stabill Δημ. November 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2013 Μόλις τώρα είχα ένα freeze με τον v18 όταν πήγα να αλλάξω theme. Φανταζομαι δεν θα κρατησε πολυ... και ισως να ειναι και ψιλοφυσιολογικο...!!! Αλλου ειδους προβληματακια εχεις? Π.χ. εγω οταν πηγα απο CM 10.1 σε 10.2, ειτε με Dorimanx, ειτε χωρις, βλεπω που και που κανενα λαγγαρισματακι, κατι που πριν δεν εβλεπα με τιποτα... οχι βεβαια τιποτα ενοχλητικο...Κατα τ'αλλα, ταχυτατη... Διαπιστωνεις τιποτα αντιστοιχο? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MaXAiRO Δημ. November 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2013 Φανταζομαι δεν θα κρατησε πολυ... και ισως να ειναι και ψιλοφυσιολογικο...!!! Αλλου ειδους προβληματακια εχεις? Π.χ. εγω οταν πηγα απο CM 10.1 σε 10.2, ειτε με Dorimanx, ειτε χωρις, βλεπω που και που κανενα λαγγαρισματακι, κατι που πριν δεν εβλεπα με τιποτα... οχι βεβαια τιποτα ενοχλητικο...Κατα τ'αλλα, ταχυτατη... Διαπιστωνεις τιποτα αντιστοιχο? Αναγκάστηκα να το κάνω reboot πατώντας power button για 10 sec. Από την 9.39 μέχρι και την 9.43v17 δεν είχα κανένα απολύτως πρόβλημα. Ήταν όλες stable. Ε αυτά τα ψιλο lags είναι μες στο πρόγραμμα. Συμβαίνουν νομίζω πάνω στην εναλλαγή του governor και των συχνοτήτων του CPU κυρίως όταν ανοίγεις την οθόνη ύστερα από deep sleep και πας να κάνεις κάτι κατευθείαν. Αλλάζει για παράδειγμα από ondemand (deep sleep) σε hyper (screen on) και ίσως οφείλονται σ' αυτό. Παράθεση Model: OnePlus 8T Lunar Silver 12/256 (kebab) ROM: OxygenOS v11.0.11.11.KB05AA (Android 11) Mods: Magisk v23 + Riru + LSPosed Recovery: TWRP 3.5.2_11 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stabill Δημ. November 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2013 Αναγκάστηκα να το κάνω reboot πατώντας power button για 10 sec. Από την 9.39 μέχρι και την 9.43v17 δεν είχα κανένα απολύτως πρόβλημα. Ήταν όλες stable. Ε αυτά τα ψιλο lags είναι μες στο πρόγραμμα. Συμβαίνουν νομίζω πάνω στην εναλλαγή του governor και των συχνοτήτων του CPU κυρίως όταν ανοίγεις την οθόνη ύστερα από deep sleep και πας να κάνεις κάτι κατευθείαν. Αλλάζει για παράδειγμα από ondemand (deep sleep) σε hyper (screen on) και ίσως οφείλονται σ' αυτό. Εχω βαλει το awake σε pegasussq & το sleep σε sleepy, οχι γιατι γνωριζω τι παιζει, απλα καποιος το προτεινε και το εκανα... προτεινεις κατι αλλο, δεν ξερω και πολλα σε αυτο το θεμα... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MaXAiRO Δημ. November 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2013 Εχω βαλει το awake σε pegasussq & το sleep σε sleepy, οχι γιατι γνωριζω τι παιζει, απλα καποιος το προτεινε και το εκανα... προτεινεις κατι αλλο, δεν ξερω και πολλα σε αυτο το θεμα... Αυτά είναι μια πονεμένη ιστορία. Ο καθένας λέει τα δικά του. Κάποτε δοκίμαζα κι εγώ διάφορους συνδυασμούς αλλά σταμάτησα. Εδώ και καιρό χρησιμοποιώ μόνο τα default. Παράθεση Model: OnePlus 8T Lunar Silver 12/256 (kebab) ROM: OxygenOS v11.0.11.11.KB05AA (Android 11) Mods: Magisk v23 + Riru + LSPosed Recovery: TWRP 3.5.2_11 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefteris112 Δημ. November 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2013 Μόλις έβγαλε κι ο Dorimanx την 9.43v18-MALIv3. Οπότε ενώ θα έδινα μια ευκαιρία στον Apollo, τώρα δύσκολο. Μπορείς να μου πεις ποιες είναι οι διαφορές μεταξύ των Light, Regular και ExtrV0 του Apollo; Είδα τεράστια τα πρώτα post στο thread του και αποθαρρύνθηκα να το ψάξω μόνος μου. Αυτα ειναι copy paste απο το thread του apolo. Εγω χρησιμοποιώ τον regular. Κολληματα και lag δεν ειχα μεχρι στιγμης, θα τον κρατησω για δοκιμη. - Light (stock voltages) - Regular (-50mV in ARM, internals) - Extreme (3 versions, you can try to see what versión is better for your battery life): in JB system chooses among the different steps available inside the kernel (in internal and ARM), so depending what step is chosen, final voltages applied are different. Regular and extreme has -50mv UV in GPU (others UV like bus, memory, video controller too). Light has stock voltages in GPU I recommend you try regular version first. If there are no problems in two days (reboots or frozen screens) you can try extreme V0. System changes voltages in some devices (new in JB). Android chooses among voltages included in kernel (8 steps in every frequency). I recommend not to change them in extrem versions. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stabill Δημ. November 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2013 Μολις πηρα nandroid backup για να ετοιμαστω να περασω την SlimSaber και πριν το reboot, μου εβγαλε μηνυμα στη recovery οτι root access possibly lost, fix it? Εκανα fix και εκανε reboot... Τι ειναι παλι τουτο??? :confused::confused::confused: (παντως root ειμαι ακομα...! :p ) Εχω την rom της υπογραφης μου με τον Dori 9.43... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
airtim Δημ. November 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2013 Μολις πηρα nandroid backup για να ετοιμαστω να περασω την SlimSaber και πριν το reboot, μου εβγαλε μηνυμα στη recovery οτι root access possibly lost, fix it? Εκανα fix και εκανε reboot... Τι ειναι παλι τουτο??? :confused::confused::confused: (παντως root ειμαι ακομα...! :p ) Εχω την rom της υπογραφης μου με τον Dori 9.43... μου συμβαίνει και εμένα και στις 2 ρομ που έχω δοκιμάσει σε android 4.3 (carbon & paranoid). είναι γιατί το root στην 4,3 έχει κάτι προβληματάκια από ότι έχω διαβάσει. κάνεις fix και όλα εντάξει Παράθεση SKY is_the LIMIT STOP C.I.S.P.A. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stabill Δημ. November 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2013 (edited) Λοιποοοοον!!! Την εβαλα την SlimSaber αλλα δεν μου "εκατσε" ο Dorimanx o v.18 (αυτος που εγραφε πιο πανω ο φιλος MaXAiRO, δεν ξερω γιατι. Εμφανιζε την boot screen του Dori, αλλα μετα μαυριζε το συμπαν... Οταν ξαναφλασαρα απο την αρχη την rom και τα gapps, μπηκε κανονικα... (εψαχνα βεβαια να βρω γιατι δεν ημουν root, αλλα αυτο ειναι μια αλλη ιστορια...!!!!!! :lol: ) Στην συνεχεια εψαχνα να βρω γιατι οι αγορασμενες μου εφαρμογες δεν ηταν purchased... ΟΚ, το ξεπερασαμε κι αυτο μ'ενα reboot... :p Τωρα επαναφερω τις εφαρμογες μου με το Titanium και βλεπουμε... Ο Dori ομως, γιατι δεν "εκατσε"??????? ΟΕΟ?:confused: ============================ Edit!!!!!!! πωωωωωωπωωωω κοτσαναααααα!!!!! Κατεβασα και προσπαθησα να βαλω την version για MALIv2.... Φτουουουουουουου!!!!!! Θα βαλω τον σωστο μετα, αφου επανελθουν οι εφαρμογες... Edited November 11, 2013 by stabill Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MaXAiRO Δημ. November 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2013 Λοιποοοοον!!! Την εβαλα την SlimSaber αλλα δεν μου "εκατσε" ο Dorimanx o v.18 (αυτος που εγραφε πιο πανω ο φιλος MaXAiRO, δεν ξερω γιατι. Εμφανιζε την boot screen του Dori, αλλα μετα μαυριζε το συμπαν... Οταν ξαναφλασαρα απο την αρχη την rom και τα gapps, μπηκε κανονικα... (εψαχνα βεβαια να βρω γιατι δεν ημουν root, αλλα αυτο ειναι μια αλλη ιστορια...!!!!!! :lol: ) Στην συνεχεια εψαχνα να βρω γιατι οι αγορασμενες μου εφαρμογες δεν ηταν purchased... ΟΚ, το ξεπερασαμε κι αυτο μ'ενα reboot... :p Τωρα επαναφερω τις εφαρμογες μου με το Titanium και βλεπουμε... Ο Dori ομως, γιατι δεν "εκατσε"??????? ΟΕΟ?:confused: Μόνο κάνα πνεύμα δεν εμφανίστηκε ρε φίλε! Εγώ δεν έπαθα τίποτα τέτοιο. Κάν'τα απ' την αρχή. Wipe data/factory reset Format /system Flash SlimSaber r3p2 Flash Slim Gapps Flash 9.43v18-MaliV3 Reboot Κάνεις το setup Ενεργοποιείς το Root (Apps and ADB) απ' τις Επιλογές προγραμματιστών Παράθεση Model: OnePlus 8T Lunar Silver 12/256 (kebab) ROM: OxygenOS v11.0.11.11.KB05AA (Android 11) Mods: Magisk v23 + Riru + LSPosed Recovery: TWRP 3.5.2_11 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stabill Δημ. November 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2013 (edited) Μόνο κάνα πνεύμα δεν εμφανίστηκε ρε φίλε! Εγώ δεν έπαθα τίποτα τέτοιο. Κάν'τα απ' την αρχή. Wipe data/factory reset Format /system Flash SlimSaber r3p2 Flash Slim Gapps Flash 9.43v18-MaliV3 Reboot Κάνεις το setup Ενεργοποιείς το Root (Apps and ADB) απ' τις Επιλογές προγραμματιστών Ασε, με τον Dori εκανα κοτσανα... Δες το edit σττο προηγουμενο ποστ...!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol::lol::lol::p Μου κολλησε και το ^%%&^%(*(* Titanium!!!! :mad::mad::mad::mad: ========================== Edit: Τι ζορια τραβαει ξαφνικα το Titanium????????? Κολλαει καθε λιγο και λιγακι... Edited November 11, 2013 by stabill Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DimitrisAndNiki Δημ. November 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2013 Ασε, με τον Dori εκανα κοτσανα... Δες το edit σττο προηγουμενο ποστ...!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol::lol::lol::p Μου κολλησε και το ^%%&^%(*(* Titanium!!!! :mad::mad::mad::mad: ========================== Edit: Τι ζορια τραβαει ξαφνικα το Titanium????????? Κολλαει καθε λιγο και λιγακι... Απο ότι διάβασα είναι bug της 4.3... Παράθεση “When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.” Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stabill Δημ. November 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2013 Απο ότι διάβασα είναι bug της 4.3... Καπου το ειδα κι εγω αυτο, οταν ομως εγκατεστησα την CM 10.2 (στην οποια μολις επεστρεψα γιατι δεν πηγαινε αλλο), δεν ειχα τετοιο θεμα... Τελος παντων, παραμενω πιστος στην CM και βλεπουμε... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyrgeo1978 Δημ. November 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2013 (edited) Εγω τον Dori δεν τον πέρασα. Διάβασα στο XDA οτι δεν έχει χρόνο τώρα ο τυπάς αλλά θα επανέλθει. Οπότε θα περιμένω μέχρι τότε. Κατά τα άλλα μέχρι να στρώσει η ρομ θέλει 2 τουλάχιστον φλασαρίσματα με τα full wipe. Τώρα εμένα μου δουλεύει μια χαρά.Το beautiful widgets που είχα στις προηγούμενες δεν εγκαθιστάται στη 4.3. Κανένα που να "καθεται" στη 4.3; Edited November 11, 2013 by kyrgeo1978 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
shyster Δημ. November 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2013 ραδιοφωνο πιο έχετε να προτείνετε, όπως και πληκτρολόγιο θέλω να έχει το κλασσικό 4x4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. November 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2013 Για να λυθεί το πρόβλημα με το ρουτ έκανα το εξής, αφού ρώτησα τους πάντες και δοκίμασα τα πάντα, περνάτε το ζιπ του super SU από πάνω από την ρομ, ανοίγετε το TB με τον super SU να δώσει έγκριση και μετά πηγαίνετε στο μενού του και τον απενεργοποιήτε για να μείνει ο μαμά superuser Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MaXAiRO Δημ. November 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2013 Εγώ ρε παιδιά δεν έπαθα τίποτα τέτοιο με το root. Πριν λίγο έκανα μια επαναφορά 19 εφαρμογές με το Titanium και δεν κόλλησε καθόλου. Την έχω τεστάρει 3-4 ώρες περίπου από το πρωί και είναι τέλεια. Παράθεση Model: OnePlus 8T Lunar Silver 12/256 (kebab) ROM: OxygenOS v11.0.11.11.KB05AA (Android 11) Mods: Magisk v23 + Riru + LSPosed Recovery: TWRP 3.5.2_11 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefteris112 Δημ. November 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2013 Δεν κρατήθηκα και πέρασα τον νέο dorimanx με r3p2. Αισθητά πιο γρήγορος από apolo... Ούτε εγώ πάντως είχα πρόβλημα με το root. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vitriolis Δημ. November 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2013 H 9.43v18 MaliV3 είναι ΜΟΝΟ για τα r3p2 builds. Η 9.43v18 MaliV2 (και οι παλιότερες πχ. 9.43v17) είναι για τα non-r3p2 builds. Εγώ πέρασα μόλις με clean install ό,τι βλέπετε στην υπογραφή. Πάει σφαίρα πραγματικά. Αλλά δε θα πρότεινα να περάσετε ακόμα την 9.43v18 γιατί έχει τεσταριστεί καλά ακόμα. Την πέρασα κι εγώ αλλά πιστεύω δεν έχει τίποτα παραπάνω από την cm 10.2. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stabill Δημ. November 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2013 Εγώ ρε παιδιά δεν έπαθα τίποτα τέτοιο με το root. Πριν λίγο έκανα μια επαναφορά 19 εφαρμογές με το Titanium και δεν κόλλησε καθόλου. Την έχω τεστάρει 3-4 ώρες περίπου από το πρωί και είναι τέλεια. Εγω μετα απο καθε αλλαγη rom, επαναφερω γυρω στις 150 εφαρμογες και παντα "καθονταν" χωρις το παραμικρο προβλημα... Δεν καταλαβαινω γιατι εγινε αυτο σημερα, ΕΙΔΙΚΑ στην SlimSaber... Κριμα γιατι θα ηθελα να την δοκιμασω... Οπως εγραψα πιο πανω, επανεφερα την CM 10.2 μια και δεν ειχα ορεξη να περναω μια-μια τις εφαρμογες στην Slim και πριν 2 ωρες εκανα ενα "πισωγυρισμα"... Επανεφερα την CM 10.1 R.C. με το 4.2.2 & τον DorimanX 9.39, που ειναι o πιο smooth συνδυασμος που εχω δοκιμασει μεχρι στιγμης... "Σχεδον απολυτα" (αν μπορω να το πω ετσι :p ) lag-free και ταχυτατη η συσκευη... Ο αντιστοιχος συνδυασμος (CM 10.2 & Dori 9.43) ηταν καλος μεν, με ψιλολαγγαρισματακια δε... Παρ'ολα αυτα, θα ηθελα να δωσω καποια στιγμη μια ευκαιρια στην Slimsaber, αρκει ομως να εχει λυθει το θεμα με το Titanium... Τρομερο ξενερωμα!!!!! Υ.Γ. Παλι θα πρεπει να αλλαξω την υπογραφη μου!!! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MaXAiRO Δημ. November 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2013 Μια λύση είναι να έκανες restore 15-15 τις εφαρμογές και όχι όλες μαζί. Αλλά και πάλι, εγώ έκανα 19 εφαρμογές και δεν κόλλησε καθόλου. Παράθεση Model: OnePlus 8T Lunar Silver 12/256 (kebab) ROM: OxygenOS v11.0.11.11.KB05AA (Android 11) Mods: Magisk v23 + Riru + LSPosed Recovery: TWRP 3.5.2_11 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stabill Δημ. November 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2013 Μια λύση είναι να έκανες restore 15-15 τις εφαρμογές και όχι όλες μαζί. Αλλά και πάλι, εγώ έκανα 19 εφαρμογές και δεν κόλλησε καθόλου. Το εκανα. Μαλιστα δοκιμασα οχι 15-15, αλλα 3-3, 4-4 κλπ. Παντα κολλουσε!!! Υποπτευομαι μηπως εχει να κανει ΕΙΔΙΚΑ με την συγκεκριμενη rom, η με ΚΑΠΟΙΕΣ εφαρμογες ΣΤΗΝ συγκεκριμενη rom... (π.χ. καποια ασυμβατοτητα?) Πιασε τ'αυγο και κουρευ'το, που λενε!!! Οταν πρωτοπερασα την CM 10.2 μπηκαν ολες με την μια... 4.3.1 και η μια, 4.3.1 και η αλλη!!! Δεν καταλαβαινω τι προβλημα ειναι αυτο και νομιζω δυσκολα θα "ανακαλυψω", εκτος κι αν καποιος φιλος πιο "προχω" γνωριζει τι ακριβως συμβαινει... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MaXAiRO Δημ. November 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2013 Αν θες πραγματικά να τη δοκιμάσεις, μπορείς να αναφέρεις το πρόβλημα αναλυτικά στο thread της SlimSaber. Αλλιώς μείνε με τη CM που σε βολεύει και δεν έχεις προβλήματα. Εγώ προσωπικά δεν την αλλάζω. Και ο v18 πέραν του πρωινού freeze δεν ξαναπαρουσίασε κάποιο πρόβλημα μέχρι τώρα. Παράθεση Model: OnePlus 8T Lunar Silver 12/256 (kebab) ROM: OxygenOS v11.0.11.11.KB05AA (Android 11) Mods: Magisk v23 + Riru + LSPosed Recovery: TWRP 3.5.2_11 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stabill Δημ. November 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2013 (edited) Αν θες πραγματικά να τη δοκιμάσεις, μπορείς να αναφέρεις το πρόβλημα αναλυτικά στο thread της SlimSaber. Αλλιώς μείνε με τη CM που σε βολεύει και δεν έχεις προβλήματα. Εγώ προσωπικά δεν την αλλάζω. Και ο v18 πέραν του πρωινού freeze δεν ξαναπαρουσίασε κάποιο πρόβλημα μέχρι τώρα. Θα ριξω μια ματια στο thread αποψε που δουλευω... ( :p ) μηπως και γραφει κανενας αλλος τιποτα παρομοιο... Κι αν καποια στιγμη εχω ορεξη, ξαναφλασαρω απο την αρχη και βλεπουμε... Σ'ευχαριστω!!! Y.Γ. Εν τω μεταξυ, μπηκα στο thread της στο xda, αλλα για να γραψεις κατι πρεπει να εχεις ηδη κανει καποιο συγκεκριμενο αριθμο posts αλλιως δεν σε αφηνει... Edited November 11, 2013 by stabill Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MaXAiRO Δημ. November 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2013 Q) Titanium Backup isn't restoring apps! A) Change the backups folder to storage/emulated/legacy. Δοκίμασε κι αυτό αν ξαναδοκιμάσεις SlimSaber. Είναι απ' τα known issues της SlimBean. Παράθεση Model: OnePlus 8T Lunar Silver 12/256 (kebab) ROM: OxygenOS v11.0.11.11.KB05AA (Android 11) Mods: Magisk v23 + Riru + LSPosed Recovery: TWRP 3.5.2_11 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stabill Δημ. November 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2013 Q) Titanium Backup isn't restoring apps! A) Change the backups folder to storage/emulated/legacy. Δοκίμασε κι αυτό αν ξαναδοκιμάσεις SlimSaber. Είναι απ' τα known issues της SlimBean. Καλα, εχω βγαλει τα ματια μου (ειναι και δυσκολη ωρα...)... Που το βρηκες ρε θηριο? :lol::lol::lol: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts