Giov87 Δημ. July 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2013 Αν έχουμε μια έκδοση stable της cyanogen και λαμβάνουμε ειδοποίηση μέσα από το μενού της rom για ενημέρωση σε νέα έκδοση (ας πούμε από 10.1.0 σε 10.1.2) ποια είναι τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσουμε; Κατεβάζουμε ΟΤΑ και απλώς εγκαθιστουμε; Χρειάζονται wipes; Με τα gapps τι γίνεται; Δεν χρειάζονται τα wipes, αν και εγώ έκανα τα cache και dalvik προαιρετικά.. Κατεβαζεις τη νέα ρομ και περνας από recovery. ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis206 Δημ. July 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2013 Δεν χρειάζονται τα wipes, αν και εγώ έκανα τα cache και dalvik προαιρετικά.. Κατεβαζεις τη νέα ρομ και περνας από recovery. ;) Τα έκανα κι εγώ αυτά τα wipes τελικά κατά την αλλαγή του kernel (στο tab 2 τα έκανα βασικά άλλα αφού είναι η ίδια διαδικασία με το S2..):p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WolfBack Δημ. July 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2013 Παιδιά, μια γρήγορη ερώτηση. Στην CM10.1 infected πέρασα τον kernel του gustavo ( cm-kernel-12-07 ), αλλά στις πληροφορίες συσκευής μου αναγράφει: Έκδοση Kernel: 3.0.85-CM-g7efbbc0-dirty root@bbqlinux #4 Fri Jul 12 00:54:37 BRT 2013 Την πέρασα μέσω CMW κάνοντας install from internal card και μου έγραψε πως η εγκατάσταση ήταν επιτυχής. Αυτή είναι η έκδοση, ή δεν φλάσαρα κάτι σωστά; Ευχαριστώ. Παράθεση Samsung Galaxy S10 (G973F) Samsung Galaxy S7 Edge (G935F) Samsung Galaxy S4 (GT-i9506) Samsung Galaxy SII (GT-i9100) Samsung Galaxy S Plus (GT-i9001) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. July 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2013 Αυτη ειναι, εισαι οκ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vitriolis Δημ. July 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2013 Ξέρει κάποιος πού φοράει slim ποια addons πρέπει να περάσω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. July 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2013 Βαλε το AIO.και εισαι ΟΚ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WolfBack Δημ. July 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2013 Αυτη ειναι, εισαι οκ Σ'ευχαριστώ πολύ, γιατί είχα φάει ένα κόλλημα. Παράθεση Samsung Galaxy S10 (G973F) Samsung Galaxy S7 Edge (G935F) Samsung Galaxy S4 (GT-i9506) Samsung Galaxy SII (GT-i9100) Samsung Galaxy S Plus (GT-i9001) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DimitrisAndNiki Δημ. July 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2013 Σ'ευχαριστώ πολύ, γιατί είχα φάει ένα κόλλημα. ΟΧΙ ΑΙΟ μόνο GAPPS με AIO η Slim παύει να είναι... Slim Παράθεση “When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.” Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. July 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2013 Βασικα το διατυπωσα λαθος... απο το ΑΙΟ εγω περασα μονο το gaaps τα αλλα ουτε καν τα τικαρα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Glx90 Δημ. July 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2013 Ρε παιδιά στην slim μπορεί να μου πει κάποιος πως θα κάνω το playstore να παίξει? Με το που το ανοιγω κρασάρει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. July 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2013 Κάνε clear data Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofos_5 Δημ. July 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2013 (edited) Βασικά ενώ είμαι δύσκολος γενικά στις αλλαγές Rom (συνήθως βρίσκω μία, τη φέρνω στα μέτρα μου και μένω εκεί για κανένα 6μηνο σίγουρα), να ευχαριστήσω τον @vrwmiaris που εν τέλη με έπεισε να δοκιμάσω τη Rootbox και όπως φαίνεται αποχαιρετώ την Pacman! Φυσικά όσοι τη δοκιμάσουν μην ξεχνάτε πως είναι κυρίως βασισμένη σε Cm με ότι αυτό συνεπάγεται (ίδια κουσούρια!).. Edited July 16, 2013 by Sofos_5 Παράθεση Samsung - Πλήρης Οδηγός (Odin, Root, CWM, TWRP, Kernels, F.A.Q.) [ROM][JB.4.1.2][18/10][XW-MS1/LSZ/LSW- Added] Deodexed Stock Samsung Roms Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mefistofelis Δημ. July 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2013 Βασικα το διατυπωσα λαθος... απο το ΑΙΟ εγω περασα μονο το gaaps τα αλλα ουτε καν τα τικαρα Με ψήνει και εμένα αυτή η ρομ.Μπορείς να τσεκάρεις μια αν το bluetooth λειτουργεί σε a2dp χωρίς να κολλάει? Σε ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. July 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2013 (edited) παιδια ειδα σε αλλο ποστ κατι για να κανεις απο system σε user apps το google maps youtube κλπ κλπ... αξιζει ? θα κερδισω τιποτα παραπανω στη μπαταρια ? τα γυρνας σε user apps & τα κανεις uninstall ελεγαν & μετά ξανα install απο το play store... θα κερδισω σε μπαταρια τιποτα ? δε θα τρεχουν απο πισω απ'οτι καταλαβα... αν ναι ΠΩΣ θα το κανω στο titanium αυτο ? δε το βρισκω! Με ψήνει και εμένα αυτή η ρομ.Μπορείς να τσεκάρεις μια αν το bluetooth λειτουργεί σε a2dp χωρίς να κολλάει? Σε ευχαριστώ τι εννοεις φιλε μου ? Edited July 16, 2013 by gianpithio Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofos_5 Δημ. July 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2013 παιδια ειδα σε αλλο ποστ κατι για να κανεις απο system σε user apps το google maps youtube κλπ κλπ... αξιζει ? θα κερδισω τιποτα παραπανω στη μπαταρια ? τα γυρνας σε user apps & τα κανεις uninstall ελεγαν & μετά ξανα install απο το play store... θα κερδισω σε μπαταρια τιποτα ? δε θα τρεχουν απο πισω απ'οτι καταλαβα... αν ναι ΠΩΣ θα το κανω στο titanium αυτο ? δε το βρισκω! Πατάς παρατεταμένα στην εφαρμογή που θες και από τη λίστα που θα σου βγάλει κατεβαίνεις προς τα κάτω μέχρι να δεις την επιλογή Μετατροπή σε εφαρμογή Χρήστη. Έπειτα μπορείς να την επιλέξεις με την εφαρμογή Greenify ώστε να τρέχει μόνο όποτε θέλεις εσύ. Γλυτώνεις μπαταρία και Ram. Το ίδιο μπορείς να κάνεις με το youtube, google translate, google now, search κτλ. Όλα αυτά μόνο εάν είσαι rooted. Παράθεση Samsung - Πλήρης Οδηγός (Odin, Root, CWM, TWRP, Kernels, F.A.Q.) [ROM][JB.4.1.2][18/10][XW-MS1/LSZ/LSW- Added] Deodexed Stock Samsung Roms Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
als2008 Δημ. July 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2013 Καλησπέρα! Πέρασα την pacman 4.2.2...πραγματικά πολύ γρήγορη! Έχω ενα θέματακι...όταν πήγα να παραμετροποιησω κάτι.και χρειάστηκε δικαιώματα χρήστη πατησα την επιλογή όχι και απομνημόνευση για παντα...και τώρα δεν μπορω να κάνω καμια αλλαγή!πως μπορεί να λυθεί αυτό χωρίς να χρειάζεται να κσαναφλασαρω?ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofos_5 Δημ. July 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2013 Καλησπέρα! Πέρασα την pacman 4.2.2...πραγματικά πολύ γρήγορη! Έχω ενα θέματακι...όταν πήγα να παραμετροποιησω κάτι.και χρειάστηκε δικαιώματα χρήστη πατησα την επιλογή όχι και απομνημόνευση για παντα...και τώρα δεν μπορω να κάνω καμια αλλαγή!πως μπορεί να λυθεί αυτό χωρίς να χρειάζεται να κσαναφλασαρω?ευχαριστω Πηγαίνεις ρυθμίσεις - superuser - βρίσκεις την εφαρμογή και αλλάζεις την εντολή. Παράθεση Samsung - Πλήρης Οδηγός (Odin, Root, CWM, TWRP, Kernels, F.A.Q.) [ROM][JB.4.1.2][18/10][XW-MS1/LSZ/LSW- Added] Deodexed Stock Samsung Roms Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MaXAiRO Δημ. July 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2013 (edited) Με ψήνει και εμένα αυτή η ρομ.Μπορείς να τσεκάρεις μια αν το bluetooth λειτουργεί σε a2dp χωρίς να κολλάει? Σε ευχαριστώ Αυτο νομίζω είναι bug της 4.2 και όχι συγκεκριμένων ROM. παιδια ειδα σε αλλο ποστ κατι για να κανεις απο system σε user apps το google maps youtube κλπ κλπ... αξιζει ? θα κερδισω τιποτα παραπανω στη μπαταρια ? τα γυρνας σε user apps & τα κανεις uninstall ελεγαν & μετά ξανα install απο το play store... θα κερδισω σε μπαταρια τιποτα ? δε θα τρεχουν απο πισω απ'οτι καταλαβα... αν ναι ΠΩΣ θα το κανω στο titanium αυτο ? δε το βρισκω! Η δωρεάν έκδοση του Greenify δεν επιτρέπει να κάνεις hibernate τις εφαρμογές συστήματος. Και μια λύση είναι να τις μετατρέψεις σε εφαρμογές χρήστη πρώτα είτε μέσω Titanium είτε μέσω System Cleanup. Εγώ έχω την paid έκδοση του Greenify (δηλαδή μπορώ να κάνω hibernate και τις εφαρμογές συστήματος) και έχω κάνει τα πάντα hibernate με αποτέλεσμα να τρέχουν στο background μόνο κάπου 7-8 εφαρμογές που είναι απαραίτητες για να δουλέψει το σύστημα ή που χρειάζομαι ανά πάσα στιγμή. Edited July 16, 2013 by MaXAiRO Παράθεση Model: OnePlus 8T Lunar Silver 12/256 (kebab) ROM: OxygenOS v11.0.11.11.KB05AA (Android 11) Mods: Magisk v23 + Riru + LSPosed Recovery: TWRP 3.5.2_11 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DimitrisAndNiki Δημ. July 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2013 Βασικά ενώ είμαι δύσκολος γενικά στις αλλαγές Rom (συνήθως βρίσκω μία, τη φέρνω στα μέτρα μου και μένω εκεί για κανένα 6μηνο σίγουρα), να ευχαριστήσω τον @vrwmiaris που εν τέλη με έπεισε να δοκιμάσω τη Rootbox και όπως φαίνεται αποχαιρετώ την Pacman! Φυσικά όσοι τη δοκιμάσουν μην ξεχνάτε πως είναι κυρίως βασισμένη σε Cm με ότι αυτό συνεπάγεται (ίδια κουσούρια!).. Κοινώς, σε κέρδισαν οι επιπλέον ρυθμίσεις που έχει σε σχέση με την CM? Παράθεση “When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.” Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofos_5 Δημ. July 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2013 Κοινώς, σε κέρδισαν οι επιπλέον ρυθμίσεις που έχει σε σχέση με την CM? Μπα, τα ίδια έχει πάνω κάτω και η Pac (σε Pac ήμουν όχι σε cm), απλά εδώ τα έχει πιο "νοικοκυρεμένα" ας το πω συν το ότι έχει πολύ περισσότερους χρήστες και devs να τη χρησιμοποιούν που αυτομάτως σημαίνει καλύτερη υποστήριξη. Γενικότερα λειτουργικά δεν φαίνεται να διαφέρει σχεδόν καθόλου από Pac. 2 πράγματα μου λείπουν βασικά, το λίγο που σκοτεινιάζει η οθόνη πριν κλείσει (εδώ μου κλείνει με τη μια) και που δεν έχει εφέ όταν πατάς για να διαγραφούν τα recent apps. Δεν είναι και σημαντικά όμως οπότε παραμένω.. Παράθεση Samsung - Πλήρης Οδηγός (Odin, Root, CWM, TWRP, Kernels, F.A.Q.) [ROM][JB.4.1.2][18/10][XW-MS1/LSZ/LSW- Added] Deodexed Stock Samsung Roms Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MaXAiRO Δημ. July 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2013 Dorimanx 9.33 με darkness governor. Χτες βγήκε και ο 9.35. Απ ό,τι διάβασα στο xda είναι πολλά υποσχόμενος. Όλοι λεν τα καλύτερα λόγια. Κανείς δεν είπε κάτι αρνητικό μέχρι στιγμής. Θα τον φλασάρω σήμερα μάλλον. http://i43.tinypic.com/167tsvl.png Παράθεση Model: OnePlus 8T Lunar Silver 12/256 (kebab) ROM: OxygenOS v11.0.11.11.KB05AA (Android 11) Mods: Magisk v23 + Riru + LSPosed Recovery: TWRP 3.5.2_11 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. July 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2013 (edited) Καλημερα παιδια! Ειμαι με Stock Based απο χθες βραδυ... Neat... ειχα ακουσει καλα λογια.. η αληθεια ειναι οτι ΜΟΥ ΕΛΕΙΨΕ το Stock Based... ΕΙμαι με Dorimanx 8.33... 7 ωρες IDLE, 100% η μπαταρια... Απιστευτο ? Πρώτη φορά το βλέπω... Με CyanogenMod & με ΟΤΙ ΑΛΛΟ ειχα βάλει έχανα τουλαχιστον 5-6-7% καθε βραδυ... με αυτο 100% ειναι! Ε Λ Ε Ο Σ... Φυσικα χανω λιγο σε ταχυτητα... ειμαι με 1500mhz O.C & δεν παει όπως ειναι 1200mhz η CM... Αλλά ΑΞΙΖΕΙ πιστεύω... Δοκιμάζω & ενα Governor Darkness μια τώρα που ειπε ο φίλος πιο πάνω & θα ενημερώσω EDIT: μια ερώτηση φίλε Maxairo... & Awake & Sleep βάζουμε Darkness Governor ? εγώ ήμουν με Awake INTELLIDEMAND & Sleep Ondemand... με Ondemand δηλαδή σε idle ( sleep ) μου έβγαλε 7 ωρες idle 1%... πρίν λίγο αφου άνοιξα την οθονη και πηρα τηλ μου εφαγε 1% Edited July 17, 2013 by DjTony Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MaXAiRO Δημ. July 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2013 Καλημερα παιδια! Ειμαι με Stock Based απο χθες βραδυ... Neat... ειχα ακουσει καλα λογια.. η αληθεια ειναι οτι ΜΟΥ ΕΛΕΙΨΕ το Stock Based... ΕΙμαι με Dorimanx 8.33... 7 ωρες IDLE, 100% η μπαταρια... Απιστευτο ? Πρώτη φορά το βλέπω... Με CyanogenMod & με ΟΤΙ ΑΛΛΟ ειχα βάλει έχανα τουλαχιστον 5-6-7% καθε βραδυ... με αυτο 100% ειναι! Ε Λ Ε Ο Σ... Φυσικα χανω λιγο σε ταχυτητα... ειμαι με 1500mhz O.C & δεν παει όπως ειναι 1200mhz η CM... Αλλά ΑΞΙΖΕΙ πιστεύω... Δοκιμάζω & ενα Governor Darkness μια τώρα που ειπε ο φίλος πιο πάνω & θα ενημερώσω EDIT: μια ερώτηση φίλε Maxairo... & Awake & Sleep βάζουμε Darkness Governor ? εγώ ήμουν με Awake INTELLIDEMAND & Sleep Ondemand... με Ondemand δηλαδή σε idle ( sleep ) μου έβγαλε 7 ωρες idle 1%... πρίν λίγο αφου άνοιξα την οθονη και πηρα τηλ μου εφαγε 1% Όσον αφορά το 7 ώρες - 1% ίσως οφείλεται στο ότι δεν έχει καλιμπραριστεί σωστά η μπαταρία και να μη δείχνει σωστά ποσοστά ακόμα αλλά μπορεί να είναι και αληθινό. Εγώ θυμάμαι όταν είχα Nexus S έχανα 1% στις 9 ώρες deep sleep (με AOKP + Matr1x kernel). Αυτό που λες ότι χάνεις λίγο σε ταχύτητα παίζει να οφείλεται στην θερμοκρασία που ανεβάζει το κινητό λόγω του OC στο 1.5GHz. Δοκίμασε χωρίς overclock. Για τους governors τώρα, μόνο για awake έχω darkness. Για awake, επίσης, σκέφτομαι να δοκιμάσω αφού φλασάρω τον 9.35 τους nightmare και zzmove και για deep sleep governor να δοκιμάσω pegasusq και sleepy. Παράθεση Model: OnePlus 8T Lunar Silver 12/256 (kebab) ROM: OxygenOS v11.0.11.11.KB05AA (Android 11) Mods: Magisk v23 + Riru + LSPosed Recovery: TWRP 3.5.2_11 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DimitrisAndNiki Δημ. July 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2013 Όσον αφορά το 7 ώρες - 1% ίσως οφείλεται στο ότι δεν έχει καλιμπραριστεί σωστά η μπαταρία και να μη δείχνει σωστά ποσοστά ακόμα αλλά μπορεί να είναι και αληθινό. Εγώ θυμάμαι όταν είχα Nexus S έχανα 1% στις 9 ώρες deep sleep (με AOKP + Matr1x kernel). Αυτό που λες ότι χάνεις λίγο σε ταχύτητα παίζει να οφείλεται στην θερμοκρασία που ανεβάζει το κινητό λόγω του OC στο 1.5GHz. Δοκίμασε χωρίς overclock. Για τους governors τώρα, μόνο για awake έχω darkness. Για awake, επίσης, σκέφτομαι να δοκιμάσω αφού φλασάρω τον 9.35 τους nightmare και zzmove και για deep sleep governor να δοκιμάσω pegasusq και sleepy. Παλιές ΚΑΛΕΣ εποχές... :D Για την AOKP milestone, έχει κανείς καμμία γνώμη; Υπερτερεί της CM10.1 ? :confused: Παράθεση “When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.” Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MaXAiRO Δημ. July 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2013 Παλιές ΚΑΛΕΣ εποχές... :D Για την AOKP milestone, έχει κανείς καμμία γνώμη; Υπερτερεί της CM10.1 ? :confused: Από official AOKP έχει βγει μόνο μία Milestone, η Milestone 1, στις 16 Απριλίου 2013. Απο κει και πέρα όσες nightlies βγήκαν ήταν μέχρι τις 30 Ιουνίου και ιδού ο λόγος. Ο maintainer της AOKP για τη συσκευή μας είναι ο Bajee Baskararasa ο οποίος είναι και ο developer της RootBox, η οποία είναι AOKP based (και όχι AOSP-CM based) με στοιχεία από Paranoid Android και CM. Απλά επειδή πλέον η AOKP είναι ανενεργή και δεν έχει updates, ό,τι καινούριο προσθέτει ο Bajee στην RootBox είναι κυρίως από CM και από κι ύστερα από PA (Hybrid Settings και HALO). Οπότε αν θες να δοκιμάσεις AOKP based ROM , θα πρότεινα να πας σε RootBox μιας και είναι άκρως εμπλουτισμένη σε features, οργανωμένη ROM με δικό της site, υποστήριξη από πολύ κόσμο και σε πολλές συσκευές. Κι εγώ RootBox είχα για μεγάλο διάστημα αλλά λόγω ενός προβλήματος που είχα (το ίδιο είχε και ο Dorimanx) έφυγα και πήγα σε Slim, την οποία θεωρώ την εμπλουτισμένη έκδοση της CM. Παράθεση Model: OnePlus 8T Lunar Silver 12/256 (kebab) ROM: OxygenOS v11.0.11.11.KB05AA (Android 11) Mods: Magisk v23 + Riru + LSPosed Recovery: TWRP 3.5.2_11 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts