stefan_city Δημ. May 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2014 Είναι κανείς σας με slimsaber KK; Φαίνεται πολύ δυνατή, σε σχέση με την τελευταία φορά που την είχα δοκιμάσει, χωρίς το παραμικρό πρόβλημα εδώ και 3 μέρες που την έχω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. May 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2014 Είναι κανείς σας με slimsaber KK; Φαίνεται πολύ δυνατή, σε σχέση με την τελευταία φορά που την είχα δοκιμάσει, χωρίς το παραμικρό πρόβλημα εδώ και 3 μέρες που την έχω. Ναι έβγαλε χτες update Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DimitrisAndNiki Δημ. May 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2014 Είναι κανείς σας με slimsaber KK; Φαίνεται πολύ δυνατή, σε σχέση με την τελευταία φορά που την είχα δοκιμάσει, χωρίς το παραμικρό πρόβλημα εδώ και 3 μέρες που την έχω. για τον fusionjack λέμε; όταν βλέπω αυτό στο known bugs... χαλιέμαι :X Music player stops playing music from sdcard after some time. Παράθεση “When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.” Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofos_5 Δημ. May 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2014 Ακόμα αυτό το πρόβλημα?!.. Νομίζω ο PowerAmp έχει συγκεκριμένη ρύθμιση γι'αυτή τη περίπτωση πάντως. Παράθεση Samsung - Πλήρης Οδηγός (Odin, Root, CWM, TWRP, Kernels, F.A.Q.) [ROM][JB.4.1.2][18/10][XW-MS1/LSZ/LSW- Added] Deodexed Stock Samsung Roms Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefan_city Δημ. May 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2014 για τον fusionjack λέμε; όταν βλέπω αυτό στο known bugs... χαλιέμαι :X Κι εγώ το ίδιο, αλλά έχω ακούσει αρκετές ώρες μουσική χωρίς κάποια διακοπή. Σαν sdcard, εννοεί την εξωτερική; Εγώ έχω τη μουσική αποθηκευμένη στην εσωτερική μνήμη της συσκευής. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DimitrisAndNiki Δημ. May 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2014 Ακόμα αυτό το πρόβλημα?!.. Νομίζω ο PowerAmp έχει συγκεκριμένη ρύθμιση γι'αυτή τη περίπτωση πάντως. Αν έλεγες και ποιά είναι αυτή, θα το σκεφτόμουν σοβαρά να έβαζα μια KK πριν το update στην επόμενη έκδοση της Neat... :) Παράθεση “When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.” Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofos_5 Δημ. May 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2014 (edited) Αν έλεγες και ποιά είναι αυτή, θα το σκεφτόμουν σοβαρά να έβαζα μια KK πριν το update στην επόμενη έκδοση της Neat... :) Δοκίμασε αυτές τις τρεις επιλογές μήπως δεις διαφορά, είμαι εκτός σπιτιού αλλιώς θα το δοκίμαζα και εγώ στο S2 (το οποίο το γύρισα σε tw based Rom το καημένο!). Ρυθμίσεις - Διάφορα - Πρόσθετες επιλογές Εικόνα Edited May 29, 2014 by Sofos_5 Παράθεση Samsung - Πλήρης Οδηγός (Odin, Root, CWM, TWRP, Kernels, F.A.Q.) [ROM][JB.4.1.2][18/10][XW-MS1/LSZ/LSW- Added] Deodexed Stock Samsung Roms Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. May 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2014 Σε μένα με το ttpod δεν έχω κανένα πρόβλημα ποτέ και μετ το V4A είναι σούπερ Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DimitrisAndNiki Δημ. May 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2014 Σε μένα με το ttpod δεν έχω κανένα πρόβλημα ποτέ και μετ το V4A είναι σούπερ ρε πορωμένε με την σαβούρα το ttpod! :lol: :p :p ;) Παράθεση “When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.” Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akilleas Δημ. May 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2014 για τον fusionjack λέμε; όταν βλέπω αυτό στο known bugs... χαλιέμαι :X Υπάρχει ΚΚ custom για το SGII που να μην έχει αυτό το πρόβλημα; Παράθεση Η Ελλάδα είναι η μόνη Αφρικανική χώρα που κατοικείται από λευκούς Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. May 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2014 ρε πορωμένε με την σαβούρα το ttpod! :lol: :p :p ;) Ξέρω ότι ζηλεύετε επειδή τα κάνει κάτι τα έχει όσα και είναι τσάμπα, απλά μην κάνετε έτσι που την πατήσετε με το power amp Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DimitrisAndNiki Δημ. May 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2014 Ξέρω ότι ζηλεύετε επειδή τα κάνει κάτι τα έχει όσα και είναι τσάμπα, απλά μην κάνετε έτσι που την πατήσετε με το power amp Ποιό πληκτρολόγιο χρησιμοποιείς είπαμε; :confused: :blink: :worry: Παράθεση “When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.” Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofos_5 Δημ. May 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2014 Ποιό πληκτρολόγιο χρησιμοποιείς είπαμε; :confused: :blink: :worry: Δεν φταίει το πληκτρολόγιο του, είναι το ttpod.. σε λίγο θα τα γράφει κινέζικα όλα :-P Παράθεση Samsung - Πλήρης Οδηγός (Odin, Root, CWM, TWRP, Kernels, F.A.Q.) [ROM][JB.4.1.2][18/10][XW-MS1/LSZ/LSW- Added] Deodexed Stock Samsung Roms Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. May 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2014 Υπάρχει η αγγλική στην εφαρμογή Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akilleas Δημ. May 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2014 Ξέρω ότι ζηλεύετε επειδή τα κάνει κάτι τα έχει όσα και είναι τσάμπα, απλά μην κάνετε έτσι που την πατήσετε με το power amp Γιατί την πατήσαμε με το Poweramp? Το κάνεις λίγο πιο λιανά; Παράθεση Η Ελλάδα είναι η μόνη Αφρικανική χώρα που κατοικείται από λευκούς Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. May 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2014 Γιατί πλερωσατε Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DimitrisAndNiki Δημ. May 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2014 Γιατί πλερωσατε Κλαίω καρντάσι, κλαίω.... :rotfl: Παράθεση “When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.” Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vitriolis Δημ. June 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2014 Παιδιά έχω βρει να πουλήσω το sii 150€ για το s5. Αξίζει ή είναι λίγα τα λεφτά . Μια μικρούλα γρατζουνιά έχει μόνο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis206 Δημ. June 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2014 Παιδιά έχω βρει να πουλήσω το sii 150€ για το s5. Αξίζει ή είναι λίγα τα λεφτά . Μια μικρούλα γρατζουνιά έχει μόνο. Αν σκεφτείς ότι το S3 έπεσε στα 204 ευρώ (για καινούργιο μιλάμε φυσικά) κάποια στιγμή μια χαρά είσαι, δώσε το τώρα που μπορείς.. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
felix_w Δημ. June 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2014 (edited) Από ότι καταλαβαίνω διαβάζοντας τα πιο πρόσφατα post, οι πιο καλές και σταθερές επιλογές για KitKat είναι η Pacman και η SlimKat ( οι τελευταίες stable εκδόσεις τους) ? EDIT: Αντε και η NeatRom v.5.6.... Edited June 3, 2014 by felix_w Παράθεση Samsung i9100 - Ressurection Remix 5.5.7 [5.1.1] - LineageOS 17.1 [10.0.0] rINanDo Samsung i9505 - Stock [5.0.1][i9505XXUHOB8] - Root - Anker Battery - S-charger Back Cover Samsung G965F - Stock Samsung G781B - Stock Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DimitrisAndNiki Δημ. June 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2014 Παιδιά έχω βρει να πουλήσω το sii 150€ για το s5. Αξίζει ή είναι λίγα τα λεφτά . Μια μικρούλα γρατζουνιά έχει μόνο. ΔΩΣΤΟ χωρίς 2η σκέψη!!! Παράθεση “When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.” Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akilleas Δημ. June 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2014 Από ότι καταλαβαίνω διαβάζοντας τα πιο πρόσφατα post, οι πιο καλές και σταθερές επιλογές για KitKat είναι η Pacman και η SlimKat ( οι τελευταίες stable εκδόσεις τους) ? EDIT: Αντε και η NeatRom v.5.6.... Όλες είναι σταθερές. Μετά απλά διαλέγεις τι έξτρα θέλεις να έχει πάνω η Ρομ που θα φοράς. Την προηγούμενη βδομάδα πχ, δοκίμασα resurrection remix και τα πήγαινε πολύ καλά. Κοιτάς τι θέλεις και φλασάρεις. Παράθεση Η Ελλάδα είναι η μόνη Αφρικανική χώρα που κατοικείται από λευκούς Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vitriolis Δημ. June 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2014 Παιδιά έχω βρει να πουλήσω το sii 150€ για το s5. Αξίζει ή είναι λίγα τα λεφτά . Μια μικρούλα γρατζουνιά έχει μόνο. Αν σκεφτείς ότι το S3 έπεσε στα 204 ευρώ (για καινούργιο μιλάμε φυσικά) κάποια στιγμή μια χαρά είσαι, δώσε το τώρα που μπορείς.. :) ΔΩΣΤΟ χωρίς 2η σκέψη!!! Θα το δώσω κι ας ελπίζουμε να βγει σκυλί σαν το sii. Λέτε να κοιτάξω το s4 η είναι καλύτερα να προχωρήσω στο s5; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DimitrisAndNiki Δημ. June 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2014 Θα το δώσω κι ας ελπίζουμε να βγει σκυλί σαν το sii. Λέτε να κοιτάξω το s4 η είναι καλύτερα να προχωρήσω στο s5; ...ακόμα το έχεις; :lol: (Το S2 Plus είναι στα 170) σπρώξτο λέμε! Αν αντέχει η τσέπη σου πήγαινε στο S5.... (πιο νέο, πιο πολλές αναβαθμίσεις κτλ κτλ) Παράθεση “When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.” Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. June 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2014 Μακριά από σαμμυ Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts