dimitrisdsg7 Δημ. February 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2013 H τελευταία JB είναι η LSD, και υπάρχουν αρχεία στο επισημασμένο θέμα των επίσημων αναβαθμίσεων... Ναι, αν βάλεις stock χάνεις τα mods των custom. Καταλαβα... Μαλλον με βλεπω να αραζω εδω που ειμαι... Παράθεση Δημήτρης ...THE BRINGER OF RAIN... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DevotedAngel Δημ. February 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2013 Καταλαβα... Μαλλον με βλεπω να αραζω εδω που ειμαι... Από JB custom δες τις Omega kai Neat. Έχουν κάνει αρκετά καλή δουλειά τα παιδιά... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. February 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2013 παιδες επειδη με το τελευταιο update sthn ροοτβοχ δεν δουλευε το ραδιο και επειδη με εσπασε τα νευρα γιατι δεν το σηκωναν και η προηγουμενη εκδοση ,περασα την PA AOSPA ,μπορω να πω οτι ειμαι εντυπωσιασμενος.pure aosp Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofos_5 Δημ. February 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2013 Καταλαβα... Μαλλον με βλεπω να αραζω εδω που ειμαι... Έχω ανεβάσει εδώ τις 2 τελευταίες XWLSD (Italy & Nordic Countries) : http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2139353 Είναι και οι 2 Deodexed full stock ήδη rooted με τον stock kernel για να μπορείς να περάσεις εσύ ότι mods θες και γενικά να πειραξεις εσύ ότι θες. Παράθεση Samsung - Πλήρης Οδηγός (Odin, Root, CWM, TWRP, Kernels, F.A.Q.) [ROM][JB.4.1.2][18/10][XW-MS1/LSZ/LSW- Added] Deodexed Stock Samsung Roms Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giov87 Δημ. February 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2013 Έχω ανεβάσει εδώ τις 2 τελευταίες XWLSD (Italy & Nordic Countries) : http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2139353 Είναι και οι 2 Deodexed full stock ήδη rooted με τον stock kernel για να μπορείς να περάσεις εσύ ότι mods θες και γενικά να πειραξεις εσύ ότι θες. Παλικάρι είσαι ρε Sofos.. μπράβο. Αν και με Cyanogen εγώ, κάνεις ωραία δουλίτσα.. :happy: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. February 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2013 Έχω ανεβάσει εδώ τις 2 τελευταίες XWLSD (Italy & Nordic Countries) : http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2139353 Είναι και οι 2 Deodexed full stock ήδη rooted με τον stock kernel για να μπορείς να περάσεις εσύ ότι mods θες και γενικά να πειραξεις εσύ ότι θες. εισαι ωραιος ρε σοφο:p Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofos_5 Δημ. February 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2013 Παλικάρι είσαι ρε Sofos.. μπράβο. Αν και με Cyanogen εγώ, κάνεις ωραία δουλίτσα.. :happy: Και εγώ με cm είμαι αλλά άρχισα να χαζεύω τη stock αυτές τις μέρες :-P Αν είχε δώσει η Samsung source code ούτε που θα κοιτούσα αλλά τελευταία κάποια μικρόbugs άρχισαν να με χαλάνε.. εισαι ωραιος ρε σοφο:p Χαχαχα, δοκίμασε τη Pac man Rom εσύ! Είδα ότι έβαλες pa3, αν είναι έτοιμη η Pac man ρίξε της μια ματιά! Παράθεση Samsung - Πλήρης Οδηγός (Odin, Root, CWM, TWRP, Kernels, F.A.Q.) [ROM][JB.4.1.2][18/10][XW-MS1/LSZ/LSW- Added] Deodexed Stock Samsung Roms Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DevotedAngel Δημ. February 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2013 Αν είχε δώσει η Samsung source code ούτε που θα κοιτούσα αλλά τελευταία κάποια μικρόbugs άρχισαν να με χαλάνε.. Αν είχε δώσει source code η samsung δε θα είχε λόγο ύπαρξης η ROM της :-P Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofos_5 Δημ. February 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2013 Αν είχε δώσει source code η samsung δε θα είχε λόγο ύπαρξης η ROM της :-P Χαχαχα true story ! Παράθεση Samsung - Πλήρης Οδηγός (Odin, Root, CWM, TWRP, Kernels, F.A.Q.) [ROM][JB.4.1.2][18/10][XW-MS1/LSZ/LSW- Added] Deodexed Stock Samsung Roms Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrisdsg7 Δημ. February 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2013 Έχω ανεβάσει εδώ τις 2 τελευταίες XWLSD (Italy & Nordic Countries) : http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2139353 Είναι και οι 2 Deodexed full stock ήδη rooted με τον stock kernel για να μπορείς να περάσεις εσύ ότι mods θες και γενικά να πειραξεις εσύ ότι θες. Σε ευχαριστώ πολύ παιχταρά μου!!! Ίσως τελικά να το τολμήσω!! Είσαι σπουδαίος... Παράθεση Δημήτρης ...THE BRINGER OF RAIN... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilis89 Δημ. February 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2013 μια εροτισει να κανω ολες αφτες ι εντολες http://www.bytheway.gr/showthread.php?t=43492 ειναι για εκδοσει 4.0.3 γιατι με τιν 4.1.2 δεν πiανει καμια..........για το s2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
timos1968 Δημ. February 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2013 Χαχαχα true story ! sofos καλησπερα το κοιταξες καθολου? τι λες?:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giov87 Δημ. February 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2013 μια εροτισει να κανω ολες αφτες ι εντολες http://www.bytheway.gr/showthread.php?t=43492 ειναι για εκδοσει 4.0.3 γιατι με τιν 4.1.2 δεν πiανει καμια..........για το s2 Που είσαι @Gringo να δεις.. :lol: Οι περισσότερες φίλε μου ναι, είναι για εκδόσεις 4.0.X και όχι Jelly Bean. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofos_5 Δημ. February 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2013 sofos καλησπερα το κοιταξες καθολου? τι λες?:) Τώρα το κοιτάω! Ο συγχρονισμός που είπες δουλεύει και εμφανίζεται βασικά, ο φακός όντως όχι, ούτε καν το εικονίδιο και τώρα κοιτάω μήπως βγάλω άκρη :-\ Λογικά μέσα σε κάποιο xml έχει συντόμευση σε κάποιο activity κάποιου apk. Δοκίμασα με το torch αλλά έφαγα άκυρο οπότε ακόμα το ψάχνω! Στο τέλος θα ρωτήσω το Γιάννη αν και δεν νομίζω να μου πει! Παράθεση Samsung - Πλήρης Οδηγός (Odin, Root, CWM, TWRP, Kernels, F.A.Q.) [ROM][JB.4.1.2][18/10][XW-MS1/LSZ/LSW- Added] Deodexed Stock Samsung Roms Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
timos1968 Δημ. February 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2013 Τώρα το κοιτάω! Ο συγχρονισμός που είπες δουλεύει και εμφανίζεται βασικά, ο φακός όντως όχι, ούτε καν το εικονίδιο και τώρα κοιτάω μήπως βγάλω άκρη :-\ Λογικά μέσα σε κάποιο xml έχει συντόμευση σε κάποιο activity κάποιου apk. Δοκίμασα με το torch αλλά έφαγα άκυρο οπότε ακόμα το ψάχνω! Στο τέλος θα ρωτήσω το Γιάννη αν και δεν νομίζω να μου πει! εμενα δεν μου δουλευει ουτε ο συνχρονισμος ,ο φακος και ο συνχρονισμος σε μενα εμφανιζονται στις ρυθμισεις αλλα οχι στην μπαρα μηπως βοηθησει ο Στρατος?:X Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilis89 Δημ. February 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2013 ευχαριστω φιλε μου.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gringo Δημ. February 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2013 Που είσαι @Gringo να δεις.. :lol:. Χα χα χα αδιόρθωτος! ΥΓ ψάχνω κι εκείνες τις σταγόνες απ την προηγούμενη φορά και δεν τις βρίσκω, έχεις να μου δανείσεις;:D Παράθεση Smile... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zipperant Δημ. February 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2013 καλησπέρα σε όλους. μια ερώτηση. έχει ένας φίλος ενα s2 με official ισπανική jb περασμένη και θέλει να του βάλω αυτήν http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2026025 επειδή έχω καιρό να ασχοληθώ απλά πετάω το ζιπ στην sd και το κάν εγκατάσταση? έχω μπερδευτεί με τους kernel κτλ. baseband I9100XXLS8 KERNEL 3.0.31-889555 DPI@DELL228#3 Παράθεση PaOk RE!!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
timos1968 Δημ. February 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2013 Τώρα το κοιτάω! Ο συγχρονισμός που είπες δουλεύει και εμφανίζεται βασικά, ο φακός όντως όχι, ούτε καν το εικονίδιο και τώρα κοιτάω μήπως βγάλω άκρη :-\ Λογικά μέσα σε κάποιο xml έχει συντόμευση σε κάποιο activity κάποιου apk. Δοκίμασα με το torch αλλά έφαγα άκυρο οπότε ακόμα το ψάχνω! Στο τέλος θα ρωτήσω το Γιάννη αν και δεν νομίζω να μου πει! βρηκες καμια ακρη? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. February 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2013 Και εγώ με cm είμαι αλλά άρχισα να χαζεύω τη stock αυτές τις μέρες :-P Αν είχε δώσει η Samsung source code ούτε που θα κοιτούσα αλλά τελευταία κάποια μικρόbugs άρχισαν να με χαλάνε.. Χαχαχα, δοκίμασε τη Pac man Rom εσύ! Είδα ότι έβαλες pa3, αν είναι έτοιμη η Pac man ρίξε της μια ματιά! αμα σε πω ρε φιλος οτι επειδη με ειχες πει οτι εχεις paranoid εσυ γι αυτο την εβαλα.απλα ειναι καθαρο αντροιντ.για την p.a.c ποια λες? Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. February 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2013 καλησπέρα σε όλους. μια ερώτηση. έχει ένας φίλος ενα s2 με official ισπανική jb περασμένη και θέλει να του βάλω αυτήν http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2026025 επειδή έχω καιρό να ασχοληθώ απλά πετάω το ζιπ στην sd και το κάν εγκατάσταση? έχω μπερδευτεί με τους kernel κτλ. baseband I9100XXLS8 KERNEL 3.0.31-889555 DPI@DELL228#3 Από ότι διάβασα πρέπει να περάσεις τον Siyah ή τον Dorimanx kernel πριν φλασασαρεις την rom . H rom είναι full wipe . Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofos_5 Δημ. February 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2013 (edited) βρηκες καμια ακρη? Βρήκα αλλά δεν είχα χρόνο να ασχοληθώ σήμερα.. έχει αλλαγές και στο SystemUI για τα icons στη Notification bar αλλά και το ανάλογο smali file αναλόγως του toggle που θα βάλεις γι'αυτό και δεν εμφανίζει το torch γιατί στο stock systemui δεν υπάρχουν τέτοιες αλλαγές. Ο συγχρονισμός δεν ξέρω γιατί δεν σου εμφανίζεται :worry: (εγώ άνοιξα το .rar της deodexed και απλά πέταξα τα SecSettings και SecSettingsProvider στο preload/.../app/ αντικαθιστώντας τα stock και το μόνο που δεν δούλεψε ήταν ο φακός). Γενικά ξεκίνησα να φτιάχνω mods για τη stock xwlsd οπότε εάν είναι κάτι που θες στείλε pm. αμα σε πω ρε φιλος οτι επειδη με ειχες πει οτι εχεις paranoid εσυ γι αυτο την εβαλα.απλα ειναι καθαρο αντροιντ.για την p.a.c ποια λες? Δες εδώ ;) Εγώ ακόμα PA φοράω αλλά δεν έχω χρόνο γι'αυτό, σύντομα θα τη δοκιμάσω. Edited February 15, 2013 by Sofos_5 Παράθεση Samsung - Πλήρης Οδηγός (Odin, Root, CWM, TWRP, Kernels, F.A.Q.) [ROM][JB.4.1.2][18/10][XW-MS1/LSZ/LSW- Added] Deodexed Stock Samsung Roms Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zipperant Δημ. February 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2013 Από ότι διάβασα πρέπει να περάσεις τον Siyah ή τον Dorimanx kernel πριν φλασασαρεις την rom . H rom είναι full wipe . Η σειρα ποια ειναι; Γυρναω σε παλιοτερη επισημη κανω ρουτ. Μετα περναω το κερνελ και μετα την ρομ; Το κερνελ που το βρισκω; Παράθεση PaOk RE!!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofos_5 Δημ. February 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2013 Η σειρα ποια ειναι; Γυρναω σε παλιοτερη επισημη κανω ρουτ. Μετα περναω το κερνελ και μετα την ρομ; Το κερνελ που το βρισκω; Καλό θα ήτανε πριν ασχοληθείς να διαβάσεις μερικά πράγματα σχετικά με το τι κάνεις και γιατί το κάνεις (αυτό ισχύει για όλους), όπως και το OP της ρομ της οποίας θα περάσεις. πχ. Γράφει If you are coming from another ROM Flash Siyah or Dorimanx kernel before flash rom Download the rom and put it in your phone Reboot in ClockWorkMod Recovery Wipe data/factory reset, wipe cache, wipe dalvik cache Format /system Flash the zip Wipe cache and dalvik cache Enjoy! If you have FC, flash these gapps Προτού κάνεις οτιδήποτε θα πρέπει να καταλαβαίνεις όλα τα βήματα. Επίσης βασίζεται σε CM10.1 που σημαίνει γνωστά μικροπροβλήματα τα οποία δεν υπάρχουν με τη stock rom. Πρέπει να είσαι rooted για να τη περάσεις και τους kernels θα τους βρεις στο xda με ένα απλό search. P.S. Σε περίπτωση που περάσεις και rootareis επίσημη 4.0.4 ΜΗΝ κάνεις factory reset μέσα από recovery, μπορεί να σου μείνει το κινητό στα χέρια. Παράθεση Samsung - Πλήρης Οδηγός (Odin, Root, CWM, TWRP, Kernels, F.A.Q.) [ROM][JB.4.1.2][18/10][XW-MS1/LSZ/LSW- Added] Deodexed Stock Samsung Roms Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. February 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2013 Διαβάζω ότι έχει πολλά bug το aokp mr1 γι αυτό έβαλα την κανονική, πολύ καλή φίλος Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts