματαει απο πισω το κινητο και ολη η οθονη... λεω καπου μπορει να βοηθησει.... τελος καλο ολα καλα....

Φιλε Δημητρη τωρα... ειδα wifi kai data κλειστα ε? Θα το δοκιμασω και θα σου πω... αλλα στη Neat με τα παντα ανοιχτα ειχα μολις 1% αλλα δεν.ειναι rom για πανω απο μια μερα.. χαχαχα... εχεις.μηπως καμια special ρυθμιση? Σε κανα kernel η τιποτα τετοιο?

Καλημερα!!μια ερωτηση... Εχω cm 10.1.γινετε να αλλαξω το χρωμα απο το σημα το ρολοι και τα λοιπά..? Εψαξα μεσα στο μενου αλλα δεν βρηκα καμια τετοια επιλογή!

Καλημερα!!μια ερωτηση... Εχω cm 10.1.γινετε να αλλαξω το χρωμα απο το σημα το ρολοι και τα λοιπά..? Εψαξα μεσα στο μενου αλλα δεν βρηκα καμια τετοια επιλογή!

Καλημέρα. Υπάρχουν αρκετά θέματα στο xda, αλλά και στο store. Εμένα με έχει βολέψει το betterbean, το οποίο υπάρχει σε αρκετά χρώματα. Θα το βρεις στο play store.

Αφού κατεβάσεις και εγκαταστήσεις το θέμα που θες, πηγαίνεις ρυθμίσεις-> θέματα, και επιλέγεις αυτό που θες. Κάνε και μια επανεκκίνηση και είσαι έτοιμος.

Φιλε Δημητρη τωρα... ειδα wifi kai data κλειστα ε? Θα το δοκιμασω και θα σου πω... αλλα στη Neat με τα παντα ανοιχτα ειχα μολις 1% αλλα δεν.ειναι rom για πανω απο μια μερα.. χαχαχα... εχεις.μηπως καμια special ρυθμιση? Σε κανα kernel η τιποτα τετοιο?

Στον κέρνελ ενεργοποιημένο μόνο BLN

Greenify για hybernation εφαρμογών

2G, Data Off, Wifi Off > Δεν μου χρειάζονται όταν ...κοιμάμαι

99% των app notifications OFF

CM profiles OFF

Daydream OFF

και πριν το αφήσω στην άκρη σκοτώνω τις εφαρμογές στο background απο το recent apps

αυτά...

Καλημέρα. Υπάρχουν αρκετά θέματα στο xda, αλλά και στο store. Εμένα με έχει βολέψει το betterbean, το οποίο υπάρχει σε αρκετά χρώματα. Θα το βρεις στο play store.

Αφού κατεβάσεις και εγκαταστήσεις το θέμα που θες, πηγαίνεις ρυθμίσεις-> θέματα, και επιλέγεις αυτό που θες. Κάνε και μια επανεκκίνηση και είσαι έτοιμος.

Ευχαριστώ φιλος!μηπως ξερεις και γιατι δεν μου δουλευει το bln?φοραω dorinmax

Να κάνω μια γενική ερώτηση; Είμαι με slim bean 4.2.2 (πρώτη custom rom που δοκίμασα μετά την τρισκατάρατη official 4.0.3 που δεν έλεγε να πάρει update), και μου έχει έρθει ειδοποίηση για OTA update. Έτσι για να είμαι σίγουρος (φύλαγε τα ρούχα σου να'χεις τα μισά που λέμε), πάω μέσα από το update και κάνω απλά το update; Εννοώ, δεν κινδυνεύουν αρχεία μου, δεδομένα κλπ, ε; Nandroid backup και τέτοια είναι περιττά να υποθέσω..

Σωστά;

Να κάνω μια γενική ερώτηση; Είμαι με slim bean 4.2.2 (πρώτη custom rom που δοκίμασα μετά την τρισκατάρατη official 4.0.3 που δεν έλεγε να πάρει update), και μου έχει έρθει ειδοποίηση για OTA update. Έτσι για να είμαι σίγουρος (φύλαγε τα ρούχα σου να'χεις τα μισά που λέμε), πάω μέσα από το update και κάνω απλά το update; Εννοώ, δεν κινδυνεύουν αρχεία μου, δεδομένα κλπ, ε; Nandroid backup και τέτοια είναι περιττά να υποθέσω..

Σωστά;

Σωστός. Δε χρειάζεται να κάνεις κάτι άλλο.

spacer.png
Model: OnePlus 8T Lunar Silver 12/256 (kebab)
ROM: OxygenOS v11.0.11.11.KB05AA (Android 11)
Mods: Magisk v23 + Riru + LSPosed
Recovery: TWRP 3.5.2_11

Ευχαριστώ φιλος!μηπως ξερεις και γιατι δεν μου δουλευει το bln?φοραω dorinmax

Γιατί δεν το ενεργοποίησες με το Stweaks?

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.gokhanmoral.stweaks.app

Σωστά;

ΜΕΓΑ ΛΑΘΟΣ!

:!: Το nandroid backup είναι MUST!!!!!!!!!!! :!:

Σωστός. Δε χρειάζεται να κάνεις κάτι άλλο.

Αδερφέ, ένα nandroid (εγώ έχω 2-3) δεν είναι κόπος και μπορεί να σε σώσει απο δύσκολες καταστάσεις...

Εκτός απο μερικά mb δεν έχει επιλέον κόστος... :happy:

3 ωρες οθονη ποτε δεν ειχα.... ποια Slim Bean λετε να βαλω ? Μαχαιρο εσυ φιλε ποια εχεις ? νομιζω την εχεις καιρο ε?

Εχει καλυτερη μπαταρια λες ? Τα profiles OFF στην CM πως τα κανω ? Δεν ξερω αλλα η CM οταν το πειραζω βλεπω πολυ καταναλωση....... να ΠΧ βαζω κατι Screens με 3 ωρες λειτουργιας ειμαι ηδη 86%

http://i.imgur.com/M5eDglB.png

http://i.imgur.com/fjAU2Gd.png

http://i.imgur.com/XJ4UoDL.png

http://i.imgur.com/1gPeken.png

http://i.imgur.com/wBSHsHQ.png

http://i.imgur.com/qq9jKY7.png

Edited by DjTony

Γιατί δεν το ενεργοποίησες με το Stweaks?

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.gokhanmoral.stweaks.app

ΜΕΓΑ ΛΑΘΟΣ!

:!: Το nandroid backup είναι MUST!!!!!!!!!!! :!:

Αδερφέ, ένα nandroid (εγώ έχω 2-3) δεν είναι κόπος και μπορεί να σε σώσει απο δύσκολες καταστάσεις...

Εκτός απο μερικά mb δεν έχει επιλέον κόστος... :happy:

Μια χαρα το θεματακι.μια χαρα και τα led..αλλη μια χαρη...πως θα βαλω στις επιλογες recovery οταν παταω για επανεκκίνηση?

• The title was changed to [S II] Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις (Μέρος ΙΙ)