mclound Δημ. January 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2015 Βγήκε νέα έκδοση του Apolo kernel (4.15) Δώσε και κάνα link ρε αγόρι! :) Παράθεση Αυτά... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
shyster Δημ. January 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2015 επειδή λόγω δουλείας και περιορισμένου χρόνου έχω χάσει λίγο την μπάλα, μπορεί κάποιος να πρωτείνει κάποια καλή rom???αυτή τη στιγμή έχω την neat 6,4 αλλά μου έβγαλε ένα bug μου κολλάει και μου βγάζει ένα μην οτι κάτι σταμάτησε να λειτουργεί και δεν μπορώ να κάνω τίποτα. με links αν είναι εύκολο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kobulis Δημ. January 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2015 Φίλε shyster υπάρχει και άλλη λύση πριν αρχίσεις τα φλασαρίσματα: Κάνεις ένα reboot σε cwm recovery, και μετά format cache συν erase dalvnik cache, μήπως και σώσεις τη neat κ ξεμπερδέψεις στο πεντάλεπτο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DimitrisAndNiki Δημ. January 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2015 Φίλε shyster υπάρχει και άλλη λύση πριν αρχίσεις τα φλασαρίσματα: Κάνεις ένα reboot σε cwm recovery, και μετά format cache συν erase dalvnik cache, μήπως και σώσεις τη neat κ ξεμπερδέψεις στο πεντάλεπτο. Σωστός. Βεβαία αν πέρασε την 6.4 με dirty flash προτείνεται ένα clean! @mcloud : sorry είμαι από κινητό και μου είναι δύσκολο να βάλω σύνδεσμο. Google it και θα σε πάει στο xda Παράθεση “When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.” Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
shyster Δημ. January 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2015 τα έκανα αυτά που μου είπατε αλλά το πρόβλημα συνεχίζει να υπάρχει, νομίζω πως η μοναδική πλέον λύση είναι να φλασάρω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DimitrisAndNiki Δημ. January 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2015 τα έκανα αυτά που μου είπατε αλλά το πρόβλημα συνεχίζει να υπάρχει, νομίζω πως η μοναδική πλέον λύση είναι να φλασάρω κάνε ένα clean flash αδερφε... Παράθεση “When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.” Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aiolos Δημ. January 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2015 Αν είναι να κάνεις clean flash δοκίμασε και την 6.3. Με αυτή δεν έχω κανένα πρόβλημα και ούτε νομίζω κανείς άλλος εδω μέσα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
macovet Δημ. January 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2015 (edited) ξαφνικά το τηλέφωνο έσβησε, εκεί που φόρτιζε και δεν ξανανίγει έκτοτε. την πρώτη φορά το κάλεσα και από το τηλέφωνο που καλούσα άκουγα τον ήχο της κλήσης κανονικά, η συσκευή όμως ήταν νεκρή. μετά έβγαλα την μπαταρία, την ξανάβαλα και έκτοτε τίποτα. το μόνο που έκανα σήμερα ήταν να αλλάξω την sd card, έβαλα μια καινούρια samsung evo 32, και όλα έδειχναν οκ. καμία ιδέα κανένας? ταξιδεύω το πρωί και καίγομαι να βρω τηλέφωνο! murphy's law!!!:( υγ. όταν είναι στην πρίζα η συσκευή ζεσταίνεται ελαφρά στο πάνω μέρος περίπου στο ύψος της κάμερας. σαν να τα παιξε κάποιο κύκλωμα που έχει σχέση με την φόρτιση. υπάρχει περίπτωση να είναι κάτι απλό, σαν μια ασφάλεια κάτι, ξέρει κανείς? υγ2 έχω backup με clockworkmod - πρέπει να βρω όμοια συσκευή για να κάνω restore? Edited January 11, 2015 by macovet Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofos_5 Δημ. January 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2015 (edited) ξαφνικά το τηλέφωνο έσβησε, εκεί που φόρτιζε και δεν ξανανίγει έκτοτε. την πρώτη φορά το κάλεσα και από το τηλέφωνο που καλούσα άκουγα τον ήχο της κλήσης κανονικά, η συσκευή όμως ήταν νεκρή. μετά έβγαλα την μπαταρία, την ξανάβαλα και έκτοτε τίποτα. το μόνο που έκανα σήμερα ήταν να αλλάξω την sd card, έβαλα μια καινούρια samsung evo 32, και όλα έδειχναν οκ. καμία ιδέα κανένας? ταξιδεύω το πρωί και καίγομαι να βρω τηλέφωνο! murphy's law!!!:( υγ. όταν είναι στην πρίζα η συσκευή ζεσταίνεται ελαφρά στο πάνω μέρος περίπου στο ύψος της κάμερας. σαν να τα παιξε κάποιο κύκλωμα που έχει σχέση με την φόρτιση. υπάρχει περίπτωση να είναι κάτι απλό, σαν μια ασφάλεια κάτι, ξέρει κανείς? υγ2 έχω backup με clockworkmod - πρέπει να βρω όμοια συσκευή για να κάνω restore? Για αρχή το αφήνεις κανένα 10 λεπτό χωρίς μπαταρία, έπειτα δοκιμάζεις με άλλη μπαταρία, άλλο φορτιστή έχοντας βγάλει κάρτα sd. Αν δεν ανοίγει και πάλι αναγκαστικά θέλει service για να δεις αν είναι πλακέτα ή κάποιο μικρό ανταλλακτικό που αλλάζει εύκολα. Τώρα όσον αφορά το nandroid ναι θέλεις ίδια συσκευή αν θες να το επαναφέρεις. Βέβαια μπορείς με εφαρμογές όπως Nandroid Manager, Titanium backup κλπ να επαναφέρεις ότι θες από εφαρμογές, επαφές, μηνύματα κλπ σε οποιαδήποτε συσκευή (μέσα απ'το nandroid) αλλά τυχόν φάκελοι και τα περιεχόμενα της εσωτερικής μνήμης μόνο εάν ανοίξει η συσκευή. Edited January 11, 2015 by Sofos_5 Παράθεση Samsung - Πλήρης Οδηγός (Odin, Root, CWM, TWRP, Kernels, F.A.Q.) [ROM][JB.4.1.2][18/10][XW-MS1/LSZ/LSW- Added] Deodexed Stock Samsung Roms Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsilas_1991 Δημ. January 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2015 Καλησπερα παιδια.Αντιμετωπιζω ενα προβλημα με το gps εδω και κανενα μηνα.Βρισκει 1-2 δορυφορους και τους χανει αμεσως και μετα παλι το ιδιο και δεν κλειδωνει ποτε.Χρησιμοποιω pacman rom RC3.Δοκιμασα το fastergps και το εβαλα στην Ελλαδα και τιποτα.Το GPS fix που ειναι στο thread αυτο να το δοκιμασω ή ειναι για πιο παλιες εκδοσεις?Ευχαριστω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mclound Δημ. January 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2015 Καλησπερα παιδια.Αντιμετωπιζω ενα προβλημα με το gps εδω και κανενα μηνα.Βρισκει 1-2 δορυφορους και τους χανει αμεσως και μετα παλι το ιδιο και δεν κλειδωνει ποτε.Χρησιμοποιω pacman rom RC3.Δοκιμασα το fastergps και το εβαλα στην Ελλαδα και τιποτα.Το GPS fix που ειναι στο thread αυτο να το δοκιμασω ή ειναι για πιο παλιες εκδοσεις?Ευχαριστω. Αυτό https://play.google.com/store/apps/details?id=com.eclipsim.gpsstatus2&hl=en το έχεις δοκιμάσει; Παράθεση Αυτά... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsilas_1991 Δημ. January 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2015 (edited) Αυτό https://play.google.com/store/apps/details?id=com.eclipsim.gpsstatus2&hl=en το έχεις δοκιμάσει; Τι κανω εδω?Update το A-GPS?Μηπως ειναι θεμα εκδοσης?Ξερετε αν υπαρχει bug για το gps στην kitkat? (Το κατεβασα και κατεβασα το Α-GPS STATE και παλι τιποτα.Επισης ξεχασα να πω οτι ξαναπερασα την ρομ με full wipe και παλι τιποτα..) Edited January 27, 2015 by tsilas_1991 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mclound Δημ. January 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2015 Τι κανω εδω?Update το A-GPS?Μηπως ειναι θεμα εκδοσης?Ξερετε αν υπαρχει bug για το gps στην kitkat? (Το κατεβασα και κατεβασα το Α-GPS STATE και παλι τιποτα.Επισης ξεχασα να πω οτι ξαναπερασα την ρομ με full wipe και παλι τιποτα..) Κάθε φορά που ανοίγεις την εφαρμογή, κατεβάζει μόνη της τα data που χρειάζεται. Ύποπτο το πρόβλημά σου, ύποπτο. Μήπως έφαγε καμιά σούπα το κινητό πρόσφατα; Παράθεση Αυτά... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsilas_1991 Δημ. January 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2015 Κάθε φορά που ανοίγεις την εφαρμογή, κατεβάζει μόνη της τα data που χρειάζεται. Ύποπτο το πρόβλημά σου, ύποπτο. Μήπως έφαγε καμιά σούπα το κινητό πρόσφατα; εχει πεσει 2-3 φορες απο αποσταση 1-1,5 μετρου και μεχρι πριν 1-2 μηνες δουλευε κανονικα..Μπορει καμια απο αυτες τις σουπες να το πειραξε.Αλλα δεν θα ειχε πειραξει και αλλα?Μονο το GPS? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akilleas Δημ. January 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2015 Αν δεν κάνω λάθος η Pacman Rom είναι AOSP. Η AOSP γενικά έχουν τα θεματάκια τους με το GPS. Με την συγκεκριμένη έκδοση της ΡΟΜ είχες παλιότερα πρόβλημα ή είναι η πρώτη φορά που την φοράς; Παράθεση Η Ελλάδα είναι η μόνη Αφρικανική χώρα που κατοικείται από λευκούς Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsilas_1991 Δημ. January 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2015 Αν δεν κάνω λάθος η Pacman Rom είναι AOSP. Η AOSP γενικά έχουν τα θεματάκια τους με το GPS. Με την συγκεκριμένη έκδοση της ΡΟΜ είχες παλιότερα πρόβλημα ή είναι η πρώτη φορά που την φοράς; Για πολυ καιρο την χρησιμοποιουσα μια χαρα.Ξαφνικα προεκυψε το προβλημα μια φορα που χρειαστηκα το GPS.Αν ειναι να δοκιμασω και καποια stable.Ποια μου προτεινετε?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mclound Δημ. January 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2015 Για πολυ καιρο την χρησιμοποιουσα μια χαρα.Ξαφνικα προεκυψε το προβλημα μια φορα που χρειαστηκα το GPS.Αν ειναι να δοκιμασω και καποια stable.Ποια μου προτεινετε?? NeatROM από τις καλύτερες. Μήνες τη χρησιμοποιώ και αν δοκιμάσω καμιά άλλη θα είναι για λίγες ώρες/μέρες μέχρι να ξαναγυρίσω στην Neat. Παράθεση Αυτά... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akilleas Δημ. January 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2015 Για πολυ καιρο την χρησιμοποιουσα μια χαρα.Ξαφνικα προεκυψε το προβλημα μια φορα που χρειαστηκα το GPS.Αν ειναι να δοκιμασω και καποια stable.Ποια μου προτεινετε?? NeatROM από τις καλύτερες. Μήνες τη χρησιμοποιώ και αν δοκιμάσω καμιά άλλη θα είναι για λίγες ώρες/μέρες μέχρι να ξαναγυρίσω στην Neat. Καλά τα λέει o mclound, αλλά μιας και παίζει υποψία χαλασμένου δέκτη καλό θα ήτανε να βάλεις μια μαμά με οντίν για να σιγουρέψεις ότι δεν είναι βλάβη hardware και μετά παίζεις με τις ΡΟΜ. Παράθεση Η Ελλάδα είναι η μόνη Αφρικανική χώρα που κατοικείται από λευκούς Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsilas_1991 Δημ. January 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2015 Θα δοκιμασω την NeatRom αυριο μηπως δω διαφορα.Σας ευχαριστω ολους !! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Badlorg Δημ. January 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2015 Με autostarts εχω τοση RAM καλο?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreasp Δημ. January 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2015 Με autostarts εχω τοση RAM καλο?? Και τι να την κάνεις? Αφου δεν τρέχεις τίποτα. Παράθεση Xiaomi Redmi Note 3 Pro International MIUI 8.2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DimitrisAndNiki Δημ. January 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2015 Και τι να την κάνεις? Αφου δεν τρέχεις τίποτα. Κλαίω... Η μνήμη είναι για να την χρησιμοποιούν οι εφαρμογές και όχι για να την βλέπουμε και να χαιρόμαστε... Παράθεση “When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.” Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsilas_1991 Δημ. January 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2015 (edited) Μολις περασα την neatRom 6.4 και ανα διαστηματα μου βγαζει UI συστημ.διακοπηκε.Eπισης δεν εχω και status bar και οταν παταω για να το κλεισω δεν μου βγαζει την επιλογη για επανεκκινηση τερματισμος κτλ μονο να αλλαζω τον ηχο.Εκανα full wipe αν και οταν πηγα να κανω format preload μου εβγαλε ενα error. Τελικα την ξαναφλασαρα αυτη την φορα με Apollo kernel και ολα καλα.Θα δοκιμασω αν παιζει με αυτη την εκδοση το GPS,αν οχι τοτε καποιες απο τις σουπες του ηταν η μοιραια :P Edited January 28, 2015 by tsilas_1991 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mclound Δημ. January 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2015 Μολις περασα την neatRom 6.4 και ανα διαστηματα μου βγαζει UI συστημ.διακοπηκε.Eπισης δεν εχω και status bar και οταν παταω για να το κλεισω δεν μου βγαζει την επιλογη για επανεκκινηση τερματισμος κτλ μονο να αλλαζω τον ηχο.Εκανα full wipe αν και οταν πηγα να κανω format preload μου εβγαλε ενα error. Τελικα την ξαναφλασαρα αυτη την φορα με Apollo kernel και ολα καλα.Θα δοκιμασω αν παιζει με αυτη την εκδοση το GPS,αν οχι τοτε καποιες απο τις σουπες του ηταν η μοιραια :P Αν δε βαριέσαι, βάλε την Neat 5.9 αντί της 6.4. Πιο σταθερή. Παράθεση Αυτά... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Badlorg Δημ. January 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2015 Παίδες....ψάχνω μια Rom να μην έχει Bugs να έχει καταπληκτική διάρκειας μπαταρίας υπάρχει;επίσης το κινητό έρχεται ξεκλείδωτο το Bootloader? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts