Jump to content

[S II] Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις (Μέρος ΙΙ)

saliez
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Νομίζω ότι δεν χρειάζεται το pit

Μονο καλο κανει το repartition απο την στιγμη που ειναι με 3-αρχεια η ρομ.

Ηρακλής!

iPhone 12 Pro Max pacibic blue

• Απαντήσεις 11,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Μονο καλο κανει το repartition απο την στιγμη που ειναι με 3-αρχεια η ρομ.

Kαι δε χρειάζεται και είναι και επικίνδυνο.

Γιατί αν πάει κάτι στραβά καταστράφηκε το τηλέφωνό μας.

Το pit το φλασάρουμε μόνο σε περίπτωση "έκτακτης ανάγκης".

Ρε παιδια πως βρισκω τον φακελο της εξωτερικης καρτας στην leaked 4.1.2?

Αν εννοεις στον ES επιλεγεις το "Αγαπημενο" πανω αριστερα και κατοπιν το external_sd..:)

Αν εννοεις στον ES επιλεγεις το "Αγαπημενο" πανω αριστερα και κατοπιν το external_sd..:)

Ωραίος!ευχαριστω για την ταχύτατη απάντηση!

Παιδιά καλησπέρα..Είμαι με wanam 4.1.2 εδώ και καιρό (σε κινητό συναδέλφου) αλλά κάνει αρκετά κολλήματα και γενικά δεν πάει καλά.

Έπειδή έχει το προβληματικό chip λέω να μην δοκιμάσω downgrade σε 4.0.4

Τι λέτε να κάνω ?

1η επιλογή μαμά 4.1.2 απο εδώ http://www.sammobile.com/2012/11/15/i9100xxlsj-%E2%80%93-galaxy-s-ii-android-4-1-2-jelly-bean-test-firmware/

2η Κάποια άλλη custom που προτείνετε ? Λόγω s3 k note2 έχω καλή άποψη απο omega k wanam (αν και η 2η στο s2 με απογοήτευσε)

Η χρήση που κάνει ο συνάδελφος είναι τηλεφώνου κυρίως,δεν τον ενδιαφέρουν πολλά πολλά αν θα χρησιμοποιήσει wifi να φανταστείτε θα είναι μια φορά τη βδομάδα.

Καλησπερα παιδια.Αντιμετωπιζω ενα προβλημα.Ειχα την omega 4.0.3 και κανα δυο φορες μου εκλεισε και ανοιξε ξανα μονο του και ενω ειχα 70% μπαταρια μου ελεγε οτι εχω 15%.Μετα ειπα να αλλαξω καμια ρομ και εβαλα την Omega v18 και εκει το εκανε πολυ πιο συχνα αυτο.Συνηθως το εκανε οταν ανοιγα 3G ή WIFI.Και για ανοιξει κανονικα επρεπε να το βαλω στην φορτιση γιατι αλλιως μου ελεγε οτι δεν εχει μπαταρια και ξαναεκλεινε.Οταν το εβαζα στην φορτιση πηγαινε ξαφνικα 50-60% και φορτιζε κανονικα.Ειπα μηπως φταει η ρομ και του εβαλα την Pulse 4.0.4 αλλα και εκει τα ιδια.Μολις ανοιξα 3G σημερα μετα απο 3-4 λεπτα μου ξαναεκλεισε.Αυτη την φορα ομως ανοιξε χωρις να το βαζω στον φορτιστη.Γενικα παρατηρησα οτι πριν κλεισει χανει το σημα του μερικες φορες μπορει να τρεμοπαιξει και λιγο η οθονη και μετα μαυριλα.Ξερετε τι μπορω να κανω?Μηπως να φλασαρω καμια μαμα εκδοση με repartion?

Καλησπερα παιδια.Αντιμετωπιζω ενα προβλημα.Ειχα την omega 4.0.3 και κανα δυο φορες μου εκλεισε και ανοιξε ξανα μονο του και ενω ειχα 70% μπαταρια μου ελεγε οτι εχω 15%.Μετα ειπα να αλλαξω καμια ρομ και εβαλα την Omega v18 και εκει το εκανε πολυ πιο συχνα αυτο.Συνηθως το εκανε οταν ανοιγα 3G ή WIFI.Και για ανοιξει κανονικα επρεπε να το βαλω στην φορτιση γιατι αλλιως μου ελεγε οτι δεν εχει μπαταρια και ξαναεκλεινε.Οταν το εβαζα στην φορτιση πηγαινε ξαφνικα 50-60% και φορτιζε κανονικα.Ειπα μηπως φταει η ρομ και του εβαλα την Pulse 4.0.4 αλλα και εκει τα ιδια.Μολις ανοιξα 3G σημερα μετα απο 3-4 λεπτα μου ξαναεκλεισε.Αυτη την φορα ομως ανοιξε χωρις να το βαζω στον φορτιστη.Γενικα παρατηρησα οτι πριν κλεισει χανει το σημα του μερικες φορες μπορει να τρεμοπαιξει και λιγο η οθονη και μετα μαυριλα.Ξερετε τι μπορω να κανω?Μηπως να φλασαρω καμια μαμα εκδοση με repartion?

Το πρόβλημα σου δεν είναι στην ρομ.

Μάλλον για μπαταρία μοιάζει.

Φορτισε το στο 100%.

Βγάλε την και τσέκαρε την μήπως έχει φουσκώσει κιόλας.

Βάλτην ξανά μετά από 2 λεπτά και ξαναδοκίμασε.

Και γω μπαταρια μυριζομαι..Γιατι πηρα μια μ@@@@κια φορτιστη αμαξιου απο το ebay για το κινητο και σαν να μυριζε λιγο ασχημα.Γινεται καπως να δω αν εχει χαλασει η μπαταρια?Φουσκωμενη δεν ειναι παντως.Και πως εξηγειται οτι κλεινει παντα οταν μπαινω wifi και 3G?Μηπως επειδη τοτε ειναι που τραβαει πιο πολυ μπαταρια???

Και γω μπαταρια μυριζομαι..Γιατι πηρα μια μ@@@@κια φορτιστη αμαξιου απο το ebay για το κινητο και σαν να μυριζε λιγο ασχημα.Γινεται καπως να δω αν εχει χαλασει η μπαταρια?Φουσκωμενη δεν ειναι παντως.Και πως εξηγειται οτι κλεινει παντα οταν μπαινω wifi και 3G?Μηπως επειδη τοτε ειναι που τραβαει πιο πολυ μπαταρια???

Μάλλον επειδή wifi & 3g τραβάνε πολύ ρεύμα

Μα ο φορτιστής αυτοκινήτου micro - usb της MOTOROLA νομίζω κάνει κάτω από 10 Ευρώ...Για μικρής διαφοράς αξία δεν αξίζει να ρισκάρουμε το κινητό...

Μα ο φορτιστής αυτοκινήτου micro - usb της MOTOROLA νομίζω κάνει κάτω από 10 Ευρώ...Για μικρής διαφοράς αξία δεν αξίζει να ρισκάρουμε το κινητό...

Ισχυει ρε ****το.Απλα επειδη τα τελευταια χρονια παιρνω τα παντα απο ebay ξερεις δεν το πολυ σκεφτηκα.Τωρα που ξαναπιανω την μπαταρια σαν να ειναι φουσκωμενη στο κεντρο αλλα πολυ λιγο.Το φορτισα τωρα φουλ και θα το ξανατσεκαρω απο δω και περα να δω...

Καλησπερα.εχω την leaked 4.1.2 και θελω να ρωτησω αν υπαρχει οδηγος root για αυτην!

Ξεκινήστε :cool:

http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=37091169&postcount=1328

Μάλλον την ΧXLSJ πρέπει να έχει... γιατί λέει για leaked.

Που το είδες αυτό;

Λέει πεντακάθαρα XXLS8-FOP (Jellybean)

Γι'αυτόν πιο πάνω λέω που ψάχνει kernel για XXLSJ απ'ότι κατάλαβα κι'εσύ του έδωσες για την official που βγήκε σήμερα...

A νόμιζα για τον Phil.

Έτσι κι αλλιώς κάνει και αυτός ο κερνελ και δεν έχει τα bugs της leaked.

με στεναχωρησε και με χαροποιησε ταυτοχρονα η 4.1.2 που πριν λιγο περασα.

με χαροποιησε που αλλαξε εμφανιση το interface του κινητου αλλά... με στεναχωρησε που επεστρεψε αυτη η καθυστερηση στην αποκριση της οθονης ξεκλειδωματος και της κεντρικης οθονης που επιστρεφει οταν πατας το home button της συσκευης.

στην 4.0.3 ηταν αργο. στην 4.0.4 εγινε καλο... στην 4.1.2 τωρα παλι σε αποκριση σαν της 4.0.3. φτου...!

ο ηλιος ειναι πρασινος και το γρασιδι λαμπει...κι αλλα πολλα τετοια ! Γεια σας ;)

Ξεκινήσαμε και τελειώσαμε κιόλας!:cool:

(κανόνισε να μου τ'αλλάξεις πάλι :lol: )

με στεναχωρησε και με χαροποιησε ταυτοχρονα η 4.1.2 που πριν λιγο περασα.

με χαροποιησε που αλλαξε εμφανιση το interface του κινητου αλλά... με στεναχωρησε που επεστρεψε αυτη η καθυστερηση στην αποκριση της οθονης ξεκλειδωματος και της κεντρικης οθονης που επιστρεφει οταν πατας το home button της συσκευης.

στην 4.0.3 ηταν αργο. στην 4.0.4 εγινε καλο... στην 4.1.2 τωρα παλι σε αποκριση σαν της 4.0.3. φτου...!

Βγάλε το εφέ κυμάτων από την lockscreen και απενεργοποίησε το S-voice.

Stratos επειδη αλλαξα την leaked και εβαλα την επισημη..κανει το root που λες η να περιμενω να βγει κατι για την επισημη?

Stratos επειδη αλλαξα την leaked και εβαλα την επισημη..κανει το root που λες η να περιμενω να βγει κατι για την επισημη?

Πάτα στο λινκ και δες το αρχείο.

Θα το καταλάβεις μόνος σου :cool:

Πάτα στο λινκ και δες το αρχείο.

Θα το καταλάβεις μόνος σου :cool:

Οκ το πιασα...!:)

Να υποθεσω οτι το ενα ειναι για να το περασεις με recovery και το αλλο με odin?

• The title was changed to [S II] Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις (Μέρος ΙΙ)