kermitlabross Δημ. November 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2013 Βοηθεια...χριστιανοι και μη.... Εκανα wipe data/factory reset απο recovery και τωρα παπαλα...ανοιγει ειμαι εκει που λεει ''select language''δεν μπορω να επιλεξω αλλη πλην των αγγλικων,αλλα και που την επιλεγω και παταω start δεν κανει τιποτα,παρα μονο επανεκινηση... Βοηθειαααα Ειχα την xwlsw ελληνικη με ρουτ και προβλημα με το titanium,και αποφασισα να κανω ρεσετ απο ρεκοβερυ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DimitrisAndNiki Δημ. November 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2013 (edited) Βοηθεια...χριστιανοι και μη.... Εκανα wipe data/factory reset απο recovery και τωρα παπαλα...ανοιγει ειμαι εκει που λεει ''select language''δεν μπορω να επιλεξω αλλη πλην των αγγλικων,αλλα και που την επιλεγω και παταω start δεν κανει τιποτα,παρα μονο επανεκινηση... Βοηθειαααα Ειχα την xwlsw ελληνικη με ρουτ και προβλημα με το titanium,και αποφασισα να κανω ρεσετ απο ρεκοβερυ Καλά μην αυτοκτονήσεις... Κάρφωσε μια stock με Odin στην συνέχεια βάλε philz για root + cwm Edited November 26, 2013 by DimitrisAndNiki Παράθεση “When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.” Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. November 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2013 Βοηθεια...χριστιανοι και μη.... Εκανα wipe data/factory reset απο recovery και τωρα παπαλα...ανοιγει ειμαι εκει που λεει ''select language''δεν μπορω να επιλεξω αλλη πλην των αγγλικων,αλλα και που την επιλεγω και παταω start δεν κανει τιποτα,παρα μονο επανεκινηση... Βοηθειαααα Ειχα την xwlsw ελληνικη με ρουτ και προβλημα με το titanium,και αποφασισα να κανω ρεσετ απο ρεκοβερυ Καλά μην αυτοκτονήσεις... Κάρφωσε μια stock με titanium στην συνέχεια βάλε philz για root + cwm Με Odin :) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DimitrisAndNiki Δημ. November 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2013 Με Odin :) Εμ, πίεση στη δουλειά... ότι να ναι γράφω :lol: Παράθεση “When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.” Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DimitrisAndNiki Δημ. November 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2013 Καλημέρα, για να ξυπνάμε σιγά σιγά! :lol: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2535113 Παράθεση “When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.” Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MaXAiRO Δημ. November 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2013 Καλημέρα, για να ξυπνάμε σιγά σιγά! :lol: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2535113 Old news. Ο Wayland_Ace (CM11) και ο nims11 (Omni) έχουν να βγάλουν build από τις 18 του μηνός. Ο lion0738 (Pound) κάτι κάνει. Υπάρχει και η CyanFox. Αλλά την καλύτερη δουλειά έχω την εντύπωση ότι την κάνει ο infected_ που βγάζει κάθε μέρα Omni και CM11 build και προσπαθούν και διάφοροι άλλοι που δεν είναι γνωστοί. Επίσης, έβγαλε ο Gustavo_s και ο pedestre (Apolo) kernel για την 4.4. Ο Dorimanx έχει βγάλει v26 και v27 (όχι για 4.4). Εγώ πάντως περιμένω ακόμα SlimKat αλλά δε βλέπω να ποστάρει καθόλου ο HCP κι ανησυχώ. Παράθεση Model: OnePlus 8T Lunar Silver 12/256 (kebab) ROM: OxygenOS v11.0.11.11.KB05AA (Android 11) Mods: Magisk v23 + Riru + LSPosed Recovery: TWRP 3.5.2_11 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DimitrisAndNiki Δημ. November 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2013 Old news. Ο Wayland_Ace (CM11) και ο nims11 (Omni) έχουν να βγάλουν build από τις 18 του μηνός. Ο lion0738 (Pound) κάτι κάνει. Υπάρχει και η CyanFox. Αλλά την καλύτερη δουλειά έχω την εντύπωση ότι την κάνει ο infected_ που βγάζει κάθε μέρα Omni και CM11 build και προσπαθούν και διάφοροι άλλοι που δεν είναι γνωστοί. Επίσης, έβγαλε ο Gustavo_s και ο pedestre (Apolo) kernel για την 4.4. Ο Dorimanx έχει βγάλει v26 και v27 (όχι για 4.4). Εγώ πάντως περιμένω ακόμα SlimKat αλλά δε βλέπω να ποστάρει καθόλου ο HCP κι ανησυχώ. Να σου πω, δεν πέρνεις κανένα nexus να πας σε άλλο thread? Όλο με ακυρώνεις! (Πλάκα κάνω φυσικά :p ) Ευχαριστούμε για την ενημέρωση :) ;) Παράθεση “When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.” Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SaintPetrouil Δημ. November 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2013 (edited) Καλησπέρα παιδιά, έχει φίλος μου το SGSII και με ρώτησε για την cyanogen μέσω της εφαρμογής της από το playstore. Του είπα πως εγώ με το Note 1 έχω μείνει άφωνος με το επίπεδο της 4.3.1 cyanogenmod. Για το Galaxy SII εφόσον ακολουθήσω την ίδια διαδικασία (εννοώ την πιο απλή, συνδέω με Pc, έχω κατεβάσει την εφαρμογή στο κινητό και απλά πατάω σταρτ, χωρίς κανέναν άλλο κόπο) με το Galaxy SII του φίλου μου θα του περαστεί η 4.3.1 ή άλλη έκδοση? είναι κάποιος που την έχει και είναι ευχαριστημένος? Edited November 27, 2013 by SaintPetrouil Παράθεση Τhere is nothing more powerful than the human being itself , Οι φωτογραφικές μου στιγμές --> flickr - instagram :!: Oneplus 5 - 128GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DimitrisAndNiki Δημ. November 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2013 Καλησπέρα παιδιά, έχει φίλος μου το SGSII και με ρώτησε για την cyanogen μέσω της εφαρμογής της από το playstore. Του είπα πως εγώ με το Note 1 έχω μείνει άφωνος με το επίπεδο της 4.3.1 cyanogenmod. Για το Galaxy SII εφόσον ακολουθήσω την ίδια διαδικασία (εννοώ την πιο απλή, συνδέω με Pc, έχω κατεβάσει την εφαρμογή στο κινητό και απλά πατάω σταρτ, χωρίς κανέναν άλλο κόπο) με το Galaxy SII του φίλου μου θα του περαστεί η 4.3.1 ή άλλη έκδοση? είναι κάποιος που την έχει και είναι ευχαριστημένος? Δεν νομίζω πως υπάρχει κάποιος εδώ μέσα που χρησιμοποίησε την εφαρμογή, όλοι το κάναμε manually... Γενικά η 4.3.1 για το S2 έχει τα προβληματάκια της... Παράθεση “When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.” Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kermitlabross Δημ. November 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2013 Την εβαλα εγω χτες το απογευμα(με την εφαρμογη,αν και σε καποιο σημειο μουλαρωνε και δεν συνεχιζε,οποτε του αφαιρεσα την μπαταρια και επανηλθε). .Χωρις να εχω κλεισει 24ωρο,σαν πρωτη ματια φαινεται πιο ελαφρια-και ειναι-απο την xwlsw που ειχα. Επισης πιο smooth αν και ο trebuchet launcher που ειναι προεγκατεστημενος δεν με τρελλαινει....Κατεβασα ξανα τον solo launcher που ειχα πριν και μαλλον ειναι λιγο καλυτερος.... Απορια....πως μπορω να βαλω custom icons,δεχεται τα πακετα που κυκλοφορουν ευρεως; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DimitrisAndNiki Δημ. November 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2013 Την εβαλα εγω χτες το απογευμα(με την εφαρμογη,αν και σε καποιο σημειο μουλαρωνε και δεν συνεχιζε,οποτε του αφαιρεσα την μπαταρια και επανηλθε). .Χωρις να εχω κλεισει 24ωρο,σαν πρωτη ματια φαινεται πιο ελαφρια-και ειναι-απο την xwlsw που ειχα. Επισης πιο smooth αν και ο trebuchet launcher που ειναι προεγκατεστημενος δεν με τρελλαινει....Κατεβασα ξανα τον solo launcher που ειχα πριν και μαλλον ειναι λιγο καλυτερος.... Απορια....πως μπορω να βαλω custom icons,δεχεται τα πακετα που κυκλοφορουν ευρεως; 1. Δοκίμασε τον Nova launcher και δεν θα χάσεις! 2. Απο την στιγμή που έχεις root+CWM - Βάλε στην SD την rom και τις gapps που θες να περάσεις - Κράτα nandroid backup της rom σου - Κάνε full wipe + format system - Φλάσαρε την rom και στην συνέχεια τις gapps (χωρίς επανεκκίνηση ενδιάμεσα) - Κάνε clear cache + clear dalvik cache - κάνε επανεκκίνηση... Παράθεση “When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.” Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kermitlabross Δημ. November 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2013 Να ρωτησω κατι ακομα; Η καρτα μου (cosmote)εχει μεσα δυο νουμερα. Ενα συμβολαιου και ενα whats up.Πριν περασω την CM ,υπηρχε ενα εικονιδιο(δεν θυμαμαι την ονομασια του) που μπορουσα να μπω και να αλλαξω ποια γραμμη θα εχω ενεργη και απο ποια θα μου ερχονται προωθημενες οι κλησεις. Δεν το βλεπω τωρα αυτο το εικονιδιο. Και οχι τιποτε αλλο,αλλα δεν ξερω και αν ειμαι off topic... Αν θελει ο Mod.να με βοηθησει στο που να ρωτησω. Ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DimitrisAndNiki Δημ. November 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2013 (edited) Να ρωτησω κατι ακομα; Η καρτα μου (cosmote)εχει μεσα δυο νουμερα. Ενα συμβολαιου και ενα whats up.Πριν περασω την CM ,υπηρχε ενα εικονιδιο(δεν θυμαμαι την ονομασια του) που μπορουσα να μπω και να αλλαξω ποια γραμμη θα εχω ενεργη και απο ποια θα μου ερχονται προωθημενες οι κλησεις. Δεν το βλεπω τωρα αυτο το εικονιδιο. Και οχι τιποτε αλλο,αλλα δεν ξερω και αν ειμαι off topic... Αν θελει ο Mod.να με βοηθησει στο που να ρωτησω. Ευχαριστω Στο σωστό μέρος ρωτάς (απο την στιγμή που αναφέρεσαι σε custom rom) αλλά... ή πρέπει να βρεθεί κάποιος εδώ μέσα που να έχει sim με 2 νούμερα ή πρέπει κατευθείαν να ρωτήσεις στο thread της CM στο XDA EDIT: Δες αυτό: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.kdv.sim.selector Edited November 27, 2013 by DimitrisAndNiki Παράθεση “When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.” Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kermitlabross Δημ. November 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2013 Οκ ευχαριστω. Εμ ελα που στο xda δεν μπορω να ρωτησω,λογω post..... Παντως αυτη τη στιγμη η προωθηση απο τη μια γραμμη στην αλλη δουλευει κανονικα,την αλλαγη να δουμε αν θα καταφερουμε... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skoulikomirmigot Δημ. November 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2013 Παιδια εχω ενα προβλημα με ενα συγκεκριμενο website. Δεν μου εμφανιζει καθολου τα γραφηματα, τι πρεπει να εγκαταστησω? Εχω την rom cyanegenmod 10.2 (jelly bean 4.3.1). Εχω δοκιμασει με αρκετους browsers αλλα ματαια. Παλια με την official 4.1.2 απλα ενεργοποιησα το flash player του dolphin και επαιζαν ολα. Καμια ιδεα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MaXAiRO Δημ. November 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2013 Παιδια εχω ενα προβλημα με ενα συγκεκριμενο website. Δεν μου εμφανιζει καθολου τα γραφηματα, τι πρεπει να εγκαταστησω? Εχω την rom cyanegenmod 10.2 (jelly bean 4.3.1). Εχω δοκιμασει με αρκετους browsers αλλα ματαια. Παλια με την official 4.1.2 απλα ενεργοποιησα το flash player του dolphin και επαιζαν ολα. Καμια ιδεα? Τα βλέπω κανονικά με Boat και Flash player. Παράθεση Model: OnePlus 8T Lunar Silver 12/256 (kebab) ROM: OxygenOS v11.0.11.11.KB05AA (Android 11) Mods: Magisk v23 + Riru + LSPosed Recovery: TWRP 3.5.2_11 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FoT1s Δημ. November 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2013 Ρε παιδια μου εφυγε το ρουτ. Ξαναπερασα το ζιπ για να μπει ξανα το ρουτ κ δεν μου δινει προσβαση πουθενα ρουτ. Τι να κανω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skoulikomirmigot Δημ. November 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2013 Τα βλέπω κανονικά με Boat και Flash player. Λυθηκε τελικα, με επανεγκατασταση του flash player. Nα ρωτησω κατι αλλο. Η 10.2.1 cyanogenmod nighlty βγαζει καθημερινα αναβαθμιση τουλαχιστον τρεις μερες που χω περασει αυτη την ρομ. Να τις περναω? Εχει σημαντικες βελτωσεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DimitrisAndNiki Δημ. November 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2013 Λυθηκε τελικα, με επανεγκατασταση του flash player. Nα ρωτησω κατι αλλο. Η 10.2.1 cyanogenmod nighlty βγαζει καθημερινα αναβαθμιση τουλαχιστον τρεις μερες που χω περασει αυτη την ρομ. Να τις περναω? Εχει σημαντικες βελτωσεις? Όχι να μην τις περνάς όλες βρες μια Nightly που να σου κάθεται καλά και ...άραξε ;) Παράθεση “When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.” Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skoulikomirmigot Δημ. November 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2013 Σε τι βοηθανε αυτες οι καθημερινες αναβαθμισεις στην 10.2.1 η οποια εχει διαφορετικη ημερομηνια καθημερινα? Ειμαι ευχαριστημενος απο αυτη την εκδοση...η αυξηση της αυτονομιας κατι παραπανω απο ορατη σε σχεση με 4.1.2 official. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DimitrisAndNiki Δημ. November 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2013 Σε τι βοηθανε αυτες οι καθημερινες αναβαθμισεις στην 10.2.1 η οποια εχει διαφορετικη ημερομηνια καθημερινα? Ειμαι ευχαριστημενος απο αυτη την εκδοση...η αυξηση της αυτονομιας κατι παραπανω απο ορατη σε σχεση με 4.1.2 official. Είναι βελτιωμένες εκδόσεις (προσθέτουν fixes) αλλά πολλές φορές φέρνουν και προβλήματα... Μείνε με μια που σε ικανοποιεί, και αν θες να δοκιμάσεις κάτι νεότερο ΚΡΑΤΑ ένα nandroid backup της rom σου μέσω του CWM για καλό και για κακό... Παράθεση “When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.” Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyrgeo1978 Δημ. November 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2013 Ρε παιδια μου εφυγε το ρουτ. Ξαναπερασα το ζιπ για να μπει ξανα το ρουτ κ δεν μου δινει προσβαση πουθενα ρουτ. Τι να κανω? Πήγαινε Settings -> Developer options -> Root access.Πάτα enable. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
airtim Δημ. November 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2013 Καλημέρα, για να ξυπνάμε σιγά σιγά! :lol: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2535113 καλή φάση !!! η 4η φωτογραφία είναι multiwindow? Παράθεση SKY is_the LIMIT STOP C.I.S.P.A. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DimitrisAndNiki Δημ. November 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2013 καλή φάση !!! η 4η φωτογραφία είναι multiwindow? Άστο, απ ότι άκουσα σταμάτησαν το development... Πάμε για CM11 ή Omni (απο infected_ για την ώρα) Γενικά, πρέπει να το αφήσουμε να ωριμάσει λίγο... Κατά τα Χριστούγεννα ότι επιβιώσει το δοκιμάζουμε. Παράθεση “When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.” Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MaXAiRO Δημ. November 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2013 (edited) καλή φάση !!! η 4η φωτογραφία είναι multiwindow? Όχι. AOKP ribbons είναι. Άστο, απ ότι άκουσα σταμάτησαν το development... Όχι. Είπε ο developer ότι έχει ακόμα το S2 και ότι θα συνεχίσει να βγάζει build κάθε βδομάδα. (Sorry που σε ακύρωσα πάλι :p ) EDIT: Κι αναρωτιόμουν που είχε χαθεί τόσο καιρό ο HCP. Εδώ! In the meantime, I will try and get an alpha/beta build out soon... it seems to be relatively "stable"... in that it isn't soft rebooting every 30 seconds, and the sdcards seem to stay mounted etc... just a few graphics glitches at the moment... but I need to double check that RIL/phone calls/BT/WiFi etc are all good... A lot has happened while I've been away for the last week... so I'm playing catch up at the moment ;) Edited November 29, 2013 by MaXAiRO Παράθεση Model: OnePlus 8T Lunar Silver 12/256 (kebab) ROM: OxygenOS v11.0.11.11.KB05AA (Android 11) Mods: Magisk v23 + Riru + LSPosed Recovery: TWRP 3.5.2_11 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts