Jump to content

[S II] Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις (Μέρος ΙΙ)

saliez
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Μόλις έσκασε κ το incremental update σε 4.4.4 :)

Αγαπάμε CM!!!

Καλημέρα και καλό ΣΚ!

Και που είπαμε το βρίσκουμε αυτό;

Αυτά...

• Απαντήσεις 11,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Καλημέρα και καλό ΣΚ!

Και που είπαμε το βρίσκουμε αυτό;

τον installer? στο site της CM

αν και προτείνω αν θες να την δοκιμάσεις , πέρνα την manually

“When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.”

τον installer? στο site της CM

αν και προτείνω αν θες να την δοκιμάσεις , πέρνα την manually

Ο installer δεν δίνει μόνο την τελευταία stable? άρα την 4.3.x ? αυτή την εντύπωση είχα... Την 4.4.4 -φαντάζομαι- από το τελευταίο nightly build? Ε, μιας που λέμε για Cyanogen, εμείς κατεβάζουμε για το i9100 ή για το galaxys2 ? ρωτώ διότι με mouseover και τα 2 μου δείχνουν "Samsung Galaxy S2 (Int)"...

Αυτά...

Από εδώ κατεβάζουμε εμείς.

https://download.cyanogenmod.org/?device=i9100

Thank you!

Αυτά...

Πωπω παιδιά μέρα με τη νύχτα η απόκριση του κινητού σε σχέση με τη στοκ Nordic που είχα. Σαν να τουρμπισα ενα φιατακι είναι. Κάντε το!!!
Shit Happens!!!

Πωπω παιδιά μέρα με τη νύχτα η απόκριση του κινητού σε σχέση με τη στοκ Nordic που είχα. Σαν να τουρμπισα ενα φιατακι είναι. Κάντε το!!!

Αναφέρεσαι στο CM 4.4.4?

Αυτά...

Ναι σε αυτό! :)

Και από που κατέβασες gapps για αυτή τη version?

Αυτά...

Και από που κατέβασες gapps για αυτή τη version?

Δεν έκανα τίποτα παραπάνω από τις οδηγίες στο site της CM. Δεν ξέρω καν τι είναι το gapps :lol::lol:

Απλά η εφαρμογή τους δεν σε πάει στην 4.4.4 κατευθείαν αλλά στην 4.3.1 και μετά έρχεται update.

Tο κινητό ήταν εμφανώς ταχύτερο και με την 4.3.1. Γενικά, μακριά από το Touchwiz!!!

Shit Happens!!!

Δεν έκανα τίποτα παραπάνω από τις οδηγίες στο site της CM. Δεν ξέρω καν τι είναι το gapps :lol::lol:

Απλά η εφαρμογή τους δεν σε πάει στην 4.4.4 κατευθείαν αλλά στην 4.3.1 και μετά έρχεται update.

Tο κινητό ήταν εμφανώς ταχύτερο και με την 4.3.1. Γενικά, μακριά από το Touchwiz!!!

Περίεργο... γιατί η 4.3.1 είναι Jellybean ενώ η 4.4 είναι KitKat...

Τα gapps είναι ένα σύνολο από έτοιμα google apps που τα flashάρεις (όπως και τις custom roms) στο κινητό.

Εσύ χρεισιμοποιείς κανονικά το google account σου;

Αυτά...

Περίεργο... γιατί η 4.3.1 είναι Jellybean ενώ η 4.4 είναι KitKat...

Τα gapps είναι ένα σύνολο από έτοιμα google apps που τα flashάρεις (όπως και τις custom roms) στο κινητό.

Εσύ χρεισιμοποιείς κανονικά το google account σου;

Ναι όλα κανονικά! Δοκίμασέ το, δεν χάνεις τίποτα. Είναι εξαιρετικά απλό και κατα τη γνώμη μου αξίζει. Τα google apps υπάρχουν ήδη μέσα στην CM (αν κατάλαβα καλά τι είναι αυτά).

Shit Happens!!!

Χρησιμοποιώ αλλά μεχρι στιγμής τη μόνη χρήση την κάνει η κάμερα για τις φωτό. Είναι κ δεύτερο κινητό γιατί έχω το 1+1 οπότε δεν προβλέπεται να το ξεζουμίσω και να ανακαλύψω τα τρελά bugs εκτός και αν είναι κάτι πολύ τρανταχτό.
Shit Happens!!!

Για την sd, ψαξ' τε για Lanchon i9100 music bug fix. Είναι ένα zip που το κάνετε κανονικά flash μέσω recovery.

φτιάξε με τώρα, γιατί το music bug είναι ο μόνος λόγος που δεν στήνω aosp

“When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.”

Στο XDA πάντως το music bug αναφέρεται ξεχωριστά απο τα προβλήματα της SD. Άρα δεν περιορίζονται μόνο στο συγκεκριμένο bug.

Known Issues/Bugs

External SD Card is Buggy

Music Bug

Από την sd έχει θέμα η συσκευή μας να κάνει το οτιδήποτε. Με το music fix διορθώνεται το πρόβλημα με την αναπαραγωγή που ξαφνικά σταματάει, με την αντιγραφή αρχείων που επίσης σταματάει, και γενικότερα με το media server.

@DimitrisAndNiki επειδή έχεις καιρό στημένη την Neatrom, πάρε τα backup σου, και δοκίμασε αν θες την τελευταία SlimSaber με Apolo kernel, PA pico gapps και το music fix φυσικά.

Καλημέρα! Έδωσα μια ευκαιρία στην cg από τον installer που έχει και μετά την 4.3.1 μου βρήκε update σε 4.4.4 το έστησα όλο από το μηδέν και όλα καλά. Μέχρι πριν μια ώρα βέβαια που ενώ κλειδώνει κανονικά, δεν ανοίγει με τίποτα όταν πατάω τα κουμπιά... Αν με πάρει κανείς τηλέφωνο ανοίγει κανονικά η συσκευή, αλλά με όλα τα φυσικά πλήκτρα δεν ανοίγει ποτέ... Επιστροφή στην neat λοιπόν... Κρίμα και την συμπάθησα :)
Αυτά...

Μήπως κάτι δεν έκατσε καλά, ή μήπως έκανες κάποια ρύθμιση εσύ; Γιατί έχει επιλογή να ορίζεις εσύ τι ενέργεια θα κάνει το κάθε κουμπί, εκτός από τις προεπιλεγμένες.

Καλημέρα! Έδωσα μια ευκαιρία στην cg από τον installer που έχει και μετά την 4.3.1 μου βρήκε update σε 4.4.4 το έστησα όλο από το μηδέν και όλα καλά. Μέχρι πριν μια ώρα βέβαια που ενώ κλειδώνει κανονικά, δεν ανοίγει με τίποτα όταν πατάω τα κουμπιά... Αν με πάρει κανείς τηλέφωνο ανοίγει κανονικά η συσκευή, αλλά με όλα τα φυσικά πλήκτρα δεν ανοίγει ποτέ... Επιστροφή στην neat λοιπόν... Κρίμα και την συμπάθησα :)

Αν θες να πας σε 4.4.4 cm11 θα σου συνιστούσα να κάνεις την όλη διαδικασία manually και όχι με auto update γιατί από εκεί μπορεί να προκύψουν διάφορα κουλά.Εγώ πρόσφατα την πέρασα πολύ εύκολα και πάει μια χαρά αν εξαιρέσω κάποια μικρά bugs αλλά σε γενικές γραμμές είμαι ευχαριστημένος...Στο link που παραθέτω και που είχα κοινοποιήσει σε μερικά posts ποιο πριν έχει αναλυτικές οδηγίες:

Philips Savvy // Sony Ericsson T28s // Nokia 6510 // Nokia N93 // Nokia N95 8GB // Blackberry Storm 2 9520 // Samsung Galaxy S PLUS // Samsung Galaxy SΙΙ {NeatROM_v6.4 & Apolo-4.15b_ExtrV0} // Samsung Galaxy A5 {2016// Samsung Galaxy Note 4 {Exynos// Xiaomi Mi Max 3 {Global Version} // POCO X4 {GT} // Samsung Galaxy S24 Ultra {1TB}

Φιλικά, Ανδρέας

Mobile History.jpg

Αν θες να πας σε 4.4.4 cm11 θα σου συνιστούσα να κάνεις την όλη διαδικασία manually και όχι με auto update γιατί από εκεί μπορεί να προκύψουν διάφορα κουλά.Εγώ πρόσφατα την πέρασα πολύ εύκολα και πάει μια χαρά αν εξαιρέσω κάποια μικρά bugs αλλά σε γενικές γραμμές είμαι ευχαριστημένος...Στο link που παραθέτω και που είχα κοινοποιήσει σε μερικά posts ποιο πριν έχει αναλυτικές οδηγίες:

Ευχαριστώ πολύ και τους δυο σας! Έχω κάνει και manual installations αλλα όλο και κάτι με χαλάει, πότε το gps πότε το blue tooth και επιστρέφω στην neat μιας που το κινητό το χρησιμοποιώ και επαγγελματικά. Ήμουν πολύ ευχαριστημένος με την cg 10 stable αλλά ξενέρωσα που όταν έχεις συνδεδεμένα ακουστικά και σε καλούν, τότε ο ήχος πάει μόνο στα ακουστικά και όχι στο μεγάφωνο του τηλεφώνου... Tragic

Αυτά...

Πριν λίγο εγκατέστησα τη Cyanogen είμαι σε 4.3.1. Έχω κατεβάσει το Update για την cm11 σε 4.4.4 εκτός από το music bug Που υπάρχει κάποιο fix, τι πρόβλημα θα έχω με την sdcard ακριβώς? Υπάρχει κάποιο άλλο γνωστό bug?
[sIGPIC][/sIGPIC]

• The title was changed to [S II] Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις (Μέρος ΙΙ)