PAPAKITOU Δημ. February 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2014 Η cm 4.2.2 stable τα πάει καλά με την μπαταρία; Παράθεση 1+7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DimitrisAndNiki Δημ. February 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2014 Η cm 4.2.2 stable τα πάει καλά με την μπαταρία; χωρίς πολύ παίδεμα βγάζει 2 μέρες Παράθεση “When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.” Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. February 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2014 Έβαλα Cyanogen 11 με 4.4.2 nightly. Αν ενδιαφέρεται κανείς μπορώ να δώσω πληροφορίες Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PAPAKITOU Δημ. February 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2014 Για πες.. Πως το βλέπεις; Παράθεση 1+7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis206 Δημ. February 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2014 Έβαλα Cyanogen 11 με 4.4.2 nightly. Αν ενδιαφέρεται κανείς μπορώ να δώσω πληροφορίες Φυσικά και μας ενδιαφέρει αν αξίζει αυτή τη στιγμή ή θα ήταν καλύτερα να περιμένουμε κι άλλο ίσως..:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. February 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2014 Για πες.. Πως το βλέπεις; Είναι λίγο χειρότερο από πριν με την 10.1.3 αλλά πιστεύω με λίγο δουλειά θα γίνει αρκετά καλύτερο. Από μπαταρία νομίζω είναι λίγο καλύτερα αλλά κάνει κάτι επανεκκινησεις που και που Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stauros2653 Δημ. February 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2014 τελικα παρακολουθω καθε ποστ για τις τροποποιησεις,και βλεπω μια εμμονη σε cyanogen,παρολο που ολοι εχουν τα χ προβληματα.αξιζει να ασχοληθη καποιος με ολα αυτα?και γιατι να παρουσιαζει προβληματα,αλλος με την μπαταρια,καμερα,επαννεκινησεις..ειναι τοσο πειραγμενη η ρομ?ακαδημαικα γραφω κατι σαν φωνακτη σκεψη. Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DimitrisAndNiki Δημ. February 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2014 τελικα παρακολουθω καθε ποστ για τις τροποποιησεις,και βλεπω μια εμμονη σε cyanogen,παρολο που ολοι εχουν τα χ προβληματα.αξιζει να ασχοληθη καποιος με ολα αυτα?και γιατι να παρουσιαζει προβληματα,αλλος με την μπαταρια,καμερα,επαννεκινησεις..ειναι τοσο πειραγμενη η ρομ?ακαδημαικα γραφω κατι σαν φωνακτη σκεψη. Να σου απαντήσω το γιατί: 1. Γιατί οι περισσότεροι ΔΕΝ κάνουν σωστά την εγκατάσταση της 2. Γιατί ορισμένοι χρησιμοποιούν κακογραμμένες εφαρμογές ή extreme mods που δεν τα πάνε καλά με την ROM 3. Γιατί ορισμένοι κυνηγώντας την τελειότητα, βάζουν ότι κέρνελ να ναι ή απλά τσιτώνουν τους κέρνελς και μετά πιστεύουν ότι φταίει η ROM H CM ΕΙΝΑΙ κορυφαία rom, και είναι απο τις "πιο καθαρές" που υπάρχουν... ΤΕΛΟΣ! Καλησπέρα :) Παράθεση “When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.” Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. February 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2014 Να σου απαντήσω το γιατί: 1. Γιατί οι περισσότεροι ΔΕΝ κάνουν σωστά την εγκατάσταση της 2. Γιατί ορισμένοι χρησιμοποιούν κακογραμμένες εφαρμογές ή extreme mods που δεν τα πάνε καλά με την ROM 3. Γιατί ορισμένοι κυνηγώντας την τελειότητα, βάζουν ότι κέρνελ να ναι ή απλά τσιτώνουν τους κέρνελς και μετά πιστεύουν ότι φταίει η ROM H CM ΕΙΝΑΙ κορυφαία rom, και είναι απο τις "πιο καθαρές" που υπάρχουν... ΤΕΛΟΣ! Καλησπέρα :) Όταν λες δεν κάνουν σωστά την εγκατάσταση? Εγώ έκανα πρώτα wipe 2-3 πράγματα που έχει και μετά install rom & gapps. Σκέφτομαι όμως να γυρίσω πίσω σε 10.1.3 ήταν πιο γρήγορη πετούσε το κινητό. Cyanogen προτιμούν οι περισσότεροι γιατί είναι πολύ καλή η ομάδα υποστήριξης και γίνεται καλή δουλειά σε πάρα πολλές συσκευές και επίσης είναι εντελώς γυμνή. Ποιος θέλει σαβούρα στο κινητό του? 3-4 εφαρμογές τις βάζεις μετά γιατί να έχω πράγματα που αρέσουν σε άλλους και έχουν και κέρδος από αυτά βλέπε Samsung. Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DimitrisAndNiki Δημ. February 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2014 Όταν λες δεν κάνουν σωστά την εγκατάσταση? Εγώ έκανα πρώτα wipe 2-3 πράγματα που έχει και μετά install rom & gapps. Σκέφτομαι όμως να γυρίσω πίσω σε 10.1.3 ήταν πιο γρήγορη πετούσε το κινητό. Cyanogen προτιμούν οι περισσότεροι γιατί είναι πολύ καλή η ομάδα υποστήριξης και γίνεται καλή δουλειά σε πάρα πολλές συσκευές και επίσης είναι εντελώς γυμνή. Ποιος θέλει σαβούρα στο κινητό του? 3-4 εφαρμογές τις βάζεις μετά γιατί να έχω πράγματα που αρέσουν σε άλλους και έχουν και κέρδος από αυτά βλέπε Samsung. Κοίτα να δείς, προσωπικά κάνω τα παρακάτω: 1. rom wipe με το script του hawkerpaul 2. factory reset - wipe cache - wipe dalvik 3. format data + system partition 4. flash cm + gapps 5. wipe cache - wipe dalvik Η 10.1.3 είναι ΚΟΡΥΦΑΙΑ την 10.2 δεν την έχω δοκιμάσει η 11 θέλει δουλειά ακόμα... Ασε που δεν υπάρχει και maintainer... Πάλιωσε η συσκευή μας και δεν θέλει κανείς να ρίξει δουλειά επάνω της... Παράθεση “When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.” Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FoT1s Δημ. February 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2014 Ξερει κνς τι παιζει με την xwms3 ισπανικη? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giasoy Δημ. February 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2014 Ήμουν σε Omega V24 και διαβάζοντας το παρόν είπα να δοκιμάσω κι εγώ την CM 10.1.3. Ρε παιδιά τι ήττα ήταν αυτή??? Μιλάτε σοβαρά οτι είναι πιο smooth το κινητό, πιο ελαφριά ρομ, οτι το κινητό πάει σφαίρα, για καλούδια κλπ κλπ? που τα είδατε όλα αυτά?????? Οι ελλείψεις της είναι επιεικώς τρομερές, lag είδα, κόλλημα έφαγε σε λιγότερο από τρείς ώρες που την είχα, που είδατε οτι το κινητο "πετάει" δεν ξέρω, και μη μου πείτε αν έκανα την διαδικασία εγκατάστασης σωστά.... Την πέταξα και άντε γειά, μπροστά στην Omega είναι μια πατάτα και μισή.... Παράθεση Παναγιώτης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. February 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2014 Ήμουν σε Omega V24 και διαβάζοντας το παρόν είπα να δοκιμάσω κι εγώ την CM 10.1.3. Ρε παιδιά τι ήττα ήταν αυτή??? Μιλάτε σοβαρά οτι είναι πιο smooth το κινητό, πιο ελαφριά ρομ, οτι το κινητό πάει σφαίρα, για καλούδια κλπ κλπ? που τα είδατε όλα αυτά?????? Οι ελλείψεις της είναι επιεικώς τρομερές, lag είδα, κόλλημα έφαγε σε λιγότερο από τρείς ώρες που την είχα, που είδατε οτι το κινητο "πετάει" δεν ξέρω, και μη μου πείτε αν έκανα την διαδικασία εγκατάστασης σωστά.... Την πέταξα και άντε γειά, μπροστά στην Omega είναι μια πατάτα και μισή.... Δεν το νομίζω κάτι έχεις κάνει λάθος σίγουρα Καλή και η Omega αλλά δεν νιμοχω καλύτερη από Cm. Λογικά να το σκεφτείς με τόσα παραπάνω πού έχει θα είναι πιο αργή Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. February 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2014 Ο κόσμος πάει μπροστά, δοκιμάστε 4.4 Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akilleas Δημ. February 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2014 Βρωμιάρη στην Slimsaber που είμαι σχεδόν όλα δουλεύουν τέλεια και μάλλον θα μείνω εδώ για πάντα. Οφείλω να ομολογήσω ότι από τότε που πήγα σε custom Rom άρχισα να βάζω και άλλο ξυπνητήρι. Ένα παλιό Nokia.... Από την άλλη όμως δεν με έχει κρεμάσει ΠΟΤΈ. Παράθεση Η Ελλάδα είναι η μόνη Αφρικανική χώρα που κατοικείται από λευκούς Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giasoy Δημ. February 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2014 Δεν το νομίζω κάτι έχεις κάνει λάθος σίγουρα Καλή και η Omega αλλά δεν νιμοχω καλύτερη από Cm. Λογικά να το σκεφτείς με τόσα παραπάνω πού έχει θα είναι πιο αργή Είδες τι είπες? "με τόσα παραπάνω που έχει", αυτό είναι αρκετό.....Μπορεί κάποιος να μου πεί που είναι καλύτερη η cm ? επειδή έχουν αφαιρεθεί απο το κινητό οι μισές του λειτουργίες σίγουρα θα είναι πιο γρήγορο στην διαχείρηση αλλά αυτό δεν είναι προσόν ούτε μπορεί να συγκριθεί, είναι σαν να βάζεις κόντρα δύο ίδια αυτοκίνητα αλλά το ένα να το έχεις αφήσει μόνο με τις λαμαρίνες και να έχει το μισό βάρος, τότε μιλάμε για βελτίωση όσον αφορά την ταχύτητα μόνο, γιατί πλέον η λέξη αυτοκίνητο έχει χάσει την ουσία της Αν δεν κάνω λάθος εδώ μιλάμε για "Βελτιώσεις", με την cm στο S2 τουλάχιστον μιλάμε σίγουρα για υποβάθμιση, γιατί στο S (I9000) πχ η διαφορά που έχει το κινητό είναι εμφανέστατη. Τέλος πάντων γούστα είναι αυτά... Παράθεση Παναγιώτης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofos_5 Δημ. February 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2014 Είδες τι είπες? "με τόσα παραπάνω που έχει", αυτό είναι αρκετό.....Μπορεί κάποιος να μου πεί που είναι καλύτερη η cm ? επειδή έχουν αφαιρεθεί απο το κινητό οι μισές του λειτουργίες σίγουρα θα είναι πιο γρήγορο στην διαχείρηση αλλά αυτό δεν είναι προσόν ούτε μπορεί να συγκριθεί, είναι σαν να βάζεις κόντρα δύο ίδια αυτοκίνητα αλλά το ένα να το έχεις αφήσει μόνο με τις λαμαρίνες και να έχει το μισό βάρος, τότε μιλάμε για βελτίωση όσον αφορά την ταχύτητα μόνο, γιατί πλέον η λέξη αυτοκίνητο έχει χάσει την ουσία της Αν δεν κάνω λάθος εδώ μιλάμε για "Βελτιώσεις", με την cm στο S2 τουλάχιστον μιλάμε σίγουρα για υποβάθμιση, γιατί στο S (I9000) πχ η διαφορά που έχει το κινητό είναι εμφανέστατη. Τέλος πάντων γούστα είναι αυτά... Όπως πολύ σωστά είπες γούστα είναι αυτά. Το να λες πατάτα βέβαια τη Cm είναι ειλικρινά αστείο.. Η καθαρή Cm είναι σίγουρα πιο λυτή από τη γεμάτη Omega σε αυτό συμφωνούμε. Μετά έχει να κάνει με την έκδοση Cm που δοκίμασες και φυσικά με το εάν έκανες σωστά καθαρή εγκατάσταση. Γενικά μην πας σε custom aosp, φαίνεσαι τύπος tw! Παράθεση Samsung - Πλήρης Οδηγός (Odin, Root, CWM, TWRP, Kernels, F.A.Q.) [ROM][JB.4.1.2][18/10][XW-MS1/LSZ/LSW- Added] Deodexed Stock Samsung Roms Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PAPAKITOU Δημ. February 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2014 Είδες τι είπες? "με τόσα παραπάνω που έχει", αυτό είναι αρκετό.....Μπορεί κάποιος να μου πεί που είναι καλύτερη η cm ? επειδή έχουν αφαιρεθεί απο το κινητό οι μισές του λειτουργίες σίγουρα θα είναι πιο γρήγορο στην διαχείρηση αλλά αυτό δεν είναι προσόν ούτε μπορεί να συγκριθεί, είναι σαν να βάζεις κόντρα δύο ίδια αυτοκίνητα αλλά το ένα να το έχεις αφήσει μόνο με τις λαμαρίνες και να έχει το μισό βάρος, τότε μιλάμε για βελτίωση όσον αφορά την ταχύτητα μόνο, γιατί πλέον η λέξη αυτοκίνητο έχει χάσει την ουσία της Αν δεν κάνω λάθος εδώ μιλάμε για "Βελτιώσεις", με την cm στο S2 τουλάχιστον μιλάμε σίγουρα για υποβάθμιση, γιατί στο S (I9000) πχ η διαφορά που έχει το κινητό είναι εμφανέστατη. Τέλος πάντων γούστα είναι αυτά... Μπα φιλε επετρεψε μου να διαφωνησω, οπως λογικα θα κανουν και οι περισσοτεροι εδω μεσα. Ο φιλος απο πανω, με το "τοσα παραπανω που εχει", για την Omega το ειπε. Δεν υπαρχει περιπτωση μια στο εκατομμυριο η Omega να ειναι πιο γρηγορη απο CM. Η οποια ομεγκα μια χαρα ειναι και αυτη ετσι, το παλικαρι εχει κανει πολυ καλη δουλεια. Στο θεμα μας, το υποβαθμιση για το κινητο σχετικα με την CM, ειναι οτι πιο αστοχο εχω διαβασει ever. Παράθεση 1+7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. February 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2014 Έβαλα σήμερα την Omega. Εντάξει καλά είναι αλλά πιο γρήγορη δεν την λες. Αυτά όλα που έχει παραπάνω δεν μου χρειάζεται τίποτα είναι καθαρά θέμα χρήσης και γούστου. Cm μάλλον θα ξαναπεράσω Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giasoy Δημ. February 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2014 (edited) Όπως πολύ σωστά είπες γούστα είναι αυτά. Το να λες πατάτα βέβαια τη Cm είναι ειλικρινά αστείο.. Η καθαρή Cm είναι σίγουρα πιο λυτή από τη γεμάτη Omega σε αυτό συμφωνούμε. Μετά έχει να κάνει με την έκδοση Cm που δοκίμασες και φυσικά με το εάν έκανες σωστά καθαρή εγκατάσταση. Γενικά μην πας σε custom aosp, φαίνεσαι τύπος tw! Για να βάλουμε τα πράγματα στην θέση τους, είπα πατάτα την cm συγκεκριμένα για αυτό το κινητό και δεν μίλησα γενικά. Κρίνοντας πάντα με τις δυνατότητες που έχει ο γαλαξίας 2 θεωρώ οτι με την Omega παίρνω τα μέγιστα ενώ η cm μπροστά της είναι πολύ λιτή. Ὀπως προεἰπα έχω την Cm στο galaxy S I9000 και εκεί όντως συμφωνώ και επαυξάνω οτι το κινητό μεταμορφώνεται, δεν την αλλάζω με τίποτα!! Τί είναι ο τύπος tw? Μπα φιλε επετρεψε μου να διαφωνησω, οπως λογικα θα κανουν και οι περισσοτεροι εδω μεσα. Ο φιλος απο πανω, με το "τοσα παραπανω που εχει", για την Omega το ειπε. Δεν υπαρχει περιπτωση μια στο εκατομμυριο η Omega να ειναι πιο γρηγορη απο CM. Η οποια ομεγκα μια χαρα ειναι και αυτη ετσι, το παλικαρι εχει κανει πολυ καλη δουλεια. Στο θεμα μας, το υποβαθμιση για το κινητο σχετικα με την CM, ειναι οτι πιο αστοχο εχω διαβασει ever. Μπορείς να μου πεις που έγραψα οτι η Omega είναι πιο γρήγορη απο την cm????? Είπα και θα ξαναπώ οτι με αυτά που σου προσφέρει η Omega εκμεταλεύεσαι στο έπακρο αυτά που μπορεί να σου δώσει το κινητό μας. Είναι λοιπόν εύστοχο ή άστοχο οτι με την cm δεν εκμεταλεύεσαι ούτε τα μισά πράγματα που μπορεί να σου δώσει ο γαλαξίας? είναι ή δεν είναι υποβάθμιση δυνατοτήτων???? Και θα πω και κάτι που σίγουρα συμφωνήτε όλοι: εξαρτάται πάντα τι χρήση κάνει ο καθένας στο κινητό του, εμένα προσωπικά όλες αυτές οι ευκολίες που μου προσφέρονται τις οποίες χρησιμοποιώ φυσικά και είναι πάρα πολλές δεν είναι δυο τρείς να πεις δε βαριέσαι, δεν τις αλλάζω με τίποτα προς χάρη μερικά εκατομυριοστά του δευτερολέπτου διαφορά απόκρισης. Φιλικά Παναγιώτης Edited February 10, 2014 by giasoy Παράθεση Παναγιώτης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofos_5 Δημ. February 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2014 (edited) Για να βάλουμε τα πράγματα στην θέση τους, είπα πατάτα την cm συγκεκριμένα για αυτό το κινητό και δεν μίλησα γενικά. Κρίνοντας πάντα με τις δυνατότητες που έχει ο γαλαξίας 2 θεωρώ οτι με την Omega παίρνω τα μέγιστα ενώ η cm μπροστά της είναι πολύ λιτή. Ὀπως προεἰπα έχω την Cm στο galaxy S I9000 και εκεί όντως συμφωνώ και επαυξάνω οτι το κινητό μεταμορφώνεται, δεν την αλλάζω με τίποτα!! Τί είναι ο τύπος tw? Ακόμα και στο συγκεκριμένο κινητό συνεχίζω να πιστεύω πως ο συγκεκριμένος χαρακτηρισμός είναι άστοχος.. Απίστευτα λυτή ναι, απίστευτα γρήγορη και ομαλή/σταθερή στη λειτουργία της και πάλι ναι. Σύμφωνα με τις δυνατότητες που έχει ο γαλαξίας και ο κάθε γαλαξίας βασικά απέναντι στις ανάλογες Cm εκδόσεις μπορείς να πεις πως σε όλες πρόκειται για "υποβάθμιση", μιας και όλο και κάποιος driver θα λείπει, όλο και κάποιο hardware part του κινητού δεν θα έχει την ίδια απόδοση με τον original driver της συσκευής και φυσικά κάποιες δυνατότητες του TouchWiz framework της Samsung που δεν θα λειτουργούν. Από την άλλη εάν δοκιμάσεις κάποια custom βασισμένη σε Cm/aosp μάλλον θα αποκτήσεις αντίθετη άποψη σχετικά με τις δυνατότητες που μπορεί να σου προσφέρει μία τέτοιου είδους Rom (θα χαθείς στα μενού για παραμετροποίηση.. των πάντων). Βέβαια όλα αυτά έχουν να κάνουν όπως πολύ σωστά είπες κυρίως με την εμφάνιση και το στήσιμο που κάνει ο καθένας μας, οπότε λογικό είναι να μην συμφωνούμε σε όλα :) Τύπος tw εννοώ, τύπος λογισμικού TouchWiz της Samsung, ευχαριστημένος με το stock λογισμικό οπότε ακόμα και σε custom cm/aosp roms να περάσεις μάλλον θα ήταν καλύτερα να μείνεις σε custom βασισμένες σε tw όπως καλή ώρα η Omega/Wanam κτλ. Και καλώς ήρθες στη παρέα του S2 Παναγιώτη ;) Λάζαρος P.S. Στη πλειοψηφία εδώ μέσα δουλεύουν roms βασισμένες σε Cm αν όχι τη Cm την ίδια με διάφορα mods επάνω να ξέρεις (!) Edited February 10, 2014 by Sofos_5 Παράθεση Samsung - Πλήρης Οδηγός (Odin, Root, CWM, TWRP, Kernels, F.A.Q.) [ROM][JB.4.1.2][18/10][XW-MS1/LSZ/LSW- Added] Deodexed Stock Samsung Roms Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fma Δημ. February 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2014 (edited) ***Τύπος tw*** Παντως τοσο ομορφο και χωρις καμια ειρωνια και υπαινιγμο σχολιο,με μεγαλη προσπαθεια μεταδοσης γνωσης και βοηθειας στον αγαπητο φιλο Παναγιωτη.. !!! Μονο απο εναν SOFO θα μπορουσα να διαβασω !! Παναγιωτη νομιζω οτι εχει απολυτο δικιο ο φιλος Λαζαρος !! Και με αυτον τον περιεκτικοτατο < Τυπος Tw > ας τον πω <<< χαρακτηρισμο >>>,σε κατεταξε σε μια μεγαλη,ομορφη και εξυπνη ομαδα χρηστων,που αγαπουν ιδιαιτερα την φιλοσοφια προσεγγισης της samsung οσο αφορα την συσκευη μας !! Απο την αλλη,αυτο που κανεις και εσυ με τις δοκιμες σου.. Σου δινει την δυνατοτητα να καταταξεις εσυ τον εαυτο σου,στην ομαδα που θα αισθανθεις οτι πραγματικα θελεις να ανηκεις !! Σε ευχαριστω και εσενα παρα πολυ Λαζαρε,για αυτα τα πολυ ουσιαστικα που μας εγραψες και που με βοηθουν να καταλαβω περισσοτερο,αλλα να καταταξω και τον δικο μου εαυτο,στην ομαδα που και εγω θελω να ανηκω !! Και μαλιστα διαβαζοντας σε,γλιτωνω και πολυ χρονο,κοπο και διαβασμα,μεσα απο την αστειρευτη γνωση, ενος ( αισθανομαι) πραγματικα Sofou χρηστη !! Σε ευχαριστω πολυ Sofe Λαζαρε και να εισαι καλα !! Edited February 10, 2014 by fma Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. February 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2014 Εγώ έχω δοκιμάσει 3 διαφορετικές σε μερικές μέρες Η 10.1.3 είναι η καλύτερη για μένα Μόνο ραδιόφωνο δεν έχει τα άλλα όλα η τα βάζω η δεν τα χρειάζομαι Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DimitrisAndNiki Δημ. February 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2014 Εγώ έχω δοκιμάσει 3 διαφορετικές σε μερικές μέρες Η 10.1.3 είναι η καλύτερη για μένα Μόνο ραδιόφωνο δεν έχει τα άλλα όλα η τα βάζω η δεν τα χρειάζομαι Spirit FM φίλε μου https://play.google.com/store/apps/details?id=com.mikersmicros.fm_unlock http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1059296 Παράθεση “When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.” Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. February 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2014 Spirit FM φίλε μου https://play.google.com/store/apps/details?id=com.mikersmicros.fm_unlock http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1059296 8 ευρώ; Δεν νομίζω Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts