Jump to content

[S II] Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις (Μέρος ΙΙ)

saliez
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 11,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Μεχρι στιγμης ειμαι πολυ ικανοποιημενος αν εξαιρεσεις το θεμα με την μπαταρια που ειχα ομως και με την 2.3.6 και παντα σε σχεση με το iphone 4 που ειχα.

Ειναι η επισημη Ινδικη που μπορουσα να βαλω γιατι εχω το i9000G κι οχι το i9000 που εχετε οι περισσοτεροι.

Καλυτερο γραφικο περιβαλλον απο την Gingerbread με περισσοτερες ευκολιες οπως το να σου βγαζει την επιλογη για επανεκκινηση του κινηση πατωντας το power button πατημενο.Ενα αλλο που μου αρεσε ειναι η δυνατοτητα να βαλω το ποσοστο της μπαταριας πανω στη notification bar.

3 μερες εχω αυτην κι αλλες 3 ειχα την 2.3.6 οποτε ακομα δεν εχω ολοκληρωμενη αποψη.

Το κινητο ειναι πολυ γρηγορο(ακομα και με την 2.3,6)!Μπαινω στον browser κι η ταχυτητα ειναι απιστευτη!

Μαλιστα ετυχε ενας γνωστος να εχει iphone 4s και πατησαμε ταυτοχρονα να φορτωσουμε στον browser 2-3 site και το SGS2 ηταν για 1-2 δευτερα πιο γρηγορο.Ειναι το ατιμο ταχυτατο!

Εδώ και καιρό έχω Omega v15. Τώρα τελευταία έχω πολλά fc. Ξέρετε τι μπορεί να φταίει; Να παω σε κάποια άλλη και εαν ναι σε ποια;

Ευχαριστώ!!!:)

Εδώ και καιρό έχω Omega v15. Τώρα τελευταία έχω πολλά fc. Ξέρετε τι μπορεί να φταίει; Να παω σε κάποια άλλη και εαν ναι σε ποια;

Ευχαριστώ!!!:)

θα έλεγα ότι κάποια εφαρμογή φταίει για τα προβλήματά σου. Πραγματικά της έχω βγάλει το λάδι και δεν κάνει κιχ.

Μήπως τα fc τα έχεις σε συγκεκριμένες εφαρμογές?

θα έλεγα ότι κάποια εφαρμογή φταίει για τα προβλήματά σου. Πραγματικά της έχω βγάλει το λάδι και δεν κάνει κιχ.

Μήπως τα fc τα έχεις σε συγκεκριμένες εφαρμογές?

Δεν νομίζω να είναι από εφαρμογές γιατί τα fc είναι από διάφορες εφαρμογές κάθε φορά (μουσική, chrome,internet, radio, etc)

Και σε μένα στην αρχή πήγαινε σφαίρα αλλά τώρα δεν συμπεριφέρεται σωστά.

Καμία άλλη πρόταση? Δεκτές και ΑΟΚΡ ή AOSP.

Δεν νομίζω να είναι από εφαρμογές γιατί τα fc είναι από διάφορες εφαρμογές κάθε φορά (μουσική, chrome,internet, radio, etc)

Και σε μένα στην αρχή πήγαινε σφαίρα αλλά τώρα δεν συμπεριφέρεται σωστά.

Καμία άλλη πρόταση? Δεκτές και ΑΟΚΡ ή AOSP.

Η μονη που θα σου πρότεινα εκτός απο omega είναι η resurrection remix 2.6.1 (4.0.4). Θα πρέπει να ψάξεις λίγο να βρείς το αρχείο όμως μιας και πλέων η resurrection έχει πάει σε jelly bean.

Πραγματικά όμως έχω κλείσει σχεδον 4μηνο με την omega και δεν κάνει κιχ

Η μονη που θα σου πρότεινα εκτός απο omega είναι η resurrection remix 2.6.1 (4.0.4). Θα πρέπει να ψάξεις λίγο να βρείς το αρχείο όμως μιας και πλέων η resurrection έχει πάει σε jelly bean.

Πραγματικά όμως έχω κλείσει σχεδον 4μηνο με την omega και δεν κάνει κιχ

Υπάρχει κάποιος οδηγός για την resurrection? H JB δεν είναι συμβατή; Έχει προβλήματα;

Υπάρχει κάποιος οδηγός για την resurrection? H JB δεν είναι συμβατή; Έχει προβλήματα;

η jelly bean δεν έχει βγεί απο samsung για το gs2 και το develop της για το κινητό μας μπορείς να το βρείς στο xdA το οποίο όμως είναι ακόμα σε preview σταδιο (και δεν βλέπω να υπάρχει περίπτωση να είναι σε καλύτερη κατάσταση μέχρι να βγάλει drivers για jb για το gs2 η ίδια η samsung).

Προβλήματα που έχουν μέχρι τώρα

Μικροπροβλήματα με τον ήχο

το λεγόμενο "project butter" δεν δουλεύει ακόμα μιας και δεν έχουν σωστούς drivers

απώλεια σήματος σε αρκετούς

κατι προβληματάκια με το pass του ήχου μέσω bluetooth

χαμηλές ταχύτητες μεταφοράς δεδομένων μέσω usb (νομίζω δουλεύει μόνο το mtp και καλύτερα είναι με το airdroid)

υψηλή χρήση μνήμης καθώς περνάνε οι ώρες, και η μνήμη αυτή δεν είναι μνήμη που έχουν φορτωθεί προγράμματα για να ανοίγουν πιο γρήγορα αλλά δυστηχώς γίνεται λόγω όχι σωστών driver. Αποτέλεσμα είναι ότι κάθε τόσο πρέπει να κάνεισ και κανα ρεσταρτ γιατί ψιλοσέρνεται.

Έχει και άλλα αλλά πραγματικά ο codeworkx και όλοι όσοι ασχολούνται είναι πραγματικά τρομεροί. Η build πάει σφαίρα (ειδικά η τελευταία).

για την ressurection οδηγούς θα βρείς στο xda. αν δεν βρίσκεις το αρχείο της 2.6.1 πές μου να στο ανεβάσω κάπου.

Επειδη δεν την παλευω αλλο με την ressurection remix rom υπαρχει κανενας ευκολος οδηγος για αρχαριους να γυρισω σε custom?Ειμαι με ressurection remix 2.6 by Westcrip και kernel 3.0.36-Siyah-v3.3.3c+,την οποια παρεπιπτοντως δεν εχω περασει εγω,ετσι μου το εδωσαν...Ευχαριστω για οσους βοηθησουν... Edited by nikaki71
Poco X3 nfc 6/128

η jelly bean δεν έχει βγεί απο samsung για το gs2 και το develop της για το κινητό μας μπορείς να το βρείς στο xdA το οποίο όμως είναι ακόμα σε preview σταδιο (και δεν βλέπω να υπάρχει περίπτωση να είναι σε καλύτερη κατάσταση μέχρι να βγάλει drivers για jb για το gs2 η ίδια η samsung).

Προβλήματα που έχουν μέχρι τώρα

Μικροπροβλήματα με τον ήχο

το λεγόμενο "project butter" δεν δουλεύει ακόμα μιας και δεν έχουν σωστούς drivers

απώλεια σήματος σε αρκετούς

κατι προβληματάκια με το pass του ήχου μέσω bluetooth

χαμηλές ταχύτητες μεταφοράς δεδομένων μέσω usb (νομίζω δουλεύει μόνο το mtp και καλύτερα είναι με το airdroid)

υψηλή χρήση μνήμης καθώς περνάνε οι ώρες, και η μνήμη αυτή δεν είναι μνήμη που έχουν φορτωθεί προγράμματα για να ανοίγουν πιο γρήγορα αλλά δυστηχώς γίνεται λόγω όχι σωστών driver. Αποτέλεσμα είναι ότι κάθε τόσο πρέπει να κάνεισ και κανα ρεσταρτ γιατί ψιλοσέρνεται.

Έχει και άλλα αλλά πραγματικά ο codeworkx και όλοι όσοι ασχολούνται είναι πραγματικά τρομεροί. Η build πάει σφαίρα (ειδικά η τελευταία).

για την ressurection οδηγούς θα βρείς στο xda. αν δεν βρίσκεις το αρχείο της 2.6.1 πές μου να στο ανεβάσω κάπου.

Ευτυχώς την 2.6.1 την είχα κατεβάσει ΠΡΙΝ πάει σε 3.0. Το θέμα είναι με τους οδηγούς! Και ειδικά με το backup restore από την Omega.

Να δώ και τι κάνει και το GO backup.

Μπορούμε από κάπου να βρούμε το link για την Resurrection 2.6.1 (v4.0.4)? Αν είναι έτσι όπως τα λέτε, είναι η καλύτερη ROM με 4.0.4 για το GS2. Γενικά έχω δοκιμάσει αρκετές με 4.0.4 και δεν έμεινα ευχαριστημένος από αυτονομία και διάφορα άλλα. Μάλιστα, είχα σκοπό να κρατήσω την Omega 10.4 (Gingerbread) μέχρι να βγει επίσημη Jellybean.

Πέραν από την κύρια ROM, είναι κάτι άλλο που πρέπει να τροποποιήσουμε; Kernel, modem κλπ?

Και καλά θα κανείς.. Για σοβαρή και δίχως κανένα πρόβλημα λειτουργία..!! Αλλιώς,πολύ ωραίες και οι χρονοβόρες δοκιμές,για αυτόυς που δεν τους νοιάζει ο χρόνος και η απόλυτη καλή λειτουργία...!!

Μπορούμε από κάπου να βρούμε το link για την Resurrection 2.6.1 (v4.0.4)? Αν είναι έτσι όπως τα λέτε, είναι η καλύτερη ROM με 4.0.4 για το GS2. Γενικά έχω δοκιμάσει αρκετές με 4.0.4 και δεν έμεινα ευχαριστημένος από αυτονομία και διάφορα άλλα. Μάλιστα, είχα σκοπό να κρατήσω την Omega 10.4 (Gingerbread) μέχρι να βγει επίσημη Jellybean.

Πέραν από την κύρια ROM, είναι κάτι άλλο που πρέπει να τροποποιήσουμε; Kernel, modem κλπ?

με την τελευταία Resurrection 2.6.1 είχα σοβαρό drain battery, δεν ήταν κάποια εφαρμογή γιατί το δοκίμαζα μετά από καθαρή εγκατάσταση με διάφορους Kernel ακόμα και με τον cm που υποτίθεται είναι ο καλύτερος για αυτονομία μπαταρίας. Πολλοί είχαν με αυτή την έκδοση το ίδιο πρόβλημα με εμένα και γυρνούσαν στην προηγούμενη. Μες τις προηγούμενες εκδόσεις όλα ήταν καλά.

Τελικά έβαλα την rootbox και είναι ισάξια με την Resurrection και με μπαταρία αξιοπρεπέστατη.

Μπορείς να δοκιμάσεις και τις δύο και να καταλήξεις στην καλύτερη.

Δοκιμασα 2 φορες την resurection jelly bean και παντα γυριζω στην omega v15... Δεν ξερω νιωθω οτι εαν δεν φτιαξει ο Γιαννης omega jb θα ξενερωσω πολυ ασχημα.... Εχει τα παντα η ατιμη η omega και ειναι πολυ γρηγορη και σταθερη και οπως ειπε ενας φιλος πιο πανω της εχω βγαλει τα ματια και ουτε κιχ δεν κανει!!

Panasonic g500, Siemens C10, Siemens C25, Ericsson t10s, Ericsson τ28s, Nokia 5110, Nokia 5210, Nokia 7110, Nokia 8210,Nokia 5100, Sharp gx20s, Nokia 6681, Nokia 5800, Nokia 6700,  3gs, Xperia x10 mini pro, Htc desire HD, Nexus s, Gs2, nexus7, Galaxy note 2, Nexus 4 ,Ipad air,  5s,  6, iPad Air2, 6s, 7, Mi Mix 2s, Mi 9 T Pro, 13 pro max  13pro, 15pro

Δοκιμασα 2 φορες την resurection jelly bean και παντα γυριζω στην omega v15... Δεν ξερω νιωθω οτι εαν δεν φτιαξει ο Γιαννης omega jb θα ξενερωσω πολυ ασχημα.... Εχει τα παντα η ατιμη η omega και ειναι πολυ γρηγορη και σταθερη και οπως ειπε ενας φιλος πιο πανω της εχω βγαλει τα ματια και ουτε κιχ δεν κανει!!

Θα συμφωνήσω μαζί σου.. Είχα omega 4.0.3, πήγα σε paranoid, resurection 2.6 και cm9, αλλά ξαναγύρισα σε omega.. Δεν την αλλάζω.. Βάλε και το update να την πας σε 15.1, ώστε να πατάει και ο Jkay 14.1 καλύτερα πάνω της και είσαι μια χαρά.. Της έχω και το Touchwiz από το S3 και είναι τουμπανάκι.. :happy:

Θα συμφωνήσω μαζί σου.. Είχα omega 4.0.3, πήγα σε paranoid, resurection 2.6 και cm9, αλλά ξαναγύρισα σε omega.. Δεν την αλλάζω.. Βάλε και το update να την πας σε 15.1, ώστε να πατάει και ο Jkay 14.1 καλύτερα πάνω της και είσαι μια χαρά.. Της έχω και το Touchwiz από το S3 και είναι τουμπανάκι.. :happy:
Update???? Καθε μερα κοιταω για jb roms και δεν εχω παρει γραμμη οτι βγηκε update? Που το βρηκες?

Panasonic g500, Siemens C10, Siemens C25, Ericsson t10s, Ericsson τ28s, Nokia 5110, Nokia 5210, Nokia 7110, Nokia 8210,Nokia 5100, Sharp gx20s, Nokia 6681, Nokia 5800, Nokia 6700,  3gs, Xperia x10 mini pro, Htc desire HD, Nexus s, Gs2, nexus7, Galaxy note 2, Nexus 4 ,Ipad air,  5s,  6, iPad Air2, 6s, 7, Mi Mix 2s, Mi 9 T Pro, 13 pro max  13pro, 15pro

Update???? Καθε μερα κοιταω για jb roms και δεν εχω παρει γραμμη οτι βγηκε update? Που το βρηκες?

:cool:... Λοιπόν, το post του siberian tiger ενός από τα μέλη της Omega, όπως επίσης και το link για να το κατεβάσεις, είναι Εδώ.. Περνάς το .zip στο κινητό και το περνάς από Recovery.. Εγώ του έκανα "wipe dalvik" και "wipe cache" για να το περάσω.. ;)

:cool:... Λοιπόν, το post του siberian tiger ενός από τα μέλη της Omega, όπως επίσης και το link για να το κατεβάσεις, είναι Εδώ.. Περνάς το .zip στο κινητό και το περνάς από Recovery.. Εγώ του έκανα "wipe dalvik" και "wipe cache" για να το περάσω.. ;)

Nice!! Και εχω κανει update το deluxe settings οποτε μου ελειπε το νεο framework....

Nice!! Και εχω κανει update το deluxe settings οποτε μου ελειπε το νεο framework....

ενημερωτικά στους φίλους που θα την περάσουν

σε περίπτωση που δεν μπουτάρει μετά το update ξαναπεράστε χύμα την v15 του γιάννη και στο καπάκι απο επάνω το update του siberian tiger σε 15.1. Αυτό σε περίπτωση που βάζοντας το 15.1 μένετε στο logo της omega για πολύ ώρα και δεν κάνει κανονικά boot.

Κατα τα άλλα έχω την εντύπωση ότι κρατάει περισσότερο η μπαταρία μου?

Μην μασήσετε πάντως αν δεν μπουτάρει. Την 15 χωρίς να ξανακάνετε wipes και στο καπάκι την 15.1

Επειδη δεν την παλευω αλλο με την ressurection remix rom υπαρχει κανενας ευκολος οδηγος για αρχαριους να γυρισω σε custom?Ειμαι με ressurection remix 2.6 by Westcrip και kernel 3.0.36-Siyah-v3.3.3c+,την οποια παρεπιπτοντως δεν εχω περασει εγω,ετσι μου το εδωσαν...Ευχαριστω για οσους βοηθησουν...

Κανεις??:(

Poco X3 nfc 6/128

Διάβασε το Επίσημα Firmwares / Kies Updates για το Galaxy S II για να γυρίσεις σε επίσημο Firmware και μετά πήγαινε εδώ αν θες να βάλεις κάποια άλλη custom.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Νίκος

Πρώην Super Moderator του «παλιού» καλού myphone.

• The title was changed to [S II] Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις (Μέρος ΙΙ)