DimitrisAndNiki Δημ. April 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2014 Καλησπέρα! Ξέρω ότι η ερώτηση μου δεν είναι και πολυ σχετική με το θέμα μας αλλα την κάνω εδω επειδή βλέπω ότι είναι το πιο ενεργό forum γοα την συσκευη μας. Εχω παρατηρήσει εδω και λίγες μέρες να αναβοσβηνει η οθόνη μου ενω εκείνο είναι κλειδωμένο. Δεν μου το κάνει πάντα... Τι μπορεί να φταίει? Σας ευχαριστω εκ των προτέρων! βάλε wakelock detector και δες τι την ξυπνάει, τόσο απλό! ;) Παράθεση “When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.” Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
steman10 Δημ. April 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2014 Δεν ξέρω τι είναι αυτο...!! Μπορεις να μου το εξηγήσεις;;;! ----- προσθήκη μηνύματος 8 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- αν είναι η εφαρμογη την κατέβασα αλλά δεν μου έδειξε κάτι ιδιαίτερο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DimitrisAndNiki Δημ. April 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2014 Δεν ξέρω τι είναι αυτο...!! Μπορεις να μου το εξηγήσεις;;;! ----- προσθήκη μηνύματος 8 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- αν είναι η εφαρμογη την κατέβασα αλλά δεν μου έδειξε κάτι ιδιαίτερο! Βάλε αυτό : https://play.google.com/store/apps/details?id=com.uzumapps.wakelockdetector βάλτο να φορτίσει μέχρι το 100% αφού το βγάλεις απο την φόρτιση άστο μερικές ώρες να δουλέψει πήγαινε στο screen wakelock ( https://lh6.ggpht.com/8ziGpae2iV_A9dNN_IYVTMCZxF16qyqbGOBO-0f5GDjHG17G_V0IUKJHBo59AtPkNeo=h900-rw ) και μάλλον θα καταλάβεις τι σου ξυπνάει την οθόνη ;) Παράθεση “When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.” Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefan_city Δημ. April 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2014 Η PA υποστηρίζει επίσημα τη συσκευή μας πλέον;:eek: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. April 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2014 Μάλλον ναι, επίσης ο στοκ κερνελ είναι ο καλύτερος μην βάζετε κάποιον άλλο Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefan_city Δημ. April 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2014 (edited) Ξέρουμε και πότε θα την έχουμε περίπου, ανακοινώθηκε τίποτα; Vrwmiaris, με τα fc έβγαλες άκρη τελικά στην τελευταία αναβάθμιση; Edit: Η PA είναι ήδη online. Περιμένω εντυπώσεις από όποιον δοκιμάσει.:D Edited April 2, 2014 by stefan_city Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. April 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2014 Ξέρουμε και πότε θα την έχουμε περίπου, ανακοινώθηκε τίποτα; Vrwmiaris, με τα fc έβγαλες άκρη τελικά στην τελευταία αναβάθμιση; Edit: Η PA είναι ήδη online. Περιμένω εντυπώσεις από όποιον δοκιμάσει.:D Ναι δεν ξανά βάζω κερνελ του Gustavo's. Περιμένω το Hoover Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefan_city Δημ. April 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2014 Το hover είναι το νέο halo; Τώρα τρέχεις τη beta 2 του nims, ή την official beta 3; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akilleas Δημ. April 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2014 Τί ακριβώς είναι το hover; Παράθεση Η Ελλάδα είναι η μόνη Αφρικανική χώρα που κατοικείται από λευκούς Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofos_5 Δημ. April 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2014 Το hover είναι το νέο halo; Τώρα τρέχεις τη beta 2 του nims, ή την official beta 3; Τί ακριβώς είναι το hover; Το Hover θα είναι όντως το νέο Halo. Εάν δεν γνωρίζεις τι είναι το Halo ψάξε λίγο στο youtube, σίγουρα θα βρεις παραδείγματα. Επίσης απ' ότι κατάλαβα, το hover έχει ακόμη μέλλον για να κάνει την εμφάνιση του.. Παράθεση Samsung - Πλήρης Οδηγός (Odin, Root, CWM, TWRP, Kernels, F.A.Q.) [ROM][JB.4.1.2][18/10][XW-MS1/LSZ/LSW- Added] Deodexed Stock Samsung Roms Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mclound Δημ. April 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2014 Έχω περάσει την NeatROM AOSP 4.4.2 και όλα τέλεια (εκτός από κατανάλωση βέβαια), αλλά ένα μόνο με χαλάει και θα την αλλάξω με την πρώτη ευκαιρία: όταν έχω ενσύρματο hf συνδεδεμένο και με καλούν, ο ήχος ειδοποίησης περνάει μόνο μέσα από τα ακουστικά και όχι από το ηχείο της συσκευής με αποτέλεσμα να χάνω κλήσεις επειδή δεν έχω συνεχώς (!!!) στα αυτιά μου το hf. Κρίμα, γιατί είναι μια απίστευτη ROM. Επίσης, μου έχει βγάλει ένα notification πως έχει βγει update για την ROM αλλά την μαμά ROM που είναι η SLIM 4.4.2 build4 (ενώ η NeatROM έχει build 3.1) και επιχειρώντας να την εκγαταστήσω έχασα στην ουσία την NeatROM, με αποτέλεσμα να κάνω επαναφορά της 3.1. Λογικά θα πρέπει να περιμένω να μαγειρέψει την δική του ο developer της NeatROM που θα πατάει πάνω στην SLIM build4 σωστά; Παράθεση Αυτά... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. April 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2014 Η neat βασίζεται στην slim ,όσον αφορά τον ήχο δες μήπως έχει κάτι μέσα στις ρυθμίσεις να αλλάξεις Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skoulikomirmigot Δημ. April 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2014 Τι διαφορα θα δουμε απο unofficial σε official PA? Και πως περναμε απο την μια στην αλλη, θελει καθαρη εγκατασταση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. April 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2014 Τι διαφορα θα δουμε απο unofficial σε official PA? Και πως περναμε απο την μια στην αλλη, θελει καθαρη εγκατασταση? Την διαφορά θα την δεις μονος σου... καμια φορα οι Unofficial ειναι & καλυτερες αλλα ΟΧΙ παντα! Φυσικα και θελει καθαρη εγκατασταση... για σιγουρα αποτελεσματα ΠΑΝΤΑ να κανεις Clean Install! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stefoos Δημ. April 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2014 Καλημέρα παιδια! σημερα για καποιο λογο η μπαταρια μου αδειασε σχεδον ολη μεσα σε 3 ωρες! πηγα να δω τι ετρωγε τη μπαταρια και το Media εχει χαλασει 89%. Γνωριζουμε τι μπορει να φταιει και τι μπορω να τσεκαρω για να μην το κανει? δεν εχω κανει εγκατασταση καποια εφαρμογη αυτες τις μερες για να δικαιολγει αυτη την αλλαγη απο τη μια μερα στην αλλη! Εχω την τελευταια σλιμκατ 4.4.2 (νομιζω μπιλντ 3 ειναι η τελευταια) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DimitrisAndNiki Δημ. April 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2014 (edited) Καλημέρα παιδια! σημερα για καποιο λογο η μπαταρια μου αδειασε σχεδον ολη μεσα σε 3 ωρες! πηγα να δω τι ετρωγε τη μπαταρια και το Media εχει χαλασει 89%. Γνωριζουμε τι μπορει να φταιει και τι μπορω να τσεκαρω για να μην το κανει? δεν εχω κανει εγκατασταση καποια εφαρμογη αυτες τις μερες για να δικαιολγει αυτη την αλλαγη απο τη μια μερα στην αλλη! Εχω την τελευταια σλιμκατ 4.4.2 (νομιζω μπιλντ 3 ειναι η τελευταια) Δεν ήξερες, δεν ρώταγες; :p Οι περίσσότερες kitkat έχουν θέμα με τον media player , γενικότερα με την διαχείριση της SD.... FUSE daemon αγαπητέ μου, λίγη μουσικούλα να παίξεις κολάει το process και πανε όλα κατά διαόλου.... Μόνο με επανεκκίνηση στρώνει! i9100 Specific Known Issues (Build 4 as at 01/04/2014): SDCard/Fuse Daemon issues (aka "Music Playback Bug"). On extended music play it can suddenly happen that the playback stops. Camcorder - Zoom on 1080p mode is buggy see below for "workaround" WiFi Direct doesn't work Edited April 8, 2014 by DimitrisAndNiki Παράθεση “When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.” Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stefoos Δημ. April 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2014 τοσο καιρο με αυτη τη ρομ δεν ειχα θεμα σημερα μου εκανε την στραβη! δεν ακουω μουσικη κτλ στο κινητο! πιο πολυ ιντερνετ(μαιλ,τσατ κτλ) και γενικα δεν κανω πολλα πραγματα γιατι δεν εχω χρονο ή εχω pc μπροστα μου). τωρα κατεβασα την μπιλντ 4 να δω. στο νεξυς 7 δεν εχω τετοια θεματα απο οτι εχω προσεξει μεχρι τωρα! (αν και εκει δεν εχει sd εξωτερικη) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DimitrisAndNiki Δημ. April 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2014 τοσο καιρο με αυτη τη ρομ δεν ειχα θεμα σημερα μου εκανε την στραβη! δεν ακουω μουσικη κτλ στο κινητο! πιο πολυ ιντερνετ(μαιλ,τσατ κτλ) και γενικα δεν κανω πολλα πραγματα γιατι δεν εχω χρονο ή εχω pc μπροστα μου). τωρα κατεβασα την μπιλντ 4 να δω. στο νεξυς 7 δεν εχω τετοια θεματα απο οτι εχω προσεξει μεχρι τωρα! (αν και εκει δεν εχει sd εξωτερικη) Πρόσεξε το : i9100 Specific Known Issues Οι άλλες συσκευές δεν έχουν θέμα... Στην τελική κάποιο MP3 ringtone ή notification να έπαιξε στην έκανε την ζημιά (αυτό δεν σημαίνει ότι θα στο ξανακάνει) Εγώ προσωπικά μετά απο 2-3 κολλήματα αυτού του είδους την ξήλωσα την kit kat Παράθεση “When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.” Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. April 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2014 Δεν ήξερες, δεν ρώταγες; :p Οι περίσσότερες kitkat έχουν θέμα με τον media player , γενικότερα με την διαχείριση της SD.... FUSE daemon αγαπητέ μου, λίγη μουσικούλα να παίξεις κολάει το process και πανε όλα κατά διαόλου.... Μόνο με επανεκκίνηση στρώνει! Υπάρχει λύση έχει γραφτεί σε πιο πίσω σελίδες, η PA δεν έχει κάτι τέτοιο Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stefoos Δημ. April 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2014 Υπάρχει λύση έχει γραφτεί σε πιο πίσω σελίδες, η PA δεν έχει κάτι τέτοιο μπορεις να μου πεις που εχει δωθει η λυση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DimitrisAndNiki Δημ. April 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2014 μπορεις να μου πεις που εχει δωθει η λυση? Εννοεί ότι η Paranoid android δεν έχει τέτοιο θέμα.... ( ποσοστά πέρνει, είμαι σίγουρος :p ) Παράθεση “When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.” Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. April 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2014 (edited) μπορεις να μου πεις που εχει δωθει η λυση? Από τη στιγμή που είστε rooted γιατί δεν διορθώνετε μόνοι σας το θέμα με την sdcard? Με έναν file explorer τύπου Es, Solid, Root πηγαίνουμε στη θέση etc/permissions Και βρίσκουμε το αρχείο platform.xls Το κάνουμε επεξεργασία και στη θέση <permission name="android.permission.WRITE_EXTERNAL_STORAGE" > <group gid="sdcard_r" /> <group gid="sdcard_rw" /> </permission> Προσθέτουμε <permission name="android.permission.WRITE_EXTERNAL_STORAGE" > <group gid="sdcard_r" /> <group gid="sdcard_rw" /> <group gid="media_rw" /> </permission> Αποθήκευση και επανεκκίνηση. Edited April 8, 2014 by Sofos_5 Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akilleas Δημ. April 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2014 Να είναι τόσο απλό και να μην το διορθώνουν οι devs των Rom? Παράθεση Η Ελλάδα είναι η μόνη Αφρικανική χώρα που κατοικείται από λευκούς Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DimitrisAndNiki Δημ. April 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2014 Να είναι τόσο απλό και να μην το διορθώνουν οι devs των Rom? Δεν νομίζω ότι είναι τόσο απλό... Τόσα μυαλά εκεί στο xda (cyanogen, slim, omni κτλ κτλ) και να μην βγάζουν άκρη; Παράθεση “When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.” Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TreckeR Δημ. April 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2014 Έχει δοκιμάσει κανείς την AOSB απο εδω??? http://forum.xda-developers.com/galaxy-s2/development-derivatives/-t2634644 Παράθεση QTEK 8310 WM6-->SAMSUNG GALAXY S II stock 4.0.3-->4.0.4 stock-->4.1.2 Jelly --> Nougat Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts