Sofos_5 Δημ. May 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2012 Καμια ελληνικη γραμματοσειρα που να δενει ομορφα με το κινητο μας υπαρχει? Παράθεση Samsung - Πλήρης Οδηγός (Odin, Root, CWM, TWRP, Kernels, F.A.Q.) [ROM][JB.4.1.2][18/10][XW-MS1/LSZ/LSW- Added] Deodexed Stock Samsung Roms Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimkit Δημ. May 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2012 Μόλις έβαλα τον launcher του SGS III , η πρώτη εντύπωση πόλη θετική, δείχνει πολύ smooth . Σίγουρα πιο smooth από τον original touchwiz , και ίσως και από τον apex launcher. Μόλις τον τεσταρω πλήρως θα σας ενημερώσω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
replay33 Δημ. May 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2012 πριν καιρό έκανα ρουτ το κινητό μου μετά από καμιά βδομάδα του έβαλα και custom rom ics αλλά το κίτρινο τριγωνάκι δεν μου το έχει βγάλει ποτε είναι νορμάλ αυτό? οσους ξέρω με ροοτ τους το βγάζει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manwlis77 Δημ. May 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2012 δεν ειναι τιποτα αν σε ενοχλει βγαλτο με την εφαρμογη triangle away Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. May 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2012 πριν καιρό έκανα ρουτ το κινητό μου μετά από καμιά βδομάδα του έβαλα και custom rom ics αλλά το κίτρινο τριγωνάκι δεν μου το έχει βγάλει ποτε είναι νορμάλ αυτό? οσους ξέρω με ροοτ τους το βγάζει Υποθέτω οτι εκανες root με τον πρώτο τρόπο (Rachmat3 ) γιαυτό δεν στο βγάζει ,ειναι λογικό Αλλα και με (CFRoot) να κάνεις παλι μπορείς να βγαλεις τι τρίγωνο Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
replay33 Δημ. May 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2012 δεν ειναι τιποτα αν σε ενοχλει βγαλτο με την εφαρμογη triangle away μάλλον το διατύπωσα λάθος ,εννοώ ότι δεν είχα ποτέ κίτρινο τρίγωνο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spirospatra Δημ. May 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2012 δεν μας λες και πως το εκανες?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
replay33 Δημ. May 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2012 ακολούθησα τον οδηγό στο φόρουμ μας, http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=308676 και συγκεκριμένα τον οδηγό του Rachmat3 για ics Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrisioak Δημ. May 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2012 (edited) Μόλις έβαλα τον launcher του SGS III , η πρώτη εντύπωση πόλη θετική, δείχνει πολύ smooth . Σίγουρα πιο smooth από τον original touchwiz , και ίσως και από τον apex launcher. Μόλις τον τεσταρω πλήρως θα σας ενημερώσω. Μπορείς να δώσεις κάποιο link να το δοκιμάσουμε κι εμείς; EDIT: το βρήκα, το κατέβασα, το δοκίμασα, πολύ καλό! Edited May 22, 2012 by dimitrisioak Παράθεση Ζήσε την κάθε σου μέρα σαν να ήταν η τελευταία! καποια στιγμή θα τα καταφέρεις.... Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsigo21 Δημ. May 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2012 Μπορείς να δώσεις κάποιο link να το δοκιμάσουμε κι εμείς; EDIT: το βρήκα, το κατέβασα, το δοκίμασα, πολύ καλό! δωστε λινκ ρε παιδια να δουμε και εμεις τι λεει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
valentinosael Δημ. May 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2012 παιδιά έχετε να μου προτείνεται κάποια official ics rom όμως με cf-root για το cmw .Δοκίμασα παρα πόλλες και aokp αλλα η μπαταρία δεν μου πάει πάνω από μέρα. Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16ΚΒytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apostolos3 Δημ. May 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2012 (edited) παιδιά έχετε να μου προτείνεται κάποια official ics rom όμως με cf-root για το cmw .Δοκίμασα παρα πόλλες και aokp αλλα η μπαταρία δεν μου πάει πάνω από μέρα. η καταναλωση μπαταριας ειναι θεμα καλου κερνελ.ο καλιτερος ειναι αυτοςhttp://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1601520&highlight=phenomenal μιν βαλεις τον τελευταιο αλλα τον 5.3 exteme η medium.αν παλι δεν θελεις αλλαγη κερνελ δοκιμασε την τελευταια ics tin LPD.ειναι σαφως βελτιωμενη σε θεμα μπαταριας απο τις αλλες ρομ Edited May 22, 2012 by apostolos3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
valentinosael Δημ. May 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2012 η καταναλωση μπαταριας ειναι θεμα καλου κερνελ.ο καλιτερος ειναι αυτοςhttp://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1601520&highlight=phenomenal μιν βαλεις τον τελευταιο αλλα τον 5.3 exteme η medium.αν παλι δεν θελεις αλλαγη κερνελ δοκιμασε την τελευταια ics tin LPD.ειναι σαφως βελτιωμενη σε θεμα μπαταριας απο τις αλλες ρομ O phenomenal δουλεύει μονο με samsung based roms έτσι? Aρα με την resurrection δεν είναι συμβατός? Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16ΚΒytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apostolos3 Δημ. May 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2012 O phenomenal δουλεύει μονο με samsung based roms έτσι? Aρα με την resurrection δεν είναι συμβατός? εσυ ζητησες για officiall rom.και ναι o Phenomenal ειναι για samsung roms Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
valentinosael Δημ. May 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2012 εσυ ζητησες για officiall rom.και ναι o Phenomenal ειναι για samsung roms ναι το ξέρω ότι ζήτησα official απλα ρωτάω αν είναι συμβατός με την resurrection έτσι ώστε να μην χρειαστώ να αλλάξω rom αλλα μονο κερμελ Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16ΚΒytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofos_5 Δημ. May 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2012 (edited) Βρηκα αυτο που εψαχνα, ας διαγραφει το post μου. Edited May 22, 2012 by Sofos_5 Παράθεση Samsung - Πλήρης Οδηγός (Odin, Root, CWM, TWRP, Kernels, F.A.Q.) [ROM][JB.4.1.2][18/10][XW-MS1/LSZ/LSW- Added] Deodexed Stock Samsung Roms Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrisioak Δημ. May 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2012 δωστε λινκ ρε παιδια να δουμε και εμεις τι λεει. http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1666384 κατεβάστε την 1.3 που διορθώνει κάποια μικροbug :) Παράθεση Ζήσε την κάθε σου μέρα σαν να ήταν η τελευταία! καποια στιγμή θα τα καταφέρεις.... Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
argiris77 Δημ. May 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2012 (edited) αυτό το widget του καιρού - accuweather- που έχουν οι samsung based roms υπάρχει στο Play store? αυτά που έχω βρει του accuweather δεν έχουν τέτοιο widget. εκτός και αν κάνω κάτι λάθος βρήκα το apk αλλά κατά την εγκατάσταση πετάρει μύνημα ότι η εφαρμογή δεν είναι εγκατεστημένη...είμαι σε omega Edited May 23, 2012 by argiris77 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
int70 Δημ. May 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2012 Τι διαφορά εχει αν βάλω rom ΧΕΝ αντι EUR ?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrisioak Δημ. May 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2012 Τι διαφορά εχει αν βάλω rom ΧΕΝ αντι EUR ?? Δεν θα έχεις τα Ελληνικά apn και ενδεχομένως και Ελληνικά πληκτρολόγια τα οποία (μαζί με τα apn) θα πρέπει να τα βάλεις μόνος σου χειροκίνητα. καμία άλλη διαφορά δεν υπάρχει. Παράθεση Ζήσε την κάθε σου μέρα σαν να ήταν η τελευταία! καποια στιγμή θα τα καταφέρεις.... Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. May 23, 2012 Administrators Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2012 Δεν θα έχεις τα Ελληνικά apn και ενδεχομένως και Ελληνικά πληκτρολόγια τα οποία (μαζί με τα apn) θα πρέπει να τα βάλεις μόνος σου χειροκίνητα. καμία άλλη διαφορά δεν υπάρχει. Επίσης ενδέχεται να μην έχει εγγενή υποστήριξη 160 ελληνικών χαρακτήρων / sms με default πληκτρολόγιο και εφαρμογή για sms. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsigo21 Δημ. May 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2012 πως αλλαζω τα permission σε ενα apk για να το βαλω στο system/app. προσπαθησε με 2-3 explorer αλλα δεν τα καταφερα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofos_5 Δημ. May 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2012 πως αλλαζω τα permission σε ενα apk για να το βαλω στο system/app. προσπαθησε με 2-3 explorer αλλα δεν τα καταφερα Με root explorer πατωντας παρατεταμενα πανω στο .apk επιλεγεις set permissions. Παράθεση Samsung - Πλήρης Οδηγός (Odin, Root, CWM, TWRP, Kernels, F.A.Q.) [ROM][JB.4.1.2][18/10][XW-MS1/LSZ/LSW- Added] Deodexed Stock Samsung Roms Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsigo21 Δημ. May 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2012 Με root explorer πατωντας παρατεταμενα πανω στο .apk επιλεγεις set permissions. δεν μου βγαζει τετοια επιλογη. ποιον exporer χρησιμοποιεις; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofos_5 Δημ. May 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2012 (edited) δεν μου βγαζει τετοια επιλογη. ποιον exporer χρησιμοποιεις; Root explorer (!) Πατωντας παρατεταμενα επανω στην εφαρμογη θα σου βγουν διαφορες επιλογες, κατεβαινοντας προς τα κατω θα δεις μια επιλογη "Permissions". Edited May 23, 2012 by Sofos_5 Παράθεση Samsung - Πλήρης Οδηγός (Odin, Root, CWM, TWRP, Kernels, F.A.Q.) [ROM][JB.4.1.2][18/10][XW-MS1/LSZ/LSW- Added] Deodexed Stock Samsung Roms Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts