stabill Δημ. November 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2013 Το λάθος ήταν ότι έβαζες την r3p2 και μετά περνούσες από πάνω Dorimanx. Ή θα βάλεις την r3p2 χωρίς Dorimanx ή το άλλο build με/χωρίς Dorimanx. . Σωστος, μολις μπηκα στο xda και το ειδα... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
shyster Δημ. November 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2013 thank's guys τα κατάφερα όντως το όλο πρόβλημμα ήταν με τον kernel εγώ έκανα ακριβώς το αντίθετο τα αγγλικά μου βλέπετε δεν με βοηθάνε. το πρόβλημα μου όμως το μεγάλο ήταν στο root δεν ήξερα πως ''ξαναγίνεσαι'' βασικά μου έκανε μεγάλη εντύπωση πως μπορώ να έχω μια custom rom και να μην είμαι root. ήδη τώρα έβαλα το titanium να μου επαναφέρει τα δεδομένα μου και τα αρχεία μου. τα ξημερώματα :lol:¨θα έχω εντυπώσεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stabill Δημ. November 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2013 thank's guys τα κατάφερα όντως το όλο πρόβλημμα ήταν με τον kernel εγώ έκανα ακριβώς το αντίθετο τα αγγλικά μου βλέπετε δεν με βοηθάνε. το πρόβλημα μου όμως το μεγάλο ήταν στο root δεν ήξερα πως ''ξαναγίνεσαι'' βασικά μου έκανε μεγάλη εντύπωση πως μπορώ να έχω μια custom rom και να μην είμαι root. ήδη τώρα έβαλα το titanium να μου επαναφέρει τα δεδομένα μου και τα αρχεία μου. τα ξημερώματα :lol:¨θα έχω εντυπώσεις Περιμενω εντυπωσεις, την εχω ετοιμη για φλασαρισμα κι εγω!!! :p Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DimitrisAndNiki Δημ. November 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2013 Περιμενω εντυπωσεις, την εχω ετοιμη για φλασαρισμα κι εγω!!! :p Ποιά; [10 χαρακτήρες] Παράθεση “When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.” Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stabill Δημ. November 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2013 Ποιά; [10 χαρακτήρες] Την Slimsaber... Με αυτην δεν παιδευτηκε ο φιλος πριν? ;) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MaXAiRO Δημ. November 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2013 Δεν ξέρω αν το παρατηρήσατε αλλά απ' το πρωί έχω αλλάξει δύο φορές την υπογραφή μου. Αυτό σημαίνει ότι δεν άντεξα και τέσταρα πρώτα την SlimSaber r3p2 για 2 περίπου ώρες χρήσης και μετά πέρασα (και κράτησα) το build χωρίς τους r3p2 drivers και Dorimanx 9.43v17. Η διαφορά στην ταχύτητα και στο smoothness είναι αισθητή σε μεγάλο βαθμό. Πραγματικά αξίζει να δοκιμάσετε το συγκεκριμένο update γιατί πολύ απλά ΦΥΣΑΕΙ. Η 4.2.2 είναι σκουπίδι μπροστά της. Απ' ό,τι κατάλαβα, το update των drivers της GPU προσφέρει μόνο πιο φωτεινά χρώματα και δε νομίζω να ευθύνεται για την αύξηση στην ταχύτητα. Τα χρώματα δε μου πολυάρεσαν. Ίσως είναι θέμα συνήθειας. Το ίδιο αποτέλεσμα ίσως μπορεί να πετύχει κάποιος πειράζοντας τα RGB χρώματα από STweaks χωρίς να έχει τους r3p2 drivers. Η ταχύτητα/smothness, η οποία μου φάνηκε ίδια και στα 2 build, νομίζω ότι οφείλεται στο libskia.so update (όπως είπε και ο fusionjack). Ειδικά με τα 3 transition/animation στο 0.25x τα πάντα ανταποκρίνονται αστραπιαία. Αυτά για σήμερα. Τώρα περιμένουμε update από Dorimanx. Παράθεση Model: OnePlus 8T Lunar Silver 12/256 (kebab) ROM: OxygenOS v11.0.11.11.KB05AA (Android 11) Mods: Magisk v23 + Riru + LSPosed Recovery: TWRP 3.5.2_11 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. November 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2013 Το μόνο που ψιλό ψιλό έτσι υστερεί είναι με την slim pie ανοιχτή Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
shyster Δημ. November 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2013 δεν ξέρω γιατί αλλά το titanium κολλάει, δεν εγκαθιστά παιχνίδια και μερικές εφαρμογές ενά τα δεδομένα τα περνάει σφαίρα, μάλλον πρέπει να βρω άλλη έκδοση έχετε κάποια να προτείνετε?? να κάνω εγκατάσταση και τα settings της wmega ή δεν χρειάζεται?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MaXAiRO Δημ. November 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2013 Το μόνο που ψιλό ψιλό έτσι υστερεί είναι με την slim pie ανοιχτή Να σου πω την αλήθεια, δε μου αρέσει τόσο η Slim Pie και δεν την έχω χρησιμοποιήσει ποτέ πάνω από μισή ώρα. Ανέκαθεν χρησιμοποιούσα LMT το οποίο θεωρώ ως την πιο πλήρη εφαρμογή Pie μιας και ήταν και η πρώτη. δεν ξέρω γιατί αλλά το titanium κολλάει, δεν εγκαθιστά παιχνίδια και μερικές εφαρμογές ενά τα δεδομένα τα περνάει σφαίρα, μάλλον πρέπει να βρω άλλη έκδοση έχετε κάποια να προτείνετε?? να κάνω εγκατάσταση και τα settings της wmega ή δεν χρειάζεται?? Το Titanium έχει όντως πρόβλημα στις 4.3+ ROM όποτε κάνεις restore πολλές εφαρμογές μαζί. Όποτε κολλήσει κλείνεις την εφαρμογή και συνεχίζεις από εκεί που είχε μείνει. Παράθεση Model: OnePlus 8T Lunar Silver 12/256 (kebab) ROM: OxygenOS v11.0.11.11.KB05AA (Android 11) Mods: Magisk v23 + Riru + LSPosed Recovery: TWRP 3.5.2_11 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
shyster Δημ. November 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2013 (edited) με τις εφαρμογές της wmega τι να κάνω να τις περάσω??? τελειώνει η επαναφορά των εφαρμογών και των δεδομένων κάνει επανεκκίνηση και μου βγάζει σφάλμα δυστυχώς η διαδικασία com.android .phone εχει σταματήσει και δεν μπορώ να κάνω τίποτα Edited November 10, 2013 by shyster Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stabill Δημ. November 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2013 με τις εφαρμογές της wmega τι να κάνω να τις περάσω??? τελειώνει η επαναφορά των εφαρμογών και των δεδομένων κάνει επανεκκίνηση και μου βγάζει σφάλμα δυστυχώς η διαδικασία com.android .phone εχει σταματήσει και δεν μπορώ να κάνω τίποτα Για δοκιμασε να κανεις wipe cache και wipe dalvik, ισως δουλεψει. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MaXAiRO Δημ. November 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2013 με τις εφαρμογές της wmega τι να κάνω να τις περάσω??? τελειώνει η επαναφορά των εφαρμογών και των δεδομένων κάνει επανεκκίνηση και μου βγάζει σφάλμα δυστυχώς η διαδικασία com.android .phone εχει σταματήσει και δεν μπορώ να κάνω τίποτα Οι εφαρμογές της Omega είναι για τις Omega ROM. Αν πέρασες SlimSaber ξέχνα τες. Μήπως στο Titanium Backup κάνεις restore και εφαρμογές συστήματος ή καμιά εφαρμογή που ήταν για την Omega 4.1.2 και γι' αυτό σου παρουσιάζει προβλήματα; Παράθεση Model: OnePlus 8T Lunar Silver 12/256 (kebab) ROM: OxygenOS v11.0.11.11.KB05AA (Android 11) Mods: Magisk v23 + Riru + LSPosed Recovery: TWRP 3.5.2_11 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stabill Δημ. November 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2013 Αν ειναι ετσι, θα προτεινα ο φιλος να "καθαρισει" τα παντα και να φλασαρει απο την αρχη, προσεχοντας στην συνεχεια τι θα επαναφερει. Την εχω πατησει κι εγω πολλες φορες...! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
shyster Δημ. November 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2013 αυτό έκανα με το που ανοίγω πλέον το titanium μου λέει ''οι ρυθμίσεις συστήματος σας μπορεί να προκαλέσουν προβλήματα.Για να το διορθώσετε πηγαίνετε στις ρυθμίσεις του τηλ σας, μετά στο ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ μετά στο ΑΝΑΠΤΥΞΗ και τσεκάρετε το τετραγωνίδιο ΕΝΤΟΠΙΣΜΟΣ ΣΦΑΛΜΑΤΩΝ USB'' το ψάχνω αλλά δεν μπορώ να το βρω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. November 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2013 Να σου πω την αλήθεια, δε μου αρέσει τόσο η Slim Pie και δεν την έχω χρησιμοποιήσει ποτέ πάνω από μισή ώρα. Ανέκαθεν χρησιμοποιούσα LMT το οποίο θεωρώ ως την πιο πλήρη εφαρμογή Pie μιας και ήταν και η πρώτη. Το Titanium έχει όντως πρόβλημα στις 4.3+ ROM όποτε κάνεις restore πολλές εφαρμογές μαζί. Όποτε κολλήσει κλείνεις την εφαρμογή και συνεχίζεις από εκεί που είχε μείνει. Δεν υπάρχει ουσιαστική διαφορά εκτός από μια δυο ρυθμίσεις παραπάνω, ενώ χρησιμοποιήσει παραπάνω μπαταρία Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MaXAiRO Δημ. November 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2013 (edited) Ενημέρωση Ο Dorimanx, ο οποίος χρησιμοποιεί πλέον το r3p2 build της SlimSaber, λέει ότι ξεκίνησε να προσθέσει τους νέους Mali drivers στον kernel του. Ο XploDWilD, πρώην μέλος της CM, πρώην maintainer της συσκευής μας και νυν συνιδρυτής της Omni ROM team, υπόσχεται ότι μια απ' τις συσκευές που θα πάρουν Omni 4.4 θα είναι και το SGS2 I9100G ( δυστυχώς για μας; ). Ήδη έχει βγει πειραματικό build για το Galaxy Note το οποίο έχει ίδιο chipset (CPU,GPU κλπ.) με το δικό μας i9100. Για να δούμε. Καληνύχτα! Edited November 11, 2013 by MaXAiRO Παράθεση Model: OnePlus 8T Lunar Silver 12/256 (kebab) ROM: OxygenOS v11.0.11.11.KB05AA (Android 11) Mods: Magisk v23 + Riru + LSPosed Recovery: TWRP 3.5.2_11 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
shyster Δημ. November 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2013 μετά κόπων και βασάνων τα κατάφερα!! θετικά: είναι πολύ γρήγορο και δεν κολλάει. αρνητικά: από που να αρχίσω και που να τελειώσω στα files υπάρχει ένας αχταρμάς, για να μπορέσεις να βρείς την κάρτα sd πρέπει να μπείς στα files να πας ενα path πίσω και να βρεις την extsdcard ωστέ να βρεις τα αρχεία σου, δεν μπορείς να επιλέξεις τη ήχο θα βάλεις, για να το πετύχεις αυτό θα πρέπει να βάλεις το αρχείο που θες σε φάκελο ringtone και από εκεί να το επιλέξεις. βέβαια και αυτό δεν είναι εύκολο γιατί ναι μεν μπορείς να κάνεις copy το αρχείο αλλά δεν μπορείς να το κάνεις paste έχει την εντολή atach αλλά και αυτή δεν ανταποκρίνετε. ακόμα και για τις επαφές δεν μπορούσα να επιλέξω φάκελο στον οποίο είχα το αρχείο με τις επαφές. ελπίζω να έχω κάνει ακομά μία πατάτα και να μην είναι ''προχειρότητα'' της rom. και όλα αυτά σε μόλις λίγες ώρες που την επεξεργάζομαι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefteris112 Δημ. November 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2013 Βαλε τον es file explorer και θα σου λυσει τα χερια. Οταν πηγαινεις απο τις ρυθμισεις να διαλεξεις ηχο κλησης θα σου εχει και την επιλογη με τον es και θα ειναι πιο ευκολο. Αν και εγω που εχω ενα φακελο ringtones χυμα μεσα στην εσωτερικη μνημη μου τα αναγνωριζει κανονικα. Ενημέρωση Ο Dorimanx, ο οποίος χρησιμοποιεί πλέον το r3p2 build της SlimSaber, λέει ότι ξεκίνησε να προσθέσει τους νέους Mali drivers στον kernel του. Ο XploDWilD, πρώην μέλος της CM, πρώην maintainer της συσκευής μας και νυν συνιδρυτής της Omni ROM team, υπόσχεται ότι μια απ' τις συσκευές που θα πάρουν Omni 4.4 θα είναι και το SGS2 I9100G (δυστυχώς για μας;). Ήδη έχει βγει πειραματικό build για το Galaxy Note το οποίο έχει ίδιο chipset (CPU,GPU κλπ.) με το δικό μας i9100. Για να δούμε. Ειμαι με τον apolo τωρα και δεν εχω καποιο προβλημα, προσθεσε και sound setings που ελειπαν... Αξιζει να τον δοκιμασεις... Μιλαω για την r3p2 εκδοση. Εφοσον θα το προχωρισουν για το note λογικα θα δουμε σοκολατιτσα και εμεις, αν και με την 4.3 το τηλεφωνο πεταει... Δεν θα με χαλαγε και λιγη kitkat :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MaXAiRO Δημ. November 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2013 Ειμαι με τον apolo τωρα και δεν εχω καποιο προβλημα, προσθεσε και sound setings που ελειπαν... Αξιζει να τον δοκιμασεις... Μιλαω για την r3p2 εκδοση. Μόλις έβγαλε κι ο Dorimanx την 9.43v18-MALIv3. Οπότε ενώ θα έδινα μια ευκαιρία στον Apollo, τώρα δύσκολο. Μπορείς να μου πεις ποιες είναι οι διαφορές μεταξύ των Light, Regular και ExtrV0 του Apollo; Είδα τεράστια τα πρώτα post στο thread του και αποθαρρύνθηκα να το ψάξω μόνος μου. Εφοσον θα το προχωρισουν για το note λογικα θα δουμε σοκολατιτσα και εμεις, αν και με την 4.3 το τηλεφωνο πεταει... Δεν θα με χαλαγε και λιγη kitkat :p Θέλω να πιστεύω ότι μέχρι τέλος του μήνα θα πάρουμε κάποιο build που έστω θα bootάρει από κάποιον. Το θέμα είναι ότι θέλω λειτουργική SlimSaber SlimKat. :p Παράθεση Model: OnePlus 8T Lunar Silver 12/256 (kebab) ROM: OxygenOS v11.0.11.11.KB05AA (Android 11) Mods: Magisk v23 + Riru + LSPosed Recovery: TWRP 3.5.2_11 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
airtim Δημ. November 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2013 καλημέρα, ρε μάγκες έχει κανείς το λινκ της slimsaber στο XDA??? έψαξα στο φόρουμ εδώ, γκούγκλαρα κιόλας αλλά δεν το βρήκα και κάτι ακόμα, απο gapps βάζουμε όποια gapps βρούμε για android 4.3??? ευχαριστώ Παράθεση SKY is_the LIMIT STOP C.I.S.P.A. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stabill Δημ. November 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2013 καλημέρα, ρε μάγκες έχει κανείς το λινκ της slimsaber στο XDA??? έψαξα στο φόρουμ εδώ, γκούγκλαρα κιόλας αλλά δεν το βρήκα και κάτι ακόμα, απο gapps βάζουμε όποια gapps βρούμε για android 4.3??? ευχαριστώ Εδω: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2350201 Να κανουμε και μια ανακεφαλαιωση γιατι ψιλομπερδευτηκα? Το SlimSaber-i9100-4.3.1-20131108.zip ειναι για φλασαρισμα (αν θελουμε) μαζι με Dorimanx. To SlimSaber-i9100-4.3.1-20131108-r3p2.zip ειναι για φλασαρισμα χωρις. Τα λεω καλα??? Η τελευταια version του Dori που αναφερθηκε πιο πανω, ειναι ΜΟΝΟ για την πρωτη περιπτωση ή και για τις 2??? :confused::confused::confused: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MaXAiRO Δημ. November 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2013 Να κανουμε και μια ανακεφαλαιωση γιατι ψιλομπερδευτηκα? Το SlimSaber-i9100-4.3.1-20131108.zip ειναι για φλασαρισμα (αν θελουμε) μαζι με Dorimanx. To SlimSaber-i9100-4.3.1-20131108-r3p2.zip ειναι για φλασαρισμα χωρις. Τα λεω καλα??? Η τελευταια version του Dori που αναφερθηκε πιο πανω, ειναι ΜΟΝΟ για την πρωτη περιπτωση ή και για τις 2??? :confused::confused::confused: H 9.43v18 MaliV3 είναι ΜΟΝΟ για τα r3p2 builds. Η 9.43v18 MaliV2 (και οι παλιότερες πχ. 9.43v17) είναι για τα non-r3p2 builds. Εγώ πέρασα μόλις με clean install ό,τι βλέπετε στην υπογραφή. Πάει σφαίρα πραγματικά. Αλλά δε θα πρότεινα να περάσετε ακόμα την 9.43v18 γιατί έχει τεσταριστεί καλά ακόμα. Παράθεση Model: OnePlus 8T Lunar Silver 12/256 (kebab) ROM: OxygenOS v11.0.11.11.KB05AA (Android 11) Mods: Magisk v23 + Riru + LSPosed Recovery: TWRP 3.5.2_11 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stabill Δημ. November 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2013 H 9.43v18 MaliV3 είναι ΜΟΝΟ για τα r3p2 builds. Η 9.43v18 MaliV2 (και οι παλιότερες πχ. 9.43v17) είναι για τα non-r3p2 builds. Εγώ πέρασα μόλις με clean install ό,τι βλέπετε στην υπογραφή. Πάει σφαίρα πραγματικά. Αλλά δε θα πρότεινα να περάσετε ακόμα την 9.43v18 γιατί έχει τεσταριστεί καλά ακόμα. Θα το δοκιμασω σε λιγο κι εγω... μια ερωτηση: Χρησιμοποιεις αυτα τα gapps Slim_AIO_gapps.4.3.build.2.zip? Τις προαλλες που ειχα δοκιμασει την Slim (oχι την Saber) και τα εβαλα, οταν εκανε reboot μου εβγαζε συνεχεια το γνωστο "η ταδε διαδικασια διακοπηκε" κλπ.κλπ. (δεν ειμαι σιγουρος οτι εφταιγε αυτο, απλα υποθετω. Κανω παντα clean install...) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DimitrisAndNiki Δημ. November 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2013 H 9.43v18 MaliV3 είναι ΜΟΝΟ για τα r3p2 builds. Η 9.43v18 MaliV2 (και οι παλιότερες πχ. 9.43v17) είναι για τα non-r3p2 builds. Εγώ πέρασα μόλις με clean install ό,τι βλέπετε στην υπογραφή. Πάει σφαίρα πραγματικά. Αλλά δε θα πρότεινα να περάσετε ακόμα την 9.43v18 γιατί έχει τεσταριστεί καλά ακόμα. Σλούρπ! Άρα, συμφωνείτε όλοι πως η slim saber είναι καλύτερη απο την slim bean ??? Κατεβάζω!!! (Την SlimSaber-i9100-4.3.1-20131108-r3p2 και ας μείνω χωρίς Dori μερικές μέρες) Παράθεση “When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.” Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MaXAiRO Δημ. November 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2013 Θα το δοκιμασω σε λιγο κι εγω... μια ερωτηση: Χρησιμοποιεις αυτα τα gapps Slim_AIO_gapps.4.3.build.2.zip? Τις προαλλες που ειχα δοκιμασει την Slim (oχι την Saber) και τα εβαλα, οταν εκανε reboot μου εβγαζε συνεχεια το γνωστο "η ταδε διαδικασια διακοπηκε" κλπ.κλπ. (δεν ειμαι σιγουρος οτι εφταιγε αυτο, απλα υποθετω. Κανω παντα clean install...) Ναι, αυτά χρησιμοποιώ και δεν έχω πρόβλημα. Αν το ξαναπάθεις ξανακατέβασε τα gapps. Ίσως δεν έχει κατεβεί ολόκληρο το zip. Σλούρπ! Άρα, συμφωνείτε όλοι πως η slim saber είναι καλύτερη απο την slim bean ??? Κατεβάζω!!! (Την SlimSaber-i9100-4.3.1-20131108-r3p2 και ας μείνω χωρίς Dori μερικές μέρες) Καλά, το ότι η SlimSaber είναι καλύτερη απ' την official είναι δεδομένο εξ' αρχής! Μόλις τώρα είχα ένα freeze με τον v18 όταν πήγα να αλλάξω theme. Παράθεση Model: OnePlus 8T Lunar Silver 12/256 (kebab) ROM: OxygenOS v11.0.11.11.KB05AA (Android 11) Mods: Magisk v23 + Riru + LSPosed Recovery: TWRP 3.5.2_11 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts