Sofos_5 Δημ. July 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2013 (edited) Απλά να ξέρεις μην επαναφέρεις εφαρμογές ή δεδομένα συστήματος από stock σε cm γενικά. Μονο για τις σημειώσεις και μετρημένες 1,2 εφαρμογές ακόμα μπορούν αν θυμάμαι καλά. Επίσης σχετικά με το mod, όσοι θέλετε να δείτε τι θα δείτε με το mod χωρίς να το φλασαρετε, μπορείτε να πάτε στις ρυθμίσεις προγραμματιστή και να αλλάξετε τα παρακάτω σε 0,5 (μην δίνετε σημασία στα δικά μου). Μια επανεκκίνηση και λογικά τα πάντα θα πηγαίνουν σφαίρα (εξαρτάται βέβαια και από τις ρυθμίσεις animation που έχει ο καθένας στον launcher του αλλά σίγουρα η διαφορά θα είναι αισθητή). Επίσης ο kernel του Gustavo τρώει μπαταρία γιατί έχει το entropy από default στα τέρματα.. γι'αυτό βέβαια είναι αι τα πάντα τόσο smooth. Προσωπικά θα τον κρατήσω μια και είχα καιρό να δω το κινητό τόσο smooth! Edited July 13, 2013 by Sofos_5 Παράθεση Samsung - Πλήρης Οδηγός (Odin, Root, CWM, TWRP, Kernels, F.A.Q.) [ROM][JB.4.1.2][18/10][XW-MS1/LSZ/LSW- Added] Deodexed Stock Samsung Roms Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. July 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2013 Το ρολοι πανω στην notification bar στην cm παει στο κεντρο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DimitrisAndNiki Δημ. July 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2013 Το ρολοι πανω στην notification bar στην cm παει στο κεντρο? Δυστυχώς όχι... και εγώ θα το ήθελα... Παράθεση “When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.” Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofos_5 Δημ. July 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2013 Το ρολοι πανω στην notification bar στην cm παει στο κεντρο? Δυστυχώς όχι... και εγώ θα το ήθελα... Μπορώ να σας φτιάξω ένα zip με το ρολόι στο κέντρο αλλά να πάρετε nandroid backup γιατί ποτέ δεν ξέρεις και δεν φοράω και cm για να το δοκιμάσω. Παράθεση Samsung - Πλήρης Οδηγός (Odin, Root, CWM, TWRP, Kernels, F.A.Q.) [ROM][JB.4.1.2][18/10][XW-MS1/LSZ/LSW- Added] Deodexed Stock Samsung Roms Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmasgr Δημ. July 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2013 Απλά να ξέρεις μην επαναφέρεις εφαρμογές ή δεδομένα συστήματος από stock σε cm γενικά. Μονο για τις σημειώσεις και μετρημένες 1,2 εφαρμογές ακόμα μπορούν αν θυμάμαι καλά. Επίσης σχετικά με το mod, όσοι θέλετε να δείτε τι θα δείτε με το mod χωρίς να το φλασαρετε, μπορείτε να πάτε στις ρυθμίσεις προγραμματιστή και να αλλάξετε τα παρακάτω σε 0,5 (μην δίνετε σημασία στα δικά μου). Μια επανεκκίνηση και λογικά τα πάντα θα πηγαίνουν σφαίρα (εξαρτάται βέβαια και από τις ρυθμίσεις animation που έχει ο καθένας στον launcher του αλλά σίγουρα η διαφορά θα είναι αισθητή). Επίσης ο kernel του Gustavo τρώει μπαταρία γιατί έχει το entropy από default στα τέρματα.. γι'αυτό βέβαια είναι αι τα πάντα τόσο smooth. Προσωπικά θα τον κρατήσω μια και είχα καιρό να δω το κινητό τόσο smooth! Σοφο στην 4.2.2 του infected τώρα προσεξα πως δεν υπαρχουν οι ρυθμίσεις για προγραμματιστες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofos_5 Δημ. July 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2013 Σοφο στην 4.2.2 του infected τώρα προσεξα πως δεν υπαρχουν οι ρυθμίσεις για προγραμματιστες Νομίζω πατάς την έκδοση λογισμικού στο Σχετικά 7 φορές και εμφανίζεται ή κάτι τέτοιο. Google it! Παράθεση Samsung - Πλήρης Οδηγός (Odin, Root, CWM, TWRP, Kernels, F.A.Q.) [ROM][JB.4.1.2][18/10][XW-MS1/LSZ/LSW- Added] Deodexed Stock Samsung Roms Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmasgr Δημ. July 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2013 Νεο kernel απο Gustavo. Σοφο μου φαίνεται οτι το στοκ kernel του infected έχει καλυτερο battery drain και έχει default ondemand - cfq. Εσύ τι χρησιμοποιείς ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofos_5 Δημ. July 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2013 Νεο kernel απο Gustavo. Σοφο μου φαίνεται οτι το στοκ kernel του infected έχει καλυτερο battery drain και έχει default ondemand - cfq. Εσύ τι χρησιμοποιείς ? Γιατί βγάζει ξεχωριστά kernel ο infected? Ή της Rom του εννοείς (δηλαδή τον cm stock)? Εγώ χρησιμοποιώ pegasusq + row, χωρίς boostpulse, χωρίς frandom κτλ Samsung stock και bln. Δυστυχώς τρώει μπαταρία αλλά σε σύγκριση με τη ταχύτητα, smoothness plus bln μάλλον δύσκολα να αλλάξω.. Επίσης από τη στιγμή που είναι βασισμένος σε stock φαντάζομαι δεν θα δω και μεγάλη διαφορά. Θα δοκιμάσω και με τον stock I/O scheduler cfq που έχει ο stock όπως είπες από περιέργεια :-) Παράθεση Samsung - Πλήρης Οδηγός (Odin, Root, CWM, TWRP, Kernels, F.A.Q.) [ROM][JB.4.1.2][18/10][XW-MS1/LSZ/LSW- Added] Deodexed Stock Samsung Roms Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WolfBack Δημ. July 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2013 Νομίζω πατάς την έκδοση λογισμικού στο Σχετικά 7 φορές και εμφανίζεται ή κάτι τέτοιο. Google it! Όντως. Πατάς την έκδοση λογισμικού 4 φορές και εμφανίζεται. Παράθεση Samsung Galaxy S10 (G973F) Samsung Galaxy S7 Edge (G935F) Samsung Galaxy S4 (GT-i9506) Samsung Galaxy SII (GT-i9100) Samsung Galaxy S Plus (GT-i9001) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Glx90 Δημ. July 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2013 Hello! Μπορεί κάποιος να μου πει ενα καλό modem για 4.1.2 μαζί με ril (και το αντιστοιχο link) έχω κάνει μ@λ@κια και έβαλα modem apo gb Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Darth_kospo Δημ. July 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2013 Μετά από τόσες Rom που είχα βάλει, είχα αποφασίσει και κατασταλάξει στην Omega 22, 23. Βάζω κ το κινητό σε powersave Mode, αλλάζω κ τον touchwiz με τον Apex κ είχα βρει την ησυχία μου. 2 μέρες μπαταρία με σοβαρή χρήση. Κ ξαφνικά μπαίνω μετά από κάνα μηνα στο φόρουμ κ σας βλέπω όλους Cm . Τι έγινε έχω μείνει πίσω. Άλλαξα την προηγούμενη βδομάδα σε cm nigtly με dorimax αλλά δεν έμεινα ευχαριστημενος ( πιο πολύ απ την μπαταρία ) και τελικά γύρισα σε Omega 24. Μήπως είναι ιδέα μου, ότι δεν ήταν καλή η Ρομ και τελικά χάνω κάτι καλό απ τη συσκευή μου. Έχετε να προτείνεται κάποιο καλύτερο συνδυασμό rom k Kernel. Επίσης κάτι μικρό που με ενοχλεί ( κ ενοχλούσε πάντα ) είναι οι nightly εκδόσεις οπου δεν θέλω να κάθομαι να τις περνάω συνέχεια, αλλά αν δεν τις περνάω αισθάνομαι ότι η συσκευή υπολειτουργει Παράθεση Life' s Good 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. July 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2013 Μετά από τόσες Rom που είχα βάλει, είχα αποφασίσει και κατασταλάξει στην Omega 22, 23. Βάζω κ το κινητό σε powersave Mode, αλλάζω κ τον touchwiz με τον Apex κ είχα βρει την ησυχία μου. 2 μέρες μπαταρία με σοβαρή χρήση. Κ ξαφνικά μπαίνω μετά από κάνα μηνα στο φόρουμ κ σας βλέπω όλους Cm . Τι έγινε έχω μείνει πίσω. Άλλαξα την προηγούμενη βδομάδα σε cm nigtly με dorimax αλλά δεν έμεινα ευχαριστημενος ( πιο πολύ απ την μπαταρία ) και τελικά γύρισα σε Omega 24. Μήπως είναι ιδέα μου, ότι δεν ήταν καλή η Ρομ και τελικά χάνω κάτι καλό απ τη συσκευή μου. Έχετε να προτείνεται κάποιο καλύτερο συνδυασμό rom k Kernel. Επίσης κάτι μικρό που με ενοχλεί ( κ ενοχλούσε πάντα ) είναι οι nightly εκδόσεις οπου δεν θέλω να κάθομαι να τις περνάω συνέχεια, αλλά αν δεν τις περνάω αισθάνομαι ότι η συσκευή υπολειτουργει Εγω που ειχα μεχρι πριν μερικες μερες την cm (τωρα δοκιμαστικα περασα την omega v24), θα σου προτεινα να την δοκιμασεις καλυτερα με τον μανισιο kernel Της και οχι με dorimanx. Eιχα πολυ καλυτερη αυτονομια απο οποιαδηποτε αλλη ρομ που δοκιμασα. Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DimitrisAndNiki Δημ. July 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2013 Μπορώ να σας φτιάξω ένα zip με το ρολόι στο κέντρο αλλά να πάρετε nandroid backup γιατί ποτέ δεν ξέρεις και δεν φοράω και cm για να το δοκιμάσω. Απορία: Το modification που έχεις στο μυαλό σου, δεν έχει να κάνει με την εκάστοτε nightly? Εννοώ θα λειτουργεί απροβλημάτιστα και σε μένα που φοράω nightly απο αρχές Μαίου και στον DjTony που λογικά φοράει κάποια "φρέσκια"; Παράθεση “When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.” Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. July 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2013 Δεν αλλάζει κάτι, μα χαρά ταιριάζει Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofos_5 Δημ. July 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2013 Απορία: Το modification που έχεις στο μυαλό σου, δεν έχει να κάνει με την εκάστοτε nightly? Εννοώ θα λειτουργεί απροβλημάτιστα και σε μένα που φοράω nightly απο αρχές Μαίου και στον DjTony που λογικά φοράει κάποια "φρέσκια"; Ναι, θα πρέπει να λειτουργεί απροβλημάτιστα σε όποιον χρησιμοποιεί Cm10.1 μιας και το συγκεκριμένο .xml δεν φαίνεται να επηρεάζει κάτι άλλο. Παράθεση Samsung - Πλήρης Οδηγός (Odin, Root, CWM, TWRP, Kernels, F.A.Q.) [ROM][JB.4.1.2][18/10][XW-MS1/LSZ/LSW- Added] Deodexed Stock Samsung Roms Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefan_city Δημ. July 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2013 Στην CM 10.1 αλλάζουμε κάτι στο ρυθμίσεις-> επιδόσεις, για καλύτερη αυτονομία-επιδόσεις; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MaXAiRO Δημ. July 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2013 Δυστυχώς όχι... και εγώ θα το ήθελα... Κι εμένα κάποτε μ' είχε πιάσει η τρέλα να έχω το ρολόι στο μέσον. Ε το έβαλα και τι κατάλαβα; Βλακεία ήταν. Καλό ήταν στην αρχή αλλά το βαρέθηκα και το έβαλα πάλι δεξιά. Άσε που αν μαζεύονταν 4-5 ειδοποιήσεις άρχιζαν να το καλύπτουν και φαινόταν άσχημο. Τέλος πάντων, αν θες ρολόι στο κέντρο... βάλε SlimBean να βρεις την υγειά σου! Να προσθέσω ότι εδώ και 4 μέρες είμαι με Dorimanx 9.33. Είναι άξιος διάδοχος της 9.14. Πολύ καλή μπαταρία και 100% σταθερός. Εντός των ημερών θα δοκιμάσω και κάναν άλλο governor όπως nightmare, darkness, pegasusq και zzmove να δω τι παίζει γιατί πολύς ντόρος γίνεται τελευταία στο xda ειδικά για pegasusq και zzmove. Ήταν να δοκιμάσω του gustavo_s αλλά δεν έχει slide2wake, το οποίο χρησιμοποιώ και ούτε έχει σκοπό να το προσθέσει. Παράθεση Model: OnePlus 8T Lunar Silver 12/256 (kebab) ROM: OxygenOS v11.0.11.11.KB05AA (Android 11) Mods: Magisk v23 + Riru + LSPosed Recovery: TWRP 3.5.2_11 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DimitrisAndNiki Δημ. July 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2013 Κι εμένα κάποτε μ' είχε πιάσει η τρέλα να έχω το ρολόι στο μέσον. Ε το έβαλα και τι κατάλαβα; Βλακεία ήταν. Καλό ήταν στην αρχή αλλά το βαρέθηκα και το έβαλα πάλι δεξιά. Άσε που αν μαζεύονταν 4-5 ειδοποιήσεις άρχιζαν να το καλύπτουν και φαινόταν άσχημο. Τέλος πάντων, αν θες ρολόι στο κέντρο... βάλε SlimBean να βρεις την υγειά σου! Να προσθέσω ότι εδώ και 4 μέρες είμαι με Dorimanx 9.33. Είναι άξιος διάδοχος της 9.14. Πολύ καλή μπαταρία και 100% σταθερός. Εντός των ημερών θα δοκιμάσω και κάναν άλλο governor όπως nightmare, darkness, pegasusq και zzmove να δω τι παίζει γιατί πολύς ντόρος γίνεται τελευταία στο xda ειδικά για pegasusq και zzmove. Ήταν να δοκιμάσω του gustavo_s αλλά δεν έχει slide2wake, το οποίο χρησιμοποιώ και ούτε έχει σκοπό να το προσθέσει. Και εγώ επανερχόμουν συνέχεια στο κλασσικό (δεξί) ρολόι Απλά θα το ήθελα σαν option, έτσι, για να σπάει η ρουτίνα... Slim δεν βάζω, έχω βρεί την υγεία μου με την CM ίσως όμως δώσω την ευκαιρία στον Dori 9.33 μπας και με "κερδίσει" Είμαι πολύ ικανοποιημένος με τον 9.14, αυτή τη στιγμή φοράω Gustavo_s Παράθεση “When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.” Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MaXAiRO Δημ. July 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2013 Slim δεν βάζω, έχω βρεί την υγεία μου με την CM Κακώς. Επειδή έχω καταλάβει τι ζητάς από μια ROM, σε διαβεβαιώ ότι όσο "καθαρή" και σταθερή είναι η CM, τόσο είναι και η Slim, με τη διαφορά ότι η Slim έχει κάποιες λεπτομέρειες παραπάνω (κυρίως features) κάνοντας την, κατ' εμέ, μια τελειοποιημένη CM. Σε βλέπω αύριο-μεθαύριο να παίρνεις το ρίσκο πατώντας ένα ξερό dirty flash την Slim πάνω απ' τη CM... και Dori 9.33 στα καπάκια! :p Παράθεση Model: OnePlus 8T Lunar Silver 12/256 (kebab) ROM: OxygenOS v11.0.11.11.KB05AA (Android 11) Mods: Magisk v23 + Riru + LSPosed Recovery: TWRP 3.5.2_11 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. July 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2013 Δουλευα και τωρα βρηκα χρονο να μπω... Δημητρη φιλε μου ναι παντα σχεδον αν οχι καθε μερα, μερα παρα μερα φλασαρω με update ουσιαστικα, αυτοματα δηλαδη ολα, τη νεα cm... Slim Bean μου αρεσει ΠΟΛΥ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ, ΑΛΛΑ..... Την εχω φλασαρει 2-3 φορες... ε ολες τις φορες οταν ζοριζεται κανει restart.... δηλαδη.... φλασαρω και ξεκιναει να κατεβαζει το play store apps, οταν κανει install πεταει restart.... περιεργο μου φαινεται... πολυ περιεργο... αλλα ειναι αληθινο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MaXAiRO Δημ. July 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2013 (edited) φλασαρω και ξεκιναει να κατεβαζει το play store apps, οταν κανει install πεταει restart.... περιεργο μου φαινεται... πολυ περιεργο... αλλα ειναι αληθινο... Φίλε εγώ όσο καιρό έχω το S2, είναι ό,τι πιο σταθερό είχα η Slim είτε σε συνδυασμό με τον stock kernel της είτε με Dorimanx. Το Σάββατο που βγήκε η 7.2 (αν θυμάμαι καλά), την έκανα dirty flash πάνω απ' την 7 μόνο με wipe cache + dalvik cache και στο καπάκι Slim AIO Aroma για gapps κλπ. και Dorimanx 9.33. Απ' την ώρα που έκανε το πρώτο της boot είναι ακόμα ανοιχτό. Όσον αφορά αυτό που λες για το Play Store, εγώ κάνω update παρά μέρα το βράδυ πριν πέσω για ύπνο και κάνει μαζεμένα κάπου 10-15 update χωρίς να κάνει reboot. Μήπως κάνεις update κάποιο θέμα (Theme Chooser) που φοράς εκείνη την ώρα; Γιατί νομίζω μόνο τότε rebootάρει το κινητό όταν κάνει update. Είχα διαβάσει, νομίζω, ότι οι themers λεν να μην κάνουμε update τα themes ενώ τα φοράμε αλλά να γυρνάμε σε stock ή σε κάποιο άλλο πρώτα. EDIT: Μίλησε κανείς; :p http://i39.tinypic.com/144buy0 Αράξτε, είναι screen on περίπου 3 φορτίσεων.:D Edited July 15, 2013 by MaXAiRO Παράθεση Model: OnePlus 8T Lunar Silver 12/256 (kebab) ROM: OxygenOS v11.0.11.11.KB05AA (Android 11) Mods: Magisk v23 + Riru + LSPosed Recovery: TWRP 3.5.2_11 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis206 Δημ. July 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2013 Αράξτε, είναι screen on περίπου 3 φορτίσεων.:D Μπα σε καλό σου..:eek: :lol: :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. July 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2013 Maxairo καμια σχεση φιλε.... apps που εχω στο backup μου ειναι... μετά απο wipe.. τα περνάει ξανά... και γενικά μου πετούσε στα ξεκάρφωτα restarts.... γίνεται να βάλω Slim πάνω απ'τη CM χωρίς να χάσω το όπως είμαι τώρα ? να μη πρέπει να στήνω δηλαδή απ'την αρχή τα πάντα... μη μου πείτε nandroid, 2 φορές το δοκίμασα και ΔΕ μου δούλεψε.... επίσης έχω 1GB μόνο SD τώρα οπότε δε φτάνει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MaXAiRO Δημ. July 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2013 γίνεται να βάλω Slim πάνω απ'τη CM χωρίς να χάσω το όπως είμαι τώρα ? να μη πρέπει να στήνω δηλαδή απ'την αρχή τα πάντα... Ναι, κάνε dirty flash από πάνω. Δε θα πάθεις τίποτα. Εγώ έτσι κάνω σχεδόν πάντα. Τα wipe είναι για τους "νέους". :p Το Nandroid backup είναι να πάρεις backup τη ROM σου όλα ακριβώς όπως είναι αυτή τη στιγμή και όταν το κάνεις restore επαναφέρει τα πάντα. Εσύ μπορείς να κάνεις backup μέσω Titanium τις data apps (εφαρμογές χρήστη) και αφού κάνεις clean install τη νέα ROM + gapps να κατεβάσεις Titanium απ' το Play και να κάνεις όλες τις εφαρμογές restore. Τη μέθοδο του stock backup της Google δεν την έχω δοκιμάσει ποτέ για να ξέρω να σου πω. Βέβαια, αν εσύ είσαι κομπλέ με την CM και έχεις προβλήματα με τη Slim, μην πιέζεις τον εαυτό σου να περάσεις τη Slim μόνο και μόνο επειδή το λέω εγώ. Όπως βολεύεται ο καθένας. Παράθεση Model: OnePlus 8T Lunar Silver 12/256 (kebab) ROM: OxygenOS v11.0.11.11.KB05AA (Android 11) Mods: Magisk v23 + Riru + LSPosed Recovery: TWRP 3.5.2_11 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis206 Δημ. July 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2013 (edited) Αν έχουμε μια έκδοση stable της cyanogen και λαμβάνουμε ειδοποίηση μέσα από το μενού της rom για ενημέρωση σε νέα έκδοση (ας πούμε από 10.1.0 σε 10.1.2) ποια είναι τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσουμε; Κατεβάζουμε ΟΤΑ και απλώς εγκαθιστουμε; Χρειάζονται wipes; Με τα gapps τι γίνεται; Edit: το βρήκα, update ΟΤΑ κι όλα καλά, ουτε wipes ουτε τίποτα..:p Edited July 15, 2013 by makis206 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts