Jump to content

[S II] Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις (Μέρος ΙΙ)

saliez
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Οχι ρε παιδες ουτε καν.. Δεν περναω τίποτα στο τηλέφωνο μονο το crossbreed εχω..

Το πηρε το ματι μου και ειπα να το μοιραστούμε χαχαχαχα

1+7 Pro

• Απαντήσεις 11,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Παιδες να ρωτησω?

Τι εγινε ξαφνικα και δεν μπορω να προβαλω καποια σαιτ με flash player ενω μεχρι πρότινος εμπαινα κανονικα? Ειμαι με cm 10.1 εδω και κανα διμηνο χωρις κανενα παραπονο κατα τα αλλα

Εχει κανεις ακούσει τίποτα για αυτό;;

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1908269

Το είχα βάλει παλιότερα, αυτά που σου είπαν οι προηγούμενοι ισχύουν :P

Παιδες να ρωτησω?

Τι εγινε ξαφνικα και δεν μπορω να προβαλω καποια σαιτ με flash player ενω μεχρι πρότινος εμπαινα κανονικα? Ειμαι με cm 10.1 εδω και κανα διμηνο χωρις κανενα παραπονο κατα τα αλλα

Δεν ξέρω αν έμπαινες με τον στοκ,ο οποίος υποστηρίζει φλας περιεχόμενο μήπως το σάιτ πλέον δεν δίνει αυτή την δυνατότητα

Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω

Δεν ξέρω αν έμπαινες με τον στοκ,ο οποίος υποστηρίζει φλας περιεχόμενο μήπως το σάιτ πλέον δεν δίνει αυτή την δυνατότητα

παντα με τον στοκ εμπαινα κ εμπαινε κανονικα. Συγκεκριμενα αναφερομαι στο σαιτ της bet365 (την κανονικη εκδοση, οχι την βλακεια mobile). Τωρα ζηταει να αναβαθμισω τον flash player, κατι π σαφως δεν γινεται...

καλησπερες παιδια.

εχω μια απορια. υπαρχει καποια ρυθμιση που δεν εχω βρει ακομα ή καποιο αππ που να κατηγοριοποιει τις κλησεις σε αναπ, ληφθησες, εισερχομενες?

το βρισκω ιδιαιτερα σπαστικο να ειναι ολες μαζι.

φορ δε ρεκορντ εχω το σ2 [προφανως], δεν ειμαι ρουτ, κ εχω περασει την 4.1.2 XWLSS.

ευχαριστω εκ των προτερων

Ex dialer φιλαρακι

Την βαζεις, και όπως σου δείχνει τις πρόσφατες, πατας το αριστερο κουμπί και filter calls

1+7 Pro

Ex dialer φιλαρακι

Την βαζεις, και όπως σου δείχνει τις πρόσφατες, πατας το αριστερο κουμπί και filter calls

σε ευχαριστω πολυ για την απαντηση αλλα δεν νομιζω πως μου κανει κατι τετοιο. εκτος του οτι ειναι trial δεν θελω κατι παραπανω απο το φιλτρο των κλησεων.

σε ευχαριστω πολυ για την απαντηση αλλα δεν νομιζω πως μου κανει κατι τετοιο. εκτος του οτι ειναι trial δεν θελω κατι παραπανω απο το φιλτρο των κλησεων.

Μην απορρίπτεις τον καλύτερο dialer για android χωρίς να τον δοκιμάσεις πρώτα :)

“When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.”

καλησπερες παιδια.

εχω μια απορια. υπαρχει καποια ρυθμιση που δεν εχω βρει ακομα ή καποιο αππ που να κατηγοριοποιει τις κλησεις σε αναπ, ληφθησες, εισερχομενες?

το βρισκω ιδιαιτερα σπαστικο να ειναι ολες μαζι.

φορ δε ρεκορντ εχω το σ2 [προφανως], δεν ειμαι ρουτ, κ εχω περασει την 4.1.2 XWLSS.

ευχαριστω εκ των προτερων

ισως να μην δημιουργει ο στοκ dialer κατηγοριες αναπαντητων κλπ αλλα βαζει ενα κοκκινο η πρασινο σηματακι,αν εννοεις αυτο.

:ninja:

Μην απορρίπτεις τον καλύτερο dialer για android χωρίς να τον δοκιμάσεις πρώτα :)

τον εβαλα για δοκιμη και μου αρεσει η αληθεια ειναι αν και δεν εχει tabs οπως τα θελω.......το θεμα ειναι τι γινεται μολις ληξει το trial.

ΕΔΙΤ : λεω βλακειες... τελικα εχει ακριβως αυτο που ηθελα στο filter calls..!!!

σε ευχαριστω πολυ δημητρη&νικη

ΕΔΙΤ2 : παρατηρω ομως οτι οταν εχεις αναπαντητες δεν σου δειχνει το κοκκινο εικονιδιο με τον αριθμο τους σαν ειδοποιηση οπως στον stock dialer...

λυνεται αυτο;

Edited by AgelosX

Εδώ και 2 βδομάδες δοκίμασα τις δημοφιλέστερες non stock based ROM, δηλαδή CM10.1, AOKP Milestone 1, Slim Bean Build 6, PA 3.60, PACman v23 και Vanilla Rootbox v4 + nightlies (όλες με τον stock kernel τους). Όλες είναι καλές για καθημερινή χρήση, όλες παραμετροποιήσιμες, κυρίως οι AOKP based. Εγώ, βέβαια, εν τέλει, ήμουν ανάμεσα σε PACman και Rootbox λόγω του ότι συνδυάζουν ρυθμίσεις/tweaks και της CM και της AOKP και της PA και καταφέρνουν να παραμείνουν ελαφριές. Μεταξύ των δύο, ξεχώρισα την Rootbox. Μου άρεσε η οργάνωση/τακτοποίηση του development thread και του Q/A Support thread και του επίσημου site της ROM. Οι devs της μου έδωσαν την αίσθηση ότι δεν παίζουν αλλά κάνουν σοβαρή και οργανωμένη δουλειά. Έτσι, είπα να flashάρω και καμιά nightly τους. Φλασάρω από τις 12 του μηνός τη nightly που βγαίνει κάθε μέρα (τώρα δηλαδή έχω την 15/06). Τέλος, να προσθέσω ότι από τότε που φλάσαρα πρώτη φορά RB ROM είπα να φλασάρω και Dorimanx 9.14 (ο οποίος είναι ο και ο τελευταίος stable) και μπορώ να πω ότι είμαι αρκετά ικανοποιημένος. Κανένα freeze και κανένα reboot εδώ και μέρες κι έχω κι OC στο 1.6GHz. :p

spacer.png
Model: OnePlus 8T Lunar Silver 12/256 (kebab)
ROM: OxygenOS v11.0.11.11.KB05AA (Android 11)
Mods: Magisk v23 + Riru + LSPosed
Recovery: TWRP 3.5.2_11

εχω CM 10.1 και το είδα και εγω αυτό... updates σχεδον καθημερινά... να τα κάνουμε ? Χρειάζονται ? 1.5ghz μπορώ να παραμείνω stable εγώ με CM 10.1 & Dorimanx 9.31 εντελώς Stable

Δεν μπορώ να το καταλάβω.

Κάποτε με 800άρηδες επεξεργαστές και ανύπαρκτη μνήμη κλαιγόμασταν επειδή σερνόταν οι συσκευές...

Πλέον το "παλιό" διπύρηνο S2 με λίγα app freezes (ίσα να παγώσεις το bloatware μέσω titanium) πετάει...

Άντε να βάλεις μια καθαρή custom, άντε ένα greenify...

Γιατί τόσος ζήλος για OC και κ***φτιαγμένους kernels; Πόσο πιο γρήγορο θα γίνει πια;

Θα συμφωνήσω.. έβγαλα τον Dorimanx, δοκίμασα αρκετές εκδόσεις του τόσο καιρό οπότε μάλλον θα περιμένω για stable εκδοση πλέον.

Ο stock της Cm είναι πολύ καλός άλλωστε, εάν δεν μου έλειπε το bln ούτε που θα έψαχνα για κάτι αλλο. Oc/uv δεν βρήκα ποτέ το λόγο να κάνω, έχω 268 εφαρμογές και το τηλ πετάει!

Επίσης Προσοχή γενικότερα όσοι κάνετε oc.. άλλο να σου κολλήσει το τηλ στα 1200 και άλλο στα 1600, άλλη κατανάλωση μπαταρίας, άλλη διάρκεια ζωής, άλλο ρισκο εάν βρίσκεσαι εκτός εγγύησης.

Θα συμφωνήσω.. έβγαλα τον Dorimanx, δοκίμασα αρκετές εκδόσεις του τόσο καιρό οπότε μάλλον θα περιμένω για stable εκδοση πλέον.

Ο stock της Cm είναι πολύ καλός άλλωστε, εάν δεν μου έλειπε το bln ούτε που θα έψαχνα για κάτι αλλο. Oc/uv δεν βρήκα ποτέ το λόγο να κάνω, έχω 268 εφαρμογές και το τηλ πετάει!

Επίσης Προσοχή γενικότερα όσοι κάνετε oc.. άλλο να σου κολλήσει το τηλ στα 1200 και άλλο στα 1600, άλλη κατανάλωση μπαταρίας, άλλη διάρκεια ζωής, άλλο ρισκο εάν βρίσκεσαι εκτός εγγύησης.

Προσωπικά μου λείπει φριχτά το BLN (χρησιμοποιώ NoLED το οποίο μου την σπάει αφάνταστα)

Θα ήθελα έναν stock kernel με μόνη προσθήκη το BLN αλλά απο ότι φαίνεται στο S2 δεν υπάρχει κάτι τέτοιο...

Με τον Dori αντιμετώπισα αμέτρητα SOD και Freezes (χωρίς καμμία αλλαγή στα settings ίσα το BLN που ενεργοποίησα)

ενώ με siyah είχα μόνο ένα τρελό lag κατά το τέλος κλήσης (το οποίο έφτανε για να επιστρέψω στον stock της cm)

τον εβαλα για δοκιμη και μου αρεσει η αληθεια ειναι αν και δεν εχει tabs οπως τα θελω.......το θεμα ειναι τι γινεται μολις ληξει το trial.

ΕΔΙΤ : λεω βλακειες... τελικα εχει ακριβως αυτο που ηθελα στο filter calls..!!!

σε ευχαριστω πολυ δημητρη&νικη

ΕΔΙΤ2 : παρατηρω ομως οτι οταν εχεις αναπαντητες δεν σου δειχνει το κοκκινο εικονιδιο με τον αριθμο τους σαν ειδοποιηση οπως στον stock dialer...

λυνεται αυτο;

Μπορείς να κάνεις ότι θες με το dialer...δες την παραμετροποήση. Το μεγαλύτερο όφελος όμως είναι η ταχύτητα που ανοίγει...Όσο για το trial έένα εδώ και κανά 2μνο μου λέει ότι μου απομένουν άλλες 7 μέρες και συνολικά τον έχω κανά χρόνο σχεδόν...Την πρώτη φορά που τον έβαλα τον κράτησα μόνο 1 ώρα..την 2η έγινε ο βασικός...Τώρα πια μπαίνω στον στοκ μόνο για βίντεο κλήση...

Μ 'αρέσει που απ' όλα όσα έγραψα κολλήσατε όλοι στην τελευταία λέξη του κειμένου μου: 1.6GHz :lol: και όλα τ' άλλα πέρασαν απαρατήρητα.

Κατεβείτε από το 1.6 μην το κλαίτε το τηλέφωνο

Είδες πουθενά κανέναν να λέει ότι έκανε OC στο 1.6 και το "κλαίγε" μετά το τηλέφωνο; Άντε πες σε περίπτωση που είχε περασμένο κάναν προχειροφτιαγμένο kernel και ότι ίσως δεν έκανε καλή διαχείριση της CPU να του freezαρε συνέχεια, να έκλεινε συνέχεια από υπερθέρμανση, να πάθαινε κάνα infinite bootloop και να μην μπορούσε να τ' ανοίξει. Σε αυτή την περίπτωση wipe data/factory reset και flashάρεις κάτι άλλο. Αλλά όχι και να καταστραφεί τελείως η συσκευή. Δεν έχω ακούσει ποτέ κάτι τέτοιο και όσα OC έχω κάνει σε όλες τις συσκευές μου μόνο τα παραπάνω έχω πάθει. Δεν έρχεται η πλήρης καταστροφή. Καλό είναι να φοβάσαι και να παίρνεις τα μέτρα σου γιατί δίνεις τόσα λεφτά για το κάθε smartphone.

Πλέον το "παλιό" διπύρηνο S2 με λίγα app freezes (ίσα να παγώσεις το bloatware μέσω titanium) πετάει...

Άντε να βάλεις μια καθαρή custom, άντε ένα greenify...

Γιατί τόσος ζήλος για OC και κ***φτιαγμένους kernels; Πόσο πιο γρήγορο θα γίνει πια;

Καλά όσα λες για κάποιον που δε ζητάει πολλά. Κι εγώ είχα μείνει με stock για πολύ καιρό, full debloated, και με ένα σωρό hibernations από το Greenify PRO. Απλά επειδή ποτέ δεν είμαι ευχαριστημένος με κάτι, ακόμη κι αν λειτουργεί απροβλημάτιστα και πάντα θέλω ό,τι συσκευή έχω να εξαντλώ κάθε της δυνατότητα, ως εθισμένος στο flashing, δοκιμάζω τα πάντα και φτάνω στα άκρα αρκεί όμως ό,τι δοκιμάζω να είναι και stable. Αν δεν είναι το πετάω κατευθείαν.

Κι εγώ μέχρι πριν λίγες μέρες τον έβριζα τον Dorimanx και όλους όσους χρησιμοποιούσαν τους kernel του, τον μεν επειδή δεν μπορεί να φτιάξει έναν kernel της προκοπής, τους δε επειδή είναι ζώα και flashάρουν τους kernel του ενώ ξέρουν ότι θα πήξουν στα freeze και στα SOD. Μέχρι που έβαλα τον 9.14 που είναι ο latest stable του. Κανένα freeze, κανένα reboot, κανένα SOD, τίποτα απολύτως εδώ και μέρες. Και αν διαβάσεις xda όλοι λεν τα καλύτερα για τον 9.14, μεταξύ των οποίων αρκετοί recognized contributors που έχουν λιώσει το κινητό. Ίσως βέβαια φταίει το ότι δένει τόσο καλά με την RB. Πάντως φυσάει πραγματικά και χωρίς κανένα πρόβλημα και έχω κι εγώ 274 apps (χωρίς τις system apps). Δοκίμασε τον 9.14 πάντως αν έχεις χρόνο.

Προσωπικά μου λείπει φριχτά το BLN (χρησιμοποιώ NoLED το οποίο μου την σπάει αφάνταστα)

Θα ήθελα έναν stock kernel με μόνη προσθήκη το BLN αλλά απο ότι φαίνεται στο S2 δεν υπάρχει κάτι τέτοιο...

Με τον Dori αντιμετώπισα αμέτρητα SOD και Freezes (χωρίς καμμία αλλαγή στα settings ίσα το BLN που ενεργοποίησα)

ενώ με siyah είχα μόνο ένα τρελό lag κατά το τέλος κλήσης (το οποίο έφτανε για να επιστρέψω στον stock της cm)

Το λέω και σε σένα. Βάλε 9.14 και θα με θυμηθείς :lol:. Καμία σχέση με τους νεότερους kernel του Dori που είναι όλοι άστα να παν. Είναι μέχρι να βγάλει την επόμενη stable. Προς το παρόν 9.14. Και αν νομίζεις ότι θα χεις προβλήματα μην πειράξεις τίποτα παρά μόνο το BLN.

τι ακριβως ειναι το BLN ?

Backlight Led Notification. Επειδή το S2 δεν έχει LED για notifications υπάρχει το BLN δηλαδή όποτε σου 'ρχεται μια ειδοποίηση πχ. ένα μήνυμα ή αναπάντητη ανάβουν/αναβοσβήνουν τα softkeys (menu και back button) μέχρι να ανοίξεις την οθόνη.

EDIT: Ξέχασα να προσθέσω ότι ο επεξεργαστής δεν ακουμπάει καν τις συχνότητες 1.4, 1.5 και 1.6GHz παρά μόνο σε πολύ σπάνιες περιπτώσεις. Ας πούμε χτες για 12 δευτερόλεπτα πήγε στο 1.6 όταν έπαιζα Cut The Rope. Ουσιαστικά είναι σαν να μη γίνεται OC εκτός αν αλλάξεις profile, governor, i/o scheduler.

Edited by MaXAiRO

spacer.png
Model: OnePlus 8T Lunar Silver 12/256 (kebab)
ROM: OxygenOS v11.0.11.11.KB05AA (Android 11)
Mods: Magisk v23 + Riru + LSPosed
Recovery: TWRP 3.5.2_11

@MaXAiRO Σωστός και ενημερωμένος! Αυτό δεν σημαίνει πως όλοι όσοι φλασαρουν τέτοιου είδους kernel για το oc, έχουν και τις γνώσεις για να ελέγχουν εάν όλα πηγαίνουν καλά :-)

Μια φορά να σου κολλήσει για μια ώρα συνεχόμενα στα 1600 και να μην δουλέψει ο έλεγχος του τηλεφώνου για να κάνει επανεκκίνηση και όντως είναι επικίνδυνο να "το κλαις". Τώρα θα μου πεις οκ μια στο εκατομμύριο, ναι, μια στο εκατομμύριο!

Από τα υπόλοιπα που είπες τι να σχολιάσουμε :-P Δοκίμασες, έκρινες, διάλεξες και έμεινες ευχαριστημένος! Άψογα δηλαδή! Εγώ είμαι με Pac αλλά θα δοκιμάσω και rb όπως φαίνεται..

Σχετικά με το oc, γενικότερα προσωπική μου άποψη είναι πως δεν χρειάζεται και δεν το προτείνω, από εκεί και πέρα φυσικά ο καθένας ξέρει καλύτερα τι χρειάζεται και τι όχι στη συσκευή του.

Την έχω δοκιμάσει την 9.14, ακολουθώ τον Dorimanx ένα χρόνο τώρα πιστά! Αλλά η αλήθεια είναι πως έχω παρά πολύ καιρό να τη περάσω μιας και είμαι συνέχεια με beta. Θα πάρω backup και θα δοκιμάσω ξανά.

Όπως είπε και ο vrwmiaris να ξέρετε οι τελευταίες nightly εκδόσεις από RB και Pac έχουν 2D glitches, μην φλασαρετε.

Edited by Sofos_5

Άντε να βάλω την 9.14

Προτείνεις STools ή BLN Control Pro?

Μ 'αρέσει που απ' όλα όσα έγραψα κολλήσατε όλοι στην τελευταία λέξη του κειμένου μου: 1.6GHz :lol: και όλα τ' άλλα πέρασαν απαρατήρητα.

Είδες πουθενά κανέναν να λέει ότι έκανε OC στο 1.6 και το "κλαίγε" μετά το τηλέφωνο; Άντε πες σε περίπτωση που είχε περασμένο κάναν προχειροφτιαγμένο kernel και ότι ίσως δεν έκανε καλή διαχείριση της CPU να του freezαρε συνέχεια, να έκλεινε συνέχεια από υπερθέρμανση, να πάθαινε κάνα infinite bootloop και να μην μπορούσε να τ' ανοίξει. Σε αυτή την περίπτωση wipe data/factory reset και flashάρεις κάτι άλλο. Αλλά όχι και να καταστραφεί τελείως η συσκευή. Δεν έχω ακούσει ποτέ κάτι τέτοιο και όσα OC έχω κάνει σε όλες τις συσκευές μου μόνο τα παραπάνω έχω πάθει. Δεν έρχεται η πλήρης καταστροφή. Καλό είναι να φοβάσαι και να παίρνεις τα μέτρα σου γιατί δίνεις τόσα λεφτά για το κάθε smartphone.

Καλά όσα λες για κάποιον που δε ζητάει πολλά. Κι εγώ είχα μείνει με stock για πολύ καιρό, full debloated, και με ένα σωρό hibernations από το Greenify PRO. Απλά επειδή ποτέ δεν είμαι ευχαριστημένος με κάτι, ακόμη κι αν λειτουργεί απροβλημάτιστα και πάντα θέλω ό,τι συσκευή έχω να εξαντλώ κάθε της δυνατότητα, ως εθισμένος στο flashing, δοκιμάζω τα πάντα και φτάνω στα άκρα αρκεί όμως ό,τι δοκιμάζω να είναι και stable. Αν δεν είναι το πετάω κατευθείαν.

Κι εγώ μέχρι πριν λίγες μέρες τον έβριζα τον Dorimanx και όλους όσους χρησιμοποιούσαν τους kernel του, τον μεν επειδή δεν μπορεί να φτιάξει έναν kernel της προκοπής, τους δε επειδή είναι ζώα και flashάρουν τους kernel του ενώ ξέρουν ότι θα πήξουν στα freeze και στα SOD. Μέχρι που έβαλα τον 9.14 που είναι ο latest stable του. Κανένα freeze, κανένα reboot, κανένα SOD, τίποτα απολύτως εδώ και μέρες. Και αν διαβάσεις xda όλοι λεν τα καλύτερα για τον 9.14, μεταξύ των οποίων αρκετοί recognized contributors που έχουν λιώσει το κινητό. Ίσως βέβαια φταίει το ότι δένει τόσο καλά με την RB. Πάντως φυσάει πραγματικά και χωρίς κανένα πρόβλημα και έχω κι εγώ 274 apps (χωρίς τις system apps). Δοκίμασε τον 9.14 πάντως αν έχεις χρόνο.

Το λέω και σε σένα. Βάλε 9.14 και θα με θυμηθείς :lol:. Καμία σχέση με τους νεότερους kernel του Dori που είναι όλοι άστα να παν. Είναι μέχρι να βγάλει την επόμενη stable. Προς το παρόν 9.14. Και αν νομίζεις ότι θα χεις προβλήματα μην πειράξεις τίποτα παρά μόνο το BLN.

Backlight Led Notification. Επειδή το S2 δεν έχει LED για notifications υπάρχει το BLN δηλαδή όποτε σου 'ρχεται μια ειδοποίηση πχ. ένα μήνυμα ή αναπάντητη ανάβουν/αναβοσβήνουν τα softkeys (menu και back button) μέχρι να ανοίξεις την οθόνη.

EDIT: Ξέχασα να προσθέσω ότι ο επεξεργαστής δεν ακουμπάει καν τις συχνότητες 1.4, 1.5 και 1.6GHz παρά μόνο σε πολύ σπάνιες περιπτώσεις. Ας πούμε χτες για 12 δευτερόλεπτα πήγε στο 1.6 όταν έπαιζα Cut The Rope. Ουσιαστικά είναι σαν να μη γίνεται OC εκτός αν αλλάξεις profile, governor, i/o scheduler.

Δηλαδή αυτό που σε έγραψα το έχει πει ο GM ,είναι άσχετος και ξέρεις εσύ; μιλάω μόνο για siyah και dori, όσον αφορά το bln εχεί βγει στοκ cm me bln control.το πρόβλημα με τα γραφικά διορθώνεται εάν επιλέξεις scenario/cyanogedmod και όπως λέει ο φιτς ΟΠΟΤΕ..........

Edited by vrwmiaris
Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω

• The title was changed to [S II] Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις (Μέρος ΙΙ)