DimitrisAndNiki Δημ. July 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2015 μετα απο 3.5 χρονια με την κινηταρα S2 σας αφηνω.... μεταβαση σε p8 lite, μεχρι να βρεθει μια τηλεφωναρα παλι οπωσ το s2 Καλοδούλευτο αδερφέ! Επόμενος; ΥΓ. Εγώ αγόρασα καινούργια μπαταρία γατάκια, για να είναι τσίλικο όταν θα το πετάξω στον τοίχο! :p Παράθεση “When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.” Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
coreyhalkis Δημ. July 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2015 Αν και δεν ανήκει στο παρόν νήμα, μπορείς να μου πεις ποιά μπαταρία πήρες? Γιατί πήρα πήρα μία φόλα από το eshop με 5€ και δε βγάζει ούτε μέρα. Σε neat rom αυτά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DimitrisAndNiki Δημ. July 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2015 Αν και δεν ανήκει στο παρόν νήμα, μπορείς να μου πεις ποιά μπαταρία πήρες? Γιατί πήρα πήρα μία φόλα από το eshop με 5€ και δε βγάζει ούτε μέρα. Σε neat rom αυτά. Την original... Original Μπαταρία Samsung EB-F1A2GBU για i9100 Galaxy S II (Bulk) Παράθεση “When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.” Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deltaplus Δημ. July 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2015 Καλοδούλευτο αδερφέ! Επόμενος; ΥΓ. Εγώ αγόρασα καινούργια μπαταρία γατάκια, για να είναι τσίλικο όταν θα το πετάξω στον τοίχο! :p Και στον τοιχο να το πεταξεις αδελφε παλι τσιλικο θα μεινει.....S2...ΛΕΜΕ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
coreyhalkis Δημ. July 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2015 Την original... Original Μπαταρία Samsung EB-F1A2GBU για i9100 Galaxy S II (Bulk) Σε ευχαριστώ για την διευκρίνηση. Το ότι είναι bulk και όχι σφραγισμενη δεν έχει κίνδυνο να είναι μεταχειρισμενη ή από επιστροφή? Αυτό μόνο και σταματάω το off topic. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DimitrisAndNiki Δημ. July 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2015 Σε ευχαριστώ για την διευκρίνηση. Το ότι είναι bulk και όχι σφραγισμενη δεν έχει κίνδυνο να είναι μεταχειρισμενη ή από επιστροφή? Αυτό μόνο και σταματάω το off topic. Μπορεί.... Μπορεί καi στα επόμενα 5 λεπτά να πέσει ένα Boeing επάνω μου και να με κάνει μαρμελάδα... :) Στην τελική πάρτο απο ebay που έχει και κουτάκι :p Παράθεση “When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.” Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
swiftakias21 Δημ. July 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2015 Υπαρχει στο εμποριο εντος Ελλαδος η επισημη extended battery της Samsung για το S2 με 2000mAh η οποια κοστιζει 22-25€ κι αξιζει η επενδυση αν κι εφοσον προκειται να το κρατηστε 1-2 χρονια τουλάχιστον ακομα. :-) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DimitrisAndNiki Δημ. August 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2015 Υπαρχει στο εμποριο εντος Ελλαδος η επισημη extended battery της Samsung για το S2 με 2000mAh η οποια κοστιζει 22-25€ κι αξιζει η επενδυση αν κι εφοσον προκειται να το κρατηστε 1-2 χρονια τουλάχιστον ακομα. :-) Απαπα τι κατάρες είναι αυτές! :lol: ΥΓ. Η συσκευή γίνεται ...τεράστια με την διχίλιαρη... Τούβλο στην κυριολεξία! :blink: Παράθεση “When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.” Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mclound Δημ. August 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2015 Υπαρχει στο εμποριο εντος Ελλαδος η επισημη extended battery της Samsung για το S2 με 2000mAh η οποια κοστιζει 22-25€ κι αξιζει η επενδυση αν κι εφοσον προκειται να το κρατηστε 1-2 χρονια τουλάχιστον ακομα. :-) Συμφωνώ με τον Δημήτρη. Αλλάζει τελείως το κινητό και θυμίζει παλαιά τηλεχειριστήρια τηλεόρασης :) Ένα δυνατό ατού (ήταν τουλάχιστον) το πάχος της συσκευής μας. Παράθεση Αυτά... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefan_city Δημ. August 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2015 H original 2000mAh κάνει το κινητό έτσι όπως θα έπρεπε να είχε κυκλοφορήσει εξ αρχής. Επίπεδη πλάτη, χωρίς το καρούμπαλο στο κάτω μέρος, προστασία της κάμερας ακόμα και χωρίς θήκη, βασικές λεπτομέρειες ενός σωστού σχεδιασμού. Καθόλου τούβλο, και κερδίζεις άλλο μισό σε αυτονομία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
swiftakias21 Δημ. August 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2015 Επισης απο βαρος ειναι σχεδον αξιοσημειωτο. Επισης μονο καταρα δεν ειναι, ευχη θα ελεγα. Οταν σου δινει 4 ωρες οθονη με ιντερνετ σε μεγαλο ποσοστο το ξανα σκεφτεσαι.. Εχω MIUI 5.7.20 GT. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xristossl Δημ. August 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2015 Υπαρχει στο εμποριο εντος Ελλαδος η επισημη extended battery της Samsung για το S2 με 2000mAh η οποια κοστιζει 22-25€ κι αξιζει η επενδυση αν κι εφοσον προκειται να το κρατηστε 1-2 χρονια τουλάχιστον ακομα. :-) Μήπως μπορεις να προτείνεις κάποιο κατάστημα, γαιτί καιρό τώρα σκέφτομαι να τη πάρω αλλά δε τη βρίσκω πουθενά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spinos Δημ. August 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2015 Καλησπερα παιδιά. Όπως δούλευε το κινητό με cyanogen 12.1, κάνει μια επανεκκίνηση μόνο του, και έμεινε στο λογότυπο. Το κλείνω, το ξανανοίγω, πάλι τα ίδια. Πάω να μπω σε recovery, και μου έγραφε με περίεργο τρόπο, cyanogen Και από κάτω recovery. Καμία άλλη επιλογή. Τελικά το έκλεισα και πήγα να το ξανανοίξω αλλά τίποτα. ΔΕν αντιδράει ούτε φορτίζει. Δεν κάνει τίποτα. Υπάρχει κάποια λύση, ή τελέιωσε η ζωή του? ευχαριστώ εκ των προτέρων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mclound Δημ. August 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2015 Καλησπερα παιδιά. Όπως δούλευε το κινητό με cyanogen 12.1, κάνει μια επανεκκίνηση μόνο του, και έμεινε στο λογότυπο. Το κλείνω, το ξανανοίγω, πάλι τα ίδια. Πάω να μπω σε recovery, και μου έγραφε με περίεργο τρόπο, cyanogen Και από κάτω recovery. Καμία άλλη επιλογή. Τελικά το έκλεισα και πήγα να το ξανανοίξω αλλά τίποτα. ΔΕν αντιδράει ούτε φορτίζει. Δεν κάνει τίποτα. Υπάρχει κάποια λύση, ή τελέιωσε η ζωή του? ευχαριστώ εκ των προτέρων. Βγάλε μπαταρία για λίγο. Δοκίμασε με ODIN από PC να του περάσεις κάποια original ROM μπας και στρώσει. Παράθεση Αυτά... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GreekDragon Δημ. August 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2015 Καλησπερα, σε χρηστες Ressurection Remix 5.1.1 θελω να μου πειτε το setup σας. Αν ειχατε Random Reboot, freeze... Τελευταια ακουγονται παραπονα στο αντιστοιχο XDA θεμα για την συσκευη μας. Παράθεση Αλέξανδρος...:cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. August 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2015 RR, bliss γεμάτες σκουπίδια μόνο προσθέτουν και γι'αυτό υπάρχουν οι λοξυγκες Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spinos Δημ. August 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2015 Βγάλε μπαταρία για λίγο. Δοκίμασε με ODIN από PC να του περάσεις κάποια original ROM μπας και στρώσει. καλησπερα φιλε. σευχαριστω για την απαντηση. Δεν το βλέπει καθόλου το pc δεν πρασινιζει το κουτακι στο odin. Γινεται αν δεν το δει να περαστει κάποιο firmware. και κατι αλλο που βλεπω ειναι οτι ζεσταινεται, στο υψος της πισω καμερας, οταν το εχω συνδεδεμενο στο pc ή το φορτιστή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mclound Δημ. August 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2015 καλησπερα φιλε. σευχαριστω για την απαντηση. Δεν το βλέπει καθόλου το pc δεν πρασινιζει το κουτακι στο odin. Γινεται αν δεν το δει να περαστει κάποιο firmware. και κατι αλλο που βλεπω ειναι οτι ζεσταινεται, στο υψος της πισω καμερας, οταν το εχω συνδεδεμενο στο pc ή το φορτιστή. Αυτό το "ζέσταμα" σημαίνει πως "δίνει" η CPU. Εκεί βρίσκεται. Δοκίμασε σε άλλη USB ή άλλο PC/laptop αν είναι δυνατό. Μήπως στο pc μπήκαν/βγήκαν drivers και σβήστηκαν αυτοί της Samsung? (ρωτάω διάφορα αλλά πολλά προβλήματα λύνονται έτσι :) ) Παράθεση Αυτά... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefan_city Δημ. August 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2015 Ήσουν σε download mode όταν το σύνδεσες με το pc/odin; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spinos Δημ. August 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2015 Ήσουν σε download mode όταν το σύνδεσες με το pc/odin; Δοκιμασα να φορτωσω το kies σε win 8 αλλα και σε win xp, αλλα δεν αντιδραει καθολου με το που συνδεθει στο pc. Δεν ψαχνει για driver. Στο note 8 κατευθειαν ακουγεται ηχος και παει να φορτωσει .Πρεπει να πατησω καποιο κουμπι στο κινητο? Εχω και δευτερη μπαταρια, που προσφατα πηρα, αλλα τιποτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefan_city Δημ. August 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2015 Με καμία από τις δύο μπαταρίες δεν αντιδράει; Η καινούρια είναι φορτισμένη; Δοκίμασε Vol down + home + power, να δεις αν θα κάνει κάτι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spinos Δημ. August 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2015 Με καμία από τις δύο μπαταρίες δεν αντιδράει; Η καινούρια είναι φορτισμένη; Δοκίμασε Vol down + home + power, να δεις αν θα κάνει κάτι. δυστυχως με καμια δεν ανοιγει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GreekDragon Δημ. August 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2015 Ειμαι CM12.1 την επισημη και μπορω να πω οτι βελτιωθηκε σημαντικα. Δεν βρηκα ουτε ενα freeze η bug. Παράθεση Αλέξανδρος...:cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mclound Δημ. August 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2015 (edited) Ειμαι CM12.1 την επισημη και μπορω να πω οτι βελτιωθηκε σημαντικα. Δεν βρηκα ουτε ενα freeze η bug. Την είχα πριν λίγες μέρες, αλλά μου έσπασε τα @@ το Google Play Services has stopped και την ξήλωσα... ΑΚΥΡΟ. 4.4 είχα βάλει και μου έπρηξε τα @@ το Google Play Services. Στην 12.1 είχα απλώς θέμα πως δεν περνάει ο ήχος στη συσκευή όταν σε καλούν παρά μόνο στο ενσύρματο hands free και έχασα 2 κλήσεις έτσι. Οπότε και επέστρεψα που αλλού; Neat. Edited August 15, 2015 by mclound Παράθεση Αυτά... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GreekDragon Δημ. August 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2015 Την είχα πριν λίγες μέρες, αλλά μου έσπασε τα @@ το Google Play Services has stopped και την ξήλωσα... ΑΚΥΡΟ. 4.4 είχα βάλει και μου έπρηξε τα @@ το Google Play Services. Στην 12.1 είχα απλώς θέμα πως δεν περνάει ο ήχος στη συσκευή όταν σε καλούν παρά μόνο στο ενσύρματο hands free και έχασα 2 κλήσεις έτσι. Οπότε και επέστρεψα που αλλού; Neat. Σε επριξε :P δεν.βρηκα τετοια θεματα Παράθεση Αλέξανδρος...:cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts