Jump to content

[S II] Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις (Μέρος ΙΙ)

saliez
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλό φθινόπωρο. Λοιπόν επειδή είχα ένα πρόβλημα με την εσωτερική μνήμη του τηλεφώνου ακολουθώντας τις συστάσεις του maxairo έκανα το τηλέφωνο root και εγκατέστησα και το link2sd. Παρακολουθώντας σας μια και έγινα root είπα να ξανασχοληθώ με ότι μπορώ να πάρω από το root. Έτσι διαβασα αυτά πoυ είπατε για το greenify και το εγκατέστησα βάζωντας κάποιες εφαρμογές στον ύπνο. Διάβασα όμως οτι μπορω να hybernate και εφαρμογές συστήματος αν τις απεγκαταστήσω και τις ξαναεγκαταστήσω από το Google Play. Έχω την δυνατότητα να τις απεγκαταστήσω με το clean master και βασικά θέλω να βγάλω το samsung push service που ξεσκίζεται στο wakelock. Ξέρει κανείς να μου πεί αν είναι ασφαλής ο τρόπος και αν βγάζοντας το και επανεγκαθιστώντας από το play το εν λόγω πρόγραμμα μπορώ να το κάνω hybernate (και κατά συνέπεια και άλλα τέτοια πχ Maps κλπ). Ευχαριστώ a priori. Edited by ionskotis

• Απαντήσεις 11,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Επίσης μου βγάζει ότι υπάρχει νεότερη έκδοση cm-10.1.3-rc2 ενώ έχω την cm-10.1.3-rc1.. πάτησα download αλλά έχει 'κολλήσει' πάνω στη μπάρα και λέει downloading. πώς μπορώ να το σταματήσω? υπάρχει κάποια διαφορά στιςι 2 εκδόσεις?

Σταμάτησε το και κατέβασε το από εδώ.

Δεν βρήκα κάπου κάποιο αξιόπιστο changelog για την RC2, αλλά στα σχόλια αναγράφουν πως επίλυσαν το bug με το googleupdateservice.

Βέβαια, όσο είχα την RC1 είχα δει πως το GPS δεν ήταν τόσο σταθερό και αξιόπιστο, όπως και η χρήση των mobile data... Δεν ξέρω αν έχουν κάνει κάτι γι'αυτά.

Μένω προς το παρόν ακόμη στην 10.1 nightly και περιμένω για την stable...

:shifty:

Samsung Galaxy S10 (G973F)

Samsung Galaxy S7 Edge (G935F)

Samsung Galaxy S4 (GT-i9506)

Samsung Galaxy SII (GT-i9100)

Samsung Galaxy S Plus (GT-i9001)

Στο μενου που πας για να δεις αν υπαρχουν νεες ενημερωσεις αν πατησεις πανω στην rc2 θα σου βγαλει και το changelog.

Σταμάτησε το και κατέβασε το από εδώ.

Δεν βρήκα κάπου κάποιο αξιόπιστο changelog για την RC2, αλλά στα σχόλια αναγράφουν πως επίλυσαν το bug με το googleupdateservice.

Βέβαια, όσο είχα την RC1 είχα δει πως το GPS δεν ήταν τόσο σταθερό και αξιόπιστο, όπως και η χρήση των mobile data... Δεν ξέρω αν έχουν κάνει κάτι γι'αυτά.

Μένω προς το παρόν ακόμη στην 10.1 nightly και περιμένω για την stable...

:shifty:

Ειχα ρωτησει και προχθες, μπορω να την περασω αν και εχω αλλαξει τον Kernel? Θα παραμεινει ο Dorimanx? Ή θα τα κανω μπαχαλο?

[sIGPIC][/sIGPIC]

Παιδιά καλησπέρα.. Ίσως να έχει συζητηθεί το θέμα αλλά καίγομαι οπότε οποιαδήποτε βοήθεια μακάρι να με βοηθήσει.. Προσπάθησα να κάνω root τη συσκευή μου.. Κατέβασα τον odin3_v1.85 και το Siyah-s2-v6.0b4.tar... Έκανα όλη τη διαδικασία όπως το διάβασα σε μια σελίδα αλλά μετά το restart η συσκευή κόλησε και δεν ανοίγει... Μένει στην πρώτη οθόνη (Samsung GALAXY SII GT-I9100G) και δεν πάει παρακάτω.. Να σας ενημερώσω ότι δεν έκανα το USB Debugging και επίσης η μπαταρία ήταν φορτισμένη στο 19% μόνο.. Παίζει να φτάιει κάτι από αυτά τα 2;; Επίσης πατώντας Volume up + Power Button δεν με βάζει στο μενού για να κάνω format.. Πάλι μου ανοίγει στην αρχική οθόνη... Άρα format δεν μπορώ να κάνω, δεν ανοίγει η συσκευή.. Υπάρχει καμία ιδέα.. Θα είμαι ευγνόμων σε οποιονδήποτε με σώσει..

Ο siyah ρε φιλε ειναι κερνελ,ενα αλλο αρχειο επρεπε να φλασαρεις πρωτα αλλα δεν θυμαμαι ακριβως,μη φοβασαι θα σε πει καποιος γρηγορα ολα θα γινουν
Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω

Παιδιά καλησπέρα.. Ίσως να έχει συζητηθεί το θέμα αλλά καίγομαι οπότε οποιαδήποτε βοήθεια μακάρι να με βοηθήσει.. Προσπάθησα να κάνω root τη συσκευή μου.. Κατέβασα τον odin3_v1.85 και το Siyah-s2-v6.0b4.tar... Έκανα όλη τη διαδικασία όπως το διάβασα σε μια σελίδα αλλά μετά το restart η συσκευή κόλησε και δεν ανοίγει... Μένει στην πρώτη οθόνη (Samsung GALAXY SII GT-I9100G) και δεν πάει παρακάτω.. Να σας ενημερώσω ότι δεν έκανα το USB Debugging και επίσης η μπαταρία ήταν φορτισμένη στο 19% μόνο.. Παίζει να φτάιει κάτι από αυτά τα 2;; Επίσης πατώντας Volume up + Power Button δεν με βάζει στο μενού για να κάνω format.. Πάλι μου ανοίγει στην αρχική οθόνη... Άρα format δεν μπορώ να κάνω, δεν ανοίγει η συσκευή.. Υπάρχει καμία ιδέα.. Θα είμαι ευγνόμων σε οποιονδήποτε με σώσει..

Προφανώς γιατί ο kernel που έβαλες είναι για το I9100 και όχι για το I9100G που έχεις εσύ.

Βρες και βάλε τον αρχικό kernel που είναι για το κινητό σου μήπως και ανοίξει διαφορετικά βρες το Firmware που έχει το κινητό σου και πέρνα το πάλι με Odin.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Νίκος

Πρώην Super Moderator του «παλιού» καλού myphone.

Ωχ... Θα μπορέσω να το βρω αν το γκουγκλάρω;;; Έχεις κάποια πρόταση να ψάξω..

γραψε how can i root i9100G XDA,αλλα εχει ακι στην πρωτη σελιδα οδηγο.κοιτα να ειναι για το G ομως

Ωχ... Θα μπορέσω να το βρω αν το γκουγκλάρω;;; Έχεις κάποια πρόταση να ψάξω..

Τα Firmwares για το I9100G μπορείς να τα βρεις εδώ.

Δυστυχώς δεν μπορώ να ξέρω πιο είχες. Ελπίζω να το είχες σημειώσει κάπου ή να το θυμάσαι.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Νίκος

Μάλιστα.. Και αν δεν το θυμάμαι δεν γίνεται να επιλέξω ένα από όλα αυτά;;; Θα υπάρξει πρόβλημα;;;

Το κινητό το πήρα από Γερμανία και είχε το 2.3.6.. Άρα παίζει να είναι το συγκεκριμένο από τη Γερμανία;;;

Edited by Superuser
Συνένωση Μηνυμάτων

και πιο καινουργιο να βαλεις δεν παιζει τιποτα,λογικα 4.0.4 θα εχει παρει ,περασε του γερμανικη η ελληνικη ρομ

Μάλιστα.. Και αν δεν το θυμάμαι δεν γίνεται να επιλέξω ένα από όλα αυτά;;; Θα υπάρξει πρόβλημα;;;

Το κινητό το πήρα από Γερμανία και είχε το 2.3.6.. Άρα παίζει να είναι το συγκεκριμένο από τη Γερμανία;;;

Τότε βάλε την I9100GXXLSR με Region DBT (Germany).

Για να είμαστε απόλυτα σίγουροι ότι έχεις το I9100G (αν και αυτό σου γράφει η οθόνη) βγάλε την μπαταρία και δες τι σου γράφει στο αυτοκόλλητο του κινητού που είναι από κάτω.

και πιο καινουργιο να βαλεις δεν παιζει τιποτα,λογικα 4.0.4 θα εχει παρει ,περασε του γερμανικη η ελληνικη ρομ

Έχει πάρει και την 4.1.2.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Νίκος

Τότε μπορείς να προχωρήσεις με το Firmware που σου είπα.

Ακολουθείς αυτόν τον οδηγό αλλά με το Firmware I9100GXXLSR (4.1.2).

Ελπίζω όλα να πάνε καλά.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Νίκος

Περίπτωση να βρούμε την Kernel που ταιριάζει με το μοντέλο μου υπάρχει;;; Για να γλυτώσω το format.. Η δεν μιλάμε για format στην περίπτωση που περάσω μέσω odin το αρχικό λογισμικό;;;

Περίπτωση να βρούμε την Kernel που ταιριάζει με το μοντέλο μου υπάρχει;;; Για να γλυτώσω το format.. Η δεν μιλάμε για format στην περίπτωση που περάσω μέσω odin το αρχικό λογισμικό;;;[/quoteη ρομ εχει τον δικο της κερνελ,εαν θελεις να περασεις καποιον custom ψαξε στο xda

Περίπτωση να βρούμε την Kernel που ταιριάζει με το μοντέλο μου υπάρχει;;; Για να γλυτώσω το format.. Η δεν μιλάμε για format στην περίπτωση που περάσω μέσω odin το αρχικό λογισμικό;;;

Ποια έκδοση είχες μέσα ώστε να βρούμε τον Kernel; Από την στιγμή που δεν γνωρίζεις μπορείς να πας στην τύχη και ότι γίνει αλλά προσωπικά θα πέρναγα καινούργιο Firmware.

Μην κάνεις επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων ώστε να μην χάσεις τα αρχεία σου (αν και βρίσκονται σε άλλο partition οπότε έτσι και αλλιώς δεν θα πάθουν τίποτα). Υπάρχει περίπτωση να χάσεις τις εφαρμογές, επαφές κ.τ.λ. αλλά τα προσωπικά αρχεία (βίντεο, φωτογραφίες κ.τ.λ.) λογικά δεν θα πειραχτούν.

Μόλις ανοίξει κάνε ένα Backup και μετά κάνε επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Νίκος

Δλδ, 1) παρόλο που το κινητό δεν ανοίγει και 2) όταν το ανοίγω σε download mode μου βγάζει στο Custom Binary Download : Yes (2count) (προσπάθησα 2 φορές να περάσω το Siyah-s2-v6.0b4) πιστέυεις ότι με το new firmware που κατεβάζω θα διορθωθεί το πρόβλημα;; Και αν όχι μετά τι;;;

Ναι, πιστεύω πως το κινητό θα ανοίξει και πάλι.

Το Custom Binary στο βγάζει για το λόγο που είπες. Σύμφωνα με αυτό το μήνυμα μπορείς να μηδενίσεις τον Counter με το Triangle Away αφού κάνεις Root το κινητό με αυτόν τον τρόπο.

Edited by Superuser

[sIGPIC][/sIGPIC]

Νίκος

• The title was changed to [S II] Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις (Μέρος ΙΙ)