hraklhs57 Δημ. January 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2013 Νομίζω ότι δεν χρειάζεται το pit Μονο καλο κανει το repartition απο την στιγμη που ειναι με 3-αρχεια η ρομ. Παράθεση Ηρακλής! ___________________________________________ iPhone 12 Pro Max pacibic blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. January 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2013 Μονο καλο κανει το repartition απο την στιγμη που ειναι με 3-αρχεια η ρομ. Kαι δε χρειάζεται και είναι και επικίνδυνο. Γιατί αν πάει κάτι στραβά καταστράφηκε το τηλέφωνό μας. Το pit το φλασάρουμε μόνο σε περίπτωση "έκτακτης ανάγκης". Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
als2008 Δημ. January 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2013 Ρε παιδια πως βρισκω τον φακελο της εξωτερικης καρτας στην leaked 4.1.2? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PAPAKITOU Δημ. January 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2013 Δεν ειναι emmc? Παράθεση 1+7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis206 Δημ. January 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2013 Ρε παιδια πως βρισκω τον φακελο της εξωτερικης καρτας στην leaked 4.1.2? Αν εννοεις στον ES επιλεγεις το "Αγαπημενο" πανω αριστερα και κατοπιν το external_sd..:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
als2008 Δημ. January 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2013 Αν εννοεις στον ES επιλεγεις το "Αγαπημενο" πανω αριστερα και κατοπιν το external_sd..:) Ωραίος!ευχαριστω για την ταχύτατη απάντηση! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Da_rudakos Δημ. January 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2013 Παιδιά καλησπέρα..Είμαι με wanam 4.1.2 εδώ και καιρό (σε κινητό συναδέλφου) αλλά κάνει αρκετά κολλήματα και γενικά δεν πάει καλά. Έπειδή έχει το προβληματικό chip λέω να μην δοκιμάσω downgrade σε 4.0.4 Τι λέτε να κάνω ? 1η επιλογή μαμά 4.1.2 απο εδώ http://www.sammobile.com/2012/11/15/i9100xxlsj-%E2%80%93-galaxy-s-ii-android-4-1-2-jelly-bean-test-firmware/ 2η Κάποια άλλη custom που προτείνετε ? Λόγω s3 k note2 έχω καλή άποψη απο omega k wanam (αν και η 2η στο s2 με απογοήτευσε) Η χρήση που κάνει ο συνάδελφος είναι τηλεφώνου κυρίως,δεν τον ενδιαφέρουν πολλά πολλά αν θα χρησιμοποιήσει wifi να φανταστείτε θα είναι μια φορά τη βδομάδα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsilas_1991 Δημ. January 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2013 Καλησπερα παιδια.Αντιμετωπιζω ενα προβλημα.Ειχα την omega 4.0.3 και κανα δυο φορες μου εκλεισε και ανοιξε ξανα μονο του και ενω ειχα 70% μπαταρια μου ελεγε οτι εχω 15%.Μετα ειπα να αλλαξω καμια ρομ και εβαλα την Omega v18 και εκει το εκανε πολυ πιο συχνα αυτο.Συνηθως το εκανε οταν ανοιγα 3G ή WIFI.Και για ανοιξει κανονικα επρεπε να το βαλω στην φορτιση γιατι αλλιως μου ελεγε οτι δεν εχει μπαταρια και ξαναεκλεινε.Οταν το εβαζα στην φορτιση πηγαινε ξαφνικα 50-60% και φορτιζε κανονικα.Ειπα μηπως φταει η ρομ και του εβαλα την Pulse 4.0.4 αλλα και εκει τα ιδια.Μολις ανοιξα 3G σημερα μετα απο 3-4 λεπτα μου ξαναεκλεισε.Αυτη την φορα ομως ανοιξε χωρις να το βαζω στον φορτιστη.Γενικα παρατηρησα οτι πριν κλεισει χανει το σημα του μερικες φορες μπορει να τρεμοπαιξει και λιγο η οθονη και μετα μαυριλα.Ξερετε τι μπορω να κανω?Μηπως να φλασαρω καμια μαμα εκδοση με repartion? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. January 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2013 Καλησπερα παιδια.Αντιμετωπιζω ενα προβλημα.Ειχα την omega 4.0.3 και κανα δυο φορες μου εκλεισε και ανοιξε ξανα μονο του και ενω ειχα 70% μπαταρια μου ελεγε οτι εχω 15%.Μετα ειπα να αλλαξω καμια ρομ και εβαλα την Omega v18 και εκει το εκανε πολυ πιο συχνα αυτο.Συνηθως το εκανε οταν ανοιγα 3G ή WIFI.Και για ανοιξει κανονικα επρεπε να το βαλω στην φορτιση γιατι αλλιως μου ελεγε οτι δεν εχει μπαταρια και ξαναεκλεινε.Οταν το εβαζα στην φορτιση πηγαινε ξαφνικα 50-60% και φορτιζε κανονικα.Ειπα μηπως φταει η ρομ και του εβαλα την Pulse 4.0.4 αλλα και εκει τα ιδια.Μολις ανοιξα 3G σημερα μετα απο 3-4 λεπτα μου ξαναεκλεισε.Αυτη την φορα ομως ανοιξε χωρις να το βαζω στον φορτιστη.Γενικα παρατηρησα οτι πριν κλεισει χανει το σημα του μερικες φορες μπορει να τρεμοπαιξει και λιγο η οθονη και μετα μαυριλα.Ξερετε τι μπορω να κανω?Μηπως να φλασαρω καμια μαμα εκδοση με repartion? Το πρόβλημα σου δεν είναι στην ρομ. Μάλλον για μπαταρία μοιάζει. Φορτισε το στο 100%. Βγάλε την και τσέκαρε την μήπως έχει φουσκώσει κιόλας. Βάλτην ξανά μετά από 2 λεπτά και ξαναδοκίμασε. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsilas_1991 Δημ. January 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2013 Και γω μπαταρια μυριζομαι..Γιατι πηρα μια μ@@@@κια φορτιστη αμαξιου απο το ebay για το κινητο και σαν να μυριζε λιγο ασχημα.Γινεται καπως να δω αν εχει χαλασει η μπαταρια?Φουσκωμενη δεν ειναι παντως.Και πως εξηγειται οτι κλεινει παντα οταν μπαινω wifi και 3G?Μηπως επειδη τοτε ειναι που τραβαει πιο πολυ μπαταρια??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. January 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2013 Και γω μπαταρια μυριζομαι..Γιατι πηρα μια μ@@@@κια φορτιστη αμαξιου απο το ebay για το κινητο και σαν να μυριζε λιγο ασχημα.Γινεται καπως να δω αν εχει χαλασει η μπαταρια?Φουσκωμενη δεν ειναι παντως.Και πως εξηγειται οτι κλεινει παντα οταν μπαινω wifi και 3G?Μηπως επειδη τοτε ειναι που τραβαει πιο πολυ μπαταρια??? Μάλλον επειδή wifi & 3g τραβάνε πολύ ρεύμα Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
camerakias Δημ. January 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2013 Και γω μπαταρια μυριζομαι..Γιατι πηρα μια μ@@@@κια φορτιστη αμαξιου απο το ebay για το κινητο και σαν να μυριζε λιγο ασχημα.Γινεται καπως να δω αν εχει χαλασει η μπαταρια?Φουσκωμενη δεν ειναι παντως.Και πως εξηγειται οτι κλεινει παντα οταν μπαινω wifi και 3G?Μηπως επειδη τοτε ειναι που τραβαει πιο πολυ μπαταρια??? Μα ο φορτιστής αυτοκινήτου micro - usb της MOTOROLA νομίζω κάνει κάτω από 10 Ευρώ...Για μικρής διαφοράς αξία δεν αξίζει να ρισκάρουμε το κινητό... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsilas_1991 Δημ. January 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2013 Μα ο φορτιστής αυτοκινήτου micro - usb της MOTOROLA νομίζω κάνει κάτω από 10 Ευρώ...Για μικρής διαφοράς αξία δεν αξίζει να ρισκάρουμε το κινητό... Ισχυει ρε ****το.Απλα επειδη τα τελευταια χρονια παιρνω τα παντα απο ebay ξερεις δεν το πολυ σκεφτηκα.Τωρα που ξαναπιανω την μπαταρια σαν να ειναι φουσκωμενη στο κεντρο αλλα πολυ λιγο.Το φορτισα τωρα φουλ και θα το ξανατσεκαρω απο δω και περα να δω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
als2008 Δημ. January 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2013 Καλησπερα.εχω την leaked 4.1.2 και θελω να ρωτησω αν υπαρχει οδηγος root για αυτην! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. January 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2013 Καλησπερα.εχω την leaked 4.1.2 και θελω να ρωτησω αν υπαρχει οδηγος root για αυτην! Ξεκινήστε :cool: http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=37091169&postcount=1328 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adonis_tsif Δημ. January 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2013 Ξεκινήστε :cool: http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=37091169&postcount=1328 Μάλλον την ΧXLSJ πρέπει να έχει... γιατί λέει για leaked. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. January 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2013 Μάλλον την ΧXLSJ πρέπει να έχει... γιατί λέει για leaked. Που το είδες αυτό; Λέει πεντακάθαρα XXLS8-FOP (Jellybean) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adonis_tsif Δημ. January 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2013 Γι'αυτόν πιο πάνω λέω που ψάχνει kernel για XXLSJ απ'ότι κατάλαβα κι'εσύ του έδωσες για την official που βγήκε σήμερα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. January 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2013 Γι'αυτόν πιο πάνω λέω που ψάχνει kernel για XXLSJ απ'ότι κατάλαβα κι'εσύ του έδωσες για την official που βγήκε σήμερα... A νόμιζα για τον Phil. Έτσι κι αλλιώς κάνει και αυτός ο κερνελ και δεν έχει τα bugs της leaked. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nabagos Δημ. January 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2013 με στεναχωρησε και με χαροποιησε ταυτοχρονα η 4.1.2 που πριν λιγο περασα. με χαροποιησε που αλλαξε εμφανιση το interface του κινητου αλλά... με στεναχωρησε που επεστρεψε αυτη η καθυστερηση στην αποκριση της οθονης ξεκλειδωματος και της κεντρικης οθονης που επιστρεφει οταν πατας το home button της συσκευης. στην 4.0.3 ηταν αργο. στην 4.0.4 εγινε καλο... στην 4.1.2 τωρα παλι σε αποκριση σαν της 4.0.3. φτου...! Παράθεση ο ηλιος ειναι πρασινος και το γρασιδι λαμπει...κι αλλα πολλα τετοια ! Γεια σας ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis206 Δημ. January 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2013 Ξεκινήστε :cool: http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=37091169&postcount=1328 Ξεκινήσαμε και τελειώσαμε κιόλας!:cool: (κανόνισε να μου τ'αλλάξεις πάλι :lol: ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. January 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2013 με στεναχωρησε και με χαροποιησε ταυτοχρονα η 4.1.2 που πριν λιγο περασα. με χαροποιησε που αλλαξε εμφανιση το interface του κινητου αλλά... με στεναχωρησε που επεστρεψε αυτη η καθυστερηση στην αποκριση της οθονης ξεκλειδωματος και της κεντρικης οθονης που επιστρεφει οταν πατας το home button της συσκευης. στην 4.0.3 ηταν αργο. στην 4.0.4 εγινε καλο... στην 4.1.2 τωρα παλι σε αποκριση σαν της 4.0.3. φτου...! Βγάλε το εφέ κυμάτων από την lockscreen και απενεργοποίησε το S-voice. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
als2008 Δημ. January 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2013 Ξεκινήστε :cool: http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=37091169&postcount=1328 Stratos επειδη αλλαξα την leaked και εβαλα την επισημη..κανει το root που λες η να περιμενω να βγει κατι για την επισημη? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. January 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2013 Stratos επειδη αλλαξα την leaked και εβαλα την επισημη..κανει το root που λες η να περιμενω να βγει κατι για την επισημη? Πάτα στο λινκ και δες το αρχείο. Θα το καταλάβεις μόνος σου :cool: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
als2008 Δημ. January 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2013 Πάτα στο λινκ και δες το αρχείο. Θα το καταλάβεις μόνος σου :cool: Οκ το πιασα...!:) Να υποθεσω οτι το ενα ειναι για να το περασεις με recovery και το αλλο με odin? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts