DimitrisAndNiki Δημ. July 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2013 Πραγματικά αυτό έλεγα πριν καμία ώρα. Υπέθεσα πως με το δικό της θα ήταν καλύτερα και είχα -81dBm σχετικά σταθερά με 16 Αρχ (άγνωστο τί είναι αυτό). Με xxls8 έχω -61dBm με 22 Αρχ. Πρόβλημα στις κλήσεις δεν είχα ποτέ βέβαια και συνήθως είμαι σε 2g. Καλά, για να πω και την αλήθεια παραξενιές δικές μου είναι αυτές, δεν πιστεύω πως υπάρχει εμφανή διαφορά αλλά κουβέντα να γίνεται :-P Σχετικά με τον κερνελ του Gustavo, μου άρεσε, ευχαριστώ για την πρόταση! Καλωσόρισες στο thead του Gustavo_s :lol: Με ποιά rom φοράς τον συγκεκριμένο kernel αν επιτρέπεται; :cool: Παράθεση “When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.” Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofos_5 Δημ. July 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2013 Καλωσόρισες στο thead του Gustavo_s :lol: Με ποιά rom φοράς τον συγκεκριμένο kernel αν επιτρέπεται; :cool: Χαχα, καλώς σας βρήκα λοιπόν! Pac man Rom, 9/7 nightly. Παράθεση Samsung - Πλήρης Οδηγός (Odin, Root, CWM, TWRP, Kernels, F.A.Q.) [ROM][JB.4.1.2][18/10][XW-MS1/LSZ/LSW- Added] Deodexed Stock Samsung Roms Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stabill Δημ. July 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2013 Εχει δοκιμασει κανενας το Flashify? Το βρηκα εδω: http://www.doctorandroid.gr/2013/07/recovery-kernel-rom-zip-flashify.html και μου φανηκε ενδιαφερον... Μια ομως και δεν εχω εμπειρια απο τετοιες εφαρμογες, ρωταω τους πιο εμπειρους!!! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. July 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2013 (edited) Αυτός δεν είναι siyah, είναι ο cm τροποποιημένος. Πάω να δοκιμάσω και εγώ από περιέργεια γιατί η αλήθεια είναι πως πρώτον μου έλειψε το bln και δεύτερον τρώει αρκετή μπαταρία ο default cm kernel όταν λειτουργώ το τηλέφωνο.. Επίσης σχετικά με το σήμα.. το modem της Cosmote δυστυχώς δεν μου φαίνεται.. σόι που λένε. Με το xxls8 φαίνεται να έχω καλύτερη κάλυψη (Αν και αυτό το 25 Αρχ. που έχει στη κατάσταση σήματος δεν έχω ιδέα τί είναι). Το LS6 η το LQ6 τα εχεις δοκιμασει? Σε σχεση με το LS8 αυτα τα δυο ειναι πολυ καλυτερα και εχω παντα full γραμμες σημα. Με το LS8 ειχα λιγοτερο. Με LQ6 που εχω τωρα, αν ανακαλυψουμε τι σημαινουν τα νουμερακια αυτα, εχω 77dbm και 21 asu. Edited July 12, 2013 by baiosss Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sol_Ballads Δημ. July 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2013 Εχει δοκιμασει κανενας το Flashify? Το βρηκα εδω: http://www.doctorandroid.gr/2013/07/recovery-kernel-rom-zip-flashify.html και μου φανηκε ενδιαφερον... Μια ομως και δεν εχω εμπειρια απο τετοιες εφαρμογες, ρωταω τους πιο εμπειρους!!! Ωραίο φαίνεται αλλά διάβαζα ότι έχει δημιουργηθεί για τις συσκευές Nexus και ότι σε άλλα μοντέλα έχει βάλει θεματακια.. Παράθεση Νικος [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stabill Δημ. July 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2013 Ωραίο φαίνεται αλλά διάβαζα ότι έχει δημιουργηθεί για τις συσκευές Nexus και ότι σε άλλα μοντέλα έχει βάλει θεματακια.. Καταλαβα... Ασε καλυτερα, οτι κανουμε να το κανουμε με τον... πατροπαραδοτο τροπο!!! Μην ρημαξουμε την συσκευη μας!!! :lol::lol::lol: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. July 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2013 Εάν βαριέσαι να φλασαρει ς και δεν σε ενδιαφέρει το back up, υπάρχει και το zip installer το οποίο κάνει τα ίδια απλά δεν θυμάμαι εάν έχει back up function. Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stabill Δημ. July 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2013 Εάν βαριέσαι να φλασαρει ς και δεν σε ενδιαφέρει το back up, υπάρχει και το zip installer το οποίο κάνει τα ίδια απλά δεν θυμάμαι εάν έχει back up function. Οχι, οχι... Με ενδιαφερει το backup!!! :p Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. July 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2013 Οχι, οχι... Με ενδιαφερει το backup!!! :p Ψέματα, έχει και restore.εννοούσα για back up στο cloud Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gre Δημ. July 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2013 Επειδή στις τελευταίες σελίδες αποθεώνετε 2-3 ρομ, μπορεί κάποιος που τις έχει δοκιμάσει όλες να μας πει με σιγουριά ποια είναι η καλύτερη; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PAPAKITOU Δημ. July 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2013 Καλημέρα Σου αρεσει να ειναι πληρως τροποποιησιμο το κινητό σου; Θα κανεις πράγματα; Αμα ειναι να μην ασχολείσαι και πολύ, καλύτερα βαλε την chameleon και τελείωσες. Παράθεση 1+7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofos_5 Δημ. July 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2013 (edited) Το LS6 η το LQ6 τα εχεις δοκιμασει? Σε σχεση με το LS8 αυτα τα δυο ειναι πολυ καλυτερα και εχω παντα full γραμμες σημα. Με το LS8 ειχα λιγοτερο. Με LQ6 που εχω τωρα, αν ανακαλυψουμε τι σημαινουν τα νουμερακια αυτα, εχω 77dbm και 21 asu. Αυτά δεν είναι ics modems όμως? Δεν είχες τίποτα κενά σήματος? Θα τα δοκιμάσω, δεν χάνω και τίποτα. Ευχαριστώ :-) Edit: Μέτριο το flashify αλλά δεν φλασαρα κάτι χωρίς να μπει σε recovery οπότε μου φάνηκε ψιλοαχρηστο. Το μόνο που με διευκόλυνε ήταν το backup του κερνελ. Edited July 13, 2013 by Sofos_5 Παράθεση Samsung - Πλήρης Οδηγός (Odin, Root, CWM, TWRP, Kernels, F.A.Q.) [ROM][JB.4.1.2][18/10][XW-MS1/LSZ/LSW- Added] Deodexed Stock Samsung Roms Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmasgr Δημ. July 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2013 (edited) Επειδή στις τελευταίες σελίδες αποθεώνετε 2-3 ρομ, μπορεί κάποιος που τις έχει δοκιμάσει όλες να μας πει με σιγουριά ποια είναι η καλύτερη; Εξαρτάται τι θέλεις. CM ή stock based. Sofo σε βλέπω στο xda συντοπίτη :lol: Οσοι ειστε με CM10.1 δοκιμάστε και αυτό το mod http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2360985. Φαίνεται καλό :) Edited July 13, 2013 by kosmasgr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. July 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2013 Εξαρτάται τι θέλεις. CM ή stock based. Sofo σε βλέπω στο xda συντοπίτη :lol: Οσοι ειστε με CM10.1 δοκιμάστε και αυτό το mod http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2360985. Φαίνεται καλό :) Φιλαρακι μας εφτιαξες... το περασα και το κινητο παει σαν να ειναι 4πυρηνο... ελεος... φυσαει.. μπραβο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PAPAKITOU Δημ. July 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2013 Φιλαρακι μας εφτιαξες... το περασα και το κινητο παει σαν να ειναι 4πυρηνο... ελεος... φυσαει.. μπραβο... Ειμαι λίγο εποφυλακτικος με αυτο, και θα διαβάσω το feedback για μερικές μερες. Αμα ειναι να ρουφαει μπαταρία τι να το κάνεις; Εχω και το crossbreeder μέσα.. Παράθεση 1+7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. July 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2013 Εξαρτάται τι θέλεις. CM ή stock based. Sofo σε βλέπω στο xda συντοπίτη :lol: Οσοι ειστε με CM10.1 δοκιμάστε και αυτό το mod http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2360985. Φαίνεται καλό :) Δεν ξέρω πώς πέφτει η μπαταρία, καθώς και αν είναι ίδιο με το cb Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. July 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2013 Γράφει & για την μπαταρία μέσα πάντως... Battery - Drastically decreased the drainage of battery - Check the activities that consume too much battery stop them with PureWakelocks™ - When the phone is charging reduces system services for faster charging - The battery is calibrated on every boot - Disable animation of the system when the battery is nearly exhausted - Improvements in build.prop as regards the part of consumption Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stabill Δημ. July 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2013 Μου κινησε πραγματικα την περιεργεια και θελω να το δοκιμασω, αλλα πραγματικα αυτα τα mods δεν ξερω αν οντως "δουλευουν" ή σου δημιουργουν την εντυπωση οτι δουλευουν.... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmasgr Δημ. July 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2013 Μια χαρα δουλεύουν :-) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefan_city Δημ. July 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2013 Όποιος έχει δοκιμάσει και τα δύο ή χρησιμοποιεί μόνιμα το ένα από τα δύο, ας δώσει παραπάνω πληροφορίες αν μπορεί. Τι διάφορες υπάρχουν σε σχέση με πριν κλπ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PAPAKITOU Δημ. July 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2013 (edited) Κοιτα εγώ το crossbreeder το εχω δοκιμασει και το εχω ακομα και σε cm based roms και σε Samsung based. Εχει όντως διαφορα στο lag , καλύτερη διαχείριση ραμ, καλύτερο scrolling.. Τωρα δεν μπορω να εκφέρω περαιτέρω πληροφορίες γιατι δεν εχω ψαξει τι αλλο κανει. Μια χαρα δουλεύουν :-) Ειδα οτι εγραψες στο xda οτι το εβαλες το performance.. Δοκιμασε το μερικες μερες και δωσε βαση στο battery drain οταν χρησιμοποιείε το κινητό.. Οτι και αν κάνεις και δωσε ενα feedback αργότερα. Edited July 13, 2013 by Sol_Ballads Παράθεση 1+7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmasgr Δημ. July 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2013 (edited) Κοιτά εγώ φορτιζω μια φορά την μέρα γιατί παίζω με μεγάλη φωτεινότητα. Αλλά έχω φτασει και 3 ώρες οθόνη. Το έχω απο εχθες το mod. Σε idle mode σε 8ωρες 2% Edited July 13, 2013 by kosmasgr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PAPAKITOU Δημ. July 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2013 Καλα και εγω απο τις 9 ως τις 6 περίπου το απόγευμα κραταω την πρώτη μπαταρία.. Χρησιμοποιω πολυ το κινητό.. Οθόνη γυρω στις 3.30 ωρες.. Παράθεση 1+7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DimitrisAndNiki Δημ. July 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2013 Οσοι ειστε με CM10.1 δοκιμάστε και αυτό το mod http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2360985. Φαίνεται καλό :) Play time! :D Παράθεση “When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.” Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis206 Δημ. July 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2013 Play time! :D Και σε μένα μπήκαν τα διαόλια να το περάσω στην cm 10.1 που έχω στο tab 2, φαντάζομαι θα λειτουργεί και στο ταμπλετάκι σωστά; Θα περιμένω όμως λίγο να δω εντυπώσεις..:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts