Jump to content

[S II] Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις (Μέρος ΙΙ)

saliez
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

To betterbattery stats δεν σου διχνει ποιες εφαρμογές σου ρουφάνε πολύ μπαταριά και δεν αφήνουν το τηλέφωνο να κοιμηθεί ?

Έλεγξε τους συγχρονισμους σου και δεις τι εχεις βάλει να ανανεώνεται αυτόματα .

Αν δεν βγάλεις άκρη ξεκίνα απο την αρχή με factory reset και περνάς τις απαραίτητες εφαρμογές και στην πορεία βάζεις και τις άλλες .

Και η τελευταία μου λύση ειναι να βαλεις μια stock rom και το παρακολουθεις .

Δεν εχω ανοιξει ουτε ενα προγραμμα για να δω τι καιει και σαν εφαρμογες που ξυπνανε το κινητο εχει καποιες απο το συστημα android και το market.Δεν ξερω τι παιζει.Τους συγχρονισμους τους εχω κλεισει ολους.Ποια στοκ μ προτεινεται?

• Απαντήσεις 11,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

παιδια ερωτηση:στο πανω μερος του κινητου μου δεν μπορω να βαλω με καποιον τροπο το λογοτυπο της τηλ εταιρειας μου το μονο που υπαρχει ειναι οι μπαρες με την ενταση του σηματος και μου την σπαει λιγο.υπαρχει η δυνατοτητα επιλογης η να το παρω αποφαση?

Δεν εχω ανοιξει ουτε ενα προγραμμα για να δω τι καιει και σαν εφαρμογες που ξυπνανε το κινητο εχει καποιες απο το συστημα android και το market.Δεν ξερω τι παιζει.Τους συγχρονισμους τους εχω κλεισει ολους.Ποια στοκ μ προτεινεται?

Αγγλικη 4.0.4

1+7 Pro

Παιδιά SOS................... :cry:

Τις τελευταίες μέρες το κινητό μου δείχνει ότι φορτίζει χωρίς να το έχω συνδεδεμένο πουθενά, με αποτέλεσμα να κάνει έναν εκνευριστικό ήχο συνεχώς και να ξεφορτίζεται. Έτσι αποφάσισα να το γυρίσω στη Vodafon για σέρβις. Πηγαίνοντας όμως μέσω Odin να φλασάρω την Original Rom (μιας και είμαι με Omega 15) συνειδητοποίησα ότι ο υπολογιστής δεν το βλέπει πουθενά. Ότι και αν προσπάθησα το κινητό δε συνδέεται με τίποτα με τον υπολογιστή. Να αναφέρω ότι και Kies έχω εγκατεστημένο και με τον ίδιο υπολογιστή το είχα κανει Root κάποια στιγμή.

Καμία ιδέα κανείς??????? :cry:

Τα κατάφερα τελικά με mobile odin.

Γνωρίζει κανείς αν υπάρχει πιθανότητα η Vodafon Rom (I9100BULPD_I9100VGRLP7_VGR) να είναι ήδη Root από μόνη της?

Την πέρασα πάνω στην Omega 15 για να το πάω για σέρβις και ενώ έκανα όλες τις επαναφορές (*2767*3855# κτλ) το mobile Odin και SuperSU συνεχίζουν να υπάρχουν.

Ακόμη και τον μετρητή μηδένισα με το Jig. :(

Φοβάμαι μη μου κάνουν θέμα με την εγγύηση. :cry:

Τα κατάφερα τελικά με mobile odin.

Γνωρίζει κανείς αν υπάρχει πιθανότητα η Vodafon Rom (I9100BULPD_I9100VGRLP7_VGR) να είναι ήδη Root από μόνη της?

Την πέρασα πάνω στην Omega 15 για να το πάω για σέρβις και ενώ έκανα όλες τις επαναφορές (*2767*3855# κτλ) το mobile Odin και SuperSU συνεχίζουν να υπάρχουν.

Ακόμη και τον μετρητή μηδένισα με το Jig. :(

Φοβάμαι μη μου κάνουν θέμα με την εγγύηση. :cry:

Βάλε αυτό και τσέκαρε αν είσαι ροοτ. Αν δεν είσαι, κάνε τις εφαρμογές απεγκατάσταση

Βάλε αυτό και τσέκαρε αν είσαι ροοτ. Αν δεν είσαι, κάνε τις εφαρμογές απεγκατάσταση

Είμα.... :(

Και τώρα?????

ωπ λάθος !!

Samsung galaxy s21+

Είμαι off topic αλλά από που το κάνεις αυτό;

πας στην οθονη που να εχεις χωρο παραταμενο αγγιγμα και επιλογη γραφικα στοιχεια και βρισκεις πλαισιο εικονας.το μεταφερεις στην οθονη και αφου το εχεις μεταφερει το επιλεγεις και διαλεγεις τις φωτογραφιες σου που θελεις να φαινονται σε μορφη slide.μπορεις και να ρυθμισεις και τις διαστασεις του που θελεις να εχει

Είμα.... :(

Και τώρα?????

Στο SuperSU αν και δε το χρησιμοποιώ, πρέπει στις ρυθμίσεις να έχει επιλογή unroot.

παιδια ερωτηση:στο πανω μερος του κινητου μου δεν μπορω να βαλω με καποιον τροπο το λογοτυπο της τηλ εταιρειας μου το μονο που υπαρχει ειναι οι μπαρες με την ενταση του σηματος και μου την σπαει λιγο.υπαρχει η δυνατοτητα επιλογης η να το παρω αποφαση?

Phono λέγεται,στο μάρκετ τσάμπα

Swyped from my SII using tapatalk

Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω

Στο SuperSU αν και δε το χρησιμοποιώ, πρέπει στις ρυθμίσεις να έχει επιλογή unroot.

Το έκανα.... :)

Το Odin όμως δε βγαίνει.....

Το έκανα.... :)

Το Odin όμως δε βγαίνει.....

Απεγκατάσταση όπως όλες οι εφαρμογές

Δοκιμάστε το ripple lock από το 3αρι, όλα τα λεφτά....

Αν και ήμουν τρελός fan Apex, χθες άλλαξα να δοκιμάσω Nova 1.2.2 και έμεινα στον Nova..

Σε Cm10 Jb τουλάχιστον δείχνει να κρατάει και να δένει καλύτερα.

τον δοκιμασα και εγω καλος αλλα θα κρατησω τον apex

Απεγκατάσταση όπως όλες οι εφαρμογές

Μου τη δείχνει σαν εφαρμογή συστήματος. Δεν έχει επιλογή απεγκατάστασης...

Μου τη δείχνει σαν εφαρμογή συστήματος. Δεν έχει επιλογή απεγκατάστασης...

Έπρεπε να το βγάλεις πριν το su, με titanium backup και μετά να πατήσεις unroot.

Σε αφήνει να επανεγκαταστήσεις το su;

Έπρεπε να το βγάλεις πριν το su, με titanium backup και μετά να πατήσεις unroot.

Σε αφήνει να επανεγκαταστήσεις το su;

Ναι, σ ευχαριστώ. Το SU έφυγε και έμεινε το Odin.... :worry:

Πήγα να βάλω το ριπ λοκ από το σ3 και δεν μπουταρε.δοκίμασα να το φλασαρω μονο με τη ρομ δουλεψε ,με εικονίδια σ3 κολουσε όπως και με το ui από το σ3.τελικά δεν το έβαλα γιατί βαρέθηκα να βγάζω τη μπαταρία

Δοκιμάστε το ripple lock από το 3αρι, όλα τα λεφτά....

Έχει βγει mod ή μόνο με custom rom?

Smile...

Ξανακάντο root :happy:

Μάλλον εκεί θα καταλήξω.... Το σκέφτηκα και γω σε κάποια φάση.

Ευχαριστώ.

Πάντως με παραξενεύει το ότι ενώ πέρασα official παρέμεινε root.... :confused:

Πήγα να βάλω το ριπ λοκ από το σ3 και δεν μπουταρε.δοκίμασα να το φλασαρω μονο με τη ρομ δουλεψε ,με εικονίδια σ3 κολουσε όπως και με το ui από το σ3.τελικά δεν το έβαλα γιατί βαρέθηκα να βγάζω τη μπαταρία

Μια απο τα ιδια.. Ειχα LPT Αγγλικη και κατεβασα τα αναλογα.. αλλα τιποτα.. Αναγκαστηκα και φλασαρα απο Odin τη Nordic.. (να την δοκιμασω κιολας.. :p )

• The title was changed to [S II] Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις (Μέρος ΙΙ)