vrwmiaris Δημ. December 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2013 Καλά δεν θα το δώσει και αύριο... Θα προλάβεις να βαρεθείς την NeatRom! :lol: Μπορεί σήμερα.... Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DimitrisAndNiki Δημ. December 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2013 Μπορεί σήμερα.... http://www.slimroms.net/images/kitkatupcoming.png Το "we need some time" άλλα μου λέει... Παράθεση “When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.” Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. December 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2013 http://www.slimroms.net/images/kitkatupcoming.png Το "we need some time" άλλα μου λέει... Διάβασε ποστ στο xda Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyrgeo1978 Δημ. December 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2013 Προσεξα μετα απο δοκιμες οτι οταν κανω το update μεσα απο το store τοτε χανω το root κ δεν ανοιγει τπτ με ρουτ δικαιοματσ. Σωστά. Και πρέπει πάλι να κάνεις enable απο ρυθμίσεις. Απ' ότι διαβάζω όμως πιο πάνω με βλέπω να ξαναγυρνάω σε pure Android αν και η NeatRom είναι φιλότιμη. Μια εβδομάδα κράτησε και αυτή :lol::lol::lol::lol:. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MaXAiRO Δημ. December 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2013 Ο HCP είπε ότι δε δουλεύει το video recording και καθιστά την κάμερα άχρηστη μέχρι το reboot. Αυτό το bug το είχαν τα πρώτα build Omni 4.4 και CM11 και διορθώθηκε κατευθείαν απ' τον herna και τον nims11. Ο HCP το βρήκε το fix αυτό και μόλις βεβαιωθεί ότι δουλεύει πλήρως η κάμερα θα ποστάρει ένα unofficial build. Δεν είπε όμως πότε θα το δώσει. Πάντως με βλέπω από βδομάδα με SlimSaber 4.4. :lol: Καιρός είναι να αλλάξω. Δεν μπορώ να βλέπω 4.3.1 στην έκδοση Android γιατί νιώθω ότι είναι δεκαετίας η συσκευή. :p Και μην πείτε να το αλλάξω στο build.prop. Θέλω αληθινή αλλαγή! Παράθεση Model: OnePlus 8T Lunar Silver 12/256 (kebab) ROM: OxygenOS v11.0.11.11.KB05AA (Android 11) Mods: Magisk v23 + Riru + LSPosed Recovery: TWRP 3.5.2_11 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. December 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2013 Το μοναδικό πρόβλημα είναι ότι δεν μπορεί να την κάνει compile me saber of fj Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FoT1s Δημ. December 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2013 Σωστά. Και πρέπει πάλι να κάνεις enable απο ρυθμίσεις. Απ' ότι διαβάζω όμως πιο πάνω με βλέπω να ξαναγυρνάω σε pure Android αν και η NeatRom είναι φιλότιμη. Μια εβδομάδα κράτησε και αυτή :lol::lol::lol::lol:. Δεν βλεπω/βρισκω/υπαρχει τετοια ρυθμιση που ειπες στην ms1 στις ρυθμισεις επιλογες για προγραμματιστες... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tass0s Δημ. December 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2013 Και slimkat απο HCP κυκλοφορησε! http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2552988 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. December 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2013 Και slimkat απο HCP κυκλοφορησε! http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2552988 Ήτανε που θα αργούσε Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DimitrisAndNiki Δημ. December 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2013 Ήτανε που θα αργούσε Με την καλή κουβέντα στο στόμα πρωί πρωί... Τι λέει θα την κουμπώσεις να κάνεις το 1ο review ή να περιμένουμε τον Maxairo? Εγώ πιστός για την ώρα στην CM 10.1 αλλά με τόσες 4.4 που έχουν αρχίσει να πετάγονται σαν .... την βλέπω να την κάνω την ζημιά μέχρι τα Χριστούγεννα.... Και έχω και τον pik. απο την άλλη να με πριζώνει για MotoG και Nexus4 Δεν είναι καιρός για έξοδα... :( Παράθεση “When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.” Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MaXAiRO Δημ. December 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2013 Βρωμιάρη, τώρα τελευταία μου φαίνεται πως ξέρεις αρκετά πράματα παραπάνω από μας (όπως ότι θα έβγαζε το build σήμερα ο HCP, για την sabermod κλπ). Μήπως ετοιμάζεις καμιά ROM έκπληξη κι εσύ; :p Δημήτρη, αν και την κατέβασα και ψήνομαι άσχημα να την περάσω, μάλλον θα περιμένω λίγο (καμιά βδομάδα) να ωριμάσει γιατί απ' ό,τι βλέπω από το post του kroz λείπουν αρκετά πραγματάκια που χρειάζομαι όπως vibrate on call answer/hangup, incoming call in background, QS Tiles customization κλπ. Και δεν ξέρω αν θα χρειαστώ άλλον kernel για BLN και αν ο kernel που θα βάλω δημιουργήσει κάποιο πρόβλημα. Ίσως την βάλω για καμιά ώρα να δω τι έχει και τι λείπει για να αποφασίσω. Όσον αφορά, τα MotoG και N4 που λες, μην κάνεις τη βλακεία και πάρεις ούτε το ένα ούτε το άλλο. Για το G δεν το συζητώ καν. Δεν αξίζει. Για το N4, το σκεφτόμουν κι εγώ για ένα διάστημα αλλά δεν είναι μεγάλη η διαφορά απ' το S2. Εγώ ή κάνα N5 θα πάρω, αν βγει καλό γιατί δε φτάνει μόνο που είναι Google ή κάνα SGS4 όταν πέσει κι άλλο η τιμή αλλά του χρόνου πια. Παράθεση Model: OnePlus 8T Lunar Silver 12/256 (kebab) ROM: OxygenOS v11.0.11.11.KB05AA (Android 11) Mods: Magisk v23 + Riru + LSPosed Recovery: TWRP 3.5.2_11 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. December 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2013 Με την καλή κουβέντα στο στόμα πρωί πρωί... Τι λέει θα την κουμπώσεις να κάνεις το 1ο review ή να περιμένουμε τον Maxairo? Εγώ πιστός για την ώρα στην CM 10.1 αλλά με τόσες 4.4 που έχουν αρχίσει να πετάγονται σαν .... την βλέπω να την κάνω την ζημιά μέχρι τα Χριστούγεννα.... Και έχω και τον pik. απο την άλλη να με πριζώνει για MotoG και Nexus4 Δεν είναι καιρός για έξοδα... :( Η αλήθεια είναι ότι ξύπνησα στραβά σήμερα Βρωμιάρη, τώρα τελευταία μου φαίνεται πως ξέρεις αρκετά πράματα παραπάνω από μας (όπως ότι θα έβγαζε το build σήμερα ο HCP, για την sabermod κλπ). Μήπως ετοιμάζεις καμιά ROM έκπληξη κι εσύ; :p Δημήτρη, αν και την κατέβασα και ψήνομαι άσχημα να την περάσω, μάλλον θα περιμένω λίγο (καμιά βδομάδα) να ωριμάσει γιατί απ' ό,τι βλέπω από το post του kroz λείπουν αρκετά πραγματάκια που χρειάζομαι όπως vibrate on call answer/hangup, incoming call in background, QS Tiles customization κλπ. Και δεν ξέρω αν θα χρειαστώ άλλον kernel για BLN και αν ο kernel που θα βάλω δημιουργήσει κάποιο πρόβλημα. Ίσως την βάλω για καμιά ώρα να δω τι έχει και τι λείπει για να αποφασίσω. Όσον αφορά, τα MotoG και N4 που λες, μην κάνεις τη βλακεία και πάρεις ούτε το ένα ούτε το άλλο. Για το G δεν το συζητώ καν. Δεν αξίζει. Για το N4, το σκεφτόμουν κι εγώ για ένα διάστημα αλλά δεν είναι μεγάλη η διαφορά απ' το S2. Εγώ ή κάνα N5 θα πάρω, αν βγει καλό γιατί δε φτάνει μόνο που είναι Google ή κάνα SGS4 όταν πέσει κι άλλο η τιμή αλλά του χρόνου πια. Θα την περάσω μόλις βάλει το fix για να μεταφέρονται οι εφαρμογές στην κάρτα Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MaXAiRO Δημ. December 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2013 Θα την περάσω μόλις βάλει το fix για να μεταφέρονται οι εφαρμογές στην κάρτα Τι να τις κάνεις στην sd; Βάλε κάνα μεγαλύτερο partition πχ. 4GB από δω και επέλεξε να εγκαθίστανται αυτόματα οι apps στο internal. Πιθανώς το ξέρεις ήδη. Εγώ έχω βάλει το 3GB και είμαι κομπλέ. Btw, έβγαλε SlimBean stable 2.2 με το fix για την αυτόματη περιστροφή. :p Παράθεση Model: OnePlus 8T Lunar Silver 12/256 (kebab) ROM: OxygenOS v11.0.11.11.KB05AA (Android 11) Mods: Magisk v23 + Riru + LSPosed Recovery: TWRP 3.5.2_11 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyrgeo1978 Δημ. December 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2013 Δεν βλεπω/βρισκω/υπαρχει τετοια ρυθμιση που ειπες στην ms1 στις ρυθμισεις επιλογες για προγραμματιστες... Στη MS1 δεν υπάρχει τέτοια ρύθμιση. Είχα την εντύπωση οτι ήσουν στην 4.3.1. Το προβληματάκι με το root το έχεις με την NeatRom; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
shyster Δημ. December 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2013 Τι να τις κάνεις στην sd; Βάλε κάνα μεγαλύτερο partition πχ. 4GB από δω και επέλεξε να εγκαθίστανται αυτόματα οι apps στο internal. Πιθανώς το ξέρεις ήδη. Εγώ έχω βάλει το 3GB και είμαι κομπλέ. Btw, έβγαλε SlimBean stable 2.2 με το fix για την αυτόματη περιστροφή. :p αν μπορείς και έχεις όρεξη κάνε έναν οδηγό, άλλα στα ελληνικά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FoT1s Δημ. December 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2013 Στη MS1 δεν υπάρχει τέτοια ρύθμιση. Είχα την εντύπωση οτι ήσουν στην 4.3.1. Το προβληματάκι με το root το έχεις με την NeatRom; Οχι, στοκ κανονικα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MaXAiRO Δημ. December 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2013 αν μπορείς και έχεις όρεξη κάνε έναν οδηγό, άλλα στα ελληνικά Με την προϋπόθεση ότι ξέρεις να περνάς stock ROM με Odin (αν δεν ξέρεις υπάρχει ήδη οδηγός στα ελληνικά εδώ) και γνωρίζοντας ότι θα διαγραφούν τα πάντα από τη συσκευή σου και την sd σου γράφω αυτό τον οδηγό: 1. Διαλέγεις από δω κάτω κάτω στο πρώτο post πόσα GB partition θες για τις εφαρμογές και κατεβάζεις το κατάλληλο. 2. Μπες σε Bootloader/Download mode στο κινητό και άνοιξε το Odin 1.85 από το PC. 3. Δες να είναι τσεκαρισμένα τα Re-Partition, Auto Reboot και F. Reset Time όπως εδώ. 4. Στο PIT βάζεις το αρχείο που κατέβασες και στο PDA βάζεις τη stock JB 4.1.2 rom που θες. (Εγώ έβαλα 3GB + MS1-NEE) 5. Πατάς Start και περιμένεις να τελειώσει και να κάνει reboot. 6. Είσαι έτοιμος και μπορείς να φλασάρεις όποια άλλη ROM ή kernel θες. Σημείωση: Πολλές εφαρμογές εγκαθίστανται αυτόματα στην SD μόλις κατεβαίνουν. Γίνεται να μετακινούνται μαζικά μέσω Titanium Backup ή από τις Ρυθμίσεις>Εφαρμογές>Κάρτα SD. Με αυτή τη διαδικασία πήρε δρόμο το Link2SD και η ανησυχία μου για τυχόν προβλήματα με root και δικαιώματα κατά την αλλαγή ROM/kernel. Παράθεση Model: OnePlus 8T Lunar Silver 12/256 (kebab) ROM: OxygenOS v11.0.11.11.KB05AA (Android 11) Mods: Magisk v23 + Riru + LSPosed Recovery: TWRP 3.5.2_11 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. December 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2013 Με την προϋπόθεση ότι ξέρεις να περνάς stock ROM με Odin (αν δεν ξέρεις υπάρχει ήδη οδηγός στα ελληνικά εδώ) και γνωρίζοντας ότι θα διαγραφούν τα πάντα από τη συσκευή σου και την sd σου γράφω αυτό τον οδηγό: 1. Διαλέγεις από δω κάτω κάτω στο πρώτο post πόσα GB partition θες για τις εφαρμογές και κατεβάζεις το κατάλληλο. 2. Μπες σε Bootloader/Download mode στο κινητό και άνοιξε το Odin 1.85 από το PC. 3. Δες να είναι τσεκαρισμένα τα Re-Partition, Auto Reboot και F. Reset Time όπως εδώ. 4. Στο PIT βάζεις το αρχείο που κατέβασες και στο PDA βάζεις τη stock JB 4.1.2 rom που θες. (Εγώ έβαλα 3GB + MS1-NEE) 5. Πατάς Start και περιμένεις να τελειώσει και να κάνει reboot. 6. Είσαι έτοιμος και μπορείς να φλασάρεις όποια άλλη ROM ή kernel θες. Σημείωση: Πολλές εφαρμογές εγκαθίστανται αυτόματα στην SD μόλις κατεβαίνουν. Γίνεται να μετακινούνται μαζικά μέσω Titanium Backup ή από τις Ρυθμίσεις>Εφαρμογές>Κάρτα SD. Με αυτή τη διαδικασία πήρε δρόμο το Link2SD και η ανησυχία μου για τυχόν προβλήματα με root και δικαιώματα κατά την αλλαγή ROM/kernel. Επειδή βαριέμαι να μπλέκω με όλα αυτά γι αυτό έχω την κάρτα και βάζω τα ομπ στην εξωτερική Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyrgeo1978 Δημ. December 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2013 Οχι, στοκ κανονικα. Δε μου είχε τύχει κάτι τέτοιο παλαιότερα που είχα την MS1 μόνο με root. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MaXAiRO Δημ. December 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2013 Φώτη, μήπως είχες dorimanx στην stock ; όπως και να χει ή θα περάσεις έναν dorimanx 8.xx ή θα περάσεις τον kernel+recovery του PhilZ για την MS1. Απλά ο PhilZ χρησιμοποιεί Superuser και θα σου αντικαταστήσει το SuperSU. Παράθεση Model: OnePlus 8T Lunar Silver 12/256 (kebab) ROM: OxygenOS v11.0.11.11.KB05AA (Android 11) Mods: Magisk v23 + Riru + LSPosed Recovery: TWRP 3.5.2_11 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
shyster Δημ. December 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2013 άμεση απάντηση. Ευχαριστώ πολύ θα το κάνω θα βάλω τα 11 giga Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MaXAiRO Δημ. December 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2013 άμεση απάντηση. Ευχαριστώ πολύ θα το κάνω θα βάλω τα 11 giga 11? Έχεις σκοπό να βάλεις ό,τι εφαρμογή υπάρχει στο Play; :p Εγώ ένα διάστημα που είχα (ό,τι σαβούρα υπήρχε) 320-340 εφαρμογές μου έφταναν και περίσσευαν τα 4GB. Παράθεση Model: OnePlus 8T Lunar Silver 12/256 (kebab) ROM: OxygenOS v11.0.11.11.KB05AA (Android 11) Mods: Magisk v23 + Riru + LSPosed Recovery: TWRP 3.5.2_11 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DimitrisAndNiki Δημ. December 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2013 Καλημέρα σας κύριοι! Στην κυριολεξία, περιμένω μια στρωμένη 4.4 rom με τόση αγωνία, σαν να ναι το Χριστουγεννιάτικο μου δώρο :rolleyes: Παράθεση “When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.” Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
airtim Δημ. December 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2013 μιας και μιλάτε για NEATrom. Φοράω την τελευταία NEATrom και ξαφνικά συνέβη το εξής:όταν (και μόνο τότε) είμαι σε δίκτυο wifi ο stock browser δεν φορτώνει κανένα site και το play store μου βγάζει "no connection". σε wifi όλες οι άλλες εφαρμογές δουλεύουν καλά και σε data τα πάντα δουλεύουν ρολόι. Το μόνο mod που είχα περάσει ήταν το aroma NEATrom. Δοκίμασα wipe cache & davlik, τίποτα. Πέρασα απο πάνω πάλι ξανά την NEATrom (χωρίς wipe data), πάλι τίποτα. το βράδυ πάω για αλλαγή rom. Απλά το αναφέρω για όσους θέλετε να βάλετε MS1 NEATrom. και μήπως κάποιος έχει λύση κιόλας :D Παράθεση SKY is_the LIMIT STOP C.I.S.P.A. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
shyster Δημ. December 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2013 λόγω δουλειάς έχω περίπου 5-6 gps τα οποία κυριολεκτικά γεμίζουν την μνήμη οπότε με έσωσες!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts