Jump to content

[S II] Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις (Μέρος ΙΙ)

saliez
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 11,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Αυτό το recovery κάνει κ για το sgh t 989d;είναι το s2 από καναδά μεριά...

είσαι στο μυαλό κάτι μαγικό...

Μα δεν έχω kit kat. 4.0.4 έχει τώρα κ μαμά kernel... Να φλασαρω του μακλαουντ;

Αδερφέ, στο screenshot η rom σου γράφει kitkat... για αυτό δεν στην φλασάρει, γιατί ο μανίσιος kernel δεν είναι συμβατός...

Για να φλασάρεις kitkat θες συμβατό kernel

όχι μην φλασάρεις του mcloud παίζει να σου μπρικάρει....

ψάξε και βρές συμβατό kitkat kernel για το μοντέλο σου, Ή πάνε στο official xda thread του μοντέλου σου, στην rom που θές, και λογικά στο OP θα έχει οδηγίες χρήσης καθώς και τον kernel που θα πρέπει να κατεβάσεις...

“When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.”

Καλησπέρα φίλοι,

απορία: έχω Neat 6.4 με τα notification toggles του S5 (τρομάρα μου) και θέλω να βάλω τα default. Γίνεται αυτό; ή πρέπει να φλασάρω πάλι την ROM από την αρχή;

Αυτά...

Καλησπέρα φίλοι,

απορία: έχω Neat 6.4 με τα notification toggles του S5 (τρομάρα μου) και θέλω να βάλω τα default. Γίνεται αυτό; ή πρέπει να φλασάρω πάλι την ROM από την αρχή;

Κάνε dirty flash αδερφε...

Καλημέρα! Ειδα πως στις 16/11 βγήκε snapshot της 12.1 από την CM. Αυτό σημαίνει πως είναι ένα βήμα πιο κοντά στην stable release ή λέω βλακεία;
Αυτά...

Καλημέρα! Ειδα πως στις 16/11 βγήκε snapshot της 12.1 από την CM. Αυτό σημαίνει πως είναι ένα βήμα πιο κοντά στην stable release ή λέω βλακεία;

βλακεία λές :)

Snapshot είναι πιο ....σταθερή απο τις ...nightlies...

δεν πρόκειται να βγει stable.... ποτέ! :rolleyes:

βλακεία λές :)

Snapshot είναι πιο ....σταθερή απο τις ...nightlies...

δεν πρόκειται να βγει stable.... ποτέ! :rolleyes:

Βασικά το ίδιο πράγμα λέτε, επομένως δεν λέει βλακεία.. :lol::p

Βασικά το ίδιο πράγμα λέτε, επομένως δεν λέει βλακεία.. :lol::p

Ναι, πλάκα πλάκα... :lol: :O

δουλευει ικανοποιητικα με cm12; λεω να την περασω στον αδελφο μου

δεν παίζει σχεδόν ποτέ το GPS και τρώει πότε πότε κολλήματα. Γενικώς, αν το χρησιμοποιεί το κινητό ο αδερφός σου και το ψιλο-λιώνει, ξέχνα την LP.

Αυτά...

δεν παίζει σχεδόν ποτέ το GPS και τρώει πότε πότε κολλήματα. Γενικώς, αν το χρησιμοποιεί το κινητό ο αδερφός σου και το ψιλο-λιώνει, ξέχνα την LP.

Εμένα πάλι εδώ και μήνες με 12.1 πάει τέλεια κ το gps δουλεύει άψογα με gmaps, here & igo

Ίσως να του εριχνες καμία μάτια να δοκιμασεις κ μόνος σου

:tease:

Εμένα πάλι εδώ και μήνες με 12.1 πάει τέλεια κ το gps δουλεύει άψογα με gmaps, here & igo

Ίσως να του εριχνες καμία μάτια να δοκιμασεις κ μόνος σου

Και γω που την έχω περάσει,μια χαρά μου δουλευει!Δεν εχω θέματα...Ερώτηση:πως μπορώ να περάσω εφαρμογές σε sd κάρτα?Έχω βάλει μια 32αρα,την βλέπει αλλά δεν μπορώ να περάσω οποιοδήποτε αρχείο...:blink:

Και γω που την έχω περάσει,μια χαρά μου δουλευει!Δεν εχω θέματα...Ερώτηση:πως μπορώ να περάσω εφαρμογές σε sd κάρτα?Έχω βάλει μια 32αρα,την βλέπει αλλά δεν μπορώ να περάσω οποιοδήποτε αρχείο...:blink:

Δοκίμασες να την φορμάρεις μέσα από το ίδιο το κινητό; Αν ναι, βάλε τη πρώτα σε PC και φόρμαρέ τη και μετά ξαναπροσπάθησε στο κινητό. Αν πάλι δεν, τσέκαρε αν αντιγράφεις / σβήνεις κανονικά τα αρχεία μέσα από PC μήπως είναι προβληματική.

BTW, τι να σας πω ρε παίδες, έχω φλασάρει 4-5 φορές την CM12.1 και πάντα είχα τρελό θέμα με το GPS. Στην προηγούμενη σελίδα έγραψε ο DimitrisAndNiki αυτό: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=6392427#post6392427

Αυτά...

Δοκίμασες να την φορμάρεις μέσα από το ίδιο το κινητό; Αν ναι, βάλε τη πρώτα σε PC και φόρμαρέ τη και μετά ξαναπροσπάθησε στο κινητό. Αν πάλι δεν, τσέκαρε αν αντιγράφεις / σβήνεις κανονικά τα αρχεία μέσα από PC μήπως είναι προβληματική.

BTW, τι να σας πω ρε παίδες, έχω φλασάρει 4-5 φορές την CM12.1 και πάντα είχα τρελό θέμα με το GPS. Στην προηγούμενη σελίδα έγραψε ο DimitrisAndNiki αυτό: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=6392427#post6392427

Woot? Ο GreekDragon εννοούσες μάλλον! :p

by the way, σκέτο Δημήτρης, η Νίκη πούλησε την οικογένεια πέρνοντας iphone 5s και την χώρισα!

Woot? Ο GreekDragon εννοούσες μάλλον! :p

by the way, σκέτο Δημήτρης, η Νίκη πούλησε την οικογένεια πέρνοντας iphone 5s και την χώρισα!

Έστω! έχω μπερδέψει όλους που με έχουν βοηθήσει κατά καιρούς :) Και δεν είστε και λίγοι!

Α! Να αιτηθείς αλλαγή του username σου!

Αυτά...

Έστω! έχω μπερδέψει όλους που με έχουν βοηθήσει κατά καιρούς :) Και δεν είστε και λίγοι!

Α! Να αιτηθείς αλλαγή του username σου!

Μακάρι να μπορούσε να γίνει... :rolleyes:

Το εκανα και δουλεψε,ευχαριστώ!

Ειμαι ο DimitrisAndNiki στο λογαριασμο του Ελληνοδρακου...χιχιχι... :P

Αλέξανδρος...:cool:

Γεια χαρά παιδιά, είχα αφήσει το κινητό ενός φίλου με παλιά CM εδώ και καιρό, παίζει να ήτανε έκδοση 10... Δεν ξέρω πως κ γιατί αλλά προχτές έκανε ένα update, πέρασε 12.1 (5.1.1) αλλά λείπουν τα gapps (ουτε services ουτε store). Έκανε και 1-2 factory reset στην πορεία, εν πάσει περιπτωσει τώρα δεν έχει κανένα gapp, ούτε λογαριασμός google μπορεί να μπει.

Υπέθεσα ότι θέλει απλά πέρασμα gapps, κατέβασα τα TK-gapps απο το νημα της CM όμως οπως προειδοποιεί κ εκεί,θελει update η twrp για να μπουνε σωστά κ όντως πέταξε σφάλαμ. Το θέμα είναι ότι TWRP δε βρισκω για το i9100, μονο για κάτι άλλες ειδικές εκδόσεις του...

Υπάρχει άλλο πακετάκι gapps που μπορεί να δουλέψει η παω για στησιμο εξ'αρχης; Απλά να δουλέψει θέλουμε, οχι τελευταια rom κτλ.

Siemens S6 (1998), Siemens C25 (1999), Motorola T2288 (2000), Nokia 8310 (2001), Nokia 5510 (2003), Sony Ericsson S700 (2005), Sony Ericsson W760i (2008), Motorola Droid (2010), Google (Samsung) Nexus S (2011), Google (Samsung) Galaxy Nexus (2012), Google (LG) Nexus 4 (2013), iPhone 5S (2014), Google (Motorola) Nexus 6 (2014), iPhone 6S (2016), LG G6 (2017), Huawei P20 Pro (2018)

Γεια χαρά παιδιά, είχα αφήσει το κινητό ενός φίλου με παλιά CM εδώ και καιρό, παίζει να ήτανε έκδοση 10... Δεν ξέρω πως κ γιατί αλλά προχτές έκανε ένα update, πέρασε 12.1 (5.1.1) αλλά λείπουν τα gapps (ουτε services ουτε store). Έκανε και 1-2 factory reset στην πορεία, εν πάσει περιπτωσει τώρα δεν έχει κανένα gapp, ούτε λογαριασμός google μπορεί να μπει.

Υπέθεσα ότι θέλει απλά πέρασμα gapps, κατέβασα τα TK-gapps απο το νημα της CM όμως οπως προειδοποιεί κ εκεί,θελει update η twrp για να μπουνε σωστά κ όντως πέταξε σφάλαμ. Το θέμα είναι ότι TWRP δε βρισκω για το i9100, μονο για κάτι άλλες ειδικές εκδόσεις του...

Υπάρχει άλλο πακετάκι gapps που μπορεί να δουλέψει η παω για στησιμο εξ'αρχης; Απλά να δουλέψει θέλουμε, οχι τελευταια rom κτλ.

για δοκίμασε αυτά: http://opengapps.org/

Αυτά...

για δοκίμασε αυτά: http://opengapps.org/

Λοιπόν δοκίμασα με το mini package κ μου βγάζει το εξής σφάλμα σχετικά με το system partition. Είναι όντως γεμάτο κ μπορώ να το αδειάσω; κ πως; Η' το σφάλμα οφείλεται αλλού;

http://img.photobucket.com/albums/v361/No_need_2_r_gue/S60/IMG_20151208_135637_zpsumxsxlat.jpg

ΥΓ. Δοκίμασα κ με πακέτο micro 134ΜΒ κ πάλι το ίδιο σφάλμα. Δεν παίρνει όντως τόσο μεγάλα gapps το S2 ή συμβαίνει κάτι άλλο;

Edited by mclisme
Siemens S6 (1998), Siemens C25 (1999), Motorola T2288 (2000), Nokia 8310 (2001), Nokia 5510 (2003), Sony Ericsson S700 (2005), Sony Ericsson W760i (2008), Motorola Droid (2010), Google (Samsung) Nexus S (2011), Google (Samsung) Galaxy Nexus (2012), Google (LG) Nexus 4 (2013), iPhone 5S (2014), Google (Motorola) Nexus 6 (2014), iPhone 6S (2016), LG G6 (2017), Huawei P20 Pro (2018)

Συμβαίνουν και τα δύο, δεν παίρνει τόσο μεγάλα gapps και πρέπει να βάλεις pico.

Οι TK gapps μπαίνουν και με cm recovery, παρά την προειδοποίηση, προφανώς έβαζες και τότε μεγάλες gapps

Αυτά...

Συμβαίνουν και τα δύο, δεν παίρνει τόσο μεγάλα gapps και πρέπει να βάλεις pico.

Οι TK gapps μπαίνουν και με cm recovery, παρά την προειδοποίηση, προφανώς έβαζες και τότε μεγάλες gapps

Αυτά...

οκ thanks, δεν είχα ιδέα οτι παιζει κατι τετοιο, θα δοκιμασω αποψε το βραδυ παλι.

Update: Πέρασα gapps όμως έχω force close στα Play Services οταν παω να προσθεσω λογαριασμο Google, περασα ξανα CM12.1 με τα pico open gapps κ factory reset κ πάλι force close... τι κάνουμε;

Update 2: Τελικά είδα στο νήμα της CM ότι το πέρασμα gapps είναι optional οπότε πέρασα ξανά την τελευταία εκδοση της χωρις gapps και περιεργως δούλεψε! Πολύ παίδεμα πάντως, έρχομαι από nexus σκηνη και δεν ειχα υποψη μου καθολου όλους αυτους τους περιορισμούς branded συσκευών (πχ. πακέτο kernel με recovery αν καταλαβα καλά), Kies, Odin, system partitions, gapps μαζι με τη ρομ. Μάλλον το δυσκολο ειναι να πειράζεις τετοιες συσκευές (τύπου S2) παρά τα Nexus που με ενα adb terminal καθάρισες για τα πάντα...!

Edited by mclisme

• The title was changed to [S II] Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις (Μέρος ΙΙ)